Νέα

Φοβερή επίθεση στο bourdela.com και τους χρήστες του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα οιδιποδας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω νομιζω τι δεν πρεπει να ασχολουμαστε με σαιτ που αναφερουν το μπουρδελα μονο και μονο για να παρουν κανα κλικ παραπανο.και νομιζω οτι θα βαλω καμια φωτο με τρενακι απο κοπρολαγνους μαυρους νανους για να κλειδωθει αυτο το κωλοθεμα.....

Επισκέπτης
Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει και είμαι σίγουρος. Κάθε φορά που άλλοι παπάρες ασχολούνται μαζί μου χωρίς εγώ να ασχολούμαι μαζί τους και να τους προκαλώ, αυτοί όλως τυχαίως δεν περνάνε καλά και προσπαθούν με τις μαλακίες τους να με κάνουνε να περνάω κι εγώ σκατά. Ε, μια απο τα ίδια είναι και αυτή η περίπτωση. Μπαίνω εδω πέρα γιατι περνάω καλά και νίωθω σαν να είμαστε μια μεγάλη παρέα (το οτι δεν ξέρουμε ο ένας τα στοιχεία του άλλου δεν παίζει ρόλο για μένα). Μάλλον την πονάει την μπαζόλα που δεν ασχολούμαστε μαζί της και καταλαβαίνει οτι περνάμε καλά. Λογικό αφού αυτή  "παρτουζώνεται (    :grouphug:) με πακιστανούς και πουρά-την ώρα που εμείς γαμάμε ( :knockinb: :knockinb: ) τα ρώσσικα μωρά!" χο χο χο χο χο χο χο χο χο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια θα τα παρω στο κρανιο καμμια απο τις επομενες μερες και θα σκασω καμια ρουκετα frapedas-frapedas στο σαιτ μεσω καποιων ειδικων φιλων μου στο χακινγκ!την ωρα που θα βριζουν το σαιτ θα δουν ξαφνικα την καφεινη να γεμιζει την ιστοσελιδα του αρχι.........! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Από μια πρόχειρη ματιά στα γραφόμενα του gangbang (ώπα ρε μεγάλοι...κατουράτε και λίγο!!!), εύκολα συμπεραίνει κανείς πως ο μόνος λόγος ύπαρξης του site είναι  όχι η ενημέρωση του κόσμου, αλλά να την πέσει στο bourdela.com και να πουλήσει μούρη στα μέλη του, μιλώντας για ... swingers και πόσο χαϊλίκι είναι η όλη φάση :idiot: :jerking:

PS: swingers στην ....Ελλάδα. Τελικά ρε πούστη μου σε αυτό το κωλοχανείο  η  κάθε ψωνάρα είναι ό,τι δηλώνει... :2funny: :2funny: :2funny:

+ 1000

Διακρίνεται καθαρά η εμπάθεια που έχει για το site, για τους δικούς του λόγους....

Επιπλέον διακρίνω και κάποια αυταρχικότητα εκ μέρους των ιδιοκτητών του..... Περισσότερο αναφέρεται στο τί δεν επιτρέπεται και με ειρωνικό υφάκι εκτοξεύει έμμεσες απειλές, αν δεν τους "κάνεις".

Αμφιβάλω αν θα έχει επιτυχία το όλο εγχείρημα αν δεν αλλάξει τη νοοτροπία του....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μετα λυπης μου να ενημερωσω?ότι
ο κυριος καραμητρας μολις μου εστειλε
προσωπικο πμ και μου τονιζει για την εκμεταλλευση
που οικειοθελως δεχομαι από το σαιτ?
Δηλαδη ότι τα χωνω και κανω διαφημιση και άλλες
παρλαπιπιες τετοιες?
Μηπως κυριε καραμητρα έχεις την ευγενη καλοσυνη
να σηκωσεις λιγο την φουστιτσα σου μην την πατησεις
και να ερθεις από το μαγαζι να μου τα πεις και από κοντα?
κι εγω?.
Θα σου δειξω τι χωνω πραγματικα?και όχι το σαιτ που
κατηγορεις?
Κι αν παλι δεν με πιστεψεις μπορεις να δοκιμασεις κι εσυ..
Αν είσαι καλος?θα σου δωσω και μια βαρδια?
Καιρος να δουλεψεις και καπου?!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Ποιος ειναι ο καραμητρας???  :o :idiot:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Που πας ρε Καραμητρααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny:

arod

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
:uglystupid: μηπως το εγραψε κανενας παλιος χρηστης που εφαγε διαγραφη λογω βλακειας???

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Θα έλεγα ότι έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα , το ότι άμα λάχει περνούμε και καμία τρανς , δεν σημαίνει ότι γαμάμε και τους σκατοπουστους.

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
καλά πόσο μαλάκες είναι??αυτό το σάιτ είναι υπέροχο

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Introducing Gangbang Group  :2funny: :2funny: :2funny: Σαν πολυεθνική ακούγεται  :2funny: :2funny: :2funny:

Όξω ρε μπαζόλα Εύα, όταν σε είδα απο κοντά θυμάσαι που έτρεχα να γλυτώσω ??
Μιλάω για εκείνο το βράδυ μπροστά απο τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, θυμήθηκες ?????

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πολύ θεωρία αυτό το Gangbang.
Με τόση θεωρία δύσκολα γαμάς.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Μαλακιας το αναγνωσμα ειναι το εν λογω site, αναξιο για οποιαδηποτε αλλη αναφορα. Οver and out !!

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
μην τους ακούτε αυτούς!!σε άλλο forum υπάρχοουνε πολύ καλές κριτικές για αυτό το σάιτ

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
σε ποιο φορουμ????????

Stories