Νέα

Φράπο Νέρο!Ανοιξε χθες!Εγκαινια αυριο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Όπως λέει η αφίσα η οδός πλέον είναι Ναυάρχου Κουλητιλάκη 2-4 & θυμαρίωνος γωνία πίσω οπό το γήπεδο της Τούμπας! Παλιά ήταν μόνο Ναυάρχου Κουλητιλάκη 2 (τώρα επεκτάθηκε και πήρε και το δίπλα μαγαζί) Τα δεύτερα εγκαίνια ήταν χθες.  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Όπως λέει η αφίσα η οδός πλέον είναι Ναυάρχου Κουλητιλάκη 2-4 & θυμαρίωνος γωνία πίσω οπό το γήπεδο της Τούμπας! Παλιά ήταν μόνο Ναυάρχου Κουλητιλάκη 2 (τώρα επεκτάθηκε και πήρε και το δίπλα μαγαζί) Τα δεύτερα εγκαίνια ήταν χθες.  :rockon:
νομιζω καταλαβα ποιο λες.μαλλον για καθημερινη με βλεπω να κανω μια τσαρκα

tofi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πλανήτης γη καλεί deker, με λαμβάνεις; over.  :headbang:  :headbang:  :headbang:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
λοιπον χθεσινη παρθενικη επισκεψη στο φραπονερο .

καταρχην ειναι πολυ ευκολο να το βρεις .

το γυραδικο του μακη ( λαμπρακη ) ολοι το ξερουμε . προχωραμε 1356 μετρα προς τα κατω , στριβουμε δεξια και στα 569.87 βηματα ξεπροβαλει η εισοδος του μαγαζιου , οπου ξεχωριζει ενα τεραστιο καλαμακι που σε βαζει αμεσως στο πνευμα του χωρου . Η διακοσμιση ειναι αναλογη κανοντας αναφορες στην εννοια του φραπε στο διαβα των αιωνων .

πιστα μεγαλη οπου υπαρχουν παντα δυο με τρεις κοπελες να χορευουν .

εγω το ομολογω δεν ειμαι φαν του φραπε . αλλα χθες κατι αλλαξε μεσα μου  , εστω και για μια νυχτα . αλλαξοπιστησα . παρεκλινα της πορειας μου . σερβιριστικα ενα ευγευστο φραπεδακι απο τα χερια του αστεριου του μαγαζιου Νας Σεχίνα Παν Του .
Η Νας Σεχίνα ειναι πακιστανη με θειο απο την Σιερα Λεονε και μπατζανακη απο την Ταιβαν .
Με λιγα λογια θεα !  :boobies:

Ευχαριστω τον Βασο και τα παιδια απο την τρανσυλβανια που εστεισαν ενα τετοιο μαγαζι .

Μεχρι την επομενη φορα ...

Να υγειαινουμε και να παιρνουμε φραπεδακια .  ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
δεν το πιστευω οτι επανηλθε η φαρσα με το φραπονερο:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
deker παλικαρι μου,ενα θα σε πω ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ απόψε θα πάρω τον vaso, τον Ric Flair και τον John Fustikis και θα ξαναπάμε μια βόλτα να δούμε τι παίζει στο ανανεωμένο μαγαζί γιατί εφόσον επεκτάθηκε και δίπλα θα έγινε πιό γαμάτο απ'ότι ήταν το καλοκαίρι!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν το πιστευω οτι επανηλθε η φαρσα με το φραπονερο:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
deker παλικαρι μου,ενα θα σε πω ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
εγινε ρε φιλε?δεν καταλαβα?πλακιτσα κανουν τα παιδια?δεν ειχα χρονο να τσεκαρω τιποτα

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μετα την κοσμοσυρροη και την τεραστια επιτυχια του φραπονερο

θα ανοιξουν το φραπινουμ στην κοσμικη μενεμενη

και το φραπιγουλα γκολντ στην εξωτικη πολιχνη . 

:boobies:  :boobies:  :boobies:
τα ΠΆΝΤΑ ΟΛΑ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Τέλειο μαγαζί!!! Γαμάτες γκόμενες και άψογη εξυπηρέτηση!!! Ραντεβού όλοι οι fans των στριπτιτζάδικων του site στο Frappo Nero!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Απόψε στις 11 το βράδυ στο Frappo Nero (Ναυάρχου Κουλητιλάκη 2-4 & Θυμαρίωνος, Τούμπα) η πρώτη επίσημη παρουσίαση του "Colabarus Guide" 2009! Να είστε όλοι εκεί!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Την εκδηλωση προλογιζει ο γνωστος ελληνοαμερικανος συγγραφεας και κριτικος Κολ Μπαρας .
Θα ειμαστε ολοι εκει !

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Την εκδηλωση προλογιζει ο γνωστος ελληνοαμερικανος συγγραφεας και κριτικος Κολ Μπαρας .
Θα ειμαστε ολοι εκει !

Ως εκδότης υπόσχομαι να υπογράψω στα 100 πρώτα ανίτυπα που θα πωληθούν . Θα ακολουθήσει και συνέντευξη τύπου απο τον αρχι - ρεπόρτερ mm00024 στον οποίο μπορείτε να υποβάλεται τα ερωτήματα σας !

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Απόψε πάρτυ στο Φράπο!!! Βραδυά Karaoke!!! Όποιος βγει πρώτος κερδίζει το ίδιο βράδυ του διαγωνισμού 10 prive με την Τατιάνα (εκ Λιθουανίας) και 5 ποτά με τη Μιμόζα (εξ Αθηνών)... Σπεύσατε!!! Εγώ πάντως θα πάω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom