Νέα

Φωτός κοριτσιών από «σπίτια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daf

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παρακολουθω το σαιτ τον τελευταιο μηνα και εχω να κανω μια προταση λιγο επικινδυνη ισως αλλα σκεφτειτο στειλτε φωτο κοριτσιων απο τις εξορμησεις σας να βλεπουμε και να βαθμολογουμε αποτελέσματα . Εγώ δυστυχως δεν μπορώ να συμμετέχω γιατι βρίσκομαι εκτος ΑΘΗΝΩΝ

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
καλησπερα παρακολουθω το σαιτ τον τελευταιο μηνα και εχω να κανω μια προταση λιγο επικινδυνη ισως αλλα σκεφτειτο στειλτε φωτο κοριτσιων απο τις εξορμησεις σας να βλεπουμε και να βαθμολογουμε αποτελέσματα . Εγώ δυστυχως δεν μπορώ να συμμετέχω γιατι βρίσκομαι εκτος ΑΘΗΝΩΝ

Nαι, ναι! Στείλτε φωτογραφίες και μην ξεχάσετε να αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας, αριθμό αστυνομικής ταυτότητας και πλήρη διευθυνση για να ξέρουν τα κορίτσια, σε ποιόν θα κάνουν τις μηνύσεις για παραβίαση των διατάξεων του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Να μην παιδεύονται και τα παληκάρια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να σας ψάχνουν από την IP!

daf, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Nαι, ναι! Στείλτε φωτογραφίες και μην ξεχάσετε να αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας, αριθμό αστυνομικής ταυτότητας και πλήρη διευθυνση για να ξέρουν τα κορίτσια, σε ποιόν θα κάνουν τις μηνύσεις για παραβίαση των διατάξεων του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Να μην παιδεύονται και τα παληκάρια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να σας ψάχνουν από την IP!

daf, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!
Μονο συγκεντρωσου εχεις να του πεις εσυ???  :idiot:  Αλλος ενας που ξεφυτρωσε (κοιτα εγραφη-κοιτα μηνυματα & ριχνει ....΄μια ιδεα" , οπου ο ιδιος βεβαια δε μπορει να συμετεχει (στα ρδελα που πηγαινουΜΕ) καθ' οτι επαρχια. Α,ρε  :hammer: χρειαζονται καποιοι ενιοτε!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Εισαι πολυ :jerking:
Δεν τη παλευουν καποιοι καθολου :uglystupid: :headbang:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.382
Πόντοι
12.056
Παλι καλα που δεν ζητησε φωτο απο τις γυναικες μας..(οσοι εχουν)  :jerking: :jerking: :birdman:

dalalamas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οσοι έχουν φωτό ή γυναίκες εννοείς???? :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.382
Πόντοι
12.056
Γυναικες.... :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.382
Πόντοι
12.056
Θα του βαλω ομως μια να μην εχει παραπονο  :2funny:

Συνημμένα

• god-please-no.jpg
    god-please-no.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 42

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.382
Πόντοι
12.056
+1 Δωρο για Καλη Χρονια!!!!! :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.382
Πόντοι
12.056
:dancing:

Συνημμένα

• granny (2).jpg
    granny (2).jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 40

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Παλι καλα που δεν ζητησε φωτο απο τις γυναικες μας..(οσοι εχουν)  :jerking: :jerking: :birdman:
Κατσε ντε. Μπορει να ηταν η επομενη ιδεα του αυτη!! Τι το ποσταρεις εσυ & του το χαλας, δηλαδη??? Daf, μη μασας, εκφρασου ελευθερα, προτεινε ΟΤΙ εσυ νομιζεις αγορι μου!  :2funny: Απο Εποχες gayboy εχει να πεσει χοντρο γελιο εδω μεσα!!1 (οχι οτι εχω παραπονο, λεμε τωρα...)  :2funny:  :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγω για παραδειγμα,τα εχω βαλει με ένα ολοκληρο καναλι
τον ΑΝΤ1
Μπηκαν με κρυφη καμερα στο χωρο εργασιας μου να μαζεψουν
υλικο για μια εκπομπη,χωρις να μπουν στον κοπο να προστατεψουν προσωπα,
το δικο μου και των πελατων
Φανταστειτε ότι η εκπομπη προβληθηκε 10 παρα 10 το βραδυ.
Ολοι το ειδαν?

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Αυτό που λέει η Κατερίνα είναι άλλο θέμα. Οι δημοσιογράφοι είναι μαλάκες και αν διαφωνεί κανείς θα επεκταθώ, άλλα δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Νομίζω όμως δεν είναι σωστό που όλοι ρίξατε τόσο κράξιμο στον daf. Δηλαδή εσείς ποτέ σας δεν έχετε πει κάτι λάθος;
Πρώτο του post ήταν αυτό, γιατί τον αποπήρατε έτσι;
Μπορεί να μην ξέρει ακριβώς τι παίζει με αυτά τα πράγματα, μπορεί να μην ξέρει γενικά από φορουμς και από internet, μπορεί να είναι πιτσιρικάς.
Μπορεί να εννοούσε από μέση και κάτω (σιγά βέβαια μην κάτσουν οι κοπέλες να τους βγάλουν φωτό).
Ο άλλος νιώθει ότι μπαίνει σε μια παρέα και είναι σα να συναντάει μια κλίκα που τον πετάει αμέσως έξω. Αφήστε να βάλει κάνα post ακόμα και άμα λέει μαλακίες συνέχεια ας τον κράξουμε.
Τους νέους φίλους δεν πρέπει να τους αποπαίρνουμε.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό που λέει η Κατερίνα είναι άλλο θέμα. Οι δημοσιογράφοι είναι μαλάκες και αν διαφωνεί κανείς θα επεκταθώ, άλλα δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Νομίζω όμως δεν είναι σωστό που όλοι ρίξατε τόσο κράξιμο στον daf. Δηλαδή εσείς ποτέ σας δεν έχετε πει κάτι λάθος;
Πρώτο του post ήταν αυτό, γιατί τον αποπήρατε έτσι;
Μπορεί να μην ξέρει ακριβώς τι παίζει με αυτά τα πράγματα, μπορεί να μην ξέρει γενικά από φορουμς και από internet, μπορεί να είναι πιτσιρικάς.
Μπορεί να εννοούσε από μέση και κάτω (σιγά βέβαια μην κάτσουν οι κοπέλες να τους βγάλουν φωτό).
Ο άλλος νιώθει ότι μπαίνει σε μια παρέα και είναι σα να συναντάει μια κλίκα που τον πετάει αμέσως έξω. Αφήστε να βάλει κάνα post ακόμα και άμα λέει μαλακίες συνέχεια ας τον κράξουμε.
Ισως να εχεις & δικιο, μα με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας..... Επισης να προσθεσω οτι μπορει να ειναι & φορουμιστας καποιου αλλου forum, (αλλος ενας, ακομα!) που  ποσταρε κατι με ενα σκοπο. Θα φανει απο την πορεια του στο forum, αλλωστε!! Παντως καλυτερα να εισαι κοματακι επιφυλακτικος...

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Ισως να εχεις & δικιο, μα με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας..... Επισης να προσθεσω οτι μπορει να ειναι & φορουμιστας καποιου αλλου forum, (αλλος ενας, ακομα!) που  ποσταρε κατι με ενα σκοπο. Θα φανει απο την πορεια του στο forum, αλλωστε!! Παντως καλυτερα να εισαι κοματακι επιφυλακτικος...
+1

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

εισαι πολυ σωστος φιλαρακι..  :thumbsup:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ok...
η αλήθεια πάντως είναι ότι στα θέματα που συζητούνται σε αυτό το φόρουμ μπορεί εύκολα να ξεφύγει κάποιος.
Είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή.
Ας πούμε για τα μασσατζίδικα και για τα στριπτιζάδικα είναι πολύ σχετικό αν είναι σωστό να λέγονται αυτά.
Το πήγα αλλού το θέμα? σόρρυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom