Νέα

Φθηνές ιερόδουλες στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thehunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οκ.κανενα προβλημα.καλη  ηταν?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
οκ.κανενα προβλημα.καλη  ηταν?
Στην τουαλετα εγινε........ του απεναντι γραφειου ξεπετα μην νομιζης
για αδειασμα πρωινο ητανε το θεμα............ ρε που ειναι τα γυαλια μου λεμε............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αληθεια?  που δουλευεις ?

triodio

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
0
στη γωνια ολυμπιου διαμαντη με Ναυμαχίας, έλλης νομίζω λέγεται-κάθετος στη δωδεκανήσου λίγο πριν την πολυτεχνείου-(λίγο πιο κάτω από το ιεκ πυθαγορας) έχει μια mature νομίζω 15-20 έπαιρνε για sex στο αμάξι και έδινες αλλα 5 έδινε και κόλο
δεν είναι κάτι φοβερό αλλα από το να δωσεις 40ρια στις άλλες τα 15 τα δίνεις πιο χαλαρά

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
η παοκ!!μεγαλη πουταναρα....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
στη γωνια ολυμπιου διαμαντη με Ναυμαχίας, έλλης νομίζω λέγεται-κάθετος στη δωδεκανήσου λίγο πριν την πολυτεχνείου-(λίγο πιο κάτω από το ιεκ πυθαγορας) έχει μια mature νομίζω 15-20 έπαιρνε για sex στο αμάξι και έδινες αλλα 5 έδινε και κόλο
δεν είναι κάτι φοβερό αλλα από το να δωσεις 40ρια στις άλλες τα 15 τα δίνεις πιο χαλαρά

Πόσο mature είναι αυτή που λες φίλε; Αν είναι να πάω με γιαγιά δεν δίνω ούτε σεντ...

η παοκ!!μεγαλη πουταναρα....

Εκτραχηλίζεσαι και εκτραχηλίζεις και την κουβέντα στο thread!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
vamos συναγωνιστες! συμπολιτες μου cu on playoff

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καπως φθηνα μπορειτε να βρειτε στην γιαννιτσων θεσσαλονικης,αλλα μην φανταστειτε αν ειναι ομορφουλα και το εχει παρει χαμπαρι ζηταει απο σαραντα και πανω.Οι πατσουρες ειναι 25-30 αλλα πρεπει να εισαι τυφλα για να πας.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μακρια απο μια που την λενε ραγκοστινα το παιζει και καλα οτι εχει προβλημα στο πραμα της και λεει κατι σιγα σιγα αχ και δεν μπορω και να μονο πιπα τωρα και ξενερωμα.Αφου τις προαλες τις τα χαρισα και εξαφανιστηκα,πολυ ξενερωμα μην σας γελασει το κοντουλικο καλοσχηματισμενο πρωσωπακι και κορμακι δεν λεει.
Τζαμπα τα σαραντα δυο φορες :headbang:

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι αυτη που λες συναγωνιστη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ σου προτείνω από πανέρι, που βάζουν τις ευκαιρίες.
Μπορεί να είναι ληγμένες, ή να πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προϊόντος. Αλλά σίγουρα είναι πιό φτηνά από ότι της βιτρίνας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935

ξανθιά, αρκετά μεγαλούτσικη, θυμίζει ρωσσίδα καθαρίστρια σκαλοπατιών... πλέον πρέπει να έχει πενηνταρίσει... αυτή ένα χρόνο μετά ακόμα εκεί είναι 15 ή 20 ευρώ και άλλο ένα 5ευρο για κώλο... στο αμάξι σου, μεσα σε ενα παρκινγκ... και οι κατοικοι απο τις γύρω πολυκατοικίες να σε έχουν φέτα κάτω απο το μπαλκόνι τους και να απολαμβάνουν το θέαμα... η τύπισσα ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο θέμα "πληρωμένο σεξ"... ακόμα προσπαθώ να το ξεχάσω...  :2funny:

Akis_1982

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
1
που θα την βρω αθτην να δω τι παιζει??

Stories

Νέο!

Stories