Νέα

Φραπαδουρα Αφροδιτη Palace!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ανοιγω αλλο ενα παρεμφερες θεμα με κοπελες απο το αφροδιτη που φτιαχνουν καλο freddo.Eπειδη εχω να παω καιρο θα ζητησω απο εσας τις εμπειριες σας απο το μαγαζι!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ανοιγω αλλο ενα παρεμφερες θεμα με κοπελες απο το αφροδιτη που φτιαχνουν καλο freddo.Eπειδη εχω να παω καιρο θα ζητησω απο εσας τις εμπειριες σας απο το μαγαζι!

εχω να πατήσω πάνω απο χρόνο αλλα την παρασκευή στο baby πειραιώς έπιασα κουβέντα με πιτσιρίκα καινούρια στο μαγαζί και μου εξηγούσε το πόσο το μετάνιωσε που έπιασε δουλεια στο baby διότι όλοι της ζητάνε φραπε ενω στο αφροδίτη ήταν τόσο ωραία και ήσυχα και ποτάκι.....
δεν ξέρω αν σε βοήθησε  ::)

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τελευταια φορα που ειχα παει Αφροδιτη (εχει περασει καμποσος καιρος) δεν επαιζε χορος...καθολου!
Πρωτη φορα που μου ειχε συμβει αυτο ηταν παλι στο Αφροδιτη οταν ειχα παει τη Μεγαλη Βδομαδα και μου ειπαν οτι δεν παιζει χορος λογω Πασχα (την ειχαν δει καλοι χριστιανοι)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τωρα μπλεχτηκα. για το αφροδιτη κοντα στην εκκλησια λεμε ή το καινουριο το υπόγειο?
οτι ανέφερα είναι για το παλιό. για το υπόγειο νομίζω όλοι τα ξέρουμε  ???

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κάνω copy/paste παλαιότερό μου post

"
Ρίξτε μια ματιά και στο AFRODITE (αυτό που είναι κοντά στην εκκ. του Αγ. Σώστη) και δείτε την Άννα από Εσθονία (ξανθιά ψηλή πολύ όμορφη), κάνει και καλό Φραπέ. Άμα της δώσετε + 50 Ε της κάνετε και πινελάκι. Κάνει σίγουρα Visites . Μου είχε προτείνει να την πάρω παρτούζα με 1 φίλη της. Για τιμή δεν ξέρω τίποτα. Μου είχε δώσει και το τηλέφωνό της παλαιότερα αλλά δεν κατάφερα να επικοινωνήσ ω ποτέ μαζί της, άλλοτε το είχε κλειστό και  άλλοτε δεν απαντούσε. Το τηλ. της είναι  6992104486. Όποιος συνάδελφος καταφέρει να κάνει επαφή μαζί της , να ενημερώσει και το thread αυτό.
"
(REF www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=151&topic=69.msg1793#msg1793]http://www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=151&topic=69.msg1793#msg1793[/url])

pilio γνωριζεις μια σοφια εκει μεσα που δουλευε παλια princess(1998 περιπου),μετα baby o υπογειο και τωρα παλας?καλη η θειτσα!!!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ συνάδελφε για τις 'πολλές διαλέκτους' που μιλάνε... Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που πετυχαίνω σε στριπτιζάδικο, μπουρδέλο η βίζιτα να γίνονται αλλαγές ονομάτων και εθνικοτήτων απο τις εν λόγω 'κυρίες' σε διαφορετικούς πελάτες (φαντάζομαι και σε σένα έχει τύχει αλλά και στους περισσότερους που ασχολούνται με το άθλημα).Αν σου είπε Εσθονία σου είπε μπαρούφα αλλά να πάμε λίγο στην ανάλυση. Είναι ξανθιά με μέτριο αλλά στητό στήθος, πολύ ωραίο σώμα, και όταν σου την έπεσα σου είπε να κάνεις χορό και με μια φίλη της? (προφανώς η Όλγα)

την σοφια την θειτσα δεν την γνωριζει κανεις?εντυπωση μου κανει!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για δώσε λίγο περισσότερο 'ανάλυση' συνάδελφε vaso...

οπως εχω αναφερθει ξανα η σοφια ειναι ρωσιδα ή ουκρανα(δεν ειμαι 100% σιγουρος) γυρω στα 37-40 που δουλευει περιπου 1 χρονο στο παλας και δουλευε παλια στο princess(1998) και μετα baby o υπογειο για 2-3 χρονια!μετα την ειδα περσι στο παλας και μου εκανε μεγαλη πουστια,ειναι μετριου αναστηματος,βαμμενο τοτε κοκκινο μαλλι πλατινε με εμφανεις τις ρυτιδες στα ματια της,καπνιζει σα φουγαρο,εχει πολυ σεξυ προσωπο και κωλο που κλεινει σπιτια(αν και με τα χρονια εχει χαλασει λιγο).Εχει ενα δικο της σερβιτορο και οταν δει καποιον γνωστο της πελατη(κοβει το ματι της και θυμαται ευκολα προσωπα) αρπαζει τον σερβιτορο και του ζηταει να της βρει τα τραπεζια τα καταχθονια(ξερετε ποια ειναι!)με ενα δωρακι 10 ευρω απο τον πελατη και εκει αρχιζει να σου πινει το αιμα σαν βδελα!ποτακι στο ποτακι και τσουπ φωναζει και μια κολλητη της(εχω δει 2 κολλητες της μια ξανθια ομορφη γυρω στα 27-30 και μια μελαχροινη νταρντανα ψιλοσκυλα με τσιμπουκοχειλα) και ερχεται στο τραπεζι για καλυψη αποκρυψη,δηλ.την βαζει μπροστα λιγο,στην βγαζει εξω στην παιζει και μετα σου ριχνουν και οι 2 γλωσσοφιλα για να ντυθεις και καλα!!!!!!!!απιστευτη φαση αυτη αλλα μου κοστισε 220 ευρω τοτε!μηπως θυμηθηκε κανεις?στο princess συνηθως φορουσε ασπρο μπικινι!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εκτος απο το τριο φραπα(ολγα,αννα,αναστασια) ποιες αλλες παιζουν φραπα εκει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom