Νέα

Φρίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν ξερω να απαντησω σε αυτο αγαπη πρεπει να το ψαξω για να μη πω μαλακια. ξαναλεω οτι το ποστ που διαβασα δεν γραφει ηλικια σεις που το ξερετε? ο νατσο ειπε 55 εσυ 60.
το γράφει οτι ηταν 60χρονος

και είμαι 1568985% σίγουρος οτι θα ήθελε να δουλεύει παρά να παίρνει 350 ευρώ αναπηρική σύνταξη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γενικευοντας, για την αυτοκτονια δεν τρεφω και τα καλυτερα συναισθηματα. τη θεωρω εκουσια-ακουσια επιθετικη ενεργεια προς τους οικειους του στενου περιβαλλοντος.
προσωπικα η απωλεια δε μου ειναι αγνωστη λεξη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το γράφει οτι ηταν 60χρονος

και είμαι 1568985% σίγουρος οτι θα ήθελε να δουλεύει παρά να παίρνει 350 ευρώ αναπηρική σύνταξη

α εχεις δικιο το γραφει στο λινκ στο αρχικο αρθρο. εγω διαβασα μονο την παραθεση που αντεγραψε ο φιλος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γενικευοντας, για την αυτοκτονια δεν τρεφω και τα καλυτερα συναισθηματα. τη θεωρω εκουσια-ακουσια επιθετικη ενεργεια προς τους οικειους του στενου περιβαλλοντος.
προσωπικα η απωλεια δε μου ειναι αγνωστη λεξη.
βρε άλλο αυτό

κανείς μας δεν μπορεί να βρεθεί όμως στην συγκεκριμένη ψυχολογία

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βρε άλλο αυτό

κανείς μας δεν μπορεί να βρεθεί όμως στην συγκεκριμένη ψυχολογία

υποθετικα σε μια ιδια κατασταση και συνθηκη ολοι θα αντιδρουσαν το ιδιο -->αυτοκτονια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
που εισαι ρε μαλακα νατσο, στραβωσες?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Άγρια χτυπημένο και καμένο, σε ένα απόμερο σοκάκι στα δυτικά της Πόλης του Μεξικού, βρέθηκε το άψυχο σώμα της γνωστής ως «ηρωίδας του 21ου αιώνα», της 36χρονης μεξικανής δημάρχου που τόλμησε να κηρύξει τον πόλεμο στα καρτέλ των ναρκωτικών.

Γιατρός και μητέρα τριών παιδιών, η Μαρία Σάντος Γκοροστιέτα ήξερε πολύ καλά με ποιους τα έβαζε όταν αναλάμβανε τον δήμο της πόλης Τικιτσέο, το 2008. Τίποτα όμως δεν στάθηκε ικανό να την αποτρέψει. Δεν εγκατέλειψε τα καθήκοντά της ούτε μετά τις δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον της, το 2011. Απεναντίας, εξερχόμενη από το νοσοκομείο, μετά τη δεύτερη επίθεση - κατά την οποία ένοπλοι δολοφόνησαν τον άνδρα της - η Γκοροστιέτα φωτογραφήθηκε επιδεικνύοντας τις ουλές της. «Κάθε μέρα παλεύω να σβήσω τις μνήμες των τραγικών στιγμών που έζησα. Δεν μπορώ να τα παρατήσω όμως. Εχω τρία παιδιά στα οποία πρέπει να δώσω το σωστό παράδειγμα», έλεγε τότε απευθυνόμενη στους δημότες της και τους ανθρώπους που πίστευαν στο έργο της.

Αν και η θητεία της στον δήμο είχε πλέον λήξει, η Γκοροστιέτα θεωρούνταν ακόμη στόχος για τους ντόπιους βαρόνους των ναρκωτικών.

Πηγή: Tα Νέα

θλιβερό αλλα και αυτή τι την πείραξαν τα ναρκωτικά...
λες και όλα τα αλλα σε αμερική και λατινική αμερική δουλέουν δικαια για τους ανθρώπους.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καπου διαβασα οτι ειχε ζητησει να ΜΗ φυλασσεται απο αστυνομικους.αν οντως ζητησε κατι τετοιο ηταν λιγο αυτοκτονικη.rip οπως και να χει

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αντί να λέμε για το πως να πετσοκόψουν τα κτήνη δεν αναλογιζόμαστε το δικό μας φταίξιμο;;Πόσοι γίνονται κριτές και αισιχτιρίζουν,όμως όλο και κάποιοι έχουν την ανωμαλία μέσα τους και θα δοκίμαζαν το 13χρονο..

Αν εμείς είμασταν μάγκες και αρσενικά και όχι ζώα  λιγούρικα να βλεπες ότι η αστυνομία θα ταν περιττή και θα τους είχαμε γαμήσει στο ξύλο και την τσατσά και όλους εκεί..Έστω δεν θα πληρώναμε..

Απολυτως σωστοτατα τα λες φιλε Βαγγελη δυστυχως ειναι απειροι οι ανωμαλοι(οχι με τη βιτσιοζα αλλα με τη πολυ κακη φριχτη εννοια.. :() που φαντασιωνονται διαρκως 13χρονα και πολυ παρακατω δυστυχως.. :( δες απλα ποσοι εδω μεσα για πλακα ''και καλα'' λενε τα 16χρονα μου πεφτουν μεγαλα, αν εχει βγαλει δοντια ειναι γρια,κτλ.. :idiot: :uglystupid: :headbang: :jerking: :jerking:
Απειροι τα πιστευουν αυτα που λενε δηθεν για πλακα και δυστυχοτατα αν τους δινοταν η ευκαιρια να ασελγησουν πανω σε αυτο ή οποιοδηποτε αλλο κοριτσακι σε οτι κατασταση και αν ηταν απο φριχτη κακοποιηση,κτλ αν ηξεραν οτι θα παραμεναν ατιμωρητοι δυστυχως θα τα επραταν επανειλημμένα.. :( :( :( :( :(!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε φιλε τι καρμα ειχε...
αυτη η αυτος μπορει σε μια προηγουμενη ζωη
να ηταν ο χιτλερ πχ... εγω δεν ειπα αν της αξιζε η οχι
εγω ειπα πως συμφωνα με την μετενσαρκωση αν εχεις καρμα ασχημο και βαρυ
θα πρεπει να το ξεχρεωσεις.

Τι λες ρε Σολομωντα δικαστη του καρματος:jerking: :jerking: :jerking: δηλαδη να αφηνουμε να συμβαινουν τετοια πραγματα γιατι εξυπηρετουν τη καρμικη/συμπαντικη ισορροπία... :idiot: :uglystupid: :headbang: :birdman: :jerking: :jerking:
Αν δε τρολαρεις ανευθυνα εισαι και πολλα κιλα μαλακας... :idiot: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αντί να λέμε για το πως να πετσοκόψουν τα κτήνη δεν αναλογιζόμαστε το δικό μας φταίξιμο;;Πόσοι γίνονται κριτές και αισιχτιρίζουν,όμως όλο και κάποιοι έχουν την ανωμαλία μέσα τους και θα δοκίμαζαν το 13χρονο..

Αν εμείς είμασταν μάγκες και αρσενικά και όχι ζώα  λιγούρικα να βλεπες ότι η αστυνομία θα ταν περιττή και θα τους είχαμε γαμήσει στο ξύλο και την τσατσά και όλους εκεί..Έστω δεν θα πληρώναμε..

Απολυτως σωστοτατα τα λες φιλε Βαγγελη δυστυχως ειναι απειροι οι ανωμαλοι(οχι με τη βιτσιοζικη αλλα με τη πολυ κακη φριχτη εννοια.. ) που φαντασιωνονται διαρκως 13χρονα και πολυ παρακατω δυστυχως..  δες απλα ποσοι εδω μεσα για πλακα ''και καλα'' λενε τα 16χρονα μου πεφτουν μεγαλα, αν εχει βγαλει δοντια ειναι γρια,κτλ..      
Απειροι τα πιστευουν αυτα που λενε δηθεν για πλακα και δυστυχοτατα αν τους δινοταν η ευκαιρια να ασελγησουν πανω σε αυτο ή οποιοδηποτε αλλο κοριτσακι σε οτι κατασταση και αν ηταν απο φριχτη κακοποιηση,κτλ αν ηξεραν οτι θα παραμεναν ατιμωρητοι δυστυχως θα τα επραταν επανειλημμένα..     !!!!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ψυχοπαθης ανωμαλος.
Τι να πει κανεις... :S

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Η επαναφορά της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ είναι πλέον επιτακτική ανάγκη ΙΜΗΟ.

Κρίμα για την κοπέλα...

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι τραγικό να σου επιφυλάσσει η ζωή τέτοιο θάνατο. Να έχεις βγει να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και κάποιος να αποφασίζει να σου πάρει τη ζωη με τέτοιο τρόπο.
Δεν συμφωνώ με την επαναφορά της θανατικής ποινής. Όχι για λόγους ανθρωπιστικούς, αλλά γιατί θεωρώ ότι είναι μια μορφή λύτρωσης γί αυτούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom