Νέα

Φωτογραφίσεις ιεροδούλων Φυλής etc

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bori_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Το έχω σκεφτεί μερικές φορές, βέβαια δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί στο φόρουμ. Εξηγώ : Με την συγκατάθεσή τους, προφανώς, με το πρόσωπο πιξελιασμένο, ντυμένες ή όχι. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα θρέντ να είναι όλες συγκεντρωμένες εκεί ( και αν κάποια σταματάει το επάγγελμα να σβήνεται ). Αυτό θα βοηθούσε τις ενημερώσεις των παιδιών, τους υπόλοιπους που επισκεπτόμαστε την περιοχή πιο αραιά, και ίσως και τα ίδια τα σπίτια. Τα γράφω αυτά σε τελείως θεωρητικό επίπεδο και χωρίς να ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει, και από τις 2 μεριές ( του σάιτ και των σπιτιών ).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φοβερή ιδέα,πρωτότυπη........... :o

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εγω ήδη εχω πολλές φωτό και με πρόσωπο απο μια γνωστη στην φυλής που κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες αλλά δεν τις ανέβαζω επειδή δεν εχω την έγκριση της και ούτε νομίζω ότι θα την εχω    :grin: :grin:

Επισκέπτης
Το έχω σκεφτεί μερικές φορές, βέβαια δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί στο φόρουμ. Εξηγώ : Με την συγκατάθεσή τους, προφανώς, με το πρόσωπο πιξελιασμένο, ντυμένες ή όχι. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα θρέντ να είναι όλες συγκεντρωμένες εκεί ( και αν κάποια σταματάει το επάγγελμα να σβήνεται ). Αυτό θα βοηθούσε τις ενημερώσεις των παιδιών, τους υπόλοιπους που επισκεπτόμαστε την περιοχή πιο αραιά, και ίσως και τα ίδια τα σπίτια. Τα γράφω αυτά σε τελείως θεωρητικό επίπεδο και χωρίς να ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει, και από τις 2 μεριές ( του σάιτ και των σπιτιών ).
ναι τυπε... εσενα περιμενουν :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγω ήδη εχω πολλές φωτό και με πρόσωπο απο μια γνωστη στην φυλής που κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες αλλά δεν τις ανέβαζω επειδή δεν εχω την έγκριση της και ούτε νομίζω ότι θα την εχω    :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

είναι αυτή που νομίζω;  :huh:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Γελάει ο κόσμος......σαν την φωτό από την Πάρο την ψεύτικη που ανέβασες....
Τελικά έχεις Facebook ψευτάκο ή όχι?
Στον ρεντμαν είπες δεν έχεις.......ενώ είχες πει ότι σου έκαναν λάικ 60 άτομα στην φωτό της Πάρου.... :jerking:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Γελάει ο κόσμος......σαν την φωτό από την Πάρο την ψεύτικη που ανέβασες....
Τελικά έχεις Facebook ψευτάκο ή όχι?
Στον ρεντμαν είπες δεν έχεις.......ενώ είχες πει ότι σου έκαναν λάικ 60 άτομα στην φωτό της Πάρου.... :jerking:
Το αν εχω η δεν εχω ειναι δικό μου θέμα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στις 10 λέξεις οι 11 είναι ψέμματα ρε,ξεκόλλα........ :grin:

είναι, δεν είναι, δεν με πολυενδιαφέρει. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κανένα, δικό τους θέμα είναι αν έχουν ή όχι φωτογραφίες!

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παίδες φωτογραφίες ιερόδουλων δεν υπάρχουν και στο γειτονικό φορουμ;Tις βλέπουμε και από εκεί,εκτός και αν θελουμε να εμπλουτισουμε και αυτό το φόρουμ!

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

τύπε σε έχουν προλάβει άλλοι πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένοι που έχουν πάει με κάμερα.
εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς όμως  :huh:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
OP
OP
B

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες φωτογραφίες ιερόδουλων δεν υπάρχουν και στο γειτονικό φορουμ;Tις βλέπουμε και από εκεί,εκτός και αν θελουμε να εμπλουτισουμε και αυτό το φόρουμ!
όντως έχεις δίκιο, τώρα το είδα :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kαλα ρε σιγα το προβλημα!Οσοι εχουν φωτο,τις κανουν copy paste και εδω!

Οι φωτό έχουν logo φίλε,δεν παίζει αυτό που λες....μόνο ο ν.σμύρνη76 έχει φωτό στον Ρομαντισμό εδώ....μπες και δες...... ;)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Οι φωτό έχουν logo φίλε,δεν παίζει αυτό που λες....μόνο ο ν.σμύρνη76 έχει φωτό στον Ρομαντισμό εδώ....μπες και δες...... ;)

Exω δει μερικές κατά καιρους που βάζει,αλλά να σου πω την αλήθεια,εχω συνηθίσει το Photoshop,δεν με συναρπάζει καμία ερασιτεχνική φωτογραφία!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Exω δει μερικές κατά καιρους που βάζει,αλλά να σου πω την αλήθεια,εχω συνηθίσει το Photoshop,δεν με συναρπάζει καμία ερασιτεχνική φωτογραφία!

Ναι ρε....απλά με το κινητό εκείνη την ώρα δεν γίνεται κάτι καλύτερο.......Ας ΒΟΛΕΥΤΟΎΜΕ με αυτές.......
...κάτι είναι και αυτό.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom