Νέα

Φραπέ Αφροδίτη (ΟΧΙ το palace - χαμηλά Συγγρού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimbo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι, πρόσφατα έσκασα αργά ξημερώματα στο Αφροδίτη. Αμέσως μου σέρβιρε φραπέ η Τζένιφερ. Μαύρη γύρω στα 25-26 με τε-ρά-στι-α βυζιά αλλά plumper με κοιλίτσα. Ζήτησε 3 κάρτες (=30 ευρώ). Ο φραπές πολύ καλός κατά τη γνώμη μου και με tit-fucking (ισπανική). Αν το οικονομικό σας προβληματίζει, καλό είναι να πάτε ψιλοαργά ώστε να μην πρέπει να δώσετε πολλά για χορούς πριν. και για να είναι και πιο αραιός ο κόσμος....

Αντίστοιχα services παρέχει και η Βανέσσα. Μαύρη πιτσιρίκα από Νιγηρία με ΤΡΕΛΟ κορμί. Απο τις πιο στενές μέσεις που έχω δει.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Eνοέις το Aφροδίτη που είναι δίπλα σε ένα ξενοδοχείο ?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μακρυα απο την κινεζα του μαγαζιου, χριστινα αν θυμαμαι καλα. λογω της αρρωστιας μου με την κιτρινη φυλη την παρακολουθουσα για αρκετη ωρα, μεγαλη ευρωαρμεχτρα η τυπισσα. την κερναγανε ποτο και δεν καθοταν πανω απο 7-8 λεπτα. χορός απαραδεκτος, υφακι του στυλ "μα τι μουναρος που ειμαι".. μακρυα και αγαπημενοι, εξαλλου υπαρχουν φιλοτιμα κοριτσια στο μαγαζι, π.χ. φωτεινη (και γαμω τους καυλοχορους η τυπισσα απ' τον καυκασο).

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μακρυα απο την κινεζα του μαγαζιου, χριστινα αν θυμαμαι καλα. λογω της αρρωστιας μου με την κιτρινη φυλη την παρακολουθουσα για αρκετη ωρα, μεγαλη ευρωαρμεχτρα η τυπισσα. την κερναγανε ποτο και δεν καθοταν πανω απο 7-8 λεπτα. χορός απαραδεκτος, υφακι του στυλ "μα τι μουναρος που ειμαι".. μακρυα και αγαπημενοι, εξαλλου υπαρχουν φιλοτιμα κοριτσια στο μαγαζι, π.χ. φωτεινη (και γαμω τους καυλοχορους η τυπισσα απ' τον καυκασο).

τι εννοεις καυλοχορο ρε φιλαρακι?γιατι δεν ειστε ακριβεις οταν πρεπει????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
O φίλος εννοεί Βάσο (αυτό που είχα αναφέρει σε άλλο thread γιαυτήν) ότι πρώτα σε καυλώνει και μετά σε 'πετάει' σύξιλο με την γλύκα στο χέρι. ;)

οταν λες γλυκα εννοεις οτι για να ξεπερασεις το γεγονος οτι δεν σε φραπεδιασε πας για γλυκια κρεμα για να διεγειρεις την ινσουλινη σου αφου θα την εχεις παιξεις στην τουαλετα?///

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τι εννοεις καυλοχορο ρε φιλαρακι?γιατι δεν ειστε ακριβεις οταν πρεπει????

φιλε vaso, υπαρχουν διαφορα ειδη χορών οπως πολυ καλα ξερεις.
αλλη γκομενα απλα κουνιεται πανω σου και σε ξενερωνει απο τα πρωτα 30 sec (πχ η κινεζα στο συγκεκριμενο μαγαζι).

αλλες που σου τον βουτανε και αμα δεν χυσεις δεν ξεκολανε απο πανω σου (πχ αλι(ο)να στο αμαζον που λυσσαει να σε κανει να χυσεις).

καυλοχορος για μενα ειναι ν' ανεβαινει πανω σου η γκομενα και να αρχιζει τα παιχνιδια χωρις να την αγχωνει ο χρονος, σαν τη φωτεινη που προανεφερα χθες. ποικιλια κινησεων στο χορο, γλυψιμο σε σημεια που γουσταρουμε ολοι, δεχεται και δαχτυλακι αδιαμαρτυρητα, ασε που με 2-3 χορους κανεις και την καταθεση σου..  :sperm: αυτα.

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Πώς είναι η Φωτεινή, δούλευε παλιά στο Baby Gold?

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχει παει κανεις στο αφροδιτη στο 137 στη συγγρου να μου πει τι παιζει

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στο μικρό Αφροδίτη ήμουν θαμώνας το 1998-2000, όπου γινόταν το έλα να δεις. Εκεί με πρωτοπεριποιήθηκε η Όλγα με την τσίχλα (υπέφεραν τα παντελόνια...). Μετά στο Πάλας πήγαινα πολύ λιγότερο. Η μόνη άλλη που θυμάμαι από τις εποχές εκείνες είναι η Λίλια που το καλοκαίρι ήταν Baby O (πρώην Sirocco). Χαρακτηριστικός ο κακός εξαερισμός.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στο μικρό Αφροδίτη ήμουν θαμώνας το 1998-2000, όπου γινόταν το έλα να δεις. Εκεί με πρωτοπεριποιήθηκε η Όλγα με την τσίχλα (υπέφεραν τα παντελόνια...). Μετά στο Πάλας πήγαινα πολύ λιγότερο. Η μόνη άλλη που θυμάμαι από τις εποχές εκείνες είναι η Λίλια που το καλοκαίρι ήταν Baby O (πρώην Sirocco). Χαρακτηριστικός ο κακός εξαερισμός.

τι γαμοεποχη και αυτη η διετια 1998-2000!!!!!!τι μουνια ειχε εκει μεσα?ολγα,ναντια,χριστινα,λιζα,ολεσια,μπελλα,τανυα,σαντρα,ντανιελα,πατριτσια,μαρινα,λαουρα,και μια γκομενα που ηταν απιστευτα ομορφη,φορουσε ενα τζιν σορτσακι γυρω στο 1.70 με μακρια σγουρα μαλλια καστανα ανοιχτα και το χαρακτηριστικο της ηταν οτι ειχαν λιγο μεγαλη αποσταση τα 2 μεγαλα πανω μπροστινα δοντια οποτε ειχε ενα μικρο κενο,αλλα τρελλα γλωσσοφιλα απο τον πρωτο χορο,αισθησιακο χωρο απιστευτο χωρις φραπε,αλλα μετα την εχασα.......μηπως ειναι αυτη που σκοτωθηκε πριν 5-6 χρονια περιπου στη συγγρου?μαλλον δουλευε στο palace τοτε?βοηθεια cptn mac!!!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τι βοήθεια από μένα... δεν πιάνω μια μπροστά στη μνήμη σου... Φαίνεται όμως ότι έχεις κάτι για τα τζην σορτσάκια... ή όχι;

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τελικά η Larissa ή Michel ( ex Anatoli) είναι εκεί ( μικρό Αφροδίτη)  ή όχι ? Έχω πάει τρείς φορές κι όλο λείπει

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
"Η υπέροχη Λαρίσα χόρεψε για σας!!!" Από το Αφρο δεν ήταν η ατάκα αυτή του DJ ή κάνω λάθος;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τώρα που λέμε για τα Αφρο στο Παλάς είχα πετύχει καλτ παορυασία: Σταμάτης Κόκκοτας!!! Του αφιέρωσε και το "Στου Όθωνα τα χρόνια"!!!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ναι ρε γαμώτο το γλυκό το Λαρισάκι λέω...Βγαίναμε κι όλας μεσημέρια συνήθως για φαγητό.  Αλλά χωρίς κοκό. Μονογαμική για τον παπάρα που τις είχε τάξει λαγούς με πετραχείλια. Γαμώ τα κορίτσια. Αρχιτεκτόνισα από το Λομονοσόφ με όνειρο να σχεδιάζει ρούχα. Αν δεν ήμουνα παντρεμένος την έπαιρνα αύριο. Αλλα έφυγα για εξωτερικό και χαθήκαμε. Αλλα άμα γύριζε το μάτι της.... παγαγίτσα μου....... χαχαχαχαχα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom