You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φωτεινή Πετρογιάννη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 279
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Πατσαβούρι Ελλεεινίδα του αισχίστου είδους ιδιαίτερα από χαρακτήρα και νοημοσύνη!
Τα είχατε τυπε :S :S :S
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Πατσαβούρι Ελλεεινίδα του αισχίστου είδους ιδιαίτερα από χαρακτήρα και νοημοσύνη!
Τα είπες μια χαρά τύπε.
Και επίσης κάτι τέτοιες πέφτουν σε φαυλο κύκλο. Λόγω σκατοχαρακτήρα είναι συνεχώς κακογαμημένες και με πολλά απωθημένα που της κάνουν όλο και χειρότερες.
Στρατηγος ΚΑΠΟΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 196
- Πόντοι
- 290
ρουφα το τρομπονι......
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Στο ΡέβηΜουναρα την είχα προσέξει όταν ακόμη ήταν στην άλλη την εκπομπή με την Καινούργιου τα μεσημέρια. Που κάνουμε παραγγελίες για τέτοια μουνια?
Ποιο Ρέβη, το Σπύρο? Και πως γίνεται το deal?Στο Ρέβη
FixerAO
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Like
- 760
- Πόντοι
- 86
dread
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Συγχαρητήρια φίλε που τη βρήκες!δημοσιογραφος στην μενεγακη ειναι... δεν ξερω πολλα παντως πεταει πολυ μπουτι...
Την ψάχνω καιρό τη μοσχομούνα αυτή.
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Καλά... να σας πω εγώ, επειδή βλέπω δεν είστε και πολύ ενημερωμένοι... εγώ φυσικά παρακολουθώ πάντα Μενεγάκη αν είμαι σπίτι...
Αυτή η κοπέλα έγινε γνωστή από πέρυσι που έκανε εκπομπή μαζί με την καινούριου, αλλά γενικά είναι πολλά χρόνια λέει στο χώρο σαν δημοσιογράφος.
Είναι ιχθύς στο ζώδιο, και ξεχώρισε πέρυσι, διότι είναι έξυπνη, ετοιμόλογη, με ωραίο χιούμορ και χωρίς ντροπές, τα λέει έξω από τα δόντια.
Φέτος στη Μενεγάκη, στην ουσία έχει παραδεχτεί ότι τις τρέχουν τα σάλια για τον Αγγελόπουλο από το survivor, αλλά γενικά αν την παρακολουθήσετε λίγο θα δείτε ότι είναι στερημένη/λυσσασμένη για πούτσο, που το αναφέρει πολύ συχνά ακόμα και στην εκπομπή.... δίνει την εντύπωση ότι θέλει απλά να γαμηθεί, άσχετα με τον ποιόν, οπότε αν βρείτε fb της, στείλτε της μηνύματα.....
αυτά από εμένα, για τους καυλιάριδες του μπου.
Αυτή η κοπέλα έγινε γνωστή από πέρυσι που έκανε εκπομπή μαζί με την καινούριου, αλλά γενικά είναι πολλά χρόνια λέει στο χώρο σαν δημοσιογράφος.
Είναι ιχθύς στο ζώδιο, και ξεχώρισε πέρυσι, διότι είναι έξυπνη, ετοιμόλογη, με ωραίο χιούμορ και χωρίς ντροπές, τα λέει έξω από τα δόντια.
Φέτος στη Μενεγάκη, στην ουσία έχει παραδεχτεί ότι τις τρέχουν τα σάλια για τον Αγγελόπουλο από το survivor, αλλά γενικά αν την παρακολουθήσετε λίγο θα δείτε ότι είναι στερημένη/λυσσασμένη για πούτσο, που το αναφέρει πολύ συχνά ακόμα και στην εκπομπή.... δίνει την εντύπωση ότι θέλει απλά να γαμηθεί, άσχετα με τον ποιόν, οπότε αν βρείτε fb της, στείλτε της μηνύματα.....
αυτά από εμένα, για τους καυλιάριδες του μπου.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
εχει σερβικη φατσα..... i like it
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154