Νέα

Φορτηγατζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
φιλακια......κυριε μοντ ετοιμασε μια διαγραφη για παρτη μου,λεω να βρισω καμμια μανουλα.....γκεγκε βρε γελοιε?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
φιλακια......κυριε μοντ ετοιμασε μια διαγραφη για παρτη μου,λεω να βρισω καμμια μανουλα.....γκεγκε βρε γελοιε?
Παω για υπνο πακιστανε!!! πουτσα αυριο παλι..κοιτα μαλακα μην πεις απο που εισαι τωρα που θα λιπω.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Συνεχίζουν να ασχημονούν και να προκαλούν, καταλύοντας κάθε έννοια έννομης τάξης, με την ανοχή της Κυβέρνησης που αδυνατεί να επιβάλλει την εφαρμογή των νόμων του κράτους…
Βέβαια, αν η Κυβέρνηση είχε κότσια, αν η εξουσία είχε θέληση, αν δεν την ενδιέφεραν τα ψηφαλάκια κι αν σε αυτόν το ψεύτη ντουνιά υπήρχε αυτό που λέμε φαντασία στην εξουσία ο διάλογος που επιθυμούν οι συνδικαλιστές των αδειούχων αυτοκινητιστών θα έπρεπε να είναι ο παρακάτω…
Κυβέρνηση: «Κύριε αυτοκινητιστή μου λες πως αν επιμένω να θέλω το άνοιγμα του επαγγέλματος θα πρέπει να σου αγοράσω πίσω την άδεια. Ωραία δέχομαι»
Αυτοκινητιστής: «Ωραία !»
Κυβέρνηση: Για να δούμε λοιπόν. Πόσο σου στοίχισε η άδεια του Δ.Χ. φορτηγού.
Αυτοκινητιστής: Πριν τρία χρόνια που την αγόρασα 110.000 ευρώ.
Κυβέρνηση: Ωραία. 110.000 ευρώ. Θα αφαιρέσουμε όμως την απόσβεση που έχεις κάνει αυτά τα τρία χρόνια δηλαδή 110.000 μείον 110.000 επί 10% επί τρία χρόνια. Μας κάνει 33.000. Δηλαδή σου χρωστάω 77.000. Πέρασε με την δήλωση αγοράς, το τιμολόγιο και τα άλλα παραστατικά αγοράς της άδειας από το δημόσιο ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου. Μην ξεχάσεις στην έξοδο να παραδώσεις την άδεια, την οποία εγώ θα διαθέσω ελεύθερα σε όποιον θέλει. Μπορείς να την πάρεις κι εσύ αν θέλεις.
Αυτοκινητιστής: Μα ξέρετε τα 110.000 δεν τα έδωσα με απόδειξη. Ήταν μαύρα. Δηλαδή θέλω να πω πως δεν έχω παραστατικά για την αγοραπωλησία. Έχω δηλαδή, αλλά μόνο για 3.000 ευρώ.
Κυβέρνηση: Μάλιστα. Φοροδιαφυγή. Και συναυτουργία σε φοροδιαφυγή. Πόση είναι η ζημιά για τα δημόσια οικονομικά; Για να δούμε. 110.000 μείον 3.000 ίσον 107.000. Έχουμε και λέμε. Είσαι συναυτουργός για φοροδιαφυγή ποσού 40.000 ευρώ. Το οποίο αντιστοιχεί στον φόρο που έχασε το κράτος από τα μαύρα 107 χιλιάρικα. Σαράντα λοιπόν χιλιάδες συν πρόστιμο 100% επί του ποσού που έχασε το κράτος μας κάνει 80.000 ευρώ. Σου χρωστάω 77 χιλιάρικα μου χρωστάς 80 χιλιάρικα. Πέρασε από το δημόσιο ταμείο ρίξε τα 3 χιλιάρικα που μου χρωστάς και παρέδωσε και την άδεια.
Α, ξέχασα να σου πω. Ως φοροφυγάς για 5 χρόνια δεν έχεις δικαίωμα να εξασκήσεις το επάγγελμα του οδηγού φορτηγού Δ.Χ.

Ο επόμενος…

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Φιλε apoc

Σχετικα με τη φοροδιαφυγη.

Οσοι απλοι πολιτες φοροδιαφευγουν καλα κανουν και φοροδιαφευγουν διοτι δεν υπαρχει η εννοια του πατριωτικου κρατους που θα φροντισει για το καλο του Ελληνα.

Αυτη τη χωρα την κυβερνανε εβραιοι προδοτες οποτε και ολοι να πληρωναν κανονικα και ειδικα οι μεγαλες επιχειρησεις παλι στα ιδια θα ημασταν με αλλες προφασεις.

Kαι ολοι να πληρωναν τα λεφτα θα πηγαιναν οπως και τωρα σε λαθρομεταναστες και <<βοηθεια>> σε ξενες χωρες.
Εν μεσω κρισης υποτιθεται που εχουν στηψει τους Ελληνες να βρουνε λεφτα δηθεν για το καλο της χωρας και δινουν 40.000.000+ σε ξενα και εχθρικα κρατη οπως η τουρκια και η αλβανια και επιδοματα σε σκηνιτες και δενδριτες λαθρομεταναστες!!!!

Μην ξεχνατε και τις αντισυνταγματικες φοροεπιδρομες που στην ουσια ειναι ληστεια κατα των Ελληνων και τις αυξησεις που γινονται στα βασικα αγαθα σε καυσιμα κλπ.
Μιλαμε παντα για αυξησεις απο 15% και πανω....για πλακα.......
Ληστεια σε ολα.......

Επισης για τι μιλαμε?????????

Οι πολιτικοι που τρωνε τοσα λεφτα,τους πληρωνουμε τα παντα......φαγητο-κινητο-αμαξι-λαπτοπ.............τι πληρωνουν?????
Και αν πληρωνουν καποιους φορους τα εχουν παρει ξανα πισω στο πολλαπλασιο με τα τεραστια εξοδα που κανουν.......

Να σου θυμισω τα σκανδαλα των 100.000 ευρω λογαριασμο κινητων τηλεφωνων?
Να σου θυμισω τα ταξιδια του λιαπη και αλλων που κοστιζουν εκατομμυρια ευρω?
και και και..........

Οταν βλεπετε οχι μονο υπουργους αλλα και απλους βουλευτες της πλακας με 50 σπιτια τον καθενα και εκατομμυρια στην τραπεζα τι σκεφτεστε?

Καταλαβατε τωρα..............

Απλως αν δεν υπηρχε η φοροδιαφυγη θα γεμισαν κατα πολυ παραπανω τις τσεπες τους.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Συνεχίζουν να ασχημονούν και να προκαλούν, καταλύοντας κάθε έννοια έννομης τάξης, με την ανοχή της Κυβέρνησης που αδυνατεί να επιβάλλει την εφαρμογή των νόμων του κράτους…
Βέβαια, αν η Κυβέρνηση είχε κότσια, αν η εξουσία είχε θέληση, αν δεν την ενδιέφεραν τα ψηφαλάκια κι αν σε αυτόν το ψεύτη ντουνιά υπήρχε αυτό που λέμε φαντασία στην εξουσία ο διάλογος που επιθυμούν οι συνδικαλιστές των αδειούχων αυτοκινητιστών θα έπρεπε να είναι ο παρακάτω…
Κυβέρνηση: «Κύριε αυτοκινητιστή μου λες πως αν επιμένω να θέλω το άνοιγμα του επαγγέλματος θα πρέπει να σου αγοράσω πίσω την άδεια. Ωραία δέχομαι»
Κυβέρνηση: Ωραία. 110.000 ευρώ. Θα αφαιρέσουμε όμως την απόσβεση που έχεις κάνει αυτά τα τρία χρόνια δηλαδή 110.000 μείον 110.000 επί 10% επί τρία χρόνια. Μας κάνει 33.000. Δηλαδή σου χρωστάω 77.000. Πέρασε με την δήλωση αγοράς, το τιμολόγιο και τα άλλα παραστατικά αγοράς της άδειας από το δημόσιο ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου. Μην ξεχάσεις στην έξοδο να παραδώσεις την άδεια, την οποία εγώ θα διαθέσω ελεύθερα σε όποιον θέλει. Μπορείς να την πάρεις κι εσύ αν θέλεις.
Αυτοκινητιστής: Μα ξέρετε τα 110.000 δεν τα έδωσα με απόδειξη. Ήταν μαύρα. Δηλαδή θέλω να πω πως δεν έχω παραστατικά για την αγοραπωλησία. Έχω δηλαδή, αλλά μόνο για 3.000 ευρώ.
Κυβέρνηση: Μάλιστα. Φοροδιαφυγή. Και συναυτουργία σε φοροδιαφυγή. Πόση είναι η ζημιά για τα δημόσια οικονομικά; Για να δούμε. 110.000 μείον 3.000 ίσον 107.000. Έχουμε και λέμε. Είσαι συναυτουργός για φοροδιαφυγή ποσού 40.000 ευρώ. Το οποίο αντιστοιχεί στον φόρο που έχασε το κράτος από τα μαύρα 107 χιλιάρικα. Σαράντα λοιπόν χιλιάδες συν πρόστιμο 100% επί του ποσού που έχασε το κράτος μας κάνει 80.000 ευρώ. Σου χρωστάω 77 χιλιάρικα μου χρωστάς 80 χιλιάρικα. Πέρασε από το δημόσιο ταμείο ρίξε τα 3 χιλιάρικα που μου χρωστάς και παρέδωσε και την άδεια.
Α, ξέχασα να σου πω. Ως φοροφυγάς για 5 χρόνια δεν έχεις δικαίωμα να εξασκήσεις το επάγγελμα του οδηγού φορτηγού Δ.Χ.

Ο επόμενος…

Κοιτα το προβλημα τους ειναι οτι το ΗΞΕΡΑΝ και το ΞΕΡΟΥΝ και δεν το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...
δεν μπορεις να κατηγορήσεις κάποιον οτι ειναι φοροφυγάς απο την στιγμη που εσυ (το κράτος) του ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ τις συνθηκες
να παει να το κανει ΜΑΥΡΑ...και εσυ να θελεις εισπραξεις φορους και του λες οτι μονο αυτος ειναι παρανομος... :uglystupid:

Στην ΕΛΛΑΔΑ βεβαια ετσι γινεται  :(

Αν θελεις κυριε να το ανοιξεις σκασε τα 77 χιλιάρικα για καθε αδεια και ανοιξε το...

Αλλα οχι να κανεις πολιτικη με τα λεφτα του αλλου που και εσυ το ΗΞΕΡΕΣ οτι παει ετσι η δουλεια..

Η αν ειχες αρχιδια σαν κυβερνηση επρεπε να ανακοινωσεις οτι το 2014 π.χ Ανοιγουν οι αδειες οποιος αγορασει μαυρα χανει...
και οχι αοριστα θα το απελευθερωσω...

Αλλα οπως ολα στην ΕΛΛΑΔΑ ισχύει το :  ΦΑΤΕ οσα ΦΑΤΕ και οσα μπορειτε, οσοι μπορειτε
και μετα θα κανω μια περαιωση για να ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ βιβλια και οποιος αδικηθηκε αδικηθηκε...
ΟΠΟΤΕ ΦΑΤΕ οσα μπορειτε για να μην ΑΔΙΚΗΘΗΤΕ μετα.... ;)

Κατα τα αλλα εγω σαν κρατος δεν μπορω να σας ΕΛΕΓΞΩ και συνεπως θα σας παρω ολους ΠΑΡΑΜΑΖΕΜΑ επειδη ειμαι και ημουν
ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ και ΠΟΥΣΤΙΚΟ κρατος.. Και οταν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ μου ΥΠΟΥΡΓΟΙ / ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ θα κλεβουν εγω παντα θα κανω εξεταστικες  για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ :uglystupid:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ..

Το επαγγελμα των μεταφορεον πρεπει να ανοιξει ΑΛΛΑ οχι με τους ΟΡΟΥΣ που επιβαλει το ΠΑΣΟΚ (οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ δηλαδη)
διοτι ετσι θα γινουν παλι ΚΑΡΤΕΛ και θα ειναι χειροτερα...(θυμησου το)

Και ή ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ και οποιος αντεξει (ετσι ξερω εγω την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ)
οχι Α.Ε και ΥΠΟΔΟΜΕΣ (Κλαρκ,ΚΤΙΡΙΑ, Ραμπες.etc...) και Σ.Ι.Α γιατι ετσι μάλλον σε άλλους απευθύνεσαι.

και βλεπω οτι η κατασταση θα αγριεψει πολυ στο μελλον με αυτες τις ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, και δεν τους τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα.

ιδωμεν ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Φιλε apoc

Σχετικα με τη φοροδιαφυγη.

Οσοι απλοι πολιτες φοροδιαφευγουν καλα κανουν και φοροδιαφευγουν διοτι δεν υπαρχει η εννοια του πατριωτικου κρατους που θα φροντισει για το καλο του Ελληνα.

Αυτη τη χωρα την κυβερνανε εβραιοι προδοτες οποτε και ολοι να πληρωναν κανονικα και ειδικα οι μεγαλες επιχειρησεις παλι στα ιδια θα ημασταν με αλλες προφασεις.

Kαι ολοι να πληρωναν τα λεφτα θα πηγαιναν οπως και τωρα σε λαθρομεταναστες και <<βοηθεια>> σε ξενες χωρες.
Εν μεσω κρισης υποτιθεται που εχουν στηψει τους Ελληνες να βρουνε λεφτα δηθεν για το καλο της χωρας και δινουν 40.000.000+ σε ξενα και εχθρικα κρατη οπως η τουρκια και η αλβανια και επιδοματα σε σκηνιτες και δενδριτες λαθρομεταναστες!!!!

Μην ξεχνατε και τις αντισυνταγματικες φοροεπιδρομες που στην ουσια ειναι ληστεια κατα των Ελληνων και τις αυξησεις που γινονται στα βασικα αγαθα σε καυσιμα κλπ.
Μιλαμε παντα για αυξησεις απο 15% και πανω....για πλακα.......
Ληστεια σε ολα.......

Επισης για τι μιλαμε?????????

Οι πολιτικοι που τρωνε τοσα λεφτα,τους πληρωνουμε τα παντα......φαγητο-κινητο-αμαξι-λαπτοπ.............τι πληρωνουν?????
Και αν πληρωνουν καποιους φορους τα εχουν παρει ξανα πισω στο πολλαπλασιο με τα τεραστια εξοδα που κανουν.......

Να σου θυμισω τα σκανδαλα των 100.000 ευρω λογαριασμο κινητων τηλεφωνων?
Να σου θυμισω τα ταξιδια του λιαπη και αλλων που κοστιζουν εκατομμυρια ευρω?
και και και..........

Οταν βλεπετε οχι μονο υπουργους αλλα και απλους βουλευτες της πλακας με 50 σπιτια τον καθενα και εκατομμυρια στην τραπεζα τι σκεφτεστε?

Καταλαβατε τωρα..............

Απλως αν δεν υπηρχε η φοροδιαφυγη θα γεμισαν κατα πολυ παραπανω τις τσεπες τους.

Ακριβως..

και θα έκαναν και μεγαλύτερες ΡΕΜΟΥΛΕΣ  ;)

αφου αυτοι μας τις ΔΙΔΑΞΑΝ..

Οι ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ και ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ακριβως..

και θα έκαναν και μεγαλύτερες ΡΕΜΟΥΛΕΣ  ;)

Και για να καταλαβετε ποσο γαμημενοι ειναι ολοι και οτι παιζουν το ιδιο παιχνιδι...........

Εχετε δει ποτε καποιον δημοσιογραφο η καποιον διασημο που βγαινει στα καναλια να πει για του πολιτικους με τα 50 σπιτια και τα εκατομμυρια ευρω στις τραπεζες........?

ΟΧΙ βεβαια........

Τους πολιτικους τους εχουν στο απυροβλητο και και εχουν το θρασος να λενε οτι ο απλος πολιτης που φοροδιαφευγει ειναι εγκληματιας.......λαμογιο κλπ κλπ..................
Που στο κατω κατω μπορει να ειχε και αναγκη.......

Οχι μονο ειναι γελοιο αλλα ειναι και παραλογο.

Βεβαια η κυρια τακτικη τους ειναι να συζητανε κανα μηνα για τους γιατρους του κολωνακιου και τον βοσκοπουλο που στο τελος ουτε αυτοι θα πληρωσουν......

Και ετσι εκ του <<θαυματος>> οι πολιτικοι ειναι στο απυροβλητο και εχουν καταφερει και παλι να βαλουν τις κοινωνικες ομαδες σε διαμαχες........ωστε ανετα αυτοι να κλεβουν οσο γουσταρουν και επισης μην ξεχναμε οτι οι πολιτικοι ειναι πανω απο τους νομους........

Οταν καποιος ειναι πανω απο τους νομους και βεβαια θα κλεψει οσα εκατομμυρια θελει......

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το ειχα συνειδητοποιησει εδω και λιγα χρονακια αλλα ημουν μικρη τοτε και δεν ψηφιζα :2funny:
τωρα δυστυχως την κατσαμε....οχι οτι αμφιβαλλω βεβαια οτι στις επομενες βουλευτικες θα βγει και ΠΑΛΙ το πασοκ ή η νδ....τι διαολο ριχνουν στο νερο και ειναι υπο καταστολη ο κοσμος μου λετε?
Μας ψεκαζουν χημικα ολη μερα που λεει ο Λιακοπουλος....

Εγω παντως αναρωτιεμαι .....
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ?

Ως ποτε θα υπομενουμε τα παντως ειδους λαμογια να ζουν εις βαρος μας
πλουτιζοντας καταπατωντας τα δικαιωματα μας συνεχως ?

Εκτος αυτου να τονισω οτι δεν εχει νοημα πλεον να ψηφιζεις, διοτι εδω και 35 ετη
δυο κομματα κυβερνουν εναλαξ, υπο τις ευλογιες ενος καθυστερημενου τελικα λαου, που
το μονο που τον νοιαζει ειναι η βολεψη του και το σιγουρο.....
Κομμουνιστης δεν ειμαι και ουτε με ενδιαφερει η σαπια πολιτικη, οπως εχει γινει
πλεον, γιαυτο και απεχω απο τις εκλογες τα τελευταια 16 χρονια....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .....

Δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει να αγωνιστει για κατι ΜΟΝΟΣ του
Οι περισσοτεροι νεοι το μονο που θελουν ειναι κατι ετοιμο και αυτο ειναι κατι που φερνει την απαξιωση στα ιδανικα ιδεωδη και γινονται ολοι παρτακηδες στον μεγγιστο υπερθετικο βαθμο......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
• Είμαι γιος φορτηγατζή.
Τώρα, ως συνήθως, διάφοροι άσχετοι και σκιτζήδες έχουν βάλει χέρι στους φορτηγατζήδες. Για την απελευθέρωση του επαγγέλματος, δηλαδή την εξαφάνιση των επαγγελματιών.
Αλήθεια, μέσα στα τόσα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας τι τάχα, πανάκεια είναι αυτή η απελευθέρωση ή πανάκια για μπαλώματα και πονηρές προθέσεις;
Μιλούν στους φορτηγατζήδες (και σε μας) για «ανταγωνισμό» οι ίδιοι που μιλούσαν περί «ανταγωνισμού» και για την Ολυμπιακή. Ώσπου την ξεπούλησαν και τώρα έχουμε οδηγηθεί σε μονοπώλιο
• Λένε, πάντα οι ίδιοι, ότι θα φθηνύνει το κόμιστρο στις μεταφορές! Οσο φθήνυναν και τα εισιτήρια των πτήσεων;

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 21.ΙΧ.2010 stathis@enet.gr
σε όλα ενδεχομένως να συμφωνούσα
αλλά έχουμε και λέμε :
1. ναι, στα αεροπορικά έχουνε φθηνήνει τα ναύλα και έχουν καλυτερεύσει οι υπηρεσίες.
2. ναι, έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός στα αεροπορικά
3. ναι, κατάφεραν και μπήκαν νέες εταιρίες μικρότερες που παίρνουνε μερίδιο αγοράς

4. άντε, ο Έλληνας φορτηγατζής είναι μεροκαματιάρης. Καθαρίζει όμως μίνιμουμ 5 καφετιά το μήνα, τη στιγμή που ο Γερμανός και ο Γάλλος καθαρίζουνε 2 καφετιά. Το οτι έχει προσαρμόσει ένα τρόπο ζωής στα 4-5 χιλιάρικα και τώρα θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί το καταλαβαίνω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πληρώνει τεκμαρτό. Υπάρχει δικαιολογία σε αυτό;
5. όταν έβγαινε ο δημόσιος υπάλληλος και φώναζε όταν του κόβανε μισθό, έλεγε ο φορτηγατζής πως το δημόσιο είναι ο βραχνάς και να τους διώξουνε τους κερατάδες που ξύνονται. Πάντα στην Ελλάδα μας νοιάζει για τη φωτιά μόλις φτάνει στο σπίτι μας. Έρχονται οι αράπηδες να μας γαμήσουνε και θέλουμε πάντα να γαμήσουνε όλους τους άλλους αλλά όχι εμάς....βολικό πάντα
6. το θηρίο...όταν παλιώνει...δεν το αλλάζουνε πάντα

έχει κι άλλα ...αλλά ας μην το κάνουμε διπλοσέντονο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για να καταλαβετε ποσο γαμημενοι ειναι ολοι και οτι παιζουν το ιδιο παιχνιδι...........

Εχετε δει ποτε καποιον δημοσιογραφο η καποιον διασημο που βγαινει στα καναλια να πει για του πολιτικους με τα 50 σπιτια και τα εκατομμυρια ευρω στις τραπεζες........?

ΟΧΙ βεβαια........

Τους πολιτικους τους εχουν στο απυροβλητο και και εχουν το θρασος να λενε οτι ο απλος πολιτης που φοροδιαφευγει ειναι εγκληματιας.......λαμογιο κλπ κλπ..................
Που στο κατω κατω μπορει να ειχε και αναγκη.......

Οχι μονο ειναι γελοιο αλλα ειναι και παραλογο.

Βεβαια η κυρια τακτικη τους ειναι να συζητανε κανα μηνα για τους γιατρους του κολωνακιου και τον βοσκοπουλο που στο τελος ουτε αυτοι θα πληρωσουν......

Και ετσι εκ του <<θαυματος>> οι πολιτικοι ειναι στο απυροβλητο και εχουν καταφερει και παλι να βαλουν τις κοινωνικες ομαδες σε διαμαχες........ωστε ανετα αυτοι να κλεβουν οσο γουσταρουν και επισης μην ξεχναμε οτι οι πολιτικοι ειναι πανω απο τους νομους........

Οταν καποιος ειναι πανω απο τους νομους και βεβαια θα κλεψει οσα εκατομμυρια θελει......
δεν είναι πανω από τους νόμους. απλά τους φτιάχνουνε και αυτοί εξαιρούνται
το έχω πει εδώ και πολλούς μήνες πως χρειάζονται κοτρώνια και καδρόνια
αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να πάψεις να βολεύεσαι. Όσο βολεύεσαι...

πριν αρκετούς μήνες είχα πει πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε αίμα στους δρόμους.
Είναι σεπτέμβρης ακόμα

Υ.Γ. για όλους αυτούς γίνονται εξεταστικές, μην αγχώνεσαι....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακριβως..

και θα έκαναν και μεγαλύτερες ΡΕΜΟΥΛΕΣ  ;)

μπορεί κάποιος έξυπνος να μου πει για ποιο λόγο να πληρώνει ένας εργαζόμενος ΙΚΑ ακόμα αφού είναι μαθηματικά βέβαιο πως ποτέ δεν πρόκειται να πάρει σύνταξη ή να ωφεληθεί;
Για ποιο λόγο τα λεφτά αυτά να μην πάνε σε ιδιωτική ασφάλεια που θα τον κάνει βασιλιά για αυτά;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
μπορεί κάποιος έξυπνος να μου πει για ποιο λόγο να πληρώνει ένας εργαζόμενος ΙΚΑ ακόμα αφού είναι μαθηματικά βέβαιο πως ποτέ δεν πρόκειται να πάρει σύνταξη ή να ωφεληθεί;
Για ποιο λόγο τα λεφτά αυτά να μην πάνε σε ιδιωτική ασφάλεια που θα τον κάνει βασιλιά για αυτά;

Σαν την ασπίς ας πούμε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Ο επόμενος…
κάνε τώρα το αντίστοιχο και για έναν κατασκευαστή, του τι δηλώνει σαν αγοραπωλησίες

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αρε τελευταιε μοικανέ, καλα το πας στην αρχη, μετά κάπως μου το χαλάς.

παρε χαρτι και μολύβι και κάνε πράξεις. μαθηματικά ειναι σχεδόν σιγουρο οτι θα παρει συνταξη.
Αλλα αν δεν σε καλυπτει κανε ιδιωτική ασφάλιση να πάρεις τα @@ σου. Μαθηματικά βέβαιο στην Ελλάδα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
κάνε τώρα το αντίστοιχο και για έναν κατασκευαστή, του τι δηλώνει σαν αγοραπωλησίες

ναι, το ίδιο.
Να το πεις ομως ετσι και βγουν στο δρόμο να ζητήσουν  αποζημιώσεις απο το κράτος.
Προς το παρον δεν σου ζητησαν τιποτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξεχασα να προσθέσω....
το κοτρώνι πρέπει πρώτα να πάρει τους συνδικαλόπουστες που τρωγοζούνε εις βάρος των άλλων όλων.
αυτοί είναι οι πατερίτσες
μόλις χάσουνε τις πατερίτσες οι πολιτικοί...άντε μετά να σταθούνε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αρε τελευταιε μοικανέ, καλα το πας στην αρχη, μετά κάπως μου το χαλάς.

παρε χαρτι και μολύβι και κάνε πράξεις. μαθηματικά ειναι σχεδόν σιγουρο οτι θα παρει συνταξη.
Αλλα αν δεν σε καλυπτει κανε ιδιωτική ασφάλιση να πάρεις τα @@ σου. Μαθηματικά βέβαιο στην Ελλάδα.
θα σε απογοητεύσω
μαθηματικά δεν βγαίνει αν δεν κοπούν οι ρεμούλες που δεν κόβονται.
δεύτερη απογοήτευση γλυκιά μου Κ.: έχω ήδη εισπράξει δύο ασφάλειες ζωής και σκέψου πως είμαι και μικρός στην ηλικία (δεν είπαμε και βυζανιάρικο, έτσι;)
'Οσο για την περίθαλψη, είναι σαφέστερα καλύτερο να πληρώνεις 300 το μήνα σε ιδιωτική ασφάλεια παρά να πληρώνεις 300 στο κράτος αυτή τη στιγμή.
από πλευράς ανταποδωτικού ωφέλους μιλάω πάντα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, το ίδιο.
Να το πεις ομως ετσι και βγουν στο δρόμο να ζητήσουν  αποζημιώσεις απο το κράτος.
Προς το παρον δεν σου ζητησαν τιποτα.
μα έτσι είναι ρε συ.
οι φορτηγατζήδες δεν σου ζητόύσαν τίποτα
απλά επικροτούσαν όταν πηδούσαν τους άλλους μην κοιτώντας την καμπούρα τους.
τώρα που αναγκάζονται να σκύψουνε αυτοί, τώρα καταλύουνε τα πάντα.

Σε όλες τις ομάδες υπάρχουνε δίκια και άδικα. Το πόσο δίκιο έχουνε όμως δεν μπορεί να το επιβάλλουνε ανάλογα με την κινητοποίησή τους.
Γιατί το ίδιο κάνουνε και οι πολιτικοί. Σου λένε (έχοντας άλλη δύναμη): εγώ νομοθετώ και σε πηδάω.
Ο φορτηγατζής σου κλείνει το δρόμο, το ίδιο και ο εαγρότης.

Εγώ συμφωνώ σε όλα ό,τι λέει ο Γιωργάκης, αρκεί ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και να δηλώσει τα δικά του(ς). Πρώτα αυτοί θα γίνουνε ταπεινοι και θα μας υπηρετούνε όπως πρέπει και μετά θα κάνουνε τον κόσμο να αλλάξει τρόπο σκέψης.

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Οι φορτηγατζηδες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τι διαφορα εχει ενας που νοικιασε ενα μαγαζι με ΑΕΡΑ και δεν πηρε καλα πηγε να ζητησει τα λεφτα απο το κρατος μετα....
ΑΚΥΡΟ σε ολους οσους τουσ υποστηριζουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοιτα το προβλημα τους ειναι οτι το ΗΞΕΡΑΝ και το ΞΕΡΟΥΝ και δεν το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...
δεν μπορεις να κατηγορήσεις κάποιον οτι ειναι φοροφυγάς απο την στιγμη που εσυ (το κράτος) του ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ τις συνθηκες
να παει να το κανει ΜΑΥΡΑ...και εσυ να θελεις εισπραξεις φορους και του λες οτι μονο αυτος ειναι παρανομος... :uglystupid:

Στην ΕΛΛΑΔΑ βεβαια ετσι γινεται  :(

Αν θελεις κυριε να το ανοιξεις σκασε τα 77 χιλιάρικα για καθε αδεια και ανοιξε το...

Αλλα οχι να κανεις πολιτικη με τα λεφτα του αλλου που και εσυ το ΗΞΕΡΕΣ οτι παει ετσι η δουλεια..

Η αν ειχες αρχιδια σαν κυβερνηση επρεπε να ανακοινωσεις οτι το 2014 π.χ Ανοιγουν οι αδειες οποιος αγορασει μαυρα χανει...
και οχι αοριστα θα το απελευθερωσω...

Αλλα οπως ολα στην ΕΛΛΑΔΑ ισχύει το :  ΦΑΤΕ οσα ΦΑΤΕ και οσα μπορειτε, οσοι μπορειτε
και μετα θα κανω μια περαιωση για να ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ βιβλια και οποιος αδικηθηκε αδικηθηκε...
ΟΠΟΤΕ ΦΑΤΕ οσα μπορειτε για να μην ΑΔΙΚΗΘΗΤΕ μετα.... ;)

Κατα τα αλλα εγω σαν κρατος δεν μπορω να σας ΕΛΕΓΞΩ και συνεπως θα σας παρω ολους ΠΑΡΑΜΑΖΕΜΑ επειδη ειμαι και ημουν
ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ και ΠΟΥΣΤΙΚΟ κρατος.. Και οταν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ μου ΥΠΟΥΡΓΟΙ / ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ θα κλεβουν εγω παντα θα κανω εξεταστικες  για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ :uglystupid:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ..

Το επαγγελμα των μεταφορεον πρεπει να ανοιξει ΑΛΛΑ οχι με τους ΟΡΟΥΣ που επιβαλει το ΠΑΣΟΚ (οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ δηλαδη)
διοτι ετσι θα γινουν παλι ΚΑΡΤΕΛ και θα ειναι χειροτερα...(θυμησου το)

Και ή ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ και οποιος αντεξει (ετσι ξερω εγω την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ)
οχι Α.Ε και ΥΠΟΔΟΜΕΣ (Κλαρκ,ΚΤΙΡΙΑ, Ραμπες.etc...) και Σ.Ι.Α γιατι ετσι μάλλον σε άλλους απευθύνεσαι.

και βλεπω οτι η κατασταση θα αγριεψει πολυ στο μελλον με αυτες τις ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, και δεν τους τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα.

ιδωμεν ;)

έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΑΦΟΥΛΑ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom