zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.294
- Πόντοι
- 441
Εκτός από κινεττα και Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου υπάρχει καμία άλλη πρόταση για Νομό Αττικής; να εξαιρέσουμε και την Ραμνούντα διότι δεν διαθέτουμε το κατάλληλο όχημα
Καπε να πάτε τύπισσα, το καλύτερο ηλιοβασίλεμα σε όλη την Αττική.Εκτός από κινεττα και Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου υπάρχει καμία άλλη πρόταση για Νομό Αττικής; να εξαιρέσουμε και την Ραμνούντα διότι δεν διαθέτουμε το κατάλληλο όχημα
Καπε να πάτε τύπισσα, το καλύτερο ηλιοβασίλεμα σε όλη την Αττική.
Κωστακη ειμαι θαυμαστη σου θυμαμαι πριν χρονια που πηγαινες μεταξι καπου ιασωνος για εμπλουτισμενο προγραμμα...
Θες να σου κάνει κόλπα ή να σε μάθει κόλπα ?Ειναι δυνατος πορνος και καμικαζι θα ελεγα εκανε ρομαντικα προγραμματα απο οτι θυμαμαι
Εαν υπονοεις κατι δροσερο οχι μου αρεσουν οι γυναικες απλως μερικες.φορες και εγω παλια ειχα περασει στην οχθη της ακαποτης ηδονης
Ευχαριστώ τυπε, είχα θωρακιστει από τότε για κάτι μλκιες τύπου κορονογιου.Ειναι δυνατος πορνος και καμικαζι θα ελεγα εκανε ρομαντικα προγραμματα απο οτι θυμαμαι
Θα έχυσαν και τα βότσαλα!!!Ντροπή να είναι με το μουνι έξω σε παραλία που δεν είναι γυμνιστών
Σωστά. Απλά ελπίζω να μαζέψουν καλό κόσμο. Μην έχει μόνο ματακιδες αλλά να έχει και ζευγάρια και singles και να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ οποίων επιθυμούν.γεια σε ολη την παρεα! πολυ καλο το γεγονος οτι γινεται και ενημερωση για παραλιες γυμνιστων σε ολη την χωρα! καλη συνεχεια!(αλλωστε σε λιγο θα ερθει το καλοκαιρι και καλο ειναι να προετοιμαζομαστε!)
ναι ακριβως, η αισθηση στον γυμνισμο δεν συγκρινεται. Γενικα αυτη η χαλαρωτητα και η ανεση που υπαρχει ειναι αλλο πραγμα. Αν δε, υπαρχει και λιγο ερωτισμος τοτε ειναι μοναδικη η αισθηση!Πείτε ότι θέλετε αλλά ο γυμνισμός είναι άλλη αίσθηση. Ότι καλύτερο πιστεύω για σώμα και πνεύμα.
Τώρα για τα μουνιά που κυκλοφορούν συνήθως δε παίζει κάτι καλό αλλά και να παίζει κατά βάση συνηθίζεται.
Σας λέω όμως αφήστε τα θηλυκά. Δοκιμάστε το , είναι άλλη αίσθηση.
ναι ακριβως, η αισθηση στον γυμνισμο δεν συγκρινεται. Γενικα αυτη η χαλαρωτητα και η ανεση που υπαρχει ειναι αλλο πραγμα. Αν δε, υπαρχει και λιγο ερωτισμος τοτε ειναι μοναδικη η αισθηση!
Πώς θα προκύψει άμα δεν το κυνηγήσεις όμως?Εννοείται πρώτα ο γυμνισμός σαν στάση ζωής.. αν προκύψει και κάτι ωραίο δεν θα κλείσουμε κ τα μάτια..
Τύπε μου κ απλό μάτι εννοώ.. αλλά γενικά κ μια γνωριμία δεν είναι άσχημη, λίγο απίθανη είναι βέβαια...Πώς θα προκύψει άμα δεν το κυνηγήσεις όμως?
Γιατί απίθανη?Τύπε μου κ απλό μάτι εννοώ.. αλλά γενικά κ μια γνωριμία δεν είναι άσχημη, λίγο απίθανη είναι βέβαια...
Ωραίο νύχιρεθυμνο