You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φθηνές ιερόδουλες στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thehunter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Περιμενε λιγο της εκπτωσεις φιλε...
Καλησπέρα, τι εννοείς Φ.Ι(φτηνές ιερόδουλές?) Αν θα πάρεις μεγάλη ποσότητα και κάνεις κατανάλωση θα πέσει λίγο η τιμή!
Λοιπόν, δεν ξέρω αν πάντα το φτηνό είναι και καλό αλλά εντάξει! Το μόνο που έχω να προτείνω είναι να κάνεις μια έρευνα αγοράς να δεις τι παίζει και με θέμα του γούστου σου να μας ενημερώσεις και εμάς! Πάντως αν θα πας σε κάποιο κωλόμπαρο μπορεί να βρεις καμία να την ψαρέψες
Λοιπόν, δεν ξέρω αν πάντα το φτηνό είναι και καλό αλλά εντάξει! Το μόνο που έχω να προτείνω είναι να κάνεις μια έρευνα αγοράς να δεις τι παίζει και με θέμα του γούστου σου να μας ενημερώσεις και εμάς! Πάντως αν θα πας σε κάποιο κωλόμπαρο μπορεί να βρεις καμία να την ψαρέψες
Ψάχνω για φθηνές ιερόδουλες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τί έχετε να μου προτείνετε;
Εγώ σου προτείνω από πανέρι, που βάζουν τις ευκαιρίες.
Μπορεί να είναι ληγμένες, ή να πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προϊόντος. Αλλά σίγουρα είναι πιό φτηνά από ότι της βιτρίνας.
Την ώρα εννοείς CIVIL111? Δεν το είχα προσέξει! Είναι μετά το τέλος την νύχτας και αρχή της ημέρας και με λίγα λεφτά στην τσέπη γιατί όλοι νύχτα τα ήπιαμε και τα καπνίσαμε θέλαμε και ένα πήδημα στο κόστος! Ρε λες να πάμε στον Κωτσόβολο; προβληματα στις 05:18 που προκυπτουν ........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.201
- Πόντοι
- 22.785
Την ώρα εννοείς CIVIL111? Δεν το είχα προσέξει! Είναι μετά το τέλος την νύχτας και αρχή της ημέρας και με λίγα λεφτά στην τσέπη γιατί όλοι νύχτα τα ήπιαμε και τα καπνίσαμε θέλαμε και ένα πήδημα στο κόστος! Ρε λες να πάμε στον Κωτσόβολο;
Καλητερα στους Κινεζους...φθηνοτερα σιγουρα.
ΛΟΛ! λες ρε amjik? Δεν το σκέφτηκα αυτό ! Ίσως και να είναι και τυχερός και να πέσει και σε καμία που να έχει ζώνη αγνότηταςΚαλητερα στους Κινεζους...φθηνοτερα σιγουρα.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ψάχνω για φθηνές ιερόδουλες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τί έχετε να μου προτείνετε;
Οταν λες φθηνές σε ποιο ποσό αναφέρεσαι?
RespectMEDIA MARKT μην εισαι και κοροιδο
κοίτα να δείς.επειδή εχω σχεδόν καθημερινη επαφη με το είδος...σίγουρα δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις....πολλές φορές έτυχε σίγουρα σε όλους μας να δώσουμε 30-40-100 ευρώ για γκόμενα θεά η οποία να είναι βλήμα ξενέρωτη και να περάσουμε χάλια και να κλαίμε τα λεφτά μας αλλα πλέων μας εχουν πάρει χαμπάρι έχουν βάλεο ταρίφα το 40αρι και κανουν οτι θελουν υπαρχουν καποιες ξέμπαρκες που κανουν κεφι και εχουν καλες τιμες αλλα πάνε με τις μέρες τους δεν ειναι καθε μερα συνηθωε π-σ-κ
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Περιμενε λιγο της εκπτωσεις φιλε...
καιρο ειχα να γελασω, να σαι καλα.
τωρα να του πουμε σε ποια χωρα να παει?
Χμμμ! Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Πίστευα δηλαδή ότι αν θα πάρεις κάτι ακριβό άκομα και εδώ π.χ πουτάνα πολυτελείας θα είναι καλύτερα από κάποια τυχαία! Αλλά έτσι όπως τα λέτε είναι ότι έκει πληρώνεις το έξω και όχι το μέσα ε? η δεν κατάλαβα καλά? :S
μιας κ εισαι παλιος δε λες κ σε μας τους νεους που μπορουμε να τις βρουμε?παιδες δυστυχος επειδη πολυ το κοροιδευουν υπαρχουν (αν εισαι τυχερος)φτηνα κομματια που αξιζουν τα λαφτα τους
προσωπικα στο συγκεκριμενο προιον δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις
φθηνες ιεροδουλες στη θεσσαλονικη?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσο φθηνες να ειναι οταν μας ζητανε 40ε, ποσο που ειναι παραπανω και απο ενα μεροκαματο ?
εχετε τρελαθει τελειως ρε ?
εγω το ελεγα χρονια πριν.πολλοι κοροιδευαν.καλυτερα να κλεισουν λοιπον.και μην ακουσω για αυξηση της εγκληματικοτητας και τετοιες παπαριες.
ριξτε τις τιμες οπως στην αθηνα που εχουν 20ε αλλιως κλειστε τα.ΟΛΑ.
κατω εχουν 20 και 25ε και εχουν και μουναρες.οχι εδω που βαρατε 40αρια και μας φερνετε ολεσ τις πατσαβουρες του ανατολικου μπλοκ.
καντε τα και εδω 20-25 ευρω!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσο φθηνες να ειναι οταν μας ζητανε 40ε, ποσο που ειναι παραπανω και απο ενα μεροκαματο ?
εχετε τρελαθει τελειως ρε ?
εγω το ελεγα χρονια πριν.πολλοι κοροιδευαν.καλυτερα να κλεισουν λοιπον.και μην ακουσω για αυξηση της εγκληματικοτητας και τετοιες παπαριες.
ριξτε τις τιμες οπως στην αθηνα που εχουν 20ε αλλιως κλειστε τα.ΟΛΑ.
κατω εχουν 20 και 25ε και εχουν και μουναρες.οχι εδω που βαρατε 40αρια και μας φερνετε ολεσ τις πατσαβουρες του ανατολικου μπλοκ.
καντε τα και εδω 20-25 ευρω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 741
- Απαντήσεις
- 11