ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε το καημενο
Αυτοκτόνα ρε μαλακα!!!Τι σου φταινε οι αλλοι;Καλιφόρνια:Σκότωσε 7 ανθρώπους επειδή ήταν παρθένος
τα λόγια του πρίν γίνει της πόπης :
Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο. Αύριο είναι η μέρα της τιμωρίας, η μέρα που θα εκδικηθώ την ανθρωπότητα, όλους εσάς. Τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου, από τότε που μπήκα στην εφηβεία, αναγκάστηκα να βιώσω τη μοναξιά, την απόρριψη και να έχω ανεκπλήρωτες επιθυμίες, επειδή τα κορίτσια ποτέ δε με έβρισκαν ελκυστικό. Τα κορίτσια έδιναν την προσοχή τους και την αγάπη τους σε άλλους άνδρες, αλλά ποτέ σε ’μένα.
Είμαι 22 χρονών και είμαι ακόμα παρθένος. Δεν έχω φιλήσει ποτέ καμιά κοπέλα. Είμαι στο κολλέγιο παραπάνω από 2μιση χρόνια και είμαι ακόμα παρθένος. Αυτό είναι πολύ βασανιστικό. Το κολλέγιο είναι η περίοδος όπου όλοι βιώνουν τέτοιες εμπειρίες όπως η σεξουαλική πράξη, η διασκέδαση και η απόλαυση. Όλα αυτά τα χρόνια, υποχρεώθηκα να σαπίσω στη μοναξιά. Δεν είναι δίκαιο αυτό.
Δεν άρεσα ποτέ σε εσάς κορίτσια. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά θα σας τιμωρήσω όλες γι’ αυτό. Είναι άδικο, είναι έγκλημα… δεν ξέρω τι δε βλέπετε σε ‘μένα. Είμαι ο τέλειος άντρας και όμως εσείς δίνετε τους εαυτούς σας σε αυτούς τους αντιπαθητικούς άντρες, αντί σε ‘μενα, τον υπέρτατο τζέντλεμαν.
Θα σας τιμωρήσω για αυτό. Τη μέρα της ανταπόδοσης θα μπω στην πιο «καυτή» αδελφότητα του Πανεπιστημίου. Και θα σφάξω κάθε κακομαθημένη, κολλημένη ξανθιά που θα δω εκεί μέσα. Όλα αυτά τα κορίτσια που μου άρεσαν τόσο πολύ, όλα με απέρριψαν και με θεωρούσαν κατώτερό τους. Θα απολαύσω τη σφαγή σας.
Στο τέλος θα δείτε ότι εγώ είμαι πραγματικά ο ανώτερος. Το αληθινό αρσενικό. Ναι. Αφότου εκμηδενίσω κάθε κορίτσι στην αδελφότητα, θα βγω στους δρόμους της Ίσλα Βίστα και θα σφάξω κάθε άνθρωπο που θα δω εκεί. Όλα αυτά τα δημοφιλή παιδιά, που έζησαν ηδονιστικές απολαύσεις ενώ εγώ σάπιζα στη μοναξιά όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι αυτοί με απέρριπταν κάθε φορά που προσπαθούσα να τους πλησιάσω, μου φέρονταν σαν να είμαι ποντίκι.
Λοιπόν τώρα θα είμαι σαν Θεός απέναντι σε εσάς. Όλοι θα είστε σαν τα ζώα. Θα εκτελέσω την τιμωρία μου απέναντι σε όλους αυτούς που την αξίζουν. Για το έγκλημα του ότι ζούσαν καλύτερη ζωή από εμένα. Όλα εσείς τα δημοφιλή παιδιά, που ποτέ δε με αποδεχτήκατε, και τώρα θα πληρώσετε όλοι σας για αυτό. Και κορίτσια, το μόνο που ήθελα ήταν να σας αγαπήσω, και να με αγαπήσετε. Ήθελα μια κοπέλα, ήθελα να έχω σεξουαλικές σχέσεις, ήθελα αγάπη, προσοχή, λατρεία. Εσείς νομίζετε ότι δεν το αξίζω. Αυτό είναι ένα έγκλημα που δε θα μπορώ να το συγχωρήσω ποτέ.
Εάν δε μπορώ να σας έχω κορίτσια, θα σας καταστρέψω. Μου αρνηθήκατε την ευκαιρία μιας ευτυχισμένης ζωής, θα χάσετε τις ζωές σας. Είναι δίκαιο έτσι. Σας μισώ όλες. Η ανθρωπότητα είναι αηδιαστική, άθλια, διεφθαρμένη. Εάν είχα τη δύναμη, τίποτα δε θα με σταματούσε από το να εξαφανίσω κάθε έναν από εσάς. Σας αξίζει η εκμηδένιση και αφού ποτέ δε δείξατε έλεος σε ‘μένα, δε θα δείξω κι εγώ σε εσάς.
συμπτώματα της έλλειψης πορνηδονισμού στην αμερική με, απροσδόκητα...πολύ βίαια αποτελέσματα
εεν τον δικαιολογω σε καμια περιπτωση,αλλα εσυ πιστευεις πως με τα βιωματα που περιεγραψε δεν θα αισθανοσουν οργη?Αυτοκτόνα ρε μαλακα!!!Τι σου φταινε οι αλλοι;
Καλιφόρνια:Σκότωσε 7 ανθρώπους επειδή ήταν παρθένος
Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο. Αύριο είναι η μέρα της τιμωρίας, η μέρα που θα εκδικηθώ την ανθρωπότητα, όλους εσάς. Τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου, από τότε που μπήκα στην εφηβεία, αναγκάστηκα να βιώσω τη μοναξιά, την απόρριψη και να έχω ανεκπλήρωτες επιθυμίες, επειδή τα κορίτσια ποτέ δε με έβρισκαν ελκυστικό. Τα κορίτσια έδιναν την προσοχή τους και την αγάπη τους σε άλλους άνδρες, αλλά ποτέ σε ’μένα.
Είμαι 22 χρονών και είμαι ακόμα παρθένος. Δεν έχω φιλήσει ποτέ καμιά κοπέλα. Είμαι στο κολλέγιο παραπάνω από 2μιση χρόνια και είμαι ακόμα παρθένος. Αυτό είναι πολύ βασανιστικό. Το κολλέγιο είναι η περίοδος όπου όλοι βιώνουν τέτοιες εμπειρίες όπως η σεξουαλική πράξη, η διασκέδαση και η απόλαυση. Όλα αυτά τα χρόνια, υποχρεώθηκα να σαπίσω στη μοναξιά. Δεν είναι δίκαιο αυτό.
Δεν άρεσα ποτέ σε εσάς κορίτσια. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά θα σας τιμωρήσω όλες γι’ αυτό. Είναι άδικο, είναι έγκλημα… δεν ξέρω τι δε βλέπετε σε ‘μένα. Είμαι ο τέλειος άντρας και όμως εσείς δίνετε τους εαυτούς σας σε αυτούς τους αντιπαθητικούς άντρες, αντί σε ‘μενα, τον υπέρτατο τζέντλεμαν.
Θα σας τιμωρήσω για αυτό. Τη μέρα της ανταπόδοσης θα μπω στην πιο «καυτή» αδελφότητα του Πανεπιστημίου. Και θα σφάξω κάθε κακομαθημένη, κολλημένη ξανθιά που θα δω εκεί μέσα. Όλα αυτά τα κορίτσια που μου άρεσαν τόσο πολύ, όλα με απέρριψαν και με θεωρούσαν κατώτερό τους. Θα απολαύσω τη σφαγή σας.
Στο τέλος θα δείτε ότι εγώ είμαι πραγματικά ο ανώτερος. Το αληθινό αρσενικό. Ναι. Αφότου εκμηδενίσω κάθε κορίτσι στην αδελφότητα, θα βγω στους δρόμους της Ίσλα Βίστα και θα σφάξω κάθε άνθρωπο που θα δω εκεί. Όλα αυτά τα δημοφιλή παιδιά, που έζησαν ηδονιστικές απολαύσεις ενώ εγώ σάπιζα στη μοναξιά όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι αυτοί με απέρριπταν κάθε φορά που προσπαθούσα να τους πλησιάσω, μου φέρονταν σαν να είμαι ποντίκι.
Λοιπόν τώρα θα είμαι σαν Θεός απέναντι σε εσάς. Όλοι θα είστε σαν τα ζώα. Θα εκτελέσω την τιμωρία μου απέναντι σε όλους αυτούς που την αξίζουν. Για το έγκλημα του ότι ζούσαν καλύτερη ζωή από εμένα. Όλα εσείς τα δημοφιλή παιδιά, που ποτέ δε με αποδεχτήκατε, και τώρα θα πληρώσετε όλοι σας για αυτό. Και κορίτσια, το μόνο που ήθελα ήταν να σας αγαπήσω, και να με αγαπήσετε. Ήθελα μια κοπέλα, ήθελα να έχω σεξουαλικές σχέσεις, ήθελα αγάπη, προσοχή, λατρεία. Εσείς νομίζετε ότι δεν το αξίζω. Αυτό είναι ένα έγκλημα που δε θα μπορώ να το συγχωρήσω ποτέ.
Εάν δε μπορώ να σας έχω κορίτσια, θα σας καταστρέψω. Μου αρνηθήκατε την ευκαιρία μιας ευτυχισμένης ζωής, θα χάσετε τις ζωές σας. Είναι δίκαιο έτσι. Σας μισώ όλες. Η ανθρωπότητα είναι αηδιαστική, άθλια, διεφθαρμένη. Εάν είχα τη δύναμη, τίποτα δε θα με σταματούσε από το να εξαφανίσω κάθε έναν από εσάς. Σας αξίζει η εκμηδένιση και αφού ποτέ δε δείξατε έλεος σε ‘μένα, δε θα δείξω κι εγώ σε εσάς.
συμπτώματα της έλλειψης πορνηδονισμού στην αμερική με, απροσδόκητα...πολύ βίαια αποτελέσματα
Σα να λεμε θελει ατσαλινα νευρα να μη γινεις μαζικος δολοφονος αν δεν βρισκεις γκομενα...Συγκλονιστικός. Ειναι τρομερό σα βίωμα αυτό, θέλει ατσάλινα νευρα και χαρακτήρα και δύναμη μυαλού για να μη φλιπάρεις και σφάξεις οποιον βρεις.
Σα να λεμε θελει ατσαλινα νευρα να μη γινεις μαζικος δολοφονος αν δεν βρισκεις γκομενα...
Ντροπιαζεις το αντρικο φυλο. Σκασε. Κλεισε τον οχετο σου επιτελους.
Ο ανθρωπος ηταν λιγο ή πολυ διαταραγμενος.
Συγκλονιστικός. Ειναι τρομερό σα βίωμα αυτό, θέλει ατσάλινα νευρα και χαρακτήρα και δύναμη μυαλού για να μη φλιπάρεις και σφάξεις οποιον βρεις.
31χρονος Ιταλός δολοφόνησε τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά και πήγε να δει το Αγγλία-Ιταλία .
Και οι τρεις βρέθηκαν με μαχαιριές στο λαιμό, καθώς και σε άλλα σημεία
Και προφανως η διαταραχη αυτη ηταν που τον ειχε καταδικασει στη μοναξια.Σα να λεμε θελει ατσαλινα νευρα να μη γινεις μαζικος δολοφονος αν δεν βρισκεις γκομενα...
Ντροπιαζεις το αντρικο φυλο. Σκασε. Κλεισε τον οχετο σου επιτελους.
Ο ανθρωπος ηταν λιγο ή πολυ διαταραγμενος.
Και προφανως η διαταραχη αυτη ηταν που τον ειχε καταδικασει στη μοναξια.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το θέμα του φόνου, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:
Όπως προέκυψε δράστης είναι ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες που εξελίχθηκαν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες (16.06.2014) το απόγευμα στη Γλυφάδα.
Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων παρακείμενης οδού και σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και πέτρα επίσης με ίχνη αίματος.
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού, που παρουσίαζε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα ενδεχόμενα κίνητρα και τον τρόπο διάπραξης πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία και τα δεδομένα που προέκυπταν, σε συνάρτηση με τις επιμέρους συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ανθρωποκτονία.
Από τη συνδυαστική μελέτη και συνεκτίμηση όλων των παραπάνω στοιχείων, οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή/και ατόμων με συγκεκριμένο «προφίλ» και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.
Εξίσου στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία δηλωτικά της διάπραξης του εγκλήματος.
Αποτέλεσμα των συντονισμένων αυτών αστυνομικών ενεργειών, ήταν να ταυτοποιηθούν σε πρώτη φάση τα στοιχεία του δράστη και στη συνέχεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη, στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 22χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της δολοφονηθείσας.
Κατά την εξέταση του ο 22χρονος δράστης ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, την οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια.
Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δολοφόνησε την ημεδαπή στο πλαίσιο λατρευτικής σατανιστικής τελετουργίας, παραθέτοντας πληροφορίες που συνάδουν με τα ευρήματα στο χώρο του εγκλήματος και τα λοιπά προανακριτικά και ερευνητικά δεδομένα.
Επιπλέον ανέφερε ότι σχεδίαζε να διαπράξει και δεύτερη δολοφονία σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ειδικότερα κατά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου την 21-6-2014, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές.
Κατά τη σύλληψη του δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.
Ο 22χρονος συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
:S
Πηγή: ethnos.gr 17_06_2014
Από τη συνδυαστική μελέτη και συνεκτίμηση όλων των παραπάνω στοιχείων, οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή/και ατόμων με συγκεκριμένο «προφίλ» και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.
Εξίσου στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία δηλωτικά της διάπραξης του εγκλήματος.
Καλιφόρνια:Σκότωσε 7 ανθρώπους επειδή ήταν παρθένος