Νέα

Free SMS από PC

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα ωραίo site που μπορείς να στείλεις 3 sms εντελώς δωρεάν και στις 4 εταιρίες κινητής, Vodafone, TIM, Cosmote και Q.
Απλά πρέπει να κάνεις ένα απλο signup και ένα phone verification. Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ:
www.sms.ac/Profile/NewCustomProfile.aspx]http://www.sms.ac/Profile/NewCustomProfile.aspx[/url]

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
Για οποιον εχει connx ή otenet μπορει να στελνει sms σε ολες τις εταιριες της ελλαδας.Μεχρι 20 τη μερα ή 250 το μήνα.

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Οι χρήστες cosmote μπορείτε να στέλνετε SMS (προς κινητά όλων των εταιρειών) και από το (το όριο είναι 10 ημερησίως).

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα ωραίo site που μπορείς να στείλεις 3 sms εντελώς δωρεάν και στις 4 εταιρίες κινητής, Vodafone, TIM, Cosmote και Q.
Απλά πρέπει να κάνεις ένα απλο signup και ένα phone verification. Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ:
www.sms.ac/Profile/NewCustomProfile.aspx]http://www.sms.ac/Profile/NewCustomProfile.aspx[/url]

Μπορεί να στείλει μόνο σε κινητά εκτός Ελλάδας.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά χρήσιμοποιούσα το  cool4u.otenet.gr για να στέλνω sms, έως την περασμένη Κυριακή όπου άλλαξε εμφάνιση το site. Από τότε μόλις κάνω login, μου ρίχνει τη DSL σύνδεση. Ξέρει κανείς κάτι?

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά χρήσιμοποιούσα το  cool4u.otenet.gr για να στέλνω sms, έως την περασμένη Κυριακή όπου άλλαξε εμφάνιση το site. Από τότε μόλις κάνω login, μου ρίχνει τη DSL σύνδεση. Ξέρει κανείς κάτι?

Μάλλον κάτι άλλο είναι και οχι το site. Όχι μονο δεν μου έριξε τη σύνδεση, αλλά έστειλα και μύνημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom