να και ενα δειγμα της μαλακιας που δερνει τους κατηγορους μας
!!!!!!!!!!!!!!!!
. Επειδή σου είπα ¨γεια σου¨ δεν σημαίνει ότι πρόκειται και να κάνουμε εδώ και τώρα αυτά που θες εσύ.
2. Όταν σου λέω ¨Όχι ευχαριστώ¨, όταν ο φίλος μου, η ο άντρας μου είναι παρών δεν σημαίνει ότι όταν αυτός γυρίσει την πλάτη του, θα ενδιαφερθώ για σένα.
3. επειδή κάνω σεξ με άλλους, εκτός του άντρα μου, η του φίλου μου, δεν σημαίνει ότι θα κάνω και με σένα.
4. Το σώμα μου είναι δικό μου και εγώ καθορίζω τι θα κάνω με αυτό!!!!!!!!!!!! Μην απλώνεις τα χέρια σου λοιπόν αν δεν σου ζητηθεί να το κάνεις ρητά από μένα.
5. Εάν μετά την γνωριμία μας υπάρξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχεις στα παιχνίδια μας τότε να θυμάσαι ότι αυτό είναι ένα ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
6. Εάν μετά την συμμετοχή σου στα παιχνίδια μας αποδειχθεί ότι δεν είσαι διακριτικός και εχέμυθος, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Ξεχάσεις ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
7. Εάν αποφασίσουμε να σε βάλουμε στα παιχνίδια μας και ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ ώριμος, σοβαρός, εχέμυθος και δείξεις τον αντίστοιχο σεβασμό όπως εμείς, τότε μπορείς να περιμένεις μια καλή συνεχεία.