arisexuliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Καμία φώτο έχουμε;Με τρελαίνει η διακριτικά ανοιχτή βυζοχωριστρα της...λάμπει σήμερα με τα κίτρινα...υπέροχο μιλφομωρο,πάντα με χαμογελο
Καμία φώτο έχουμε;Με τρελαίνει η διακριτικά ανοιχτή βυζοχωριστρα της...λάμπει σήμερα με τα κίτρινα...υπέροχο μιλφομωρο,πάντα με χαμογελο
Συντονισου στο ΑΝΤ1 Σαββατοκύριακα 10-11.Καμία φώτο έχουμε;
Να φαινόταν και ρώγα.Yπεροχο το ξανθό μιλφοκαυλιδιο με μωβ πουκαμισακι και μαύρο σοβαρό παντελόνι....
Μπορεί να είναι καυλιάρα αλλά δεν είναι ξεκωλο...Να φαινόταν και ρώγα.
Καλημέρα Αργύρη! Θα γαμούσες μια μεγαλύτερη κυρία που ζει κοντά σου;Βραχνιασε λόγω βρογχίτιδας νομίζω....έγινε ακόμα πιο σέξυ και ναζιαρικη η φωνή της...θέλω να με κολλήσει Ο,ΤΙ έχει!!!!!
Με τις μπάντες και τις ζάντες...όλα μέσα...σαν αγγελία μοιάζει αυτό...έχεις δικό σου σιτε με τέτοιο θέμα;Ζητάς και συνδρομή;Καλημέρα Αργύρη! Θα γαμούσες μια μεγαλύτερη κυρία που ζει κοντά σου;
Εχεις σκεφτει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικό;Με τις μπάντες και τις ζάντες...όλα μέσα...σαν αγγελία μοιάζει αυτό...έχεις δικό σου σιτε με τέτοιο θέμα;Ζητάς και συνδρομή;
Μόνο αν είναι μιλφακιας...θα μου συνταγογραφήσει ένα μιλφ μετά από κάθε γεύμα για δέκα μέρες και θα γίνω καλά!Εχεις σκεφτει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικό;
Και εγώ...Μόνο εγώ θέλω να ξεπατώσω, αυτό το κυπριακό μιλφ;
Τελειώνω εγώ και μετά ελάτε κι εσείς...Και εγώ...
Θα αργήσουμε να την δούμε με τέτοιο υπόδημα αλλά ας έχουμε κάτι για ορεκτικό.