Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.772
- Πόντοι
- 5.565
ναι διασταυρώσεις αρκούδας με γοριλλάκι. Συμφωνώ...είναι και φθηνή και καλή διασταύρωση.κι ομωσ επη του θεματωσ υπαρχει αν ψαξεισ λιγο καλυτερα.
ναι διασταυρώσεις αρκούδας με γοριλλάκι. Συμφωνώ...είναι και φθηνή και καλή διασταύρωση.κι ομωσ επη του θεματωσ υπαρχει αν ψαξεισ λιγο καλυτερα.
ναι καλα ενταξει.πυγαινε σε μουναρο μανεκεν και σκασε 100 αρεσ και 150 αρεσ,και να σου λεει ναι γαμα εσυ εγω διαβαζω εφημεριδα.ναι διασταυρώσεις αρκούδας με γοριλλάκι. Συμφωνώ...είναι και φθηνή και καλή διασταύρωση.
βρες γκόμενα να το έχεις τζάμπαναι καλα ενταξει.πυγαινε σε μουναρο μανεκεν και σκασε 100 αρεσ και 150 αρεσ,και να σου λεει ναι γαμα εσυ εγω διαβαζω εφημεριδα.
κανε μασ τη χαρη ρε καραγκιωζη.δεν μηλισε κανενασ για τζαμπα.μονοσ σου το ειπεσ1ον,κασι 2ον εσεισ μασ ζαλισατε τ αρχιδια οι ξερωλεσ.εγεινεσ και ποιητησ.νουμερο ε νουμερο.βρες γκόμενα να το έχεις τζάμπα
κι άμα δεν μπορείς
γίνε κομμωτής
κι άμα δεν μπορείς καθόλου
γίνε κομμωτής του κώλου,
άιντε πια μας ζαλίσατε τα αρχίδια με το φθηνό και καλό.
τράβα σε χασαποταβέρνα στα Κιούρκα, έχει κάτι καλά κομμάτια σπάλα σιτεμένη και φθηνή.
Άνοιξες το κουτί με τις μαλακίες? Είναι η ώρα σου μάλλον.....έλα κι άλλος ένας μαζί σου
κάντε παρέα
![]()
Φτηνά και καλά κορίτσια - bourdela.com forum
Ανοίγω αυτό το θέμα καθώς υπάρχουν κάποιες με 5π 60 70 ευρώ που ειναι και όμορφες και έχουν κομπλέ υπηρεσίες πχ Κατερίνα Ελευθερία σε περιμένω στο χώρο μου 24 ώρες 50 ευρώ 6998501049 ας ενώσουμε την γνώση μας μάγκεςwww.bourdela.com
ΩραίοςΚαλημέρα και από εμένα. Εγω ρε παιδιά που ανα περιόδους βάζω αγγελία στο kanesex όλο και κάποια κοπέλα βρίσκω και κανονίζω κάνα 2ωρο στα 100ευρω. Κοπέλες όχι επαγγελματίες που το κάνουν για έξτρα εισόδημα κτλ. Ηλικίες από 26 , 30 , 50. Εχει...
Καλημέρα και από εμένα. Εγω ρε παιδιά που ανα περιόδους βάζω αγγελία στο kanesex όλο και κάποια κοπέλα βρίσκω και κανονίζω κάνα 2ωρο στα 100ευρω. Κοπέλες όχι επαγγελματίες που το κάνουν για έξτρα εισόδημα κτλ. Ηλικίες από 26 , 30 , 50. Εχει...
Ναι φίλε έτσι είναιΝα καταθέσω κάτι φόλες που έφαγα απο το kanesex. για να μην την πατήσει κάποιος συναγωνιστής. Υπάρχει κρυφό γραφείο που προμοτάρει κορίτσια με περιγραφή "Η Νικόλ η όμορφη", "Η Τολμηρή Θεοδώρα", δλδ δίνει έναν επιθετικό προσδιορισμό μαζί με το όνομα της κοπέλας. Αυτές είναι όλες μούφα, άλλη βλέπεις στη φώτο και έρχεται στο σπιτι μία θείτσα Βουλγάρα. Η σωστή αντιμετώπιση: κάνε μεταβολή, πίσω στο ασανσερ και τον πούλο!
Με τίποτα δεν συμβαίνει αυτόπραγματικά βγάζεις;
Αδερφέ όλα καλά? Ήρεμα ρε εδώ ήμαστε για σουσου και ανταλλαγή πληροφοριών στις αγορές προϊόντων το φθηνό το καλό το vfm είναι ορολογία που παρέχει για κάποιο λόγο τωρα αν εσυ θες ακριβό και κακό δεν σε πιέζουμε οττι γουστάρειςρε γατάκια
που ζείτε;
σας καραμουζιάζω γιατί είστε αλλού για αλλού και συνεχίζετε.
ο ένας είναι κι άρχοντας του σκότους, ξέρει να γράφει κάτι στα ελληνικά, τον τιμά, αλλά..., θέλει VFM σε 100άρικο υψηλών οκτανίων. Ούτε για κούκου δε φτάνει.
ο άλλος που είναι κι ¨αλάνι¨ κιόλας γράφει σε κλίμακα woke δεκαπεντασύλλαβη πατώντας με τη μύτη το πληκτρολόγιο και θέλει και φθηνό και καλό κρεατάκι να χώσει το πουλάκι του.
δε θα ασχολιόμουνα αλλά είστε τενεκέδες κι ένα γάνωμα το χρειάζεστε, τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιατάκι σα γατάκια που είστε, δε διαβάζετε, α...κι επιπλέον έτσι, για την ιστορία, όταν ρε μπετόβλακες αγοράζετε κάθε μέρα και πιο ακριβά προϊόντα κι υπηρεσίες το μυαλό σας δεν μπορεί να το συσχετίσει το πληθωριστικό αυτό ζήτημα με τις πουτάνες; Ε; δύσκολο έ;
εν κατακλείδει, έχει γίνει σίχαμα η δυνατότητα του κάθε μυριγκόγκου να ανοίγει ένα κλαψομούνικο νήμα με τίτλο φθηνά, καλά, vfm κορίτσια. Ρε admins κάντε κάτι ρεεεεεε, ήμαρτον πια
νόμος, αν το βρεις αυτό το φθηνό και καλό κράτα το για πάρτι σου γιατί άπαξ κι έφυγε σε άλλον έναν θα το δεις να κάνει άλμα αλά bitcoinΑδερφέ όλα καλά? Ήρεμα ρε εδώ ήμαστε για σουσου και ανταλλαγή πληροφοριών στις αγορές προϊόντων το φθηνό το καλό το vfm είναι ορολογία που παρέχει για κάποιο λόγο τωρα αν εσυ θες ακριβό και κακό δεν σε πιέζουμε οττι γουστάρεις
Νταξει ρε φιλε εγωωμπορει να παω μια φορα και μετα να μην θέλω να ξανα παω οπως συνήθως με φτιάχνει το καινούριο γιατι να μην το μοιραστώ?νόμος, αν το βρεις αυτό το φθηνό και καλό κράτα το για πάρτι σου γιατί άπαξ κι έφυγε σε άλλον έναν θα το δεις να κάνει άλμα αλά bitcoin
γιατί αν είναι φθηνό και καλό, που απλά δεν παίζει αυτό σε καμία αγορά, αν το βγάλεις σέντρα χαλάει. Κι αυτό έχει πιστοποιηθεί πάμπολλες φορές εδώ μέσα ανά τα χρόνια, από το 05 είμαι, όπως κι άλλοι, ε, κοντά 20 χρόνια κάτι έχουμε μάθει.Νταξει ρε φιλε εγωωμπορει να παω μια φορα και μετα να μην θέλω να ξανα παω οπως συνήθως με φτιάχνει το καινούριο γιατι να μην το μοιραστώ?
καλημερα .. σου εχω στειλει μηνυμα ..αν εχεις την καλοσυνηΚαλημέρα και από εμένα. Εγω ρε παιδιά που ανα περιόδους βάζω αγγελία στο kanesex όλο και κάποια κοπέλα βρίσκω και κανονίζω κάνα 2ωρο στα 100ευρω. Κοπέλες όχι επαγγελματίες που το κάνουν για έξτρα εισόδημα κτλ. Ηλικίες από 26 , 30 , 50. Εχει...
Το ερώτημα είναι ουτοπικό το 2025