Νέα

Free sex tv !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mortek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εκει πυ λεει free αν ενοεις αυτο που καταλαβα

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Θα διαφωνήσω κάθετα για την αναβάθμηση στο WMP11.Πέραν του ότι θέλει WGA το οποίο σπάει αλλά είναι φασαρία για τον μην γνωρίζοντα έχει και τα μαλακισμένα τα DRM και επικοινωνεί με τον server την MS που δεν το γουστάρω καθόλο.Αν έχεις οποιοδήποτε codec pack η μόνο το VideoLan κάνεις μια χαρούλα την δουλεία σου.Μην ξεχνάμε ότι αρχικά για αυτό τον λόγο το φτιάξανε...

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες του αγοραιου ερωτα κ της τσαμπα    :jerking:  !!!!
Να συμβάλω και εγω λοιπον και να δωσω και  εγω μια URL .... 
;)
Αρκετα καλο σαιτ, με ποικιλες επιλογες για ολα τα γουστα , και μια συμβουλη..
Εχω διαβασει αρκετα ποστ τα οποια αναφερουν οτι οσοι μπαινουν με dial-up συνδεση μπορει να κολλησουν dialer.. Παιδια , εκτος απο αυτο, ειναι εντελως :jerking: το να προσπαθησετε να δειτε streaming videos  με τετοια συνδεση, οποτε μη το προσπαθησετε καν, δεν αξιζει...  :headbang:
Εγω για παραδειγμα εχω 1Μbit(και δε το παιζω μαγκας λεγοντας οτι εχω 1Μb), ομως και παλι γαμιεται ο Διας    :headbang1: (ας με συγχωρησει η συμπαθής ταξη των 12θεϊστων) , γιατι κανει συνεχεια buffering και επομενως κοβεται συνεχεια.....    :headbang:  Σε εσας δε θα κανει καν προσπαθεια για buffering....
Τελως, να ζητησω συγνωμη και απο τους mods για τα Εnglish...

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
οσοι εχουν dsl μπορουν αφοβα να δουν αν και πρεπει να εχεις πανω απο 1024 για να μην κανει σπασιματα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το έχω ψάχει το θέμα.Μία είναι η λύση παίδες... 24/24 τσόντες με hardcore-lesbian-couple-group-fetix κ.τ.λ. περιμένω εντυπώσεις...

trelotrio

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπηκα...ελεγξα...εκγρίνω...συγχαρητήρια...σας απονείμω τον τίτλο του sir tsontakia...ΑΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ  :thumbsup:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες εχω κατι καλο για να σας φτιαξω οσους την βρισκεται με την  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στον υπολογιστη...για ριχτε μια ματια σ αυτο  αντε καλες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και μην το καψετε το μηχανημα και το site.....

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τα θρεντ συγχωνεύτηκαν..

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδες οσοι εχετε adsl μην ανυσηχειτε για χρεωσεις κλπ δεν υπαρχει περιπτωση.το μονο που πρεπει να προσεχετε ειναι να εχετε ενημερωμενο προγραμμα antivirus.οσο για το πιο ειναι καλυτερο πιστευω οτι ειναι το εχει οτι θες και αν βαλεις στην αναζητηση για ελληνικα βιντεο εχει μπολικο θεμα.αυτα απο μενα και καλες  :jerking: :jerking: :jerking:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παρτε αυτο απο μενα για σας με πολυ λαβ γιου  :-* :-* :-*...... ειναι απιστευτα καλο σαιτ...αν μπητε πητε μου την γνωμη σας....  :grin:

Hyperion

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς διευθύνσεις για adult TV στο ιντερνέτ? Κατά προτίμηση τσάμπα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom