Νέα

Φωτεινή Γεωργαντά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποσο μαλακας εισαι ρε παπαρα;αλλος ειμαι  :jerking:

παλι πουτσα θελεις ομως,ε;
αλλος η οχι η ιδια μαλακια σας δερνει.απαντας με τριπλο κουοτ σε ποστ του 2010
τις ιδιες μαλακιες του αχαχουχα. :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
αλλος η οχι η ιδια μαλακια σας δερνει.απαντας με τριπλο κουοτ σε ποστ του 2010
τις ιδιες μαλακιες του αχαχουχα. :2funny:

κι εσενα τι σε πειραζει ρε κοπανε;μονο εσυ γελας με τις μαλακιες σου ηλιθιε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κι εσενα τι σε πειραζει ρε κοπανε;μονο εσυ γελας με τις μαλακιες σου ηλιθιε
εμενα δεν με πειραζει ρε τυπε που εισαι μαλακας,εσενα πρεπει να σε πειραξει και να κανεις κατι για αυτο. :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
εμενα δεν με πειραζει ρε τυπε που εισαι μαλακας,εσενα πρεπει να σε πειραξει και να κανεις κατι για αυτο. :grin:

δεν νομιζω,εσυ παραλιγο να βγεις μαλακας της χρονιας περσι.και το'χεις σιγουρο φετος.οποτε μην προσπαθεις κι αλλο,αρκετα μαλακας εισαι ηδη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν νομιζω,εσυ παραλιγο να βγεις μαλακας της χρονιας περσι.και το'χεις σιγουρο φετος.οποτε μην προσπαθεις κι αλλο,αρκετα μαλακας εισαι ηδη
εσενα βγαλαμε δευτερο τυπε.Σε εφαγε ο μπολντεμορτ. :grin: μαλακα μητσο κατσε να σε παρει χαμπαρι ο εκτορας θα σε γαμησει.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
εσενα βγαλαμε δευτερο τυπε.Σε εφαγε ο μπολντεμορτ. :grin: μαλακα μητσο κατσε να σε παρει χαμπαρι ο εκτορας θα σε γαμησει.

τι λες βρε μαλακα;αλλος ειμαι σου λεω.καλα τοσο ηλιθιος εισαι επιτελους;ποιος μητσος,ποιος ειναι αυτος,ο γαμιας σου;
απο κει να καταλαβεις τι σκατομυαλος στοκος εισαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι λες βρε μαλακα;αλλος ειμαι σου λεω.καλα τοσο ηλιθιος εισαι επιτελους;ποιος μητσος,ποιος ειναι αυτος,ο γαμιας σου;
απο κει να καταλαβεις τι σκατομυαλος στοκος εισαι.
ασε τις μαλακιες αχαχουχα γιατι δεν ξαναγοραζω λαχεια να φας καμια τυροπιτα.
καλα ρε μαλακα ποσους κλωνους θα φτιαξεις ποια;καλα αυτο το νικ σου δεν ειναι κλωνος
κλοουν ειναι με τις μαλακιες που εχει πεταξει.  :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
καλα ρε μαλακα ποσους κλωνους θα φτιαξεις ποια;καλα αυτο το νικ σου δεν ειναι κλωνος
κλοουν ειναι με τις μαλακιες που εχει πεταξει. :

τυπε η λαμαρινα και η μαλακια σου εχει καψει τον εγκεφαλο.πρεπει σοβαρα να πας να γαμησεις.στο ξαναειπα.θα πεθανεις παρθενος  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε η λαμαρινα και η μαλακια σου εχει καψει τον εγκεφαλο.πρεπει σοβαρα να πας να γαμησεις.στο ξαναειπα.θα πεθανεις παρθενος  :S
ναι τυπε αυτο φαινεται,εγω ειμαι που απανταω σε ποστ 3 χρονων.μονο εσυ και ο αχαχουχας τα κανατε αυτα.ειστε συγκρισιμοι  :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ναι τυπε αυτο φαινεται,εγω ειμαι που απανταω σε ποστ 3 χρονων.μονο εσυ και ο αχαχουχας τα κανατε αυτα.ειστε συγκρισιμοι  :2funny: :2funny:

τι λες βρε μαλακα,τι λες βρε κοπανε που την μαλακια την εχεις κανει επιστημη;τα ποστ σε ενα τοπικ που προσφερεται για ψωλλαρισμα,εσυ τα παιρνεις σοβαρα;καλα ρε τυπε,εισαι τοσο μαλακας επιτελους;εσυ αδικηθηκες περσι,επρεπε να παρεις οχι μονο τον τιτλο μιστερ μαλακας του μπου,αλλα το διηπειρωτικο της μαλακιας.τυπε φετος το'χεις παρει ηδη,και αν συνεχισεις να το παιρνεις για τρια χρονια,μπορει να κερδισεις και πλαστικη κουκλα.γιατι με τοση μαλακια,μια φορα αληθινη γκομενα δεν βγαζεις.οποτε συνεχισε,καλα πας  :jerking: :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κλοουν ειναι με τις μαλακιες που εχει πεταξει.  :2funny:
o μητσος τετοια ωρα κοιματε τυπε

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ναι τυπε αυτο φαινεται,εγω ειμαι που απανταω σε ποστ 3 χρονων.μονο εσυ και ο αχαχουχας τα κανατε αυτα.ειστε συγκρισιμοι  :2funny: :2funny:

τυπε ωρα να αλλαξεις το νικ σου σε μιστερ μαλακας21  :S

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Aπο τα πολυ ωραια μουνια...  :2on1:

Stories

Νέο!