Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλιφόρνια:Σκότωσε 7 ανθρώπους επειδή ήταν παρθένος

τα λόγια του πρίν γίνει της πόπης :

Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο. Αύριο είναι η μέρα της τιμωρίας, η μέρα που θα εκδικηθώ την ανθρωπότητα, όλους  εσάς. Τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου, από τότε που μπήκα στην εφηβεία, αναγκάστηκα να βιώσω τη μοναξιά, την απόρριψη και να έχω ανεκπλήρωτες επιθυμίες, επειδή τα κορίτσια ποτέ δε με έβρισκαν ελκυστικό. Τα κορίτσια έδιναν την προσοχή τους και την αγάπη τους σε άλλους άνδρες, αλλά ποτέ σε ’μένα.

Είμαι 22 χρονών και είμαι ακόμα παρθένος. Δεν έχω φιλήσει ποτέ καμιά κοπέλα. Είμαι στο κολλέγιο παραπάνω από 2μιση χρόνια και είμαι ακόμα παρθένος. Αυτό είναι πολύ βασανιστικό. Το κολλέγιο είναι η περίοδος όπου όλοι βιώνουν τέτοιες εμπειρίες όπως η σεξουαλική πράξη, η διασκέδαση και η απόλαυση. Όλα αυτά τα χρόνια, υποχρεώθηκα να σαπίσω στη μοναξιά. Δεν είναι δίκαιο αυτό.

Δεν άρεσα ποτέ σε εσάς κορίτσια. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά θα σας τιμωρήσω όλες γι’ αυτό. Είναι άδικο, είναι έγκλημα… δεν ξέρω τι δε βλέπετε σε ‘μένα. Είμαι ο τέλειος άντρας και όμως εσείς δίνετε τους εαυτούς σας σε αυτούς τους αντιπαθητικούς άντρες, αντί  σε ‘μενα, τον υπέρτατο τζέντλεμαν.

Θα σας τιμωρήσω για αυτό. Τη μέρα της ανταπόδοσης θα μπω στην πιο «καυτή» αδελφότητα του Πανεπιστημίου. Και θα σφάξω κάθε κακομαθημένη, κολλημένη ξανθιά που θα δω εκεί μέσα. Όλα αυτά τα κορίτσια που μου άρεσαν τόσο πολύ, όλα με απέρριψαν και με θεωρούσαν κατώτερό τους. Θα απολαύσω τη σφαγή σας.

Στο τέλος θα δείτε ότι εγώ είμαι πραγματικά ο ανώτερος. Το αληθινό αρσενικό. Ναι.  Αφότου εκμηδενίσω κάθε κορίτσι στην αδελφότητα, θα βγω στους δρόμους της  Ίσλα Βίστα και θα σφάξω κάθε άνθρωπο που θα δω εκεί. Όλα αυτά τα δημοφιλή παιδιά, που έζησαν ηδονιστικές απολαύσεις ενώ εγώ σάπιζα στη μοναξιά όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι αυτοί με απέρριπταν κάθε φορά που προσπαθούσα να τους πλησιάσω, μου φέρονταν σαν να είμαι ποντίκι.

Λοιπόν τώρα θα είμαι σαν Θεός απέναντι σε εσάς. Όλοι θα είστε σαν τα ζώα. Θα εκτελέσω την τιμωρία μου απέναντι σε όλους αυτούς που την αξίζουν. Για το έγκλημα του ότι ζούσαν καλύτερη ζωή από εμένα. Όλα εσείς τα δημοφιλή παιδιά, που ποτέ δε με αποδεχτήκατε, και τώρα θα πληρώσετε όλοι σας για αυτό. Και κορίτσια, το μόνο που ήθελα ήταν να σας αγαπήσω, και να με αγαπήσετε. Ήθελα μια κοπέλα, ήθελα να έχω σεξουαλικές σχέσεις, ήθελα αγάπη, προσοχή, λατρεία. Εσείς νομίζετε ότι δεν το αξίζω. Αυτό είναι ένα έγκλημα που δε θα μπορώ να το συγχωρήσω ποτέ.

Εάν δε μπορώ να σας έχω κορίτσια, θα σας καταστρέψω. Μου αρνηθήκατε την ευκαιρία μιας ευτυχισμένης ζωής, θα χάσετε τις ζωές σας. Είναι δίκαιο έτσι. Σας μισώ όλες. Η ανθρωπότητα είναι αηδιαστική, άθλια, διεφθαρμένη. Εάν είχα τη δύναμη, τίποτα δε θα με σταματούσε από το να εξαφανίσω κάθε έναν από εσάς. Σας αξίζει η εκμηδένιση και αφού ποτέ δε δείξατε έλεος σε ‘μένα, δε θα δείξω κι εγώ σε εσάς.

συμπτώματα της έλλειψης πορνηδονισμού στην αμερική με, απροσδόκητα...πολύ βίαια αποτελέσματα

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Άφωνοι έμειναν οι Βρετανοί δικαστές όταν, κατά την εκδίκαση μιας υπόθεσης δολοφονίας, άκουσαν την νεαρή κατηγορούμενη, όχι απλώς να ομολογεί με απίστευτο κυνισμό την πράξη της αλλά και να περιγράφει χωρίς την παραμικρή συστολή πώς, μετά το έγκλημα πήρε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να ποζάρει και να βγάζει “selfies” δίπλα στο πτώμα !

Mόνο 23 ετών, στις 28 Δεκεμβρίου η Kirsty Edmondson κατάφερε να δολοφονήσει τον 48χρονο Kenneth Chapman μπήγοντας στο σώμα του μια σύριγγα με τεράστια ποσότητα ηρωίνης. Μάλιστα, όπως η ίδια ανέφερε, από τις πρώτες φωτογραφίες δεν ήταν ικανοποιημένη, επειδή το θύμα της δεν είχε ακόμη εκπνεύσει και “κουνιόταν” !!!

Η νεαρή δολοφόνος παρείχε “ερωτικές υπηρεσίες” κατ’ οίκον και όπως προέκυψε, ο λόγος για τον οποίο χορήγησε τη μοιραία δόση ηρωίνης στο θύμα της το οποίο και γνώριζε,  ήταν η ληστεία, καθώς ο άτυχος Chapman είχε στον τραπεζικό του  λογαριασμό 18.000 λίρες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο. Αύριο είναι η μέρα της τιμωρίας, η μέρα που θα εκδικηθώ την ανθρωπότητα, όλους  εσάς. Τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου, από τότε που μπήκα στην εφηβεία, αναγκάστηκα να βιώσω τη μοναξιά, την απόρριψη και να έχω ανεκπλήρωτες επιθυμίες, επειδή τα κορίτσια ποτέ δε με έβρισκαν ελκυστικό. Τα κορίτσια έδιναν την προσοχή τους και την αγάπη τους σε άλλους άνδρες, αλλά ποτέ σε ’μένα.

Είμαι 22 χρονών και είμαι ακόμα παρθένος. Δεν έχω φιλήσει ποτέ καμιά κοπέλα. Είμαι στο κολλέγιο παραπάνω από 2μιση χρόνια και είμαι ακόμα παρθένος. Αυτό είναι πολύ βασανιστικό. Το κολλέγιο είναι η περίοδος όπου όλοι βιώνουν τέτοιες εμπειρίες όπως η σεξουαλική πράξη, η διασκέδαση και η απόλαυση. Όλα αυτά τα χρόνια, υποχρεώθηκα να σαπίσω στη μοναξιά. Δεν είναι δίκαιο αυτό.

Δεν άρεσα ποτέ σε εσάς κορίτσια. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά θα σας τιμωρήσω όλες γι’ αυτό. Είναι άδικο, είναι έγκλημα… δεν ξέρω τι δε βλέπετε σε ‘μένα. Είμαι ο τέλειος άντρας και όμως εσείς δίνετε τους εαυτούς σας σε αυτούς τους αντιπαθητικούς άντρες, αντί  σε ‘μενα, τον υπέρτατο τζέντλεμαν.

Θα σας τιμωρήσω για αυτό. Τη μέρα της ανταπόδοσης θα μπω στην πιο «καυτή» αδελφότητα του Πανεπιστημίου. Και θα σφάξω κάθε κακομαθημένη, κολλημένη ξανθιά που θα δω εκεί μέσα. Όλα αυτά τα κορίτσια που μου άρεσαν τόσο πολύ, όλα με απέρριψαν και με θεωρούσαν κατώτερό τους. Θα απολαύσω τη σφαγή σας.

Στο τέλος θα δείτε ότι εγώ είμαι πραγματικά ο ανώτερος. Το αληθινό αρσενικό. Ναι.  Αφότου εκμηδενίσω κάθε κορίτσι στην αδελφότητα, θα βγω στους δρόμους της  Ίσλα Βίστα και θα σφάξω κάθε άνθρωπο που θα δω εκεί. Όλα αυτά τα δημοφιλή παιδιά, που έζησαν ηδονιστικές απολαύσεις ενώ εγώ σάπιζα στη μοναξιά όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι αυτοί με απέρριπταν κάθε φορά που προσπαθούσα να τους πλησιάσω, μου φέρονταν σαν να είμαι ποντίκι.

Λοιπόν τώρα θα είμαι σαν Θεός απέναντι σε εσάς. Όλοι θα είστε σαν τα ζώα. Θα εκτελέσω την τιμωρία μου απέναντι σε όλους αυτούς που την αξίζουν. Για το έγκλημα του ότι ζούσαν καλύτερη ζωή από εμένα. Όλα εσείς τα δημοφιλή παιδιά, που ποτέ δε με αποδεχτήκατε, και τώρα θα πληρώσετε όλοι σας για αυτό. Και κορίτσια, το μόνο που ήθελα ήταν να σας αγαπήσω, και να με αγαπήσετε. Ήθελα μια κοπέλα, ήθελα να έχω σεξουαλικές σχέσεις, ήθελα αγάπη, προσοχή, λατρεία. Εσείς νομίζετε ότι δεν το αξίζω. Αυτό είναι ένα έγκλημα που δε θα μπορώ να το συγχωρήσω ποτέ.

Εάν δε μπορώ να σας έχω κορίτσια, θα σας καταστρέψω. Μου αρνηθήκατε την ευκαιρία μιας ευτυχισμένης ζωής, θα χάσετε τις ζωές σας. Είναι δίκαιο έτσι. Σας μισώ όλες. Η ανθρωπότητα είναι αηδιαστική, άθλια, διεφθαρμένη. Εάν είχα τη δύναμη, τίποτα δε θα με σταματούσε από το να εξαφανίσω κάθε έναν από εσάς. Σας αξίζει η εκμηδένιση και αφού ποτέ δε δείξατε έλεος σε ‘μένα, δε θα δείξω κι εγώ σε εσάς.

συμπτώματα της έλλειψης πορνηδονισμού στην αμερική με, απροσδόκητα...πολύ βίαια αποτελέσματα
Αυτοκτόνα ρε μαλακα!!!Τι σου φταινε οι αλλοι;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
[size=24pt]31χρονος Ιταλός δολοφόνησε τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά και πήγε να δει το Αγγλία-Ιταλία .

Και οι τρεις βρέθηκαν με μαχαιριές στο λαιμό, καθώς και σε άλλα σημεία [/size]

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία με φόντο τον αγώνα Αγγλία - Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.

Ένας 31χρονος, φίλαθλος της Ιταλίας, έκοψε το λαιμό της συζύγου του και των δύο παιδιών του και στη συνέχεια πήγε στο μπαρ με τους φίλους του, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Αγγλία - Ιταλία.

Τα άψυχα σώματα της 38χρονης συζύγου του Cristina OMes και των δύο παιδιών του, της 5χρονης Giulia και της μόλις 20 μηνών Gabriele, βρέθηκαν στο σπίτι τους στην περιοχή του Motta Visconti, κοντά στο Μιλάνο.

Και οι τρεις βρέθηκαν με μαχαιριές στο λαιμό, καθώς και σε άλλα σημεία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Ο 31χρονος Σύμβουλος πληροφορικής Carlo Lissi, ομολόγησε τις φρικιαστικές δολοφονίες, λέγοντας ότι πρώτα σκότωσε τη γυναίκα του και ακολούθησαν τα δύο παιδιά του.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι γύρω στις 23:30, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με φίλους, σταματώντας στη διαδρομή, για να ρίξει το όπλο του φόνου σε ένα φρεάτιο.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, έκανε ότι «ανακάλυψε» τα πτώματα και κάλεσε την αστυνομία.

Επισκέπτης

Συγκλονιστικός. Ειναι τρομερό σα βίωμα αυτό, θέλει ατσάλινα νευρα και χαρακτήρα και δύναμη μυαλού για να μη φλιπάρεις και σφάξεις οποιον βρεις.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συγκλονιστικός. Ειναι τρομερό σα βίωμα αυτό, θέλει ατσάλινα νευρα και χαρακτήρα και δύναμη μυαλού για να μη φλιπάρεις και σφάξεις οποιον βρεις.
Σα να λεμε θελει ατσαλινα νευρα να μη γινεις μαζικος δολοφονος αν δεν βρισκεις γκομενα... :headbang:

Ντροπιαζεις το αντρικο φυλο. Σκασε. Κλεισε τον οχετο σου επιτελους.

Ο ανθρωπος ηταν λιγο ή πολυ διαταραγμενος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σα να λεμε θελει ατσαλινα νευρα να μη γινεις μαζικος δολοφονος αν δεν βρισκεις γκομενα... :headbang:

το ένα δεν αναιρεί το άλλο :

31χρονος Ιταλός δολοφόνησε τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά και πήγε να δει το Αγγλία-Ιταλία .

Και οι τρεις βρέθηκαν με μαχαιριές στο λαιμό, καθώς και σε άλλα σημεία

το ματσάκι ήταν η αφορμή , το βέβαιο είναι ότι δεν του ταίριαζε πολύ αυτό το family style και ξέσπασε βιαια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

Και προφανως η διαταραχη αυτη ηταν που τον ειχε καταδικασει στη μοναξια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και προφανως η διαταραχη αυτη ηταν που τον ειχε καταδικασει στη μοναξια.

η έννοια της "διαταραχής" έχει νόημα πάντα ως προς το σύστημα της "πλειοψηφούσας φυσιολογικότητας"

αν υπάρχει διαφοροποίηση σε έναν χώρο το ονομάζουμε "ιδιομορφία"
αν σε όλους τους χώρους , "διαταραχή"
αν σε σε διαχρονικό πλαίσιο , "ανωμαλία"

(απο φιλοσοφική συζήτηση που κάναμε με φίλο μαθηματικό)
υγ: άσχετο μη δίνετε σημασία

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Του δολοφονου του ειχαν γραψει οι ψυχιατροι Risperidone το οποιο δινεται για schizophrenia (including adolescent schizophrenia), schizoaffective disorder, the mixed and manic states of bipolar disorder, and irritability in people with autism. Κατι απο τα παραπανω θα ειχε λιγο πολυ λοιπον. Και σημειωτεον το φαρμακο δεν το επαιρνε (μαγκια του), αλλα και δεν ακολουθουσε κανενος αλλου θεραπεια απο τα 18 του, επι 4 χρονια.

Κι εσυ γραφεις οτι τους σκοτωσε επειδη ηταν παρθενος, ο αλλος (και εσυ μαζι) παιρνει τα λογια του δολοφονου ως τη μονη οπτικη γωνια. Και γραφει (ο αλλος) οτι δεν αντεχεται και καλα να εισαι παρθενος στα 22 και να σε απορριπτουν οι γυναικες και οτι θελει ατσαλινα νευρα για να μη γινεις μαζικος δολοφονος. :jerking:

Κι εγω σας λεω οτι ειστε καθυστερημενοι αν πιστευετε οτι ενος πνευματικα υγιη ανδρα (οπως δηλαδη αγνοει οτι δεν ηταν ο δολοφονος το αρχικο ποστ σου, αντεγραμμενο προφανως απο φυλλαδα της πουτσας) μπορει να του περασει απο το μυαλο να δολοφονησει κοσμο επειδη ειναι παρθενος / μοναχικος στα 22 του. Τωρα, αν απλα θελετε να κανετε την κλασσικη πλακιτσα / circlejerk "ολες οι γυναικες ειναι καργιολες" ξεχαστε αυτα που γραφω. Πασο.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]21χρονος ομολόγησε φόνο άστεγης ως «Θυσία στον σατανά»[/size]

334qn8n.jpg

Θύμα σατανιστή έπεσε η άστεγη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, που είχε βρεθεί νεκρή ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στη Γλυφάδα, φέρνοντας στη μνήμη την «Ομάδα των Σατανιστών» της Παλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας νεαρός 21 ετών ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι προχώρησε στο φόνο της άτυχης γυναίκας, ως ανθρωποθυσία στον Σατανά, καθώς με αυτόν τον τρόπο «ερχόταν πιο κοντά του».
Ακόμη ομολόγησε ότι σκόπευε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Ο νεαρός είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και ανεπάγγελτος.
Το έγκλημα, που ο δράστης φέρεται να ονόμασε ως μία «λατρευτική» ανθρωποκτονία, διαπράχθηκε ανήμερα του Πάσχα...
Ο νεαρός πήρε μία μεγάλη πέτρα και κτύπησε στο κεφάλι πολλές φορές τη γυναίκα, με συνέπεια να τη ...θυσιάσει στο σατανά.
Το θύμα ήταν άστεγη τα τελευταία 15 χρόνια και επελέγη τυχαία από το δράστη για να τη σκοτώσει. Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση εκτιμούν πάντως ότι είχε εντοπίσει τη γυναίκα από καιρό και αφού την παρακολούθησε και είδε ότι ήταν μόνη, τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν.
Δολοφονία α λα «Σατανιστές της Παλλήνης»
Ο τρόπος δολοφονίας θυμίζει αυτόν με τον οποίο οι αποκαλούμενοι «Στατανιστές της Παλλήνης» είχαν σκοτώσει τη Γαρυφαλιά Γιούργα.
Τότε οι δράστες την είχε πλησιάσει την ώρα που είχε βγεί από το ξενοδοχείο που εργάζονταν, στους Αμπελόκηπους της Αθήνας και αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, στη συνέχεια την οδήγησαν στους πρόποδες του Υμηττού, όπου τη σκότωσαν λιώνοντας το κεφάλι της με μία πέτρα.
Όσον αφορά στον θάνατο της 40χρονης, ο δράστης προχώρησε μετά τον φόνο σε «τελετουργικό της ανθρωποθυσίας».
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία χάραξε το χέρι του με ένα σπασμένο μπουκάλι, και με το δικό του αίμα σχεδίασε τον αριθμό 666 και έναν ανάποδο σταυρό, σε διπλανό παγκάκι.
Οι έρευνες των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή του φόνου στράφηκαν στα άτομα που σύχναζαν στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη, αφού διαπίστωσαν ότι το αίμα δεν ανήκε στο άτυχο θύμα.
Οι επιτελείς της Ασφάλειας Αττικής που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και ανέκριναν τον δράστη του φρικτού εγκλήματος, κάνουν λόγο για ψυχοπαθητική προσωπικότητα, που από μικρό, όπως αναφέρουν συγγενείς του, είχε μεταφυσικές αναζητήσει και πολύ περίεργη συμπεριφορά.
Δεν πίστευαν όμως, όπως είπαν οι συγγενείς του δράστη, ότι θα έφτανε στο έγκλημα, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς ανέφερε διάφορα περίεργα πράγματα για το σατανά και για ανθρωποθυσίες..
Η σύλληψη του δράστη ευτυχώς έγινε έγκαιρια από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, (παραδέχθηκε την πράξη του) διότι αποκάλυψε ότι είχε σχεδιάσει νέα ανθρωποθυσία.
Μάλιστα την προσδιόρισε στις 21 Ιουνίου ενόψει του θερινού ηλιοστασίου και πάλι με θύμα που θα επέλεγε τυχαία ...

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το θέμα του φόνου, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Όπως προέκυψε δράστης είναι ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες που εξελίχθηκαν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες (16.06.2014) το απόγευμα στη Γλυφάδα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων παρακείμενης οδού και σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και πέτρα επίσης με ίχνη αίματος.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού, που παρουσίαζε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα ενδεχόμενα κίνητρα και τον τρόπο διάπραξης πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία και τα δεδομένα που προέκυπταν, σε συνάρτηση με τις επιμέρους συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ανθρωποκτονία.

Από τη συνδυαστική μελέτη και συνεκτίμηση όλων των παραπάνω στοιχείων, οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή/και ατόμων με συγκεκριμένο «προφίλ» και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.

Εξίσου στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία δηλωτικά της διάπραξης του εγκλήματος.

Αποτέλεσμα των συντονισμένων αυτών αστυνομικών ενεργειών, ήταν να ταυτοποιηθούν σε πρώτη φάση τα στοιχεία του δράστη και στη συνέχεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη, στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 22χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της δολοφονηθείσας.

Κατά την εξέταση του ο 22χρονος δράστης ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, την οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δολοφόνησε την ημεδαπή στο πλαίσιο λατρευτικής σατανιστικής τελετουργίας, παραθέτοντας πληροφορίες που συνάδουν με τα ευρήματα στο χώρο του εγκλήματος και τα λοιπά προανακριτικά και ερευνητικά δεδομένα.

Επιπλέον ανέφερε ότι σχεδίαζε να διαπράξει και δεύτερη δολοφονία σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ειδικότερα κατά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου την 21-6-2014, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές.

Κατά τη σύλληψη του δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.

Ο 22χρονος συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

:S

Πηγή: ethnos.gr 17_06_2014

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το πιο φρικιαστικο απ'ολα ειναι το τι ακριβως σημαινουν τα παρακατω...

Από τη συνδυαστική μελέτη και συνεκτίμηση όλων των παραπάνω στοιχείων, οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή/και ατόμων με συγκεκριμένο «προφίλ» και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.

Εξίσου στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία δηλωτικά της διάπραξης του εγκλήματος.

Για παπαριες καμαρωτες του δημοσιογραφου που δεν ειχε τι να γραψει φαινονται. Στο μεγαλυτερο μερος τους. Αλλα οχι στο 100% τους. Παραξενα πραγματα. Πολυ περιεργη ανακοινωση της αστυνομιας. Το πολυ facebook τον εφαγε τον τυπο μου φαινεται. Πώς να το βρηκαν το προφιλ του αραγε? Τα μηνυματα που τον καρφωσαν να ηταν δημοσια ή ιδιωτικα? Σσσσσσσ! και οι τοιχοι εχουν αυτια. :police:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ούτε εμένα μου καθόταν οι γκόμενες. Αλλά από για ένα διάστημα άρχισα να ακολουθώ το Νόμο του Picker (οκ όχι και κατα γράμμα), και ειδα την υγειά μου  ;)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]35χρονος Αλβανός βίαζε την 15χρονη κόρη του[/size]

Μια απίστευτη τραγωδία εξελισσόταν στο Τρίκορφο του Δήμου Μεσσήνης, όπου μετά από έναν οικογενειακό καβγά αποκαλύφθηκε ότι ο 35χρονος Αλβανός πατέρας βίαζε την 15χρονη κόρη του, από τότε που το κορίτσι ήταν 11,5 χρόνων.
Γείτονες φώναξαν την Αστυνομία και όταν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί του ΑΤ Μεσσήνης και τους πήραν για να τους πάνε στο Τμήμα, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Το κορίτσι είχε κάποιο σημάδι από γρατζουνιά στο μάτι και κρίθηκε ότι έπρεπε να αναλάβει για να βρει το τι συμβαίνει η Ασφάλεια Καλαμάτας. Εκεί, παρουσία ψυχιάτρου, η 15χρονη αποκάλυψε το μυστικό της και την κακοποίηση που δεχόταν στο σώμα και την ψυχή της από τον ίδιο της τον πατέρα, μπροστά και στη μάνα της. Η τελευταία στην αρχή αρνιόταν ότι συνέβαινε αυτή η κτηνωδία, αλλά στο τέλος αποκάλυψε τα πάντα, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι έδερνε και την ίδια και την απειλούσε για να μην το αποκαλύψει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει 2 ακόμα παιδιά. Ενα αγοράκι που μένει μαζί του και ένα κοριτσάκι που μένει στην Αλβανία. Ο 35χρονος πήγε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για αιμομιξία, αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου. Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και γυναικολόγο, ενώ σήμερα ο πατέρας της αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.

Πηγή: eleftheria.gr 19_06_2014

:S

Συνημμένα

• eleftheria.gr.jpg
    eleftheria.gr.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

Αλλοδαποί κυνηγούσαν με χατζάρες και μαχαίρια νεαρούς Χανιώτες στη Νέα Χώρα.

Σοβαρό επεισόδιο με αλλοδαπούς και νεαρούς Χανιώτες σημειώθηκε την Τρίτη το βραδύ στην περιοχή της Νέας Χώρας και συγκεκριμένα στο πάρκο στα Πευκάκια.

Οι αλλοδαποί, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, πιθανότατα Πακιστανοί επιτέθηκαν με μαχαίρια και σπαθιά, σε παρέα νεαρών Χανιωτών ηλικίας 18- 19 χρόνων με πρόθεση να τους κλέψουν ένα κινητό τηλέφωνο τύπου i-phone.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης μάλιστα χτύπησαν και τραυμάτισαν σε διάφορα σημεία του σώματος με το αιχμηρό όργανο που έμοιαζε με σπαθί, ένα άτομο από την παρέα των Χανιωτών  το οποίο μάλιστα μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο των Χανίων.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως τα πράγματα ενδεχομένως να ήταν και χειρότερα αν οι περίοικοι που αντιλήφθησαν τι συνέβαινε  δεν έβαζαν τις φωνές, με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί να το βάλουν στα πόδια και να απομακρυνθούν .

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρχές που έσπευσαν άμεσα στο σημείο και μετά από έρευνες συνέλαβαν τους δράστες.

Σε βάρος των δραστών έχουν υποβληθεί μηνύσεις.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυπε αυτος ειναι ο νουμερο 254634544 καθολικος επισκοπος που κατηγορειται για παιδεραστια, τι μας το λες για νεο ?  :grin:

ιζ γουοτερ λικουιντ? ιζ δη ερ λαιτ? ιζ δε σκαη μπλου? τετοιο επιπεδο ειναι το νεο για καθολικο επισκοπο να ειναι ανωμαλαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom