jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Νεο σπιτακι .. αντε καλοριζικο
Πληροφοριες για νεες αφηξεις , παραπονα , ευσημα και οτι αφορα το καταστημα ...
Νεο σπιτακι .. αντε καλοριζικο
Πληροφοριες για νεες αφηξεις , παραπονα , ευσημα και οτι αφορα το καταστημα ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=385384;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ξέρει κανένας αν θα δουλεύει και η Αφροδίτη στο καινούριο και αν ναί ποιές μέρες?
Ξέρει κανένας αν θα δουλεύει και η Αφροδίτη στο καινούριο και αν ναί ποιές μέρες?
Πρωϊνη επίσκεψη 10:30 τη Δευτέρα 12.12.2011 στο νέο ίδρυμα.
Η αναφορα που περιμεναμε και ηρθε απο το πουθενα
θα θυμωσουν τωρα μερικοι που φανερωθηκε το μυστικο που κρατουσαν αλλα δε πειραζει
Γεια σου αδερφε , καλως ηρθες
Αυτή στις αφίσες έξω από το σπίτι η Έφη είναι? Ρωτάω γιατί έχω να την δω κανα δυο χρόνια και δε πολυθυμάμαι και φάτσες γενικά. Σίγουρα πάντως τότε τα είχε καστανόξανθαΕφη στο ιδρυμα μεχρι τις 18+30
Την Καλημερα μου ....
Αυτή στις αφίσες έξω από το σπίτι η Έφη είναι? Ρωτάω γιατί έχω να την δω κανα δυο χρόνια και δε πολυθυμάμαι και φάτσες γενικά. Σίγουρα πάντως τότε τα είχε καστανόξανθα
χαχαχαχ, έχει κανα μήνα που χρωστάω 2 κριτικές. Από Ειρήνη ρουμανοαλβανίδα στη Προμηθέως και από Βερόνικα. Αλλά δεν έχω χρόνο ρε παιδιά να τις συντάξω και δε θέλω να είναι προχειρογραμμένες. Έχω κάτι εργασίες μπαίνω και φαντάρος σε ενα μήνα... Γάμησε τα. Η Έφη όμως είναι ο μεγάλος μου έρωτας από τότε που ξεκίνησα το άθλημα και πριν φύγω σίγουρα θα πάω να την βρωα ρε παπαζιτσ ...
Ιεροδουλος ειναι η Εφη οχι υποψηφιος δημαρχος
Μαυρα μαλλακια εχει τωρα ...
εοιιμαζεις την επιστροφη του παπαζιτσ Νο 45 ?
ακολουθησε την μεθοδο συγγραφηςχαχαχαχ, έχει κανα μήνα που χρωστάω 2 κριτικές. Από Ειρήνη ρουμανοαλβανίδα στη Προμηθέως και από Βερόνικα. Αλλά δεν έχω χρόνο ρε παιδιά να τις συντάξω και δε θέλω να είναι προχειρογραμμένες. Έχω κάτι εργασίες
ακολουθησε την μεθοδο συγγραφηςεργασιωνεεεεε κριτικων ηθελα να πω τζιελ....απλα γρηγορα υπευθυνα και αποτελεσματικα θα γραφουν ολοι οι συναγωνιστες....αγραμματοι,γραμματιζουμενοι,δημοτικιστες και καθαρευουσιανοι,αραχτοι και οι εχοντες εργασιες,ανθρωποι που εχουν ή δεν εχουν χρονο
ολοι εχουν χρονο για ενα multiple choice test που θα γραφτει ως κριτικη......για λεπτομερειες εδω
μονο εσυ με καταλαβαινεις αδερφε.....Gl με εμπνέεις, η επόμενη κριτική που θα γράψω θα είναι έτσι!