Νέα

Forthnet για πάροχος ίντερνετ. Λάθος επιλογή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδιά μούχουν έλθει κάτι περίεργες χρεώσεις από φόρθνετ συγκεκριμενα ενώ πλήρωσα κανονικα τέλος δεκεμριου,μούρθε  διπλή χρέωση.ποιά είναι η εμπειρία σας γιά τήν φορθνετ??νά την σουτάρω??

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
διπλη χρεωση για ποιο λογο?εγω εχω καιρο τωρα φορθνετ και ειναι μια χαρα...σε συγκριση με οτε που εχω στο γραφειο....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κάποτε ήταν καλή
τώρα έχει γίνει μπάχαλο
έχω κάνει αίτηση από φεβρουάριο κι ακόμα περιμένω

Επισκέπτης
παιδιά μούχουν έλθει κάτι περίεργες χρεώσεις από φόρθνετ συγκεκριμενα ενώ πλήρωσα κανονικα τέλος δεκεμριου,μούρθε  διπλή χρέωση.ποιά είναι η εμπειρία σας γιά τήν φορθνετ??νά την σουτάρω??

μηπως αργησες να πληρωσεις καμια μερα δηλαδη μηπως ειχες περασει την ημερομηνια ληξης πληρωμης ? Εστω και μια μερα να αργησεις το συστημα αυτοματως σου στελνει διπλο λογαριασμο αλλα πας με την αποδειξη οτι πληρωσες και ολα καλα.

Οσο αναφορα τη φορθνετ σαν εταιρια εγω ειμαι πολυ δυσαρεστημενος ειχα περασει μεγαλο μανικι.
Με την 24αρα ολο αποσυνδεσεις ωρες ατελειωτες αναμονης στο τηλεφωνο και λυση δεν βρεθηκε ημουν σχεδος χωρις ιντερνετ 2 μηνες τελικα διεκοψα το συμβολαιο  πηρα connx 8αρα και ολα καλα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
κάποτε ήταν καλή
τώρα έχει γίνει μπάχαλο
έχω κάνει αίτηση από φεβρουάριο κι ακόμα περιμένω
ναι και εγω περιμενα αρκετα στην αιτηση..επεσα πανω στο κλεισιμο της ζιμενς και ειχαν ρουτερ της  :jerking: :jerking: ζιμενς...και περιμενα κανα 2 μηνο και..αλλα μετα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.και η τεχνικη καλυψη ειναι πολυ καλη...τωρα τι να πω εχω ακουσει και απο αλλους τα χειροτερα..μηπως τωρα με προσφορες με νοβα επεσε φορτο μεγαλο ?

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
διπλη χρεωση για ποιο λογο?εγω εχω καιρο τωρα φορθνετ και ειναι μια χαρα...σε συγκριση με οτε που εχω στο γραφειο....
μούστιλαν μήνυμα ότι έχω ανεξόφλητο λογαριασμό,πήγα στά γραφεία τους καί μού είπαν ότι χρωστάω 78 ευρώ  δηλαδή 2 δίμηνα,τσέκαρα τίς αποδείξεις μου καί είδα ότι τελευταία φορά πλήρωσα μέσα δεκεμβριου ...επομένως ποιό τετράμηνο χρωστάω αρχές απριλίου..
παλιά πρίν 2 χρόνια μούχαν στείλει κάτι τιμολόγια ανεξόφλητα 2 μέ 3 γιά λογαριασμούς 5 ετών ..πού είχαν δίκηο ..δέν τούς είχα πληρώσει λόγω λήξης τής πιστωτικής μου κάρτας..αλλά πρίν 5 χρόνια..καί μούχαν κόψει γι αυτο τήν παροχή απροειδοποιητα...μετά 5 χρόνια..
τέλος πάντων τό λογιστήριο τους είναι μπουρδελο...
ειλικρινά βαριέμε νά τσακώνομε γιά 40 ευρώ..δέν έχω καί τόν χρόνο νά κάθομε στά καταστήματα τους στήν ουρά γιά νά προσπαθούν νά μού εξηγουν τά ανεξηγητα...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μούστιλαν μήνυμα ότι έχω ανεξόφλητο λογαριασμό,πήγα στά γραφεία τους καί μού είπαν ότι χρωστάω 78 ευρώ  δηλαδή 2 δίμηνα,τσέκαρα τίς αποδείξεις μου καί είδα ότι τελευταία φορά πλήρωσα μέσα δεκεμβριου ...επομένως ποιό τετράμηνο χρωστάω αρχές απριλίου..
παλιά πρίν 2 χρόνια μούχαν στείλει κάτι τιμολόγια ανεξόφλητα 2 μέ 3 γιά λογαριασμούς 5 ετών ..πού είχαν δίκηο ..δέν τούς είχα πληρώσει λόγω λήξης τής πιστωτικής μου κάρτας..αλλά πρίν 5 χρόνια..καί μούχαν κόψει γι αυτο τήν παροχή απροειδοποιητα...μετά 5 χρόνια..
ειλικρινά βαριέμε νά τσακώνομε γιά 40 ευρώ..δέν έχω καί τόν χρόνο νά κάθομε στά καταστήματα τους στήν ουρά γιά νά προσπαθούν νά μού εξηγουν τά ανεξηγητα...
φιλε αν εχεις και τηλ κ 24αρα ειναι 40 ευρω το μηνα...αρα 80 το διμηνο..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν θα σε κλεψει σιγουρα η φορθνετ. Καπου εσυ τα εχεις μπερδεψει και οπως λεει κι ο προηγουμενος αν εχεις πληρες πακετο ειναι 40 το μηνα. Αλλά ακομα και η φορθνετ να τα εχει μπερδεψει, αμα πας με τις αποδειξεις θα σου διορθωσουν το ζητημα χωρις να τσακωθεις μαζι τους.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δικιο εχουν οι αποπανω αν εχεις 2play.Επισης και να κοψεις την συνδεση δεν γλυτωνεις απο το δικηγορικο γραφειο που αναλαμβανει τις ληξηπροθεσμες οφειλες.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ομοίως και μένα, με πήραν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς μέσω γραφείου δικηγόρων που τουε εκπροσωπεί και είπαν ότι χρωστούσα 98€ από το 2006... :jerking: :jerking: :jerking:
στο λογιστήριο που κάλεσα, μήπως και βρω άκρη ... για τον πούτσο τελείως. δεν έβρισκες άκρη και τελικά το πλήρωσα επειδή βαρέθηκα τα τηλέφωνα που έκαναν.
έχουν χάρη τα μουνόπανα που όπου και να ρώτησα η σύνδεση, η και καλά 24αρα, στην πραγματικότητα είναι 8αρα. και σε οτε και σε άλλους, άσχετα με το τι διαφημίζουν, αλλιώς θα είχα αλλάξει την επόμενη στιγμή.
γενικότερα πάντως, υπηρεσίες του κώλου.
κάποια στιγμή είχαν καλό όνομα. μέχρι να τους γνωρίσεις...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Έχω forthnet εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
για οικιακές συνδέσεις δεν έχει συνήθως πρόβλημα
για εταιρεικές έχει

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή δουλεύω σε αντίστοιχη εταιρεία... Δεν χρειάζεται να τσακωθείς και να τους πρήζεις και αυτούς, διότι υπάρχει μια διαδικασία που αν δεν την κάνεις ούτε εσύ όσο και να τσακωθείς δεν θα γίνει απολύτως τίποτα.
Δεν μπορεί να σε βοηθήσει ο όποιοσδηποτε υπάλληλος, χωρίζονται σε τμηματα.
Αν αμφισβητείς τη χρέωση θα πας με τους λογαριασμούς σου σε κάποιο κατάστημα φόρθνετ, ή θα παραπονεθείς στην εξυπηρέτηση πελατων τους (το λέει και τ όνομα του: εξυπηρετεί τους πελάτες, και τα παράπονα τους, το λογιστήριο ασχολείται με τις πληρωμές και τις μη πληρωμές δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα άλλο διότι δεν γνωρίζει πως να το κάνει, δεν είναι εξυπηρέτηση πελατών!!).
Χαλάρωσε και αν έχει γίνει λάθος θα βρεθεί. Το κακό με τους συνδρομητές (όχι όλους) είναι ότι πιστεύουν ότι οι εταιρείες πρέπει να βρουν το λάθος που αυτοί θεωρούν (χωρίς να είναι σίγουροι) ότι έγινε, χωρίς οι ίδιοι να κάνουν σχετική αίτηση. Είναι προφανές ότι είναι αδύνατο κάθε εταιρεία χωρίς να εκφραστεί παράπονο απ' το συνδρομητή να ελεγχουν όλους τους συνδρομητές μπας και έγινε λάθος.

Επίσης τύπε μου, πάνω στο λογαριασμό σου, σου γράφει για πόσους μήνες χρεώθηκες και αν έχεις ανεξόφλητους προηγούμενους, μη κοιτάς απλά το ποσό!!

Στο τονίζω διότι μου έτυχε συνδρομήτρια που μου έλεγε ότι δεν είναι υποχρεωμένη να διαβάζει τους λογαριασμούς της βλέπει το ποσό και τους πετάει.. ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ, ΕΊΣΑΙ! ΣΙΧΤΙΡ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Να ξέρεις ότι ναι μεν γίνονται λάθη αλλά είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ! Και πάντα (τουλάχιστον στις εταιρείες που γνωρίζω εκ των έσω..) τα βρίσκουν. Τις πλείστες φορές είναι λάθος του συνδρομητή που δεν γνωρίζει ακριβώς τι πακέτο πληρώνει, που ξεπερνάει το χρόνο δωρεάν που έχει (αν πρόκειται για κινητή τηλεφωνια) κλπ κλπ ή ξεχνάει να πληρώσει λογαριασμούς κάθε μήνα ή δίμηνο κλπ κλπ. Όποτε συμβουλή μου είναι πριν μπεις στη διαδικασία αμφισβητήσεων των χρεώσεων και του να διαολοστείλεις τη φόρθνετ να κοιτάξεις όλους τους πρόσφατους λογαριασμούς σου και να είσαι σίγουρος ότι έγινε λάθος.

gagas

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
28
Πόντοι
0
conn-x 8αρα και καθαρισες....Σε λιγο καιρο θα αναβαθμιστουν οι υπηρεσιες και τα 8 mbps θα γινουν εως 24 με ιδια χρεωση 22,88 ευρο.....

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Επανέρχομαι διότι τώρα διάβασα αυτό το μήνυμα σου.
Αν ο λογαριασμός σου εκδίδεται αρχές κάθε μηνός, αυτό σημαίνει ότι εσύ πληρώνοντας μέσα Δεκεμβρίου εξόφλησες μέχρι και τον λογαριασμό που εκδόθηκε τον Δεκέμβρη και αφορά σε χρεώσεις εώς και τον Νοέμβριο. Αν ισχύει αυτό, τότε το τετράμηνο που λες είναι οι μήνες: δεκέμβριος, ιανουάριος, φεβρουάριος, μάρτιος. Αν λαμβάνεις κάθε δίμηνο λογαριασμό και εσύ πλήρωσες τελευταία φορά Δεκέμβριο σημαίνει ότι ένα δίμηνο απο και κει πέρα το άφησες απλήρωτο και προστέθηκε στο τελευταίο λογαριασμό σου.
Κοίτα το πιο πάνω ποστ μου, που σου γράφω να κοιτάξεις τι γράφουν οι λογαριασμοί σου ακριβώς.

Επίσης είναι μαλακία τους, να κόβουν απροειδοποίητα χωρίς να ενημερώνουν, ειδικά για χρεώσεις πολύ παλιές. Εκτός και αν προσπάθησαν και άλλες φορές να σας βρουν ανεπιτυχώς.

Επισκέπτης
Ήμουν παλίος πελάτης της Forthnet, τους βαρέθηκα γιατί είναι μπάχαλο και μπακάληδες. Τεχνική υποστήριξη για κλάματα, 1 ώρα αναμονή, πολλές φορές ενώ έπαιρνα τεχνική υποστήριξη βγαίναν άσχετες κοπελίτσες κ μου λέγαν ότι 8α επικοινωνήσει τεχνικός μαζί σας ο οποίος ποτέ δεν έπαιρνε. Συχνά προβλήματα στην ταχύτητα μου στο ίντερνετ.
Έχει μερικούς μήνες έχω βάλει Con-x και είναι πολύ καλύτερα, μεγαλύτερη σταθερότητα κ πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση προβλήματος. Γενικά ο OTE μπορεί σε όλες τις υπηρεσίες του να είναι λίγο ακριβότερος αλλά γενικά είναι ποιοτικότερος και ξεπληρώνεται εκεί αυτό.
Οι μικρότερες εταιρίες θέλουν πολλά ψωμιά να φάνε για να φτάσουν τον ΟΤΕ, το μόνο πράγμα που μπορούν να έχουν σαν αβαντάζ είναι η τιμή τους.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Επανέρχομαι διότι τώρα διάβασα αυτό το μήνυμα σου.
Αν ο λογαριασμός σου εκδίδεται αρχές κάθε μηνός, αυτό σημαίνει ότι εσύ πληρώνοντας μέσα Δεκεμβρίου εξόφλησες μέχρι και τον λογαριασμό που εκδόθηκε τον Δεκέμβρη και αφορά σε χρεώσεις εώς και τον Νοέμβριο. Αν ισχύει αυτό, τότε το τετράμηνο που λες είναι οι μήνες: δεκέμβριος, ιανουάριος, φεβρουάριος, μάρτιος. Αν λαμβάνεις κάθε δίμηνο λογαριασμό και εσύ πλήρωσες τελευταία φορά Δεκέμβριο σημαίνει ότι ένα δίμηνο απο και κει πέρα το άφησες απλήρωτο και προστέθηκε στο τελευταίο λογαριασμό σου.
Κοίτα το πιο πάνω ποστ μου, που σου γράφω να κοιτάξεις τι γράφουν οι λογαριασμοί σου ακριβώς.

Επίσης είναι μαλακία τους, να κόβουν απροειδοποίητα χωρίς να ενημερώνουν, ειδικά για χρεώσεις πολύ παλιές. Εκτός και αν προσπάθησαν και άλλες φορές να σας βρουν ανεπιτυχώς.
φίλε τζιμβο ο τελευταιος λογαριασμός πού μού στείλαν ήταν 22/12/2010 έως 21/2/2010 καί ήταν 39 ευρω.
επίσης πλήρωσα 11/12/2009 78 ευρώ.αυτοί ισχυρίζοντε οτι χρωστάω 78 ευρώ...
τέλος πάντων θά ακολουθήσω τίς συμβουλές σου καί θά πάω σέ κάποιο κατάστημα μπάς καί βγεί άκρη σέ ευχαριστώ γιά τίς συμβουλές

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.953
Πόντοι
216
εχω περιπου ενα χρονο στη forthnet,δεν συναντησα καποιο ιδιαιτερο προβλημα ποτε...να ξεσυγχρονισει το ρουτερ μπορει 1 φορα το μηνα ενω ειμαι online για δευτερολεπτα ομως παντα...μια φορα μονο εμεινα χωρις τηλ για 5-6 ωρες αλλα ειχα ειδοποιηθει με μυνημα στο κιν οτι θα γινει εργασια στο δικτυο...γενικα ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.572
Πόντοι
5.595
Forthnet..2+ χρονια... ευχαριστημενος! ;)

Ολες η εταιριες στην Ελλαδα..ειναι μπαχαλο!!! Η forthnet ειναι λιγοτερο απο τις αλλες!
2-3 φορες που ειχα αποσυνδεσεις..και χρειαστικα την τεχνικη υποστιριξη... ηταν αψογοι!
Και με πειραν και τηλεφωνο να μην χρεωνομαι!!! :sunglasses:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φίλε τζιμβο ο τελευταιος λογαριασμός πού μού στείλαν ήταν 22/12/2010 έως 21/2/2010 καί ήταν 39 ευρω.
επίσης πλήρωσα 11/12/2009 78 ευρώ.αυτοί ισχυρίζοντε οτι χρωστάω 78 ευρώ...
τέλος πάντων θά ακολουθήσω τίς συμβουλές σου καί θά πάω σέ κάποιο κατάστημα μπάς καί βγεί άκρη σέ ευχαριστώ γιά τίς συμβουλές

Φίλε μου, κοίταξε ποιον ακριβώς λογαριασμό πλήρωσες μέσα δεκεμβρίου. Υπάρχει πιθανότητα να άφησες το δίμηνο 22/10-21/12 απλήρωτο και να πλήρωσες το προηγούμενο ή να σου έχει διαφύγει κάποιος άλλος πιο παλιός λογαριασμός. Κοίταξε τους λογαριασμούς σου και εαν έχεις εξοφλήσει τα πάντα εώς τον τελευταίο που σου έστειλαν τότε έχεις εσύ δίκιο. 21/4 θα σου στείλουν καινούριο όπως καταλαβαίνω και εαν έχουν δίκιο εκείνοι θα χρωστάς 39+78

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom