arisexuliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Καμία φώτο έχουμε;Με τρελαίνει η διακριτικά ανοιχτή βυζοχωριστρα της...λάμπει σήμερα με τα κίτρινα...υπέροχο μιλφομωρο,πάντα με χαμογελο![]()
Καμία φώτο έχουμε;Με τρελαίνει η διακριτικά ανοιχτή βυζοχωριστρα της...λάμπει σήμερα με τα κίτρινα...υπέροχο μιλφομωρο,πάντα με χαμογελο![]()
Συντονισου στο ΑΝΤ1 Σαββατοκύριακα 10-11.Καμία φώτο έχουμε;
Να φαινόταν και ρώγα.Yπεροχο το ξανθό μιλφοκαυλιδιο με μωβ πουκαμισακι και μαύρο σοβαρό παντελόνι....![]()
![]()
Μπορεί να είναι καυλιάρα αλλά δεν είναι ξεκωλο...Να φαινόταν και ρώγα.
Καλημέρα Αργύρη! Θα γαμούσες μια μεγαλύτερη κυρία που ζει κοντά σου;Βραχνιασε λόγω βρογχίτιδας νομίζω....έγινε ακόμα πιο σέξυ και ναζιαρικη η φωνή της...θέλω να με κολλήσει Ο,ΤΙ έχει!!!!!
![]()
Με τις μπάντες και τις ζάντες...όλα μέσα...σαν αγγελία μοιάζει αυτό...έχεις δικό σου σιτε με τέτοιο θέμα;Ζητάς και συνδρομή;Καλημέρα Αργύρη! Θα γαμούσες μια μεγαλύτερη κυρία που ζει κοντά σου;
Εχεις σκεφτει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικό;Με τις μπάντες και τις ζάντες...όλα μέσα...σαν αγγελία μοιάζει αυτό...έχεις δικό σου σιτε με τέτοιο θέμα;Ζητάς και συνδρομή;
Μόνο αν είναι μιλφακιας...θα μου συνταγογραφήσει ένα μιλφ μετά από κάθε γεύμα για δέκα μέρες και θα γίνω καλά!Εχεις σκεφτει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικό;
Και εγώ...Μόνο εγώ θέλω να ξεπατώσω, αυτό το κυπριακό μιλφ;
Τελειώνω εγώ και μετά ελάτε κι εσείς...Και εγώ...
Θα αργήσουμε να την δούμε με τέτοιο υπόδημα αλλά ας έχουμε κάτι για ορεκτικό.