Νέα

Φόρουμ - πρόσωπα που στήριξαν το σάιτ....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Οπως ολοι ετσι και ο iblis ειναι ενα αναποστατο κομματι του  φορουμ .
Ο καθενας προσφερει αναλογα και με τον τροπο του...
Μια χαρα ειναι ο  iblis και δε νομιζω να εχει κανει κακο σε κανεναν.
Σιγα μην αρχισουμε να κρεμαμε κοσμο σε λιγο με λαικα δικαστηρια εδω μεσα.
Φιλικα
ας μου εξηγησει καποιος τη εκανα γιατι ακομα διατηρω επιπεδο στη συζητηση...

σε λιγο ή θα παω για υπνο ή θα παω να αρχισει το hc...
αποφασιστε!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλα πεδια εχετε καμι ενα μεγαλο λαθοσ εγο φτεο για ολα οχι ο ιπλιδακοσ,εγο ιμε σκουροχρομασ οποτε εμανα πρεπι να βριζετε και να διοξετε ιμε πολι μαβροσ και ασχιμσο και κοντοσ και καβριοσ ενο ολι η καθαρι ελινεσ ινε αδαμαντινι και τιτανοτεραστιη και κατικουν στι βουλι....

Επισκέπτης
καλα πεδια εχετε καμι ενα μεγαλο λαθοσ εγο φτεο για ολα οχι ο ιπλιδακοσ,εγο ιμε σκουροχρομασ οποτε εμανα πρεπι να βριζετε και να διοξετε ιμε πολι μαβροσ και ασχιμσο και κοντοσ και καβριοσ ενο ολι η καθαρι ελινεσ ινε αδαμαντινι και τιτανοτεραστιη και κατικουν στι βουλι....

+1000 κ σαυτο.Ο θρουλης παλι διδαξε ηθος μαγκες :rockon: λιγο προσοχη στα σχολια περι εθνικοτητων

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οπως ολοι ετσι και ο iblis ειναι ενα αναποστατο κομματι του  φορουμ .
Ο καθενας προσφερει αναλογα και με τον τροπο του...
Μια χαρα ειναι ο  iblis και δε νομιζω να εχει κανει κακο σε κανεναν.
Σιγα μην αρχισουμε να κρεμαμε κοσμο σε λιγο με λαικα δικαστηρια εδω μεσα.
Φιλικα

Γνώμη σου, απόλυτα σεβαστή...
Πειράζει που η δικιά μου είναι διαφορετική;
Ανοιχτό φόρουμ έχουμε after all...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εντομεταξισ ολι η καλι ελινεσ ινε ακι πολι καλι χριστιανι και ακολουθουν τα λογια του ΧΡΙΣΤΟΥ που αγαπουσε ολουσ τουσ αθροποσ μαβρουσ μλε κοκινουσ χρισουσ και ασπρουσ γιφτο και εσισ η καθαρι και σοστι ελινεσ με αγαπατε πολι απλα καμετε αστια που και που,γιαφτο και γο σασ αγαπο παρα πολι παρολο που ο Χριστοσ δε θα πρεπε να με αγαπα αρα και σισ γιατι ιμε ο χιροτεροσ ολον,τορα ποσ ινε διναμον μια ασιμαντι ουσια οποσ η μελαμινι να δινι τοσι απαξια δε καταλαβενο,μαλον ολι οσι δεν τιν εχουν ,εχουν πολι φεα και δεν ινε 82αριδεσ οποσεγο,οποτε σασ θαμαζο γιατι ιστε ολι μελι τισ μενσα

ιδεσ τι κανι η ελιφτικι μελαμινι κανι το μιαλο ξουραφι,σε πιο πανεφιστιμιο ιστε καθιγιτε μενο αναφοδεφτοσ !!!!!!!!!!!
ιστε θεη!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σημερα ειναι ημερα χαρας.Το μεγαλυτερο ευχαριστω το αξιζει ο antisthenis.

Τοσο καιρο εγω ενημερωνομουν απο το ierodules και διαβαζα Post συμπαραστασης ως επι το πλειστον στο mimilas.

To σημαντικό ειναι οτι το ¨στεκι" μας ειναι ζωντανο και ειμαστε παλι ολοι εδω, σαν μια παρέα με τις διαφωνίες και την πλακίτσα μας....

Να ειμαστε ολοι καλα για επιτυ-χυμενες ...βολτιτσες.

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε πουστηδεςςςςςςςςςςςςςςς γτ δεν λεγατε τπτ οτι θα αλλαξει η καταληξη;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
θέλω να βάλεις για άβαταρ τα γοβάκια σου μωρό μου . :-* :-* :-*

το λαπτοπ μου πεθανε σημερα οποτε δεν μου ειναι ευκολο... οπως και δεν θα μου ειναι ευκολο να μπαινω αυτες τις μερες... τωρα ειμαι τελειως στα κλεφτα μεσα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το λαπτοπ μου πεθανε σημερα οποτε δεν μου ειναι ευκολο... οπως και δεν θα μου ειναι ευκολο να μπαινω αυτες τις μερες... τωρα ειμαι τελειως στα κλεφτα μεσα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
θα του κάνεις και μνημόσυνο του laptop ?  :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το παιδί όμως έγραψε όχι απο 'δίπλα' και 'παραδίπλα' αλλά 'απο την ίδια πλευρά'.Γι'αυτό έχω μπερδευτεί  :huh:

Εγω προσωπικα ακολουθησα ολη την πορεια απο το νυχτερινη παρεα (ή καπως ετσι τελος παντων) μεχρι και το bourdela77.... και το ιεροδουλες μεχρι παλι να γυρισουμε. Με το παραδιπλα σαϊτ που λες ουτε που ασχοληθηκα. Αληθεια! Βγαλαμε πολυ χολη οι παραδιπλανοι? Χαχαχα!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αρα γιοταζο και γο ιμε μπουζουκι εξασφερο και χοι οχτασφερο
Ρε βοθρε θα σταματησεις να βριζεις τον εαυτο σου να μπορεσει επιτελους να σε βρισει και κανας αλλος? ειλικρινα μου εχεις σπασει τα νευρα. :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ιμε κλονοσ του παπα ζερο και του βοθρου

Stories