You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φρίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Η πορνεία είναι νομιμοποιημένη στην χώρα μας,η παραπορνεία πρέπει να ελεγχθεί.η λυση ειναι ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ και φορολογηση της ωστε να υπαρχει ενας ελεγχος σε ολα
οι γνωστες πιπες τυπου οτι θα ακριβηνει το γαμισι ειναι γελοιες τα μαλα
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
νομιζεις οτι ειναι νομιμοποιημενη .... σκατα ειναι...Η πορνεία είναι νομιμοποιημένη στην χώρα μας,η παραπορνεία πρέπει να ελεγχθεί.
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για κατι τετοιες περιπτωσεις λοιπον εγω ειμαι υπερ της θανατικης ποινης!
Και εγω.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
οντως ειναι νομιμη η πορνεια στην Ελλαδα ομως...το 5% αυτης ;)Η πορνεία είναι νομιμοποιημένη στην χώρα μας,η παραπορνεία πρέπει να ελεγχθεί.
Επισκέπτης
Νομοθετικά εννοώ....τώρα ο χώρος είναι ανεξέλεκτος φυσικά.νομιζεις οτι ειναι νομιμοποιημενη .... σκατα ειναι...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εγω παρατηρω σημαδια επεκτασης της φλεγμονηςΝομοθετικά εννοώ....τώρα ο χώρος είναι ανεξέλεκτος φυσικά.
ομως δεν μπορω να το ερμηνευσω ακριβως , ειδικα ενμεσω οικονομικης κρισης
Επισκέπτης
Γιατί δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις;;;εγω παρατηρω σημαδια επεκτασης της φλεγμονης
ομως δεν μπορω να το ερμηνευσω ακριβως , ειδικα ενμεσω οικονομικης κρισης
Tώρα υπάρχουν περισσότερα υποψήφια θύματα....
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ναι αυτο το καταλαβαινω ,οτι υπαρχουν περισσοτερα θυματα που μπαινουν στη δουλειαΓιατί δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις;;;
Tώρα υπάρχουν περισσότερα υποψήφια θύματα....
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω η Ελλαδα "αιμορραγει" δημοσιονομικα να επιτρεπει την αυξηση της πορνειας και της μαυρης οικονομιας , διογκωνοντας το προβλημα της...
Επισκέπτης
Ανικανότητα ελέγχουν.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω η Ελλαδα "αιμορραγει" δημοσιονομικα να επιτρεπει την αυξηση της πορνειας και της μαυρης οικονομιας , διογκωνοντας το προβλημα της...
Εδώ δεν δεν μπορούν να πιάσουν τους φοροφυγάδες,θα τα βάλουν κ με τους νταβάδες της νύχτας;;;
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Ανικανότητα ελέγχουν.
Εδώ δεν δεν μπορούν να πιάσουν τους φοροφυγάδες,θα τα βάλουν κ με τους νταβάδες της νύχτας;;;
ομως δε γινεται αλλιως , η Μερκελ θα μας κανει ανθρωπους ,
οποτε κατι θα γινει
Επισκέπτης
Η Μέρκελ έχει σκοπό να στήσει όσο γίνεται καλύτερα την επιχείρηση Ε.Ε. για να αποκτήσει κέρδος όσο γίνεται μεγαλύτερο,έτσι κάνουν όλα τα αφεντικά με τις επιχειρήσεις τους.ομως δε γινεται αλλιως , η Μερκελ θα μας κανει ανθρωπους ,
οποτε κατι θα γινει
Με το σύστημα Μέρκελ ο μέσος-απλός κόσμος δεν έχει να κερδίσει τίποτα μα τίποτα......
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Η Μέρκελ έχει σκοπό να στήσει όσο γίνεται καλύτερα την επιχείρηση Ε.Ε. για να αποκτήσει κέρδος όσο γίνεται μεγαλύτερο,έτσι κάνουν όλα τα αφεντικά με τις επιχειρήσεις τους.
Με το σύστημα Μέρκελ ο μέσος-απλός κόσμος δεν έχει να κερδίσει τίποτα μα τίποτα......
o απλος μεσος κοσμος αν αφεθει ελευθερος θα τεινει προς τον ευτελισμο
οπως καθε συστημα αν αφεθει στη μοιρα του θα τεινει προς υψηλοτερη εντροπια
ειμαι ακραδαντα υπερ ενος "παρεμβατισμου" αρκει να εχει μετρο...γιατι με αηδιαζει η σηψη παραμελημενων οργανισμων
Επισκέπτης
Το θέμα είναι ο ''παρεμβατισμός'' να είναι προς την σωστή κατεύθυνση..... ;)o απλος μεσος κοσμος αν αφεθει ελευθερος θα τεινει προς τον ευτελισμο
οπως καθε συστημα αν αφεθει στη μοιρα του θα τεινει προς υψηλοτερη εντροπια
ειμαι ακραδαντα υπερ ενος "παρεμβατισμου" αρκει να εχει μετρο...γιατι με αηδιαζει η σηψη παραμελημενων οργανισμων
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Το θέμα είναι ο ''παρεμβατισμός'' να είναι προς την σωστή κατεύθυνση..... ;)
εγω καλυπτομαι απο τον ορισμο του witgenstein οτι η "ηθικη ειναι σε εσχατο βαθος , η αισθητικη"
οποτε το το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι να "δουμε" το αντιαισθητικο , ωστε να βαλουμε μια ηθικη στην οικονομια
Επισκέπτης
Εμείς όμως,όχι η Μέρκελ.εγω καλυπτομαι απο τον ορισμο του witgenstein οτι η "ηθικη ειναι σε εσχατο βαθος , η αισθητικη"
οποτε το το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι να "δουμε" το αντιαισθητικο , ωστε να βαλουμε μια ηθικη στην οικονομια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τοτε γιατι δεν το καναμε πριν?Εμείς όμως,όχι η Μέρκελ.
ή μηπως ηταν ολα καλα πριν και ηρθαν τωρα οι κακοι?
προσωπικα αμφισβητω το κατα ποσο ειμαστε ικανοι να αυτενεργησουμε...
ανεκαθεν χρειαζομασταν να μαχομαστε εναντιον καποιου, αν μας αφησεις στη βολεψη μας θα λιμνασουμε...
Επισκέπτης
Δεν ήρθαν οι κακοί,απλά οι κερδοσκόποι.τοτε γιατι δεν το καναμε πριν?
ή μηπως ηταν ολα καλα πριν και ηρθαν τωρα οι κακοι?
προσωπικα αμφισβητω το κατα ποσο ειμαστε ικανοι να αυτενεργησουμε...
ανεκαθεν χρειαζομασταν να μαχομαστε εναντιον καποιου, αν μας αφησεις στη βολεψη μας θα λιμνασουμε...
Πραγματικά η βλακεία μας δεν έχει όρια,αλλά για όλα υπάρχει πρωτή φορά,ακόμα κ η αλλαγή της χώρας μπορεί να γίνει λοιπόν.
Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει χώρα κ να μην πουληθούν όλα στους ''καλούς-φίλους'' μας ευρωπαίους επειδή χρωστάμε...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
συμφωνοι , καποιοι ειναι κερδοσκοποι (εξωγενεις)Δεν ήρθαν οι κακοί,απλά οι κερδοσκόποι.
Πραγματικά η βλακεία μας δεν έχει όρια,αλλά για όλα υπάρχει πρωτή φορά,ακόμα κ η αλλαγή της χώρας μπορεί να γίνει λοιπόν.
Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει χώρα κ να μην πουληθούν όλα στους ''καλούς-φίλους'' μας ευρωπαίους επειδή χρωστάμε...
ομως τι ειναι αυτοι οι "ενδογενεις" που βγαζουν τα λεφτα τους εξω?
αυτοι που συστηματικα φοροδιαφευγουν?
αυτοι που περνουν μιζες?
γι'αυτο εγω χρησιμοποιω τον ορο "κωμικοτραγικοι ελληνες" , ειμαστε μερος ενος αστειου οσο και αν τραγικοποιουμε τα πραγματα...
βεβαια υπαρχουν και καποια θυματα οπως συνταξιουχοι ή ανεργοι...
Επισκέπτης
Ποινικό αδίκημα έπρεπε να ήταν η φοροδιαφυγή,αλλά που.....στην Κίνα εκτελούν κόσμο σε τέτοιες περιπτώσεις....συμφωνοι , καποιοι ειναι κερδοσκοποι (εξωγενεις)
ομως τι ειναι αυτοι οι "ενδογενεις" που βγαζουν τα λεφτα τους εξω?
αυτοι που συστηματικα φοροδιαφευγουν?
αυτοι που περνουν μιζες?
γι'αυτο εγω χρησιμοποιω τον ορο "κωμικοτραγικοι ελληνες" , ειμαστε μερος ενος αστειου οσο και αν τραγικοποιουμε τα πραγματα...
βεβαια υπαρχουν και καποια θυματα οπως συνταξιουχοι ή ανεργοι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 79K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις