artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
το γαμουσα
Γούστα είναι αυτά. Πολύ μικρη, πολύ λεπτη...τελος παντων.
Ούτε αυτή γυρίζει τσόντες πλέον.Έχει πάνω από ενα εξάμηνο που σταμάτησε.Αλλά δεν γυρίζει τσόντες ούτε είναι πουτάνα σερβίρει το κοριτσάκι.
χμμμ, η σουβλασερί έχει άσπρο ντεκόρ και διάφορα πιπέρια έγκλειστα σε καδράκια ;;;;
Λ. Συγγρού?Το πέτυχες!
Το μωρό το ξανθό με το κοντό καρέ μαλλί το έχεις πετύχει;
Καλά κρασά φίλε gianevan.Όπως τα λες ακριβώς!
Αν είναι αυτή πάνω από 15 χρονών εγώ να μην ξαναπηδήσω! Είπαμε πιπίνια αλλά όχι και 15χρονα επειδή στην Ρωσία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πορνό.
Για ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο είναι αυτή.Της πήρε και δώρο ένα διαμέρισμα ο τύπος.
ok στείλε mail στις μεγαλύτερες εταιρείες πορνό στην Ευρώπη και πες τους ότι γυρίσανε τσόντα με ανήλικη. Μπορεί να μην το είχαν ελέγξει.Αυτή λέει πως σήμερα είναι 20. Πριν πόσον καιρό έχουν γυριστεί τα βίντεος.
Ο Υόρκης είπε πως έχει ήδη σταματήσει και αποκατασταθεί.
Την Tracy Lords την θυμάσαι; Πως να την θυμάσαι αφού θα ήσουν πέντε χρονών όταν σταμάτησε, αλλά σίγουρα την ξέρεις.
15χρονη ήταν κι απ' αυτήν έδειχνε σαφώς μεγαλύτερη!!
Το πέτυχες!
Το μωρό το ξανθό με το κοντό καρέ μαλλί το έχεις πετύχει;
ok πες τα κι αυτά στο mail που θα στείλεις σε εταιρείες/παραγωγούς.Στην Ρωσική επαρχία (όπου επαρχία είναι ΟΛΗ η Ρωσία πλην Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης) οι τοπικοί αυτιδιοικητικοί άρχοντες είναι συνήθως και "επιχειρηματίες", νονοί, νταβατζήδες κλπ. Δεν τα λέω από το κεφάλι μου αυτά, μου τα έχει πει κοπέλα από το Αικατερίνμπουργκ.
Από βίντεο πάντως που έχω δει με την συγκεκριμένη δεν νομίζω πως θα άξιζε τα λεφτά της... Πολύ ψυχρή μου φαίνεται άσε που και σε όλα τα βίντεο φαίνεται να αποφεύγει και το CIM.... Αμα σιχαίνεται να πάει να αλλάξει επάγγελμα καλύτερα. Πολύ μέτριο για τα δικά μου γούστα με άσχημα δόντια κιόλας που χαλάνε όλη την εικόνα...
Στην Ρωσική επαρχία (όπου επαρχία είναι ΟΛΗ η Ρωσία πλην Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης) οι τοπικοί αυτιδιοικητικοί άρχοντες είναι συνήθως και "επιχειρηματίες", νονοί, νταβατζήδες κλπ. Δεν τα λέω από το κεφάλι μου αυτά, μου τα έχει πει κοπέλα από το Αικατερίνμπουργκ.
Οπότε ένα πιστοποιητικό γεννήσεως με έτος 1994 αντί για 1997 δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο...
τα παντα ολα