barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.239
- Πόντοι
- 5.506
Εσυ ποσα λαικ εχεις;πως τους πετσόκοψες έτσι τα σκαμπώ μου και τα αρχίδια μου
Εσυ ποσα λαικ εχεις;πως τους πετσόκοψες έτσι τα σκαμπώ μου και τα αρχίδια μου
Χαρτοπολεμεια λαικ ειναι μην δινεις σημασιαΕσυ ποσα λαικ εχεις;
δεν νομίζωε θα γαμηθεις πρωτος
δεν καταλαβες.....δεν νομίζω
εγώ θα βλέπω τις εξελίξεις από μια άλλη χώρα....εκεί που οι καταθέσεις μένουν στη θέση τους και που δεν υπάρχει επιστράτευση....
δε τα πάω καλά με το ξύρισμα, τα παραγγέλματα και την αυπνία.....
πολλά έπρεπε να είμαι προθυπουργός ήδηΕσυ ποσα λαικ εχεις;
το σφάλμα είναι ότι κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι γύρω σου στην κοινωνία αντί να μεριμνήσεις για την πάρτη σουΕίπα κάποιο ψέμα ?πόσοι γονείς έχουν φτιάξει τα παιδιά τους και σε δουλειές και σε σπίτια?
θα δω τα τανξ από το λάπτοπ πίνοντας καφέ στο λιχτενσταιν πως το λένεδεν καταλαβες.....
δεν πειραζει
και εκει θα σε βρουμε θα αναμορφωσω και την ΕΥΠ που θα την ονομασω παλι ΚΥΠθα δω τα τανξ από το λάπτοπ πίνοντας καφέ στο λιχτενσταιν πως το λένε
την έχει ήδη τερματίσει ο κύριος κυριάκος με το πρέντατορ δε μπορείς να διαμορφώσεις και πολλάκαι εκει θα σε βρουμε θα αναμορφωσω και την ΕΥΠ που θα την ονομασω παλι ΚΥΠ
εχω πολλα ακομα να κανωτην έχει ήδη τερματίσει ο κύριος κυριάκος με το πρέντατορ δε μπορείς να διαμορφώσεις και πολλά
έτοιμο μαγαζί θα πάρεις
για την ώρα οι αριστεροί ανάρχες είναι οι γιοί αυτών που κυβερνούν οπότε έχεις πολύ δρόμοεχω πολλα ακομα να κανω
ενδεικτικα
καμερες αναγνωρισης προσωπου ΠΑΝΤΟΥ,ποιντ συστεμ,αριστεροι,αναρχες θα απαγορευεται να πηγαινουν πανω απο 4 στενα περα απο τα σπιτια τους,θα δουλευουν για τους δημους και το κρατος για φαγητο και στεγη και αλλα ΄πολλα
δυσκολος ο Πατριωτισμοςγια την ώρα οι αριστεροί ανάρχες είναι οι γιοί αυτών που κυβερνούν οπότε έχεις πολύ δρόμο
στην ελλάδα είναι πολύ εύκολοδυσκολος ο Πατριωτισμος
Γιατί έγινε αυτό τύπε;Στην Αγγλία στο Λιντς μπουκαρε η αστυνομία και πηρε παιδια γυφτορουμανων με εντολή της κοινωνικής υπηρεσίας
Οι ρουμανογυφτοι έκαψαν περιπολικά κλπ
προφανως θα ηταν προβληματικη η παραβατικη οικογενεια, κι οι αγγλοι εχουν τους κανονες τους, αυτοι ομως δεν περνανε ευκολα σε αυτη την φυληΓιατί έγινε αυτό τύπε;
Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να αφήσει την Τουρκία να εισβάλει στην Ελλάδα.Όχι είναι χειρότεροι τώρα φιλε
Τότε δεν ξέραμε. Δεν υπήρχε google , δεν υπήρχε πρόσβαση στη μόρφωση, φτηνή πρόσβαση, νομίζαμε η σοβιετική ένωση είναι υπερδύναμη , δέχομαι ότι κάποιοι δε ξέρανε
Τώρα τι δικαιολογία έχουν ; Που έχει το μοχαμεντ το πιο κοινό όνομα στη δυτική Ευρώπη ;
Που ακούνε τον πουτανας γιο ερντογαν να λέει θα έρθει νύχτα και αυτοί λένε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του
Που το παίζουν χορτοφάγοι κι τρώνε αβοκάντο που θέλουν ίδια ποσότητα νερού με κρεας
Καμία δικαιολογία , και δυστυχώς είναι αργά. Ολα τα μέσα μιλάνε κατά τις Ακροδεξιάς όταν όσα λέει αυτή τη περίοδο η Ακροδεξιά είναι πράγματα που θα άκουγες πριν 20 χρόνια , μπορεί και από το κέντρο.
Σκουπίδια
Καταναγκαστική εργασία πρέπει να κάνουν οι βαρυποινίτες όχι οι μετανάστες.Να φτιάξουν τις χώρες τους.
Για μένα πρέπει οποίος περνάει λαθραία τα σύνορα να καταδικάζεται σε καταναγκαστική εργασία ,μέχρι να βγάλει τα χρήματα , με τόκο , που κοστίζει στη χώρα.
Οι εργοδότες πρέπει να πληρώσουν τις υπερωρίες και να κολλάνε ένσημα τελεία !Ρε φίλε ούτε πλούσιος είμαι ούτε τίποτα αλλά όχι.
Είναι μερικοί που είναι απλά τεμπέληδες. Σίγουρα όχι όλοι αλλά υπάρχουν. Άμα πιστεύεις πως δεν υπάρχουν απλά γυρίζεις πλάτη στη πραγματικότητα.
Oι πλούσιοι μπορεί να τα βρήκαν έτοιμα αλλά πηγαν και σε μερικά θρανία παραπάνω από το Δημοτικό....Εγώ αν πεινούσα θα εκανα τα πάντα για να ζήσω..ας ήταν πιο δίκαιος ο κόσμος..αλλά δεν είναι..οι πλούσιοι δηλαδή πως εκαναν τόσα λεφτά?με νόμιμο τρόπο?
Κυβερνητικό πρόγραμμα...ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ!!!εχω πολλα ακομα να κανω
ενδεικτικα
καμερες αναγνωρισης προσωπου ΠΑΝΤΟΥ,ποιντ συστεμ,αριστεροι,αναρχες θα απαγορευεται να πηγαινουν πανω απο 4 στενα περα απο τα σπιτια τους,θα δουλευουν για τους δημους και το κρατος για φαγητο και στεγη και αλλα ΄πολλα