Νέα

Foxi Di/Angel C/Katya Ivanova εκπληκτικό πορνοπιπίνι εκ Ρωσίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Γούστα είναι αυτά. Πολύ μικρη, πολύ λεπτη...τελος παντων.

Όπως τα λες ακριβώς!
Αν είναι αυτή πάνω από 15 χρονών εγώ να μην ξαναπηδήσω! Είπαμε πιπίνια αλλά όχι και 15χρονα επειδή στην Ρωσία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πορνό.

Παρεμπιπτόντως χθες το μεσημέρι είδα σε κοσμική σουβλασερί των Β.Π. ξανθό πιπίνι, γύρω στα 22 και μάλλον ωσαύτως Ρωσίδα που της ρίχνει στ' αυτιά. Αλλά δεν γυρίζει τσόντες ούτε είναι πουτάνα, σερβίρει το κοριτσάκι.

Υ.Γ. Που να σκάσετε δεν σας λέω σε ποια σουβλασερί! :grin:

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
χμμμ, η σουβλασερί έχει άσπρο ντεκόρ και διάφορα πιπέρια έγκλειστα σε καδράκια ;;;;

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Αλλά δεν γυρίζει τσόντες ούτε είναι πουτάνα σερβίρει το κοριτσάκι.
Ούτε αυτή γυρίζει τσόντες πλέον.Έχει πάνω από ενα εξάμηνο που σταμάτησε.
Γκομενιάστηκε.
Της πήρε και δώρο ένα διαμέρισμα ο τύπος.

Δεν το δίνει πουθενά πλέον.
Και είχε πρόταση είκοσι χιλιάρικα μου είπε η ατζέντισα της κ την απέρριψε.
Χαρακτηριστικά μου είπε πως ακόμη κ ο μπραντ πιτ να᾽μαι πάλι δεν παίζει σε καμία περίπτωση.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Όπως τα λες ακριβώς!
Αν είναι αυτή πάνω από 15 χρονών εγώ να μην ξαναπηδήσω! Είπαμε πιπίνια αλλά όχι και 15χρονα επειδή στην Ρωσία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πορνό.
Καλά κρασά φίλε gianevan.
Λυπάμαι που δε θα ξαναπηδήξεις.  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Αυτή λέει πως σήμερα είναι 20. Πριν πόσον καιρό έχουν άραγε γυριστεί τα βίντεος;
Ο Υόρκης είπε πως έχει ήδη σταματήσει και αποκατασταθεί.

Την Tracy Lords την θυμάσαι; Πως να την θυμάσαι αφού θα ήσουν πέντε χρονών όταν σταμάτησε, αλλά σίγουρα την ξέρεις.
15χρονη ήταν κι απ' αυτήν έδειχνε σαφώς μεγαλύτερη!!

Υ.Γ. Μην νομίζεις πως με νοιάζει και πολύ αν δεν ξαναπηδήσω. :)
     Έχω πηδήσει τόσες πολλές στη ζωή μου...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Πάλι αγάπησες ρε Άντι;! :)

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Αυτή λέει πως σήμερα είναι 20. Πριν πόσον καιρό έχουν γυριστεί τα βίντεος.
Ο Υόρκης είπε πως έχει ήδη σταματήσει και αποκατασταθεί.

Την Tracy Lords την θυμάσαι; Πως να την θυμάσαι αφού θα ήσουν πέντε χρονών όταν σταμάτησε, αλλά σίγουρα την ξέρεις.
15χρονη ήταν κι απ' αυτήν έδειχνε σαφώς μεγαλύτερη!!
ok στείλε mail στις μεγαλύτερες εταιρείες πορνό στην Ευρώπη και πες τους ότι γυρίσανε τσόντα με ανήλικη. Μπορεί να μην το είχαν ελέγξει.  :cheesy:

Η Traci Lords ήταν σπέσιαλ περίπτωση γι' αυτό και έχει μείνει στην ιστορία.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Στην Ρωσική επαρχία (όπου επαρχία είναι ΟΛΗ η Ρωσία πλην Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης) οι τοπικοί αυτιδιοικητικοί άρχοντες είναι συνήθως και "επιχειρηματίες", νονοί, νταβατζήδες κλπ. Δεν τα λέω από το κεφάλι μου αυτά, μου τα έχει πει κοπέλα από το Αικατερίνμπουργκ.

Οπότε ένα πιστοποιητικό γεννήσεως με έτος 1994 αντί για 1997 δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο...

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Το πέτυχες! :)
Το μωρό το ξανθό με το κοντό καρέ μαλλί το έχεις πετύχει;

χαχαχχχ, ναι ... κόλαση, πραγματικά ... παλαιότερα, προ εξαμήνου είχε αλογο-ουρά και ήταν εξίσου πικάντικη ... αφρός από βούτυρο σμαραγδιού, ζεστό χιόνι & μέλι ...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Στην Ρωσική επαρχία (όπου επαρχία είναι ΟΛΗ η Ρωσία πλην Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης) οι τοπικοί αυτιδιοικητικοί άρχοντες είναι συνήθως και "επιχειρηματίες", νονοί, νταβατζήδες κλπ. Δεν τα λέω από το κεφάλι μου αυτά, μου τα έχει πει κοπέλα από το Αικατερίνμπουργκ.
ok πες τα κι αυτά στο mail που θα στείλεις σε εταιρείες/παραγωγούς.  :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.056
Πόντοι
3.715
Από βίντεο πάντως που έχω δει με την συγκεκριμένη δεν νομίζω πως θα άξιζε τα λεφτά της... Πολύ ψυχρή μου φαίνεται άσε που και σε όλα τα βίντεο φαίνεται να αποφεύγει και το CIM.... Αμα σιχαίνεται να πάει να αλλάξει επάγγελμα καλύτερα. Πολύ μέτριο για τα δικά μου γούστα με άσχημα δόντια κιόλας που χαλάνε όλη την εικόνα...

θα σου κάνουμε δώρο μια μασέλα τύπε να έχεις να πορεύεσαι στο καθημερινό.

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
τα παντα ολα

Συνημμένα

• κατυα.jpg
    κατυα.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • κατυα.jpg
    κατυα.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
:headbang:  :helpplea:  :crazy:

Συνημμένα

• rsz_2.jpg
    rsz_2.jpg
    98,4 KB · Εμφανίσεις: 23

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555

Οπότε ένα πιστοποιητικό γεννήσεως με έτος 1994 αντί για 1997 δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο...

Τα κορίτσια όταν ξεκινάνε να γυρίζουν πορνό στην Ρωσία το κάνουν σπίτι τους με φίλους εντελώς amateur και τα πουλάνε μετα για ψύχουλα σε ρωσικα τσοντο sites. Σε αυτή την φάση ναι, υπάρχει η περίπτωση να είναι ανήλικες. Όπως επίσης και στο επόμενο βήμα της καριέρας τους όπου γυρίζουν λίγο πιο ποιοτικά πορνό με κωλοπαραγωγούς στη Ρωσία. Το σενάριο όμως να ξεκινησουν καριερα στην Ευρωπαικη αγορά του πορνο και να είναι ανηλικες δεν παίζει φίλε μου με τιποτα. Και ο Αντισθένης γι'αυτή την περίπτωση μιλάει νομίζω.

Συγκεκριμένα για την Foxy Di τώρα, αυτά που αναφέρει ο παίκτης Yorkie ισχύουν και είναι ενηλικη over 20 στα σίγουρα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Περιπτωση Εlena  Βerkova  όταν ήταν ανήλικη- <<  Αμεσως μετά  την ανελαβε η Μαφια και σε λιγο  'ηταν blacklisted διεθνώς  
αναμεσα  στις   δηθεν  υποψήφιες Ρωσίδες νύφες scam που διακινούσαν  τα  μαφιοζικα απατεωνιστικα σάιτς- γραφεια.. Γενικά.. χάος
>>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom