Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 3.506
Όχι μόνο κοπέλες που υποστηρίζουν Παναθηναϊκό θέλουμεΑν υποστηρίζει άλλη ομάδα, δε σου κάνει;
Όχι μόνο κοπέλες που υποστηρίζουν Παναθηναϊκό θέλουμεΑν υποστηρίζει άλλη ομάδα, δε σου κάνει;
ολες ειναι καλες!Αν υποστηρίζει άλλη ομάδα, δε σου κάνει;
πρέπει να ανοιχτεί νήμα με φορτώματα σε κοσμικές εκδηλώσεις. Ο Άγιος έχει αποδείξει ότι είναι επίπεδο Mission Impossible ,να διδάξει λίγο μπάλα τους νεότερους.Φόρτωμα από την περιφορά του Επιταφίου μετράει; Ή να ανοίξω άλλο νήμα.
Έχω κάνει ελάχιστα μπάσιμο σε δύο-τρείς και όλες με κοιτάνε στην τσέπη για έναν περίεργο λόγο.
πρέπει να ανοιχτεί νήμα με φορτώματα σε κοσμικές εκδηλώσεις.
Δε μιλάει για γκόμενα.Τι ρόλο έπαιξε ο Τριανταφυλλόπουλος ώστε σήμερα να μη μπορείς να φοτρωσεις γκομενα?
Το κατάλαβα τυπε.Δε μιλάει για γκόμενα.
Για επαγγελματίες μιλάει.
ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥΤο κατάλαβα τυπε.
Λευκές γαρσένιες ναι, κοκκινες με τίποτα...Λουλουδού από Ρέμο ή Μαζωνάκη πιάνεται?
Παίρνει "δύναμη" από τα νιάτα δίπλα του (Αναστασοπούλου) και παλιότερα από τη Φώσκολου που κοιτούσε συνεχώς τη κολάρα της και...ξανάνιωνε...O Αυτιάς αποσύρθηκε από την τηλεοραση (επιτέλους) και το άλλο το λείψανο αναρωτιέμαι πως έχει κουράγιο και ορεξη να δουλεύει
Ο Αυτιάς αποσύρθηκε λόγω προεκλογικής καμπάνιας! Αν τυχόν δε βγει ευρωβουλευτής, ετοιμάσου για την "επιστροφή"!...O Αυτιάς αποσύρθηκε από την τηλεοραση (επιτέλους) και το άλλο το λείψανο αναρωτιέμαι πως έχει κουράγιο και ορεξη να δουλεύει
Αν κάποιος τη βγάζει στο στριπ κάθε βράδυ και χαλάει χρήμα σίγουρα θα φορτώσει κάποιες που ψάχνουν σπόνσορα αφού τα ακουμπήσει χοντρά κάθε φορά. Εννοείται θα τον βλέπουν σαν πελάτη, αλλά θα πηδήξει. Αν πηγαίνεις με κανένα φίλο για πλάκα αλλά είσαι πελάτης που κερνάει κανένα ποτό και πιάνει κουβέντα, μια στο τόσο θα φορτώσεις κάποια με την οποία θα υπάρχει στιγμιαία χημεία και δε θα κοστίσει πολύ η φάση, μπορεί 2-3-4 ποτά στο μαγαζί συν ό,τι πληρώσεις για να βγείτε. Δεν αξίζει να πηγαίνει κάποιος με αυτόν τον σκοπό σε στριπ, αλλά αν πηγαίνεις επειδή σ' αρέσει να τα πιεις με φίλους εκεί μια στο τόσο, κάποια στιγμή θα κάτσει η μπίλια και θα γίνει το φόρτωμα από μόνο του.Θεωρώ, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να φορτώσεις καθώς εξαρχής σε βλέπουν σαν πελάτη. Εγώ, έχω εμπειρία με τρία κορίτσια από τις εξορμήσεις μου στην Θεσσαλονίκη μας. Ένα δυνατό τεμάχιο ονόματι Μαρίνα με θητεία σε Καλιγουλα και fever για όσους γνωρίζουν, μία ακόμη με θητεία σε Blue iguana ενώ κατάφερα να βγω με την Καρολίνα από fever, Caligula και άλλα ιδρύματα χωρίς ωστόσο να την γαμησω...
Μάλλον πρέπει να μας χωρίζουν 514 χλμ μάγκα. Εμείς εδώ δεν έχουμε πολλές επιλογές. Μια γυναίκα σε τέτοια ιδρύματα σε βλέπω σαν αιμοδότη, ακόμα και αν είσαι ο Αργυρός αν κάτσεις με μία μπύρα στενοχωρημένη θα σε δει σαν τον τεράστιο Κώστα Τσακωνα.Αν κάποιος τη βγάζει στο στριπ κάθε βράδυ και χαλάει χρήμα σίγουρα θα φορτώσει κάποιες που ψάχνουν σπόνσορα αφού τα ακουμπήσει χοντρά κάθε φορά. Εννοείται θα τον βλέπουν σαν πελάτη, αλλά θα πηδήξει. Αν πηγαίνεις με κανένα φίλο για πλάκα αλλά είσαι πελάτης που κερνάει κανένα ποτό και πιάνει κουβέντα, μια στο τόσο θα φορτώσεις κάποια με την οποία θα υπάρχει στιγμιαία χημεία και δε θα κοστίσει πολύ η φάση, μπορεί 2-3-4 ποτά στο μαγαζί συν ό,τι πληρώσεις για να βγείτε. Δεν αξίζει να πηγαίνει κάποιος με αυτόν τον σκοπό σε στριπ, αλλά αν πηγαίνεις επειδή σ' αρέσει να τα πιεις με φίλους εκεί μια στο τόσο, κάποια στιγμή θα κάτσει η μπίλια και θα γίνει το φόρτωμα από μόνο του.
Έχω να πάω σε στριπ στη Σαλονίκη από 2018 ή το 2019, έχω μια ιδέα πώς ήταν. ΟΚ, ίσως άλλαξαν μετά την πανδημία.Μάλλον πρέπει να μας χωρίζουν 514 χλμ μάγκα. Εμείς εδώ δεν έχουμε πολλές επιλογές. Μια γυναίκα σε τέτοια ιδρύματα σε βλέπω σαν αιμοδότη, ακόμα και αν είσαι ο Αργυρός αν κάτσεις με μία μπύρα στενοχωρημένη θα σε δει σαν τον τεράστιο Κώστα Τσακωνα.
Θα τον ψηφισουν γιατι υπάρχουν ηλίθιοι, όπως 60 χιλιάδες ψηφίσαν τον μπουμπούκο (Γεωργιάδη).Ο Αυτιάς αποσύρθηκε λόγω προεκλογικής καμπάνιας! Αν τυχόν δε βγει ευρωβουλευτής, ετοιμάσου για την "επιστροφή"!...