Νέα

Φοβερή επίθεση στο bourdela.com και τους χρήστες του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα οιδιποδας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οιδιποδας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δείτε

φαίνεται ότι στο παιχνίδι της πολιτικής ορθότητας παίζουν μπάλα και οι ανώνυμοι χρήστες του διαδικτυου κατασκευαζοντας υβρεις , σπεκουλαρόντας και καθυβρίζοντας..ξεχνώντας ότι η μεγαλύτερη μάστιγα του 21 αιώνα ειναι η επικράτηση των ταμπελών και της πολιτικής σεμνοτυφιάς/..

υγ-το έβαλα εδώ για να το δουν οσοι περισσοτεροοι γινεται

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Kαλα γιατι ασχολειστε με ηλίθιους? Αυτοί δεν έχουν δείγμα σοβαρότητας. Α κύριοι εσείς της γκανγκμπανγκ, όσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....Αντε γεια

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Μα ποσο λαλακες ειναι..ας μπουνε  να κοιταξουν λιγο τις συζητησεις εδω μεσα για να μαθουν τι σημαινει γνωση και επιπεδο....και γα το ληγουρια που μας αποκαλει  δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο ασ κοιταξουν λιγο εδω μεσ ατα θεματα ειναι μοιρασμενα σε γυναικες σεξ πολιτικη ομαδικα κτλ αυτοι αν δεν κανω λαθος μονο για σεξ δεν μιλανε????
αντε ουστ ρε λαμογια που θα μας πειτε τι ειμαστε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
να και ενα δειγμα της μαλακιας που δερνει τους κατηγορους μας
!!!!!!!!!!!!!!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

. Επειδή σου είπα ¨γεια σου¨ δεν σημαίνει ότι πρόκειται και να κάνουμε εδώ και τώρα αυτά που θες εσύ.

2. Όταν σου λέω ¨Όχι ευχαριστώ¨, όταν ο φίλος μου, η ο άντρας μου είναι παρών δεν σημαίνει ότι όταν αυτός γυρίσει την πλάτη του, θα ενδιαφερθώ για σένα.

3. επειδή κάνω σεξ με άλλους, εκτός του άντρα μου, η του φίλου μου, δεν σημαίνει ότι θα κάνω και με σένα.

4. Το σώμα μου είναι δικό μου και εγώ καθορίζω τι θα κάνω με αυτό!!!!!!!!!!!! Μην απλώνεις τα χέρια σου λοιπόν αν δεν σου ζητηθεί να το κάνεις ρητά από μένα.

5. Εάν μετά την γνωριμία μας υπάρξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχεις στα παιχνίδια μας τότε να θυμάσαι ότι αυτό είναι ένα ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

6. Εάν μετά την συμμετοχή σου στα παιχνίδια μας αποδειχθεί ότι δεν είσαι διακριτικός και εχέμυθος, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Ξεχάσεις ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

7. Εάν αποφασίσουμε να σε βάλουμε στα παιχνίδια μας και ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ ώριμος, σοβαρός, εχέμυθος και δείξεις τον αντίστοιχο σεβασμό όπως εμείς, τότε μπορείς να περιμένεις μια καλή συνεχεία.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Βρε δεν την γαμάω που να χτυπιέται σαν χταπόδι. Ουστ μωρή καριόλα!Κηροπήγιο!

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και να πεις οτι ειναι καμια ωραια???
Φανταστείτε τι περιπτωσεις θα μαζευονται σε αυτες τις συναθροίσεις...
Χιλιες φορες να πληρωνω παρα να ανέχομαι αυτο το τρι μπαζο να μου δηλωνει πως μου κανει τη χαρη να μου κατσει
βρε
οοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυστ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σορρυ αλλα ειναι συγκεκριμενο ατομο που το εγραψε αυτο (εννοω που ξερετε ποιο ειναι επειδη τι λετε τριμπαζο γι αυτο.. δε καταλαβα)?

κατα τ αλλα... βλακεια στο κυβο... ουτε το μισο δε διαβασα βαρεθηκα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως εγω προτιμω να αυτοφραπεδιαστω σε κοινη θεα στη συγγρου(π.χ. εξω απο το ciao) παρουσια ολου του σαιτ και πολλων στριππερ(για να γινω πιο ρομπα ακομη) και τα φλοκια μου να "χτυπησουν διερχομενα αμαξια" και να φαω και ξυλο γιατι τα λερωσα(οποτε και ρομπα και δαρμενος) παρα να απαντησω ή καλυτερα να φτυσω εστω και ενα μεγκαμπαιτ απο την ιστοσελιδα του!τελεια και παυλα.....bourdela εισαι καυλα!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
τς....τς...τς...
θα ηταν προσφοροτερο να σχολιασουμε τις αποψεις, και οχι να πατσαβουριαζουμε αυτον που τις εκφραζει, γιατι ετσι μαλλον τις δικαιωνουμε!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
παντως εγω προτιμω να αυτοφραπεδιαστω σε κοινη θεα στη συγγρου(π.χ. εξω απο το ciao) παρουσια ολου του σαιτ και πολλων στριππερ(για να γινω πιο ρομπα ακομη) και τα φλοκια μου να "χτυπησουν διερχομενα αμαξια" και να φαω και ξυλο γιατι τα λερωσα(οποτε και ρομπα και δαρμενος) παρα να απαντησω ή καλυτερα να φτυσω εστω και ενα μεγκαμπαιτ απο την ιστοσελιδα του!τελεια και παυλα.....bourdela εισαι καυλα!
περιμενουμε λοιπον?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
τς....τς...τς...
θα ηταν προσφοροτερο να σχολιασουμε τις αποψεις, και οχι να πατσαβουριαζουμε αυτον που τις εκφραζει, γιατι ετσι μαλλον τις δικαιωνουμε!

Τις απόψεις τις έχω - έχουμε σχολιάσει εδώ και ένα χρόνο!Υπάρχουν thread για την συγκεκριμένη πορνό - φάση

εδώ
εδώ
εδώ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ο ''ποιητής'' ποιός είναι?Εγώ όταν δεν μου αρέσει κάτι...δεν ασχολούμαι απλά....τον κόβω για κανένα αγάμητο παιδάκι....που σπουδάζει με τα λεφτά της μαμάς και του μπαμπά...αν και δεν αποκλείω να είναι και γυναίκα.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η απορία μου είναι γιατί τα άτομα (ή άτομο) του εν λόγω site ... δεν μας  γράφουν στα αρχίδια τους!!!Γιατί ασχολούνται με τη ... μιζέρια μας και τη ...μαλακία που μας δέρνει; Μήπως ... ζηλεύουν κάτι, δηλαδή την ελευθερία μας και τη δυνατότητα να γράφουμε στην ψωλάρα μας ό,τι μας χαλάει; ;)

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Και μιλάνει ότι στο σάιτ είναι λέει 100 άτομα!!!!Χαχαχαχα
Τα τριπλάσια μπορεί. Σε αυτούς δεν μας είπαν πόσοι είναι.

Ένας?

Ή και αυτός έγραψε ότι έγραψε και εξαφανίστηκε?

Χαχαχαχα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ας μάθουν αυτά τα κωλολαμόγια πρώτα πως γράφεται το site  στο οποίο επιλέξαμε να συμμετέχουμε, για τους δικούς του/της (και απόλυτα σεβαστούς στους υπόλοιπους) λόγους ο καθένας/η καθεμία μας και ας προχωρήσουν μετά σε όποια κριτική θέλουν.

Ο Νοστράδαμος δεν είμαι, κάθε άλλο. Αλλά κάτι μου λέει πως πίσω από το λιβελλογράφημα αυτό κρύβεται κάποιος/α που δεν μπόρεσε να "σταθεί" εδώ. Που έφαγε ΤΑ γιαούρτια για τις μαλακίες που έλεγε.

Και μόνο γι αυτό πρέπει να το γράψουμε κανονικά. Πέρα από την λάθος εκτίμηση για το πόσοι συμμετέχουν εδώ και με ποιό τρόπο ο καθένας, πέρα από το γεγονός πως όποια γυναίκα θέλει να είναι σωστή μπορεί να "σταθεί" εδώ , αν θέλει, και να έχει το σεβασμό των υπόλοιπων.

Στο κάτω - κατω τόσα ξέρει, τόσα μπορεί να καταλάβει, τέτοια μπορεί να πει.

Και αν είναι γυναίκα, έχει ίσως ένα κάποιο σχετικό λόγο να τα λέει. Αλλά αν είναι άντρας (?) μάλλον λόγω μόδας φοράει τα παντελόνια. Γιατί  αν είχε κάτι να κρύψει με τα παντελόνια, κάποια υπογραφή (ένα  nickname έστω) θα είχε η καραμαλακία που έγραψε...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γυναικα θα ειναι, με τη μυτη ψηλα, και αναρωτιεται γιατι δεν της την πεφτουν οι αντρες, γιατι δεν της δινουν την ευκαιρια να τους αποριψει για να ταισει το εγω της, και επισης αναρωτιεται γιατι παμε με ρωσιδες και γιατι πληρωνουμε,  μα για να γλυτωσουμε τα ψυχοφαρμακα που θα παιρναμε αν πηγαιναμε  με τις ελληνιδες
εδω φτασαμε ταυλανδη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom