Νέα

Forthnet για πάροχος ίντερνετ. Λάθος επιλογή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.890
Πόντοι
6.495
Forthnet..2+ χρονια... ευχαριστημενος! ;)

Ολες η εταιριες στην Ελλαδα..ειναι μπαχαλο!!! Η forthnet ειναι λιγοτερο απο τις αλλες!
2-3 φορες που ειχα αποσυνδεσεις..και χρειαστικα την τεχνικη υποστιριξη... ηταν αψογοι!
Και με πειραν και τηλεφωνο να μην χρεωνομαι!!! :sunglasses:
Είμαι από τους πρώτους πελάτες της Forthnet και έχω και μετοχές της [θα μπορούσα να μπώ και στο σύμβούλιο... αλλά με τις διαρκείς αλλαγές ηγετικών στελεχών και τις επιλογές της (εξαγορά μετοχικού πακέτου netmed, κλπ), μάλλον θα τις σπρώξω].
Από διακοπές στο internet η κατάσταση έχει αρχίσει και δυσκολεύει μια και προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τις αποσυνδέσεις ρίχνουν την ταχύτητα δραματικά. Το πρόβλημα όμως - για μένα - είναι η τεχνική υποστήριξη που είναι ανυπόφορη, όπως ακριβώς τα είπαν και παραπάνω. Μιλάς με ευγενικά και άσχετα κοριτσάκια και όχι με τεχνικό που να καταλαβαίνει 5 πράγματα (πιθανότατα να μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού, ανά βάρδια). Το δίκτυο του OTE δεν φταίει, μια και το τσεκάρω με φίλο μου τεχνικό στά dslam του ΟΤΕ, άρα μην σας παραμυθιάζουν. Αν συνεχιστεί κανά μήνα η κατάσταση θα την κάνω για Οτενετ (που υποστηρίζει και ISDN στο ConX ενώ η Forthnet όχι).
Συμβουλή... να μιλάτε με υπεύθυνα άτομα, τεχνικούς ζητώντας το όνομά τους (το δικό σας το έχουν...) και να απαιτείτε αυτό που πληρώνετε και πολλές δορές ΠΡΟπληρώνετε.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αν συνεχιστεί κανά μήνα η κατάσταση θα την κάνω για Οτενετ (που υποστηρίζει και ISDN στο ConX ενώ η Forthnet όχι).
Συμβουλή... να μιλάτε με υπεύθυνα άτομα, τεχνικούς ζητώντας το όνομά τους (το δικό σας το έχουν...) και να απαιτείτε αυτό που πληρώνετε και πολλές δορές ΠΡΟπληρώνετε.
Τι πλεονέκτημα υπάρχει αν έχεις adsl πάνω σε γραμμή isdn ;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω μονο ΟΤΕ εμπιστευομαι

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.243
Πόντοι
7.195
καλησπέρα.
εχεις πέρα για πέρα δίλαιο. εγώ έκατσα 2 χρόνια στην forthnet πελάτης και παράλληλα ειχα και conn x...δεν θα το πιστεψεις οτι ποτέ δεν μπόρεσα να μπώ στο internet μέσω fothnet. ουτε το δικό της site δεν ανέβαζε.και η χρέωση κανονικά . η τηλεφωνία ποιότητας 1950 οταν μιλαγε με αμερική απο το υποβρύχιο καλώδιο και έπρεπε να περιμένεις την σειρά σου να μιλήσεις λες και μίλαγες απο στρατιωτικό ασύρματο.....
κατ αρχήν μίλαγα μαζί τους σε εβδομαδιαία βάση. τίποτα.
στους 8 μήνες τους στέλνω ενα mail περιγράφοντας την κατάσταση και απειλόντας οτι την αλλη μέρα θα ημουν στον εισαγγελέα με μηνυτήρια αναφορά....
με παίρνει ο πρώτος μεγαλοσχήμων και υφίσταμαι 1,5 ωρα μπουρδολογία ακατάσχετη.
δεύτερο mail........με καλεί το λογιστήριο και μου λέει καλως σας χρεώνουμε γιατί σας βλέπομε μεσα στο ιντερνετ. τοτε εγινα βαπορι.
τρίτο mail με κοινοποίηση στους δικηγόρους μου ,συνηγορο πολίτη , και ζητώ απο τους δικηγόρους μου να γινει μηνυση με απαίτηση βλαβης 2000000 ευρώ.
την αλλη μέρα βρέθηκε τεχνικός και επι τελους η αποκάλυψη των απατεώνων. το καλώδιο του οτε παρουσιάζει πρόβλημα και θα περιμενουμε τον οτε αν το αντικαταστήσει , οποτε κ.λ.π. μα τους λέω εγώ εχω φύγει απο τον οτε και ειμαι συνδρομητής σας double play.... και τι αποκαλύπτεται. οι απατεώνες λένε στον κοσμάκη οτι εχουν ιδιοκτητο δίκτυο ενώ στην πραγματικότητα εχουν ρίξει ελάχιστα ζευκτικά καλώδια μεταΞΎ ΚΈΝΤΡΩΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥς ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΣΕΩΝ. μπούρδες δηλαδή.... πρόκειται για απατεώνες του κοινου ποινικού δικαίου οι οποιοι δουλεύουν τον κοσμάκη υπενοικιάζοντας τα μηχανήματα και τα δίκτυα του ΟΤΕ και εμφανιζονται ως επιχειρηματίες με μηδέν επενδύσεις..... αείμνηστο ΠΑΣΟΚ , αείμνηστε ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,αείμνηστη ΕΕΤΤ..
σπρώξε φίλε τις μετοχές σου επειγόντως μην βρεθείς στο σκαμνί κατηγορούμενος για απάτη κατα του Ελληνικου Λαού....
Πρόσεξε φίλε....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.890
Πόντοι
6.495
Σήμερα έκανα αίτηση για Οτενετ και την έκανα.... Όσο για τις μετοχές. κάτσε να βγεί ο ισολογισμός να τσιμπήσουν λίγο και μετά έφυγαν και αυτές... Άντε γειάάάάά...

fpakbs

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ με την φορθνετ δεν εχω κανενα προβλημα

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
μεγα λαθος επιλογη για πολλους λογους.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.572
Πόντοι
5.595
Είμαι από τους πρώτους πελάτες της Forthnet και έχω και μετοχές της [θα μπορούσα να μπώ και στο σύμβούλιο... αλλά με τις διαρκείς αλλαγές ηγετικών στελεχών και τις επιλογές της (εξαγορά μετοχικού πακέτου netmed, κλπ), μάλλον θα τις σπρώξω].
Από διακοπές στο internet η κατάσταση έχει αρχίσει και δυσκολεύει μια και προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τις αποσυνδέσεις ρίχνουν την ταχύτητα δραματικά. Το πρόβλημα όμως - για μένα - είναι η τεχνική υποστήριξη που είναι ανυπόφορη, όπως ακριβώς τα είπαν και παραπάνω. Μιλάς με ευγενικά και άσχετα κοριτσάκια και όχι με τεχνικό που να καταλαβαίνει 5 πράγματα (πιθανότατα να μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού, ανά βάρδια). Το δίκτυο του OTE δεν φταίει, μια και το τσεκάρω με φίλο μου τεχνικό στά dslam του ΟΤΕ, άρα μην σας παραμυθιάζουν. Αν συνεχιστεί κανά μήνα η κατάσταση θα την κάνω για Οτενετ (που υποστηρίζει και ISDN στο ConX ενώ η Forthnet όχι).

Και ποιος σου ειπε οτι στον ΟΤΕ 8α ειναι καλυτερα τα πραγματα...??? :huh:
Και εκει με κοριτσακια μιλας αμα εχεις προβλημα...
Τεσπα..
Ξαναλεω.. ολες οι εταιριες ειναι μπαχαλο στην Ελλαδα...
ειμαστε ετη φωτος πισω στο νετ απο αλες χωρες..

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
1η απάτη.Ολες οι εταιρίες λένε " στο δικό μας ιδιόκτητο δίκτυο"...και μολις χαλάσει ένα καφαό του οτε τότε καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι και πολυ ιδιόκτητο το δίκτυο...
2η απάτη .Έως 24 Mbps. Γιατί δεν λέτε ρε καριόληδες έως 6 Mbps??Εδώ και 2 χρόνια κατεβάζω με 700Κbps ή ~ 0.7Μb per second. 1byte=8 bits. Diladi  0.7Mbx8bits= 5,6 MByte per second.Που ειναι ρε τσογλάνια τα 24 ή το μινιμουμ 10 που μου λέγατε στο τηλέφωνο..?
3η απάτη. Πάρτε πίσω τα κωλο τα ρούτερ σας που είναι της πλάκας και όλο καίγονται οι πυκνωτές τους.
4η απατη.περνεις το 13831,τηλεφωνικο κέντρο και χρεώνεσαι 10 ευρώ μέχρι να βρεις κάποιον μαλάκα ο οποίος θα σου πει " αυτό υπαγεται στο τεχνικό τμήμα,καλέστε εκει ή να σας συνδέσω και δεν μιλας ποτε.."
Κωλοεταιρία και κωλοέλληνες που ειμαστε και τους ανεχόμαστε!!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγώ είχα hol, η οποία ήταν για το πούτσο εντελώς, ήρθα στη φορθνετ και ησύχασα...... :)

bokoulias

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
παιδια εγω εχω forthnet απο το 2007 χωρις κανενα προβλημα... με σταθερη ταχυτητα κατεβασματος στα 11-12mbit και χωρις καμια αποσυνδεση... και οταν ειχα κανει την αιτηση εδιναν κατι router της D-Link  :boobies:(πραγματικο θηριο δεν καταλαβαινει τιποτα...

Στον πΟΤΕ δεν προκειται να γυρισω σε καμια περιπτωση κατα την γνωμη μου δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...
οταν ειχα κανει την αιτηση το 2007 στην forthnet 15 μερες μετα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι υπαρχει ενα προβλημα με τον οτε (τμημα λογαριασμων) και δεν μπορουν να προχωρησουν την αιτηση (ηξερα οτι χρωσταω καποιες μερες μεχρι που εγινε η διακοπη) ... πηρα τον οτε και μου ειπαν οτι εχω ανεξοφλητρο λογαριασμο  :think: :headbang: 385ευρο :headbang: :think: για αναδρομικα του 2003... τους πηγα ολους τους λογαριασμους (δεν πεταω κανεναν :grin:) να δουν οτι ειναι ολα πληρωμενα και ενας λελες μου ειπε οτι δεν εχω αλλη επιλογη αλλα μονο να τα πληρωσω γιατι αλλιως δεν θα με αφησουν να παω σε αλλη εταιρια :uzi:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το εψαξα και αλλο και ειδα οτι ΔΕΝ τα χρωστουσα τα ευρα αλλα επιμεναν η τα πληρωνεις η no internet :ak:... Και επειδη αυτα τα νταβατζιλικια :knuppel: ποτε μου δεν τα γουσταρα τους εκανα καταγγελια και εστειλα ολα τα αποκοματα και τα χαρτια που ειχα στην επιτροπη τηλεπικοινωνιων :police: και 5 μερες μετα με πηρε ενας βλακας απο τον οτε και μου ειπε οτι εγινε λαθος :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: (μεχρι πριν ελεγαν οτι τα χρωσταω και δεν ξερω τι μου γινετε :jerking: :jerking:) και θα μου στειλουν νεο λογαριασμο ο οποιος ηταν  :new_shocked: 18ευρο :new_shocked: (λογικος γιατι χρωστουσα καποιες μερες) τον πληρωσα τους εριξα και κατι παναγιες :argue: :hammer: και η αιτηση της forthnet προχωρησε κανονικα!!! :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom