Νέα

Friends with privileges....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η αδυναμία σύναψης δεσμευτικών σχέσεων οδήγησε στην παραπάνω κατηγορία...

Έχεις μια φίλη/φίλο με την oποία/οποίο οταν υπάρχει κοινη όρεξη και συνέναιση πέφτει ένα γαμησάκι. Καμία άλλη υποχρέωση, no hard feelings....

Ομολογώ ότι βρίσκω βολικότατη την παραπάνω φάση. Έχω και 2-3 φίλες, ημι-ραφάτες, 40+ που ψάχνοντας για τον Mr. perfect τις πήραν τα χρόνια και αλληλοαπολαμβάνουμε τα privileges. Ιδανικά για παντρεμένο. Ατυχώς, οι συναινούσες στην κατηγορία αυτή ειναι (στατιστικά) +35 min. Για τραγανή σάρκα, πρέπει να εφεύρουμε κάτι ποιό έξυπνο :2funny:

Έχετε παρόμοιες εμπειρίες?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Έχεις μια φίλη/φίλο με την oποία/οποίο οταν υπάρχει κοινη όρεξη και συνέναιση πέφτει ένα γαμησάκι. Καμία άλλη υποχρέωση, no hard feelings....
Έχετε παρόμοιες εμπειρίες?

Μόνο μία ή δύο? :boobies: "fuck-buddies" λέγεται διεθνώς αυτός ο όρος "σχέσης" (a sex partner with whom one occasionally has sex with, without emotional attachment) που σχετικά πρόσφατα "ανακαλύφθηκε" στην Ελλάδα...  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366

Όλα καλά και όλα ωραία.
Αυτό το "όταν" με δυσκολεύει.

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η αλλιως Sex Friends...ετσι ειναι γνωστο εδω στην ελλαδα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Duracell είσαι πραγματικά απίστευτος! Για κάθε συζήτηση έχεις πάντα κάποια links να ποστάρεις!  :rockon:

Ευχαριστώ συναγωνιστή :)

Εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αρχείο... 25 χρόνια δουλειά (αποδελτίωση, καταχώρηση κλπ) !!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
606
Εγω παντως δε μπορεσα να δω ποτε μια γυναικα σα φιλη.Φιλη,φιλη σου γαμω το καρυοφυλι με λιγα λογια  :rolleyes:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εγω παντως δε μπορεσα να δω ποτε μια γυναικα σα φιλη. Φιλη, φιλη, σου γαμω το καρυοφυλι, με λιγα λογια  :rolleyes:

Για να δει ένας άντρας μια γυναίκα "φιλικά" θα πρέπει να είναι ΜΠΑΖΟ... αλλά τότε, ποιός ο λόγος να βλέπονται? Γι' αυτό υπάρχει το τηλ...

:2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
606
Για να δει ένας άντρας μια γυναίκα "φιλικά" θα πρέπει να είναι ΜΠΑΖΟ... αλλά τότε, ποιός ο λόγος να βλέποντε? Υπάρχει και το τηλ...

:2funny:
Και αμα ειναι τελειως μπαζο κοβεις και το τηλεφωνο :2funny:

Επισκέπτης
Σωστοι και οι δυο.
Δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ ανδρων και γυναικων .
Καποια στιγμη θα σου γυρισει το ματι αλλιως..  :bigdick:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
606
Σωστοι και οι δυο.
Δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ ανδρων και γυναικων .
Καποια στιγμη θα σου γυρισει το ματι αλλιως..  :bigdick:
Συνηθως το ματι ειναι γυρισμενο αλλιως και καποια στιγμη μπορει να τη δεις και σα φιλη(αμεσως μετα το γαμησι δηλαδη) :grin:

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ολες τις και καλα "φιλες μου" θελω να τις γαμησω...δεν τις βλεπω φιλικα...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ πάλι αυτά τα έκανα μικρή, τώρα που μεγάλωσα και σοβαρεύτηκα τα έχω κόψει  :boobies:

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάλι αυτά τα έκανα μικρή, τώρα που μεγάλωσα και σοβαρεύτηκα τα έχω κόψει  :boobies:
Μια φιλη μου τον παιρνει απο τα 16 ασυστολα και την εχω παρει εγω και ολοι οι φιλοι μου απο την παρεα...αυτη πιστευεις οτι την συνηθεια αυτη θα την κοψει??

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μια φιλη μου τον παιρνει απο τα 16 ασυστολα και την εχω παρει εγω και ολοι οι φιλοι μου απο την παρεα...

ΤΥΧΕΡΗ... θα χορτάσει πούτσο, αφού είσαι μέλος εδώ.... κι έχεις 50.000 φίλους ακόμα να την πάρουν!  :2funny:

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1

Έλα ομολόγησέ το, δεν βρίσκεις fuck buddies πια :)
Μη στεναχωριέσαι, εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής σου... Μη μας ευχαριστείς, γι αυτό είναι οι φίλοι.

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΤΥΧΕΡΗ... θα χορτάσει πούτσο, αφού είσαι μέλος εδώ.... κι έχεις 50.000 φίλους ακόμα να την πάρουν!  :2funny:
Θα χορτασει...μεσα σε εναν μηνα εχει παρει 7...αλλα ειναι ολοι γερα πορτοφολια..γιοι γιατρων, στρατιωτικοι, γιοι πολιτικων μηχανικων, πολιτικοι μηχανικοι (μερικοι απο την παρεα)...αλλα γενικα γουσταρει πουτσο..πριν κανα χρονο ελεγε, δεν μπορω εχω καιρο να κανω σεξ, εχω καυλες...ποσο καιρο εχεις της λεμε???Και απανταει 2 μερες...η κοπελα ειναι αρρωστη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom