amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.201
- Πόντοι
- 22.785
Ωπα ρε παιδια συγνωμη μην βαρατε.......... μολις γαμησα και δεν φοραγα γυαλια.ποιον κηφισσο ρε φιλε? για θεσσαλονικη μιλαμε
Ωπα ρε παιδια συγνωμη μην βαρατε.......... μολις γαμησα και δεν φοραγα γυαλια.ποιον κηφισσο ρε φιλε? για θεσσαλονικη μιλαμε
Στην τουαλετα εγινε........ του απεναντι γραφειου ξεπετα μην νομιζηςοκ.κανενα προβλημα.καλη ηταν?
Ψάχνω για φθηνές ιερόδουλες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τί έχετε να μου προτείνετε;
στη γωνια ολυμπιου διαμαντη με Ναυμαχίας, έλλης νομίζω λέγεται-κάθετος στη δωδεκανήσου λίγο πριν την πολυτεχνείου-(λίγο πιο κάτω από το ιεκ πυθαγορας) έχει μια mature νομίζω 15-20 έπαιρνε για sex στο αμάξι και έδινες αλλα 5 έδινε και κόλο
δεν είναι κάτι φοβερό αλλα από το να δωσεις 40ρια στις άλλες τα 15 τα δίνεις πιο χαλαρά
η παοκ!!μεγαλη πουταναρα....
η παοκ!!μεγαλη πουταναρα....
Εγώ σου προτείνω από πανέρι, που βάζουν τις ευκαιρίες.
Μπορεί να είναι ληγμένες, ή να πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προϊόντος. Αλλά σίγουρα είναι πιό φτηνά από ότι της βιτρίνας.
στη γωνια ολυμπιου διαμαντη με Ναυμαχίας, έλλης νομίζω λέγεται-κάθετος στη δωδεκανήσου λίγο πριν την πολυτεχνείου-(λίγο πιο κάτω από το ιεκ πυθαγορας) έχει μια mature νομίζω 15-20 έπαιρνε για sex στο αμάξι και έδινες αλλα 5 έδινε και κόλο
δεν είναι κάτι φοβερό αλλα από το να δωσεις 40ρια στις άλλες τα 15 τα δίνεις πιο χαλαρά