Νέα

Φωτός κοριτσιών από «σπίτια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αν ειναι σωστος θα ειμαι ο πρωτος που θα του ζητησω συγνωμη. Ομως.... διαισθανομαι οτι τον Daf (σαν daf,τουλαχιστον) δε θα τον ξαναδουμε....

με την αποψη του σατυρου συμφωνησα..
ο daf εκανε μια κουτη ερωτηση, αστην να πεσει κατω ρε αδελφε.. ή απλα εξηγησε του (οπως ο πανος) οτι γι? αυτο και γι? αυτο το λογο λες μαλακιες..

σαν daf δεν βλεπω να ξαναμπαινει.. θα πονηρευτουμε ομως με τον επομενο χρηστη που θα γραφτει με ονομα scania!!  :2funny: :2funny:
:uglystupid: :uglystupid:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
με την αποψη του σατυρου συμφωνησα..
ο daf εκανε μια κουτη ερωτηση, αστην να πεσει κατω ρε αδελφε.. ή απλα εξηγησε του (οπως ο πανος) οτι γι? αυτο και γι? αυτο το λογο λες μαλακιες..

σαν daf δεν βλεπω να ξαναμπαινει.. θα πονηρευτουμε ομως με τον επομενο χρηστη που θα γραφτει με ονομα scania!!  :2funny: :2funny:
:uglystupid: :uglystupid:
Μπορει & σαν Datsun, για να μας μπερδεψει!!  :2funny:  :2funny:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
συγνωμη αλλα αν δεν υπηρχε ο φοβος να σου κανει καπια ιεροδουλος μηνυση και να ζηταει οτι θελει και να ερθουν να σε πιασουν οι <<αστυνομοι>> εγω θα εβαζα φωτος αν ειχα,και να μην λεμε μαλακιες και το παιζουμε σωστοι.και το παιδι προτεινε κατι σωστο που θα μας γλειτωνε απο περπατιμα και αλλες μουφες.γιατι ειναι γνωστο οτι μια φωτογραφια 10000 λεξεις,οσο καλα και να περιγραφει καποιος καμια σχεση με φωτο.βεβαια εγω θα τα γυριζα παλι ολα μηπως εχει ερθει τιποτα καινουργιο αλλα αλλο εγω δεν εχουμε χρονο ολοι.εγω θα προτεινω να το αναβαθμισουμε λιγο το θεμα και αντι για φωτογραφιες να εχουμε video τι διαολο εχουμε σκασει 300-400euro για κινητο ας το χρησιμοπειησουμε καπου για σοβαρο σκοπο να βγαλει τα λεφτα του προσφεροντας εργο.μιλαω σοβαρα :tickedoff:,σε εσας του σοβαρους, σωστους,ηθικους.......

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
συγνωμη αλλα αν δεν υπηρχε ο φοβος να σου κανει καπια ιεροδουλος μηνυση και να ζηταει οτι θελει και να ερθουν να σε πιασουν οι <<αστυνομοι>> εγω θα εβαζα φωτος αν ειχα,και να μην λεμε μαλακιες και το παιζουμε σωστοι.και το παιδι προτεινε κατι σωστο που θα μας γλειτωνε απο περπατιμα και αλλες μουφες.γιατι ειναι γνωστο οτι μια φωτογραφια 10000 λεξεις,οσο καλα και να περιγραφει καποιος καμια σχεση με φωτο.βεβαια εγω θα τα γυριζα παλι ολα μηπως εχει ερθει τιποτα καινουργιο αλλα αλλο εγω δεν εχουμε χρονο ολοι.εγω θα προτεινω να το αναβαθμισουμε λιγο το θεμα και αντι για φωτογραφιες να εχουμε video τι διαολο εχουμε σκασει 300-400euro για κινητο ας το χρησιμοπειησουμε καπου για σοβαρο σκοπο να βγαλει τα λεφτα του προσφεροντας εργο.μιλαω σοβαρα :tickedoff:,σε εσας του σοβαρους, σωστους,ηθικους.......
ε, ας βαλει πρωτα το παιδι καμια φωτο η & εσυ που εχεις την ιδια ιδεα & οτι μπορουμε κανουμε & οι αλλοι σιγα-σιγα, ε??? Αντε & εχω σοβαροτερα thread να ασχοληθω σημερα & δε τα προλαβαινω ολα.....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

ωραια, βαλε εσυ φωτο που να φαινεται και προσωπο.
θα βγει ο ταδε mod, θα σου τη σβησει και θα σε παραπεμψει στους κανονες λειτουργιας της ιστοσελιδας.. απλα πραγματα.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
πλακα πλακα σκατα μπουρδελο ειμαστε τετοια ταξη ουτε στη αγγλια μου φαινεται πρεπει να γινουμε .gr :dancing:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ιmperialdemon1821 εάν βρείς ιερόδουλη που μπορεί να σε αφήσει και να την τραβήξεις βίντεο με τη συγκατάθεσή της όλα οκ και κανένα πρόβλημα (κατά προτίμηση και γραπτή). Αν όμως τραβήξεις βίντεο υπό την άγνοιά της τότε περιπλέκεται το θέμα άσχημα. Η αυστηρότητα αυτή ισχύει για όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης και αφορά την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Ποτε να την βαλει να υπογραψει??? Πριν η Μετα???  :knockinb: & το βασικοτερο: ΠΟΥ θα υπογραψει????  :2funny:  :2funny:  :2funny:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
γαμω την πουτανα την ανεξαρτητη αρχη περισσοτερο κακο κανει παρα καλο οσοι πηγαν στρατο ηταν μαλακες δηλαδη,ενταξει καλη ειναι για να μην σε πριζουν στα τηλεφωνα διαφορες τραπεζες και αλλοι και να μην μπορει να γραψει συκοφαντιες καπιος για σενα,μεχρι καπιο οριο ομως.στο θεμα μας τωρα δυσκολο το κοβω εδω,δυσκολο δινουν κολο χωρις αντιτιμο οι πουτανες θα σου δωσουν αδεια να της φωτογραφισεις,λες να εχω καμια υπευθυνη δηλωση του νομου ταδε που δεν θυμαμαι προχειρη μηπως ποτε δεν ξερεις.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
πρίν 3 χρόνια ένας τύπος στην Αμβέρσα του Βελγίου έβγαλε στο ίντερνετ φωτό και βίντεο απο κοπέλες φίλες του και ιερόδουλες (αν θυμάμαι ο αριθμός ήταν 7). Οι 4 απο αυτές κινήθηκαν νομικά εναντίων του και μάλιστα του ζήτησαν αστρονομικά ποσά για ψυχική οδύνη και υποβιβασμό της προσωπικότητας. Ο τύπος όμως δεν έπαθε τίποτα και αθωώθηκε πανηγυρικά. Ξέρεις γιατί? Γιατί πρίν την πράξη τις ζητούσε να του υπογράψουν ένα χαρτί ότι δεν θα είχε καμία ευθύνη για την βιντεοσκόπηση των πράξεών τους σε παγκόσμια  προβολή στο διαδίκτυο και σε οποιαδήποτε μέσο εικόνας και ήχου. Μιλάμε ο τύπος ήταν αυτό που λέμε απο τις εξαιρέσεις του κανόνα και γνώστης των πραγμάτων!
Την θυμαμαι την περιπτωση. Γατος ο τυπος! Μα πως πειθεις μια τατανα να σου υπογραψει κατι τετοιο??? Μου εχει τυχει με cgs ειτε να δεχτουν το βιντεο οταν τους το ζητησα (μερικες μαλιστα το ζητησαν & μονες οταν ειδαν την καμερα).Βεβαια η μονη υπογραφη που μου βαλανε (& ...απαιτησα!!) ηταν με το κραγιον τους (αντιλαμβανεσαι...) Απο την αλλη αυτα τα βιντεο τα εχω για προσωπικη χρηση. (κατι χειμωνιατικα βραδυα, διπλα απο το τζακι  :jerking:  :jerking:)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
μηπως ξερεις που της δημοσιευσε αυτο το αξιο παληκαρι να δουμε και λιγο amateur υλικο ετσι για αλλαγη :boobies:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παιδια εχω αποκλειστικη φωτο απο το γαμο xeilakia-gayboy!
λες να με μηνυσουν??????????

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
παιδια εχω αποκλειστικη φωτο απο το γαμο xeilakia-gayboy!
λες να με μηνυσουν??????????
Δημοσιευσε την, γαμος ειναι αρα -πισω-γλεντι & χαρα!! ασε που οι φωτο του γαμου κυκλοφορουν σε flyers στο Γκαζι!!!!

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
lepanto?!?!?!ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ...ΠΟΙΑ ???κοπελα σε αφησε να την τραβηξεις με την καμερα λεγε τηλεφωνα !!! :)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Εμένα πάντως μου φάινεται ανούσιο το θέμα των φωτο των ιερόδουλων.
Στο κάτω κάτω άμα ξεκινήσεις για μπουρδελότσαρκα , μπαίνεις στο μαγαζί κοιτάς και άμα σ'αρεσει μπαίνεις. Και είσαι και ωραιότερος αν μπεις στο στέκι μας και κάνεις ένα post για να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους εδω και να γίνει κους κους!Αλλωστε η μπουρδελότσαρκα έχει και 2 έννοιες: του χαβαλά άμα πας με παρέα και της εκτόνωσης!
Αν πάλι μιλάμε για κριτική cg τότε είναι διαφορετικό...Ολοι θα θέλαμε όταν πληρώνουμε 150αρια και 200αρια να ξέρουμε και τι θα μας φέρουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν παίζει και ούτε πρόκειται να παίξει...Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ζούμε στο Αμστερνταμ για να έχουμε τέτοιες πολυτέλειες.

OP
OP
D

daf

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα ενταξει δεν περιμενα οτι θα πεσει τετοια συζητηση για ενα θεματακι που το θεωρω αθωο ως ενα βαθμο εννοειται οτι δεν θελαμε προσωπα και εννοειται οτι δεν θα σε αφησει καμια να τη φωτογραφησεις αλλα ακριβως πανω σε αυτοποσταρισα , να μπορεσεις να τραβηξεις φωτο χωρις να σε καταλαβουν, τελος παντων ακυρο το ποστΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΤΑΦ ΡΕ ΡΟΚΟΣΣ μπορει και σενα να σε δουμε σαν βραχο καμια φορα ισως και σαν βοτσαλακι... που ειναι και χειροτερο,ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΤΥΡΟ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΝΤΕΜΟΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom