Νέα

Friends with privileges....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Θα χορτασει... μεσα σε εναν μηνα εχει παρει 7... αλλα ειναι ολοι γερα πορτοφολια..γιοι γιατρων, στρατιωτικοι, γιοι πολιτικων μηχανικων, πολιτικοι μηχανικοι (μερικοι απο την παρεα)... αλλα γενικα γουσταρει πουτσο..πριν κανα χρονο ελεγε, δεν μπορω εχω καιρο να κανω σεξ, εχω καυλες... ποσο καιρο εχεις της λεμε??? Και απανταει 2 μερες... η κοπελα ειναι αρρωστη!!!

Τέτοια περίπτωση μην την αφήσεις να πάει χαμένη, "μανατζάρισέ" την σωστά και θα βρεθούν πολλοί χορηγοί... :2funny:

Πως είναι εμφανησικά?

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι 1.68 υψος καστανοξανθη με μπλε ματια και λευκη επιδερμιδα...γυμναζεται γιατι παλιοτερα εκανε πιλατες και εχει και γαμω τα σωματα...βυζακι κανονικο προς μικρο στητο ομως (οχι γιαουρτοσακουλα)....μια απο τις καλυτερες πιπες που μου εχουν κανει (δεν εχω παρει ακομα τα κοριτσια της Mila)...Σπουδαζει φιλολογια..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ειναι 1.68 υψος καστανοξανθη με μπλε ματια και λευκη επιδερμιδα...γυμναζεται γιατι παλιοτερα εκανε πιλατες και εχει και γαμω τα σωματα...βυζακι κανονικο προς μικρο στητο ομως (οχι γιαουρτοσακουλα)....μια απο τις καλυτερες πιπες που μου εχουν κανει (δεν εχω παρει ακομα τα κοριτσια της Mila)...Σπουδαζει φιλολογια..

Δεν της λες να γίνει μέλος στο site... να το βοηθήσουμε το κοριτσάκι... φοιτήτρια... θα'χει κι έξοδα :2funny:

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα...της εχω πει να γινω νταβατζης της...για πλακα βεβαια..αυτη το κανει επειδη το γουσταρει οχι για τα λεφτα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
χαχαχα...της εχω πει να γινω νταβατζης της...για πλακα βεβαια..αυτη το κανει επειδη το γουσταρει οχι για τα λεφτα...

Ακόμα ΚΑΛΥΤΕΡΑ για σένα... θα κρατάς ΟΛΕΣ τις εισπράξεις :2funny:

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Εχεις πολυυύ δρόμο μπροστά σου... (εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα'ρθεις) :rockon:
ΞΕρεις πολλα...ο σοφος Duracell..Ολο λινκς βαζεις για οποιοδηποτε θεμα αν θυμαμαι καλα...χαχα!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ξερεις πολλα... ο σοφος Duracell... Ολο λινκς βαζεις για οποιοδηποτε θεμα αν θυμαμαι καλα... χαχα!!!

Η γνώση ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΔΩΡΕΑΝ και να την μοιραζόμαστε... :rockon: μακάρι να συμμετείχαν δημιουργικά όλοι, εμπλουτίζοντας με χρήσιμα posts το περιεχόμενο του site (κι όχι μόνον ν' αντλούν πληροφορίες)...

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η γνώση ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΔΩΡΕΑΝ και να την μοιραζόμαστε... :rockon: μακάρι να συμμετείχαν δημιουργικά όλοι, εμπλουτίζοντας με χρήσιμα posts το περιεχόμενο του site (κι όχι μόνον ν' αντλούν πληροφορίες)...
Εγω ρωταω, αλλα αν με ρωτησουν και ξερω (ειναι σημαντικο να ξερω μην πω καμια παπαρια) απανταω και θελω να βοηθησω αυτους που εχουν αποριες..Μεχρι και moderator θελω να γινω γιατι περναω πολλες ωρες μεσα στο site αλλα μαλλον δεν θελουν οι "μεγαλοι" του Site...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μια φιλη μου τον παιρνει απο τα 16 ασυστολα και την εχω παρει εγω και ολοι οι φιλοι μου απο την παρεα...αυτη πιστευεις οτι την συνηθεια αυτη θα την κοψει??
Τώρα εσύ δηλαδή μας λες ότι η κοπέλα το κάνει από... συνήθεια;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάνως επειδή κι εγώ έχω για χόμπυ το γαμήσι, αν καμιά μέρα θέλει η φίλη σου να δοκιμάσει Dura(cell) πούτσα... στείλε pm με το κινητό της :grin:
ΧΑ!!Ελεος...θα το κρατησω για μενα καλυτερα αστα...και αν εισαι και μεγαλυτερος απο 25 χρονων δεν πολυ γουσταρει μεγαλυτερους..ενα αλλο τραγικο ειναι οτι οποιον πουτσο δει τον θεωρει 20 ποντους...εμενα ελεγε οτι τον εχω 21 στις φιλες της!!!χχαχαχα...ενω τον εχω λιγοτερο..καλο για μενα μου φτιαχνει ονομα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom