TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.687
- Πόντοι
- 18.496
τα δωσα ολα στο μαβερικ ειναι η αληθειαΡε @TOMCRUISE ,παίζεις τώρα στο Άλφα!
τα δωσα ολα στο μαβερικ ειναι η αληθειαΡε @TOMCRUISE ,παίζεις τώρα στο Άλφα!
ετσι ειναι φιλε μου,ολα αυτα που ζησαμε σιγουρα μας σκληραγωγησανε λιγο....Για αυτό έχουμε υπομονή...
Γιατί μόνο με υπομονή μάθαμε να αντέχουμε μέχρι να περάσει η ώρα και να δείξει καλό πλάνο...
Τώρα τα πιτσιρίκια τα έχουν όλα στο πιάτο και είναι για αυτό ακριβώς ανυπόμονα και επιθετικά.
Πολυ...ετσι ειναι φιλε μου,ολα αυτα που ζησαμε σιγουρα μας σκληραγωγησανε λιγο....
Πολύ αγωνία ...το θυμάμαι στον κινηματογράφο .τα δωσα ολα στο μαβερικ ειναι η αληθεια
Πράγματι...αν και τα χρόνια άρχισαν να βαραίνουν ,εσκισες.τα δωσα ολα στο μαβερικ ειναι η αληθεια
ειμαι μεγαλη αξια ο ατιμοςΠράγματι...αν και τα χρόνια άρχισαν να βαραίνουν ,εσκισες.
Είσαι,είσαι...έφαγες καλά με Τζένιφερ Κόνελι .έγινες και μιλφακιας βλέπω!ειμαι μεγαλη αξια ο ατιμος
ε τι να κανω μεγαλωσα κ γω κ δεν καθουνται ευκολα οι μικρουλες.Είσαι,είσαι...έφαγες καλά με Τζένιφερ Κόνελι .έγινες και μιλφακιας βλέπω!
Κάθε μιλφακιας είναι δικός μας άνθρωπος.ε τι να κανω μεγαλωσα κ γω κ δεν καθουνται ευκολα οι μικρουλες.
η τζενιφερ κρατιεται ομως πολυ καλα,βαζει κατω ευκολα αρκετες εικοσαρες χαχαχαχα
Sτην κανονικη ζωη δυστυχως μιλφακιας,Κάθε μιλφακιας είναι δικός μας άνθρωπος.
Από εμένα έχει μια αγκαλιά παρηγοριάς και άφθονο σπέρμα και σάλιο στις μπότες της και σε κάθε εκατοστό του σώματος της.Αν γίνει μια ψηφοφορία εδώ μέσα για την αντιπαθέστερη γκόμενα της Ελληνικής τηλεόρασης, έχει σίγουρο μετάλλιο !
Για πολύ τσούγκρισμα και τα δύο.Βουλγαράκη πετρογιαννη
Περιμένω ποστ δεν έχει βάλει ακομαΓια πολύ τσούγκρισμα και τα δύο.
Αυτή η Βουλγαράκη αν σκυψει θα μοστραρει ο κωλος όλος.
Η Άρια Καλύβα δίπλα της χτυπάει Champions League τύπεΑν γίνει μια ψηφοφορία εδώ μέσα για την αντιπαθέστερη γκόμενα της Ελληνικής τηλεόρασης, έχει σίγουρο μετάλλιο !
Σωστά,έχει ισχυρό ανταγωνισμόΗ Άρια Καλύβα δίπλα της χτυπάει Champions League τύπε
Η καυλιαρα πως ντύθηκε έτσι!Χρόνια πολλά στο καβλακι του αντ1