Του έκοβαν το κεφάλι επί δύο λεπτά επειδή έγινε χριστιανός
live αποκεφαλισμος
live αποκεφαλισμος
Να γίνεις μουσουλμάνος αν φοβάσαι.Παπαζολη που σαι, εαν ειναι να βγει ο συριζα πρωτο κομμα, παρε και καθε εναν απο δαυτους σπιτη σου να σου κοψουν το πουλι βρε αδερφε γιατι δεν το χρειαζεσαι
Περα απο το χιουμορ που δεν κολαει σε ενα τετοιο βιντεο και ενα τετοιο θρεντ,εχω μεγαλη απορια σε τι κοσμο πραγματικα ζουμε.
Οταν το ειδα δεν μπορουσα να κοιμηθω ολη νυχτα,απορω με τη συνειδηση αυτος ο <ανθρωπος> γιατι εδω μιλαμε για ζωα.
Το βιντεο σε καμια περιπτωση δεν ειναι fake, πριν του κοψει το κεφαλι μιλαει και κουνιεται κανονικα..
Αυτα συμβαινουν οποιος ειναι καμενος με τα θρησκευτικα ..
παρτους εσυ σπιτη σου τωρα που θα βγει το συριζαΝα γίνεις μουσουλμάνος αν φοβάσαι.
Περα απο το χιουμορ που δεν κολαει σε ενα τετοιο βιντεο και ενα τετοιο θρεντ,εχω μεγαλη απορια σε τι κοσμο πραγματικα ζουμε.
Οταν το ειδα δεν μπορουσα να κοιμηθω ολη νυχτα,απορω με τη συνειδηση αυτος ο <ανθρωπος> γιατι εδω μιλαμε για ζωα.
Το βιντεο σε καμια περιπτωση δεν ειναι fake, πριν του κοψει το κεφαλι μιλαει και κουνιεται κανονικα..
Παπαζολη που σαι, εαν ειναι να βγει ο συριζα πρωτο κομμα, παρε και καθε εναν απο δαυτους σπιτη σου να σου κοψουν το πουλι βρε αδερφε γιατι δεν το χρειαζεσαι
Τυνησία άλεξ κ άλλοι,εκεί σφάζονται τόσο για θρησκευτικούς όσο κ για πολιτικούς κ άλλους λόγους...Γιατι εκπλησσεσαι?
Υπαρχουν δεκαδες τετοια βιντεο στο διαδικτυο.
Θελεις να σου στειλω ενα βιντεακι με αποκεφαλισμο με ηλεκτρικο πριονι?
Πραγματικα ημιθεοςΠοιος διαφωνουζε μαζι του? Οχι εγω παντως.
Holy shit κυριολεκτικα. RIP
Ποιος διαφωνουζε μαζι του? Οχι εγω παντως.
Για κατι τετοιες περιπτωσεις λοιπον εγω ειμαι υπερ της θανατικης ποινης!
Ποιος διαφωνουζε μαζι του? Οχι εγω παντως.
προσωπικά για εμένα οι άθεοι είναι πολύ πιο κωλλημένοι με τη θρησκεία από ότι όσοι πραγματικά πιστεύουν.αλλος ενας γραφικος τρελος αμερικανος που απο το πολυ KFC ΚΑΙ τα διπλα MAC του καηκε καθε εγκεφαλικο κυτταρο
εδω θα μου πεις βλεπουν οπρα και τον τζερυ..δεν θα βλεπουν τον καθε ψυχογερο oπου χαιδευει αυτια;;
μιλαμε για στοκους που δεν εχουν ακομα καταλαβει τι εννοουσε ο χριστος στα λογια του και δινουν κι διαλεξεις
και το σημαντικοτερο..οτι αυτος ο κοσμος με τον τροπο που εχει δομηθει ειναι δημιουργημα του ανθρωπου..
τα cds τους οικους αξιολογησης, την ομοσπονδιακη τραπεζα αμερικης τα εφτιαξε ο θεος;; εκεινος εφτιαξε ο,τι ΔΙΔΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ!!!!
αλλα ειπαμε..αμερικα
εκει θα γεμιζε θεατρα ακομα κ αυτος
προσωπικά για εμένα οι άθεοι είναι πολύ πιο κωλλημένοι με τη θρησκεία από ότι όσοι πραγματικά πιστεύουν.
τώρα με τον θάνατο του χριστιανού αυτού που πρέπει να γίνει μάρτυρας και εικόνα για εμάς τους πιστούς, ας μην ξεχνάμε τον νεομάρτυρα ροντιόνωφ που τον αποκεφάλισε Τσετσένος δήμιος γιατί αρνήθηκε να αλλαξοπιστήσει όταν τον έπιασαν φανταράκο οι Τσετσένοι που στη Ρωσία βρήσκεις και εικόνες του νομίζω ότι τον πάνε και για άγιο: www.impantokratoros.gr/8DA314FF.el.aspx]http://www.impantokratoros.gr/8DA314FF.el.aspx[/url]