Το έχω σκεφτεί μερικές φορές, βέβαια δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί στο φόρουμ. Εξηγώ : Με την συγκατάθεσή τους, προφανώς, με το πρόσωπο πιξελιασμένο, ντυμένες ή όχι. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα θρέντ να είναι όλες συγκεντρωμένες εκεί ( και αν κάποια σταματάει το επάγγελμα να σβήνεται ). Αυτό θα βοηθούσε τις ενημερώσεις των παιδιών, τους υπόλοιπους που επισκεπτόμαστε την περιοχή πιο αραιά, και ίσως και τα ίδια τα σπίτια. Τα γράφω αυτά σε τελείως θεωρητικό επίπεδο και χωρίς να ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει, και από τις 2 μεριές ( του σάιτ και των σπιτιών ).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φωτογραφίσεις ιεροδούλων Φυλής etc
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bori_s
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ναι τυπε... εσενα περιμενουνΤο έχω σκεφτεί μερικές φορές, βέβαια δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί στο φόρουμ. Εξηγώ : Με την συγκατάθεσή τους, προφανώς, με το πρόσωπο πιξελιασμένο, ντυμένες ή όχι. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα θρέντ να είναι όλες συγκεντρωμένες εκεί ( και αν κάποια σταματάει το επάγγελμα να σβήνεται ). Αυτό θα βοηθούσε τις ενημερώσεις των παιδιών, τους υπόλοιπους που επισκεπτόμαστε την περιοχή πιο αραιά, και ίσως και τα ίδια τα σπίτια. Τα γράφω αυτά σε τελείως θεωρητικό επίπεδο και χωρίς να ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει, και από τις 2 μεριές ( του σάιτ και των σπιτιών ).
Εγω ήδη εχω πολλές φωτό και με πρόσωπο απο μια γνωστη στην φυλής που κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες αλλά δεν τις ανέβαζω επειδή δεν εχω την έγκριση της και ούτε νομίζω ότι θα την εχω
είναι αυτή που νομίζω;
Εγω ήδη εχω πολλές φωτό και με πρόσωπο απο μια γνωστη στην φυλής που κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες αλλά δεν τις ανέβαζω επειδή δεν εχω την έγκριση της και ούτε νομίζω ότι θα την εχω
Γελάει ο κόσμος......σαν την φωτό από την Πάρο την ψεύτικη που ανέβασες....
Τελικά έχεις Facebook ψευτάκο ή όχι?
Στον ρεντμαν είπες δεν έχεις.......ενώ είχες πει ότι σου έκαναν λάικ 60 άτομα στην φωτό της Πάρου....
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Στείλε π.μ...
είναι αυτή που νομίζω;
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Το αν εχω η δεν εχω ειναι δικό μου θέμα...Γελάει ο κόσμος......σαν την φωτό από την Πάρο την ψεύτικη που ανέβασες....
Τελικά έχεις Facebook ψευτάκο ή όχι?
Στον ρεντμαν είπες δεν έχεις.......ενώ είχες πει ότι σου έκαναν λάικ 60 άτομα στην φωτό της Πάρου....
είναι αυτή που νομίζω;
Στις 10 λέξεις οι 11 είναι ψέμματα ρε,ξεκόλλα........
Στις 10 λέξεις οι 11 είναι ψέμματα ρε,ξεκόλλα........
είναι, δεν είναι, δεν με πολυενδιαφέρει. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κανένα, δικό τους θέμα είναι αν έχουν ή όχι φωτογραφίες!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ρε παίδες φωτογραφίες ιερόδουλων δεν υπάρχουν και στο γειτονικό φορουμ;Tις βλέπουμε και από εκεί,εκτός και αν θελουμε να εμπλουτισουμε και αυτό το φόρουμ!
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Το έχω σκεφτεί μερικές φορές, βέβαια δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί στο φόρουμ. Εξηγώ : Με την συγκατάθεσή τους, προφανώς, με το πρόσωπο πιξελιασμένο, ντυμένες ή όχι. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα θρέντ να είναι όλες συγκεντρωμένες εκεί ( και αν κάποια σταματάει το επάγγελμα να σβήνεται ). Αυτό θα βοηθούσε τις ενημερώσεις των παιδιών, τους υπόλοιπους που επισκεπτόμαστε την περιοχή πιο αραιά, και ίσως και τα ίδια τα σπίτια. Τα γράφω αυτά σε τελείως θεωρητικό επίπεδο και χωρίς να ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει, και από τις 2 μεριές ( του σάιτ και των σπιτιών ).
τύπε σε έχουν προλάβει άλλοι πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένοι που έχουν πάει με κάμερα.
εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς όμως
τύπε σε έχουν προλάβει άλλοι πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένοι που έχουν πάει με κάμερα.
εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς όμως
θα τους βρείς σε κανένα κάδο σκουπιδιών.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
επειδή έκαναν παιχνίδι με τις λεκανατζούδες? ;)
όντως έχεις δίκιο, τώρα το είδαΡε παίδες φωτογραφίες ιερόδουλων δεν υπάρχουν και στο γειτονικό φορουμ;Tις βλέπουμε και από εκεί,εκτός και αν θελουμε να εμπλουτισουμε και αυτό το φόρουμ!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
όντως έχεις δίκιο, τώρα το είδα
Kαλα ρε σιγα το προβλημα!Οσοι εχουν φωτο,τις κανουν copy paste και εδω!
Kαλα ρε σιγα το προβλημα!Οσοι εχουν φωτο,τις κανουν copy paste και εδω!
Οι φωτό έχουν logo φίλε,δεν παίζει αυτό που λες....μόνο ο ν.σμύρνη76 έχει φωτό στον Ρομαντισμό εδώ....μπες και δες...... ;)
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Οι φωτό έχουν logo φίλε,δεν παίζει αυτό που λες....μόνο ο ν.σμύρνη76 έχει φωτό στον Ρομαντισμό εδώ....μπες και δες...... ;)
Exω δει μερικές κατά καιρους που βάζει,αλλά να σου πω την αλήθεια,εχω συνηθίσει το Photoshop,δεν με συναρπάζει καμία ερασιτεχνική φωτογραφία!
Exω δει μερικές κατά καιρους που βάζει,αλλά να σου πω την αλήθεια,εχω συνηθίσει το Photoshop,δεν με συναρπάζει καμία ερασιτεχνική φωτογραφία!
Ναι ρε....απλά με το κινητό εκείνη την ώρα δεν γίνεται κάτι καλύτερο.......Ας ΒΟΛΕΥΤΟΎΜΕ με αυτές.......
...κάτι είναι και αυτό.......