Πως ειναι οι RoE για πες μας εσυ....Δεν μπορώ άλλες αοριστολογίες και μπαρούφες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φρουροί πλοίων-Πειρατεία-Ινδικός ωκεανός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
str8 dave
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Πες μου τι σημαίνει RοΕ πρώτα απ' όλα.Πως ειναι οι RoE για πες μας εσυ....
Πες μου τι σημαίνει RοΕ πρώτα απ' όλα.
τι χανεις τον καιρο σου με τους παπατζες;
α ουτε αυτο ξερεις??? και το παιζεις σχετικος???Πες μου τι σημαίνει RοΕ πρώτα απ' όλα.
Rules of Engagement....κανονες εμπλοκης Ελληνιστι.
str8 dave
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Rules of Engagement....κανονες εμπλοκης Ελληνιστι.
Rules for the Use of Force (RUF) κατά το ΒΜΡ4.Έτσι αναφέρεται και σε όλους τους αρμόδιους οργανισμούς.Αυτό που λες κανένας τσομπάνης μπορεί να το ανέφερε σε κανένα καφενείο.
απτο μυαλο μου το εβγαλα ηλιθιε?? Δεν ξερεις καν στρατιωτικα ακρωνυμια και το παιζεις εξυπνος??Μου αρέσει να γλεντάω ημιμαθείς,παπατζήδες Ελληνάρες.Αν βρει τι είναι αυτό που έβγαλε από το μυαλό του και έγραψε ας μας πει.
Συνημμένα
str8 dave
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν στόκε εκεί δεν ισχύουν τα καουμπουλίκια που ίσως βλέπεις σε ταινίες.Ισχύει το ναυτικό δίκαιο όπως παντού στην θάλασσα και οι κανονισμοί (BMP4) που έχουν γραφτεί από αρμόδιους οργανισμούς (BIMCO,MARLO,MSCHOA,UKMTO,IMO).Αυτό που μου παραθέτεις είναι από την wikipedia όπου ο καθένας ακόμη και εσύ,ναι θα εκπλαγείς αν το δοκιμάσεις αλλά ισχύει,μπορεί να γραψει ότι άρθρο θέλει.Επίσης πλίνθε αναφέρεται σε κανόνες εμπλοκής για στρατιωτικές δυνάμεις κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση που εξετάζουμε μιας και πρόκειται για ιδιωτικές εταιρείες.Τέλος τσιμεντόλιθε μπες στον κόπο να διαβάσεις και το υπόλοιπο άρθρο που googleαρες για να δεις ότι είναι μια πολύ γενική ορολογία ενώ εμείς εδώ μιλάμε για συγκεκριμένο επάγγελμα με συγκεκριμένους κανόνες.
Τις μπαρούφες σου να πας να τις πεις σε κανέναν ανίδεο να το παίξεις ιστορία.
Ωραια λοιπον...εγω που μαθαινα καποτε κατι αλλο(δεν εχει σημασια τι) το ξερω σαν ROE... Για γραψε μας τους κανονες εσυ,και τι γινεται οταν πλησιαζουν πειρατες....
Λοιπόν στόκε εκεί δεν ισχύουν τα καουμπουλίκια που ίσως βλέπεις σε ταινίες.Ισχύει το ναυτικό δίκαιο όπως παντού στην θάλασσα και οι κανονισμοί (BMP4) που έχουν γραφτεί από αρμόδιους οργανισμούς (BIMCO,MARLO,MSCHOA,UKMTO,IMO).Αυτό που μου παραθέτεις είναι από την wikipedia όπου ο καθένας ακόμη και εσύ,ναι θα εκπλαγείς αν το δοκιμάσεις αλλά ισχύει,μπορεί να γραψει ότι άρθρο θέλει.Επίσης πλίνθε αναφέρεται σε κανόνες εμπλοκής για στρατιωτικές δυνάμεις κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση που εξετάζουμε μιας και πρόκειται για ιδιωτικές εταιρείες.Τέλος τσιμεντόλιθε μπες στον κόπο να διαβάσεις και το υπόλοιπο άρθρο που googleαρες για να δεις ότι είναι μια πολύ γενική ορολογία ενώ εμείς εδώ μιλάμε για συγκεκριμένο επάγγελμα με συγκεκριμένους κανόνες.
Τις μπαρούφες σου να πας να τις πεις σε κανέναν ανίδεο να το παίξεις ιστορία.
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 6.255
Εγω δουλεψα με την sea guardian το 2015 επερνα 1600$ τον μηνα δεν ξερω τωρα τι λεφτα δινουν παντως τα λεφτα επεσαν οταν μπηκαν σε εταιτριες ινδοι πρωην στρατιωτικοι
η Εταιρια που ημουν για οποιον ενδιαφερεται ειναι αυτη
η Εταιρια που ημουν για οποιον ενδιαφερεται ειναι αυτη
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Πριν λίγο καιρό μου είπαν τα παιδιά ότι παίρνουν γύρω στο ενάμιση χιλιάρικο πάνω κάτω.
Σωστά σου είπαν τύπε.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.960
- Πόντοι
- 4.926
Καλησπέρα, φίλε.
Τα λεφτά που παίζουν τώρα είναι 1300€-1500€, μηνιαίως, καθαρά στο χέρι και αυτά, τις περισσότερες φορές, θα τα πάρεις εάν είσαι Team Leader. Για εμένα δεν αξίζει, καθώς είναι σκέτη ταλαιπωρία. Την μεγάλη ευθύνη την έχουν οι εταιρείες, οι οποίες από ένα σημείο και μετά ανέβαζαν στα πλοία τραγικά members, χωρίς ΚΑΜΙΑ τακτική εκπαίδευση και ΚΑΜΙΑ προϋπηρεσία, ούτε ως απλοί security. Υπήρχαν και περιπτώσεις, στις οποίες μέλη, ακόμα και Team Leaders, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ! Αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία, είναι η Διάπλους.
Τα λεφτά που παίζουν τώρα είναι 1300€-1500€, μηνιαίως, καθαρά στο χέρι και αυτά, τις περισσότερες φορές, θα τα πάρεις εάν είσαι Team Leader. Για εμένα δεν αξίζει, καθώς είναι σκέτη ταλαιπωρία. Την μεγάλη ευθύνη την έχουν οι εταιρείες, οι οποίες από ένα σημείο και μετά ανέβαζαν στα πλοία τραγικά members, χωρίς ΚΑΜΙΑ τακτική εκπαίδευση και ΚΑΜΙΑ προϋπηρεσία, ούτε ως απλοί security. Υπήρχαν και περιπτώσεις, στις οποίες μέλη, ακόμα και Team Leaders, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ! Αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία, είναι η Διάπλους.
Παιδιά καλησπέρα, παρακολουθώ την συζήτηση και τα ενδιαφέροντα σχόλια που αναφέρθηκαν, πληροφοριακά και μόνο ,έχει τύχει σε κάποιον από εσάς να ανέβουν πειρατές σε βαπόρι και πως αντιδράσατε;
Να πω πως δεν έχω σχέση με τον χώρο ,απλά από περιέργεια και μόνο ρωτάω....λογιστής είμαι....
Να πω πως δεν έχω σχέση με τον χώρο ,απλά από περιέργεια και μόνο ρωτάω....λογιστής είμαι....