Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 132
- Πόντοι
- 146
καλύτερο απο Λιοσίων ?? Πιστευω το κανει πιο τουμπανο ο Πέρσης ... αν και δεν εχει τυχει ακομα να φαω απο εκει
καλύτερο απο Λιοσίων ?? Πιστευω το κανει πιο τουμπανο ο Πέρσης ... αν και δεν εχει τυχει ακομα να φαω απο εκει
Είναι πιο ωραίο κατά την γνώμη μου,από Λιοσίων...αλλά και αυτό καλό είναι... ;)
Το καλαμάκι με το ψωμάκι έπεζε στα 100 φραγκα.μήπως θυμάται κανείς πόσα πληρώναμε κατά μέσο όρο το πιτόγυρο στην αλλαγή του νομίσματος το 2000?![]()
Από τις 100.000 επιχειρήσεις που άνοιξαν τα τελευταία 2 χρόνια, σχεδόν 50.000 αφορούν σουβλατζίδικα και γενικά εστιατόρια ταχείας εστίασης. Αυτό έδειξε, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, μυστική έρευνα από την Task Force σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε Αθήνα, Θεσ/ κη, Ηράκλειο, Πάτρα.
ναι τα δοκιμασε ο κοσμος και ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΛΟΓΩ ΓΕΥΣΗΣΑυτή είναι τώρα η τάση. Το παγωμένο γιαούρτι. Γενικά σε όλες τις μεγάλες πόλεις υπάρχουν πολλά μέρη πρόχειρου και γρήγορου φαγητού.
εχω χρονια να φαω εναν γυρο αξιοπρεπη οπως παλια.....απολυτη βιομηχανοποιηση,ετοιματζιδικα κρεατα β ποιοτητας......αισχοςΤο χειρότερο είναι να πληρώνεις 2-2,2 ευρώ για ένα γύρο και να τρως σάπια πράγματα.
πιτσες με 0,8-1 ευρω το κομματι δεν εχει στην αθήνα?Το χειρότερο είναι να πληρώνεις 2-2,2 ευρώ για ένα γύρο και να τρως σάπια πράγματα..Οι πιτσαρίες έχουν φαληρίσει γιατί ενώ παλιά κάναν πίτσες με κανονική ζύμη και υλικά φρέσκα εδώ και χρόνια είναι όλα ετοιματζίδικα.καλύτερα σπίτι φαγητό παιδιά κι αν γουστάρετε πίτσα με 3 ευρώ στο Lidl παίρνει συσκευασία με 2 ή 3 πίτσες τις Alfredo ¨οπως λέγεται η φίρμα.Θες σουβλάκια;Πάρε στο Super Market συσκευασία με χοιρινά καλαμάκια.Άντε γιατί πολύ εκμετάλλευση..
πιτσες με 0,8-1 ευρω το κομματι δεν εχει στην αθήνα?
σαντουιτσαδικα με πιτα ή ψωμακι, ντοματα, πατατα,μουσταρδα,κετσαπ, και ψητο κρεας στο 1, 1,30 1,50 δεν εχετε εκει κατω? :- :-
πλακα πλακα εχω δει πινακιδα εδω πανω στην μπουγατσουπολη γυρος 2 ευρω, αθηναϊκο (μινι γυρος) 1 ευρω![]()
θα μπορουσε καποιος κρητικος με χιουμορ να το κανει ναι. κυπριακη πως λεμε την πιττα που ειναι πιο μεγαλη και πιο λεπτη, ομοιως αφου οι αθηναιοι συστηματικα κανουν τα σαντουιτς μικροτερα, καποιος που θελει να τους κοροϊδεψει και βγαζει σαντουιτσ σε 2 μεγεθη μπορει να λεει αυτο που εχει το μεγεθος του αθηναϊκου , αθηναϊκο, οπως και το κανει ενας στο κεντρο. αυξηστε το μεγεθος του σαντουιτσ να του ξεβρακωσετε το επιχειρημα.Θεσσαλονικιός είσαι;Όχι φίλε με 0,8 ή ένα ευρώ..Είναι κάτι πιτσες με το μέτρο όπως λένε που αγοράζεις και κομμάτι αν θες αλλά κάπου στο 2 ευρο το κομμάτι..Μαλακία να κοροιδεύουν και να λένε αθηναικό στο σουβλάκι..Γιατί οι Κρητικοί που κάνουν το μεγαλύτερο τι πρέπει να πουν Κρητικό με 2,60,Σαλλονικιότικο 2,40 και Αθηναικό με 2;;
και επιμενω στον νηματοδετη να αλλαξει στον τιτλο απο καλαματσιδικα σε σουβλατζιδικα, καλαματζιδικο δεν υπαρχει στην ελληνικη γλωσσα και δεν υπαρχει λογος να δημιουργηθει και εσεις σουβλακια και σουβλατζιδικα τα λεγατε οπως δειχνει το βιντεο 20ετιας"καλαματζιδικο" νεα λεξη στο ελληνικο λεξιλογιο, αθηναϊκης κατασκευης. αφου και εσεις σουβλατζιδικα τα λεγατε πριν 20-30 χρονια τι αλλαζετε την γλωσσα ρε σαλταρισμενοι?
οριστε η αθηναϊκη παρεα παραγγελνει σουβλακια και τρωνε σουβλακια μας πρηξατε να τα βαφτιζετε καλαμακια νεα μοδα αη σιχτιρ
εχω χρονια να φαω εναν γυρο αξιοπρεπη οπως παλια.....απολυτη βιομηχανοποιηση,ετοιματζιδικα κρεατα β ποιοτητας......αισχος
Μακρυά από γύρους. Σαπίλα σκέτη. Και από καλαμάκια, χάρτινα hamburgers, πίτσες του κόλου, τυρόπιτες κατεψυγμένες από Βουλγαρία κλπ κλπ. Και βέβαια όλα τα παραπάνω απαγορεύονται για τα παιδιά! Μέχρι να καταλάβουν κάποιοι ότι απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα επιστροφή στα σπιτικά. Φτιάξε γύρο από πανσέτα σε 5 λεπτά σπίτι σου και γλύφε και τα δάκτυλά σου...
επειδη δεν ηπιε επαθε δηλητηριαση.....εγω παντα σκοτωνω τα μικροβια κατω απο ενα μεγαλο στρωμα ουισκι που επικαλυπτει το στομαχι μου
επειδη δεν ηπιε επαθε δηλητηριαση.....εγω παντα σκοτωνω τα μικροβια κατω απο ενα μεγαλο στρωμα ουισκι που επικαλυπτει το στομαχι μου