Νέα

Φόρουμ - πρόσωπα που στήριξαν το σάιτ....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Αναφορα στα "σαιτ-φορουμ-προσωπα" που φιλοξενησαν-ανεχτηκαν τα μελη του bourdela.com στην εποχη του "κλεισιματος"........ :rockon: :rockon: :rockon:

ωστε να μην χαθουμε-σκορπισουμε,υπηρξαν βεβαια και "οι εχθροι" που χαρηκαν .......αλλα ΤΩΡΑ,αυτοι....... :badair: :badair: :badair: :badair:

[size=30pt]antisthenis .... :rockon: :rockon: :rockon:[/size]         

- Vrikolakas                                   

- Warhol

- Jules jordan                                       

- KOMANTO

- Dfwk                                           

- Lalakukakis

- Duracell

- paola

-
http://www.*****.com

-
-
-
-
http://*****/index.php

-
-
-
-
ooooooooooooooooooooooocl1.jpg

δεν θα γραψω αλλους,γιατι λιγο πολυ ολοι μας βοηθησαμε ,ωστε να μεινουμε ενωμενοι στο "σκοταδι"....... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

οποιους αλλους ξερετε,"γνωστους-αγνωστους-νεους-παλιους" βαλτε τους εδω,γιατι οι "φιλοι" στην δυσκολη φαινονται......

[size=12pt]υ.γ :[/size]και βεβαια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ [size=30pt]alexx....[/size]

και ισως-καποια στιγμη στο μελλον να ξαναερθει κοντα μας...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αληθεια, τι εγιναν ολοι αυτοι οι "δημοσιογραφοι" που δινατε συνεντευξεις? Ποσο βοηθησαν αληθεια?

Ελπιζω τωρα παιδια να πηρατε το μαθημα σας, και την επομενη φορα να ξερετε οτι θα σας αντιμετωπιζουν σαν 2 ή 3 ακομα σελιδες με  γραμματα για να βγει ο μισθος τους. Αν θελετε να παιξετε το παιχνιδι τους, πληρωθειτε καλα για το ρολο σας.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ένα μπράβο στα παιδιά με τα σάϊτ αλληλεγγύης στο bourdela και φυσικά ο φίλος gobr πολύ σωστός στην τοποθέτησή του.

Επισκέπτης
εγω παλι διαφωνω στο να γραφτουν ονοματα.Ο καθενας ξερει για τον ευατο του αν ηταν πιστος κ αν βοηθησε τις δυσκολες κ περιεργες μερες οπως επισης κ ολοι οσοι παρακολουθουσαμε τα πραγματα δεν μασαμε κουτοχορτο.Δεν βρισκω νοημα να γραψουμε ονοματα ουτε καν αλλα φορουμς

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Μπραβο σε ΟΛΑ τα παιδια που μετα το κλεισιμο του σαιτ ενωθηκαν και συσπειρωθηκαν και με συναντησεις καταφεραν να κρατησουν την επικοινωνια :rockon:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
εγω παλι διαφωνω στο να γραφτουν ονοματα.Ο καθενας ξερει για τον ευατο του αν ηταν πιστος κ αν βοηθησε τις δυσκολες κ περιεργες μερες οπως επισης κ ολοι οσοι παρακολουθουσαμε τα πραγματα δεν μασαμε κουτοχορτο.Δεν βρισκω νοημα να γραψουμε ονοματα ουτε καν αλλα φορουμς

φιλε μου δεν τιθεται θεμα το "ποσο πιστοι"  ειμασταν ολοι μας........

αλλα το οτι ειμαστε εδω-σημερα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ οφειλεται σε καποιο ποσοστο σε αυτους....

αυτα σε λιγο καιρο θα τα ξεχασουμε ΟΛΑ,θα ειναι ιστορια και καλο ειναι να τα θυμομαστε,εστω και "αρχειακα".....!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
φιλε μου δεν τιθεται θεμα το "ποσο πιστοι"  ειμασταν ολοι μας........

για μενα αυτο ηταν το σημαντικοτερο φιλε.Με το κλεισιμο του μπου εδειξε ο καθενας τον πραγματικο του χαρακτηρα κ εγινε το ξεσκαρταρισμα τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
για μενα αυτο ηταν το σημαντικοτερο φιλε.Με το κλεισιμο του μπου εδειξε ο καθενας τον πραγματικο του χαρακτηρα κ εγινε το ξεσκαρταρισμα τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

Σιγα το ξεσκαρταρισμα βρε gandy...
Αντε να εφυγαν 5-6 ατομα...που ανετα μπορουν να μπουν με αλλο nick...

Επισκέπτης
Σιγα το ξεσκαρταρισμα βρε gandy...
Αντε να εφυγαν 5-6 ατομα...που ανετα μπορουν να μπουν με αλλο nick...

δεν εννοω απο διπλα κ παραδιπλα αλλα κ απο ατομα που κ καλα ειμασταν στην ιδια πλευρα.Ολα αυτα ειναι δικες μου αποψεις κ οπως βλεπω εγω τα πραγματα.Το σαιτ ειναι παλι ανοιχτο κ μπορει να μπει ο καθενας ειτε με δικο του νικ ειτε με κλωνο.Οκ το να υπαρχει σαν αρχειο το θρεντ ειναι σωστο ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
δεν εννοω απο διπλα κ παραδιπλα αλλα κ απο ατομα που κ καλα ειμασταν στην ιδια πλευρα.Ολα αυτα ειναι δικες μου αποψεις κ οπως βλεπω εγω τα πραγματα.Το σαιτ ειναι παλι ανοιχτο κ μπορει να μπει ο καθενας ειτε με δικο του νικ ειτε με κλωνο.Οκ το να υπαρχει σαν αρχειο το θρεντ ειναι σωστο ;)
Όταν λες κάτι να το λες ξεκάθαρα και να το υποστηρίζεις μέχρι τέλος με στοιχεία και όχι να αιωρείται στον αέρα.Όταν λες απο την δική μας πλευρά ποιούς εννοείς?Όσο για τα φόρουμ πριν που διαφώνησες πολύ καλά έκανε ο CIVIL111 που τα έγραψε γιατί συμπαραστάθηκαν στο bourdela την ώρα που ήταν κλειστό και κάποιοι χαιρόντουσαν στα μπουζούκια και ευχόντουσαν οι admins του bourdela να πάνε όλοι φυλακή μέχρι και να ψοφήσουν στους τάφους.Όλα αυτά είναι σε screenshots υπόψη.Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση γιατί να ξέρεις με το κυνήγι μαγισσών που έγινε εν έτη 2008 στο Ιράν της Ευρώπης (Ελλάδα) υπάρχει κλίμα φόβου.Όλοι είναι εναντίων των μπάτσων,των καταπιεστών και των φασιστών ΑΛΛΑ όταν είναι να γίνει κίνηση αντίδρασης τότε όλοι κάνουν πίσω απο φόβο.
Και πάλι μπορείς να μας πεις ποιοι είναι απο την πλευρά μας οι προδότες?

Επισκέπτης
Και πάλι μπορείς να μας πεις ποιοι είναι απο την πλευρά μας οι προδότες?

αν καταλαβα καλα ενοει καποια μελη απο το μπουρδελα.κομ που οταν εκλεισε προσωρινα γραφτηκαν στο παραδιπλα ψιλικατζιδικο και εριχναν και αυτα λασπη στον Αλεξ και σε επιφανη μελη της παρεας εδω.
Ενα-δυο ονοματακια τα χω προχειρα αν θελεις ονοματα δηλαδη :grin:

Επισκέπτης
αν καταλαβα καλα ενοει καποια μελη απο το μπουρδελα.κομ που οταν εκλεισε προσωρινα γραφτηκαν στο παραδιπλα ψιλικατζιδικο και εριχναν και αυτα λασπη στον Αλεξ και σε επιφανη μελη της παρεας εδω.

το αυτο.Βρικολακα πραγματικα δεν καταλαβαινω το λογο που θιχτηκες εσυ :huh:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το παιδί όμως έγραψε όχι απο 'δίπλα' και 'παραδίπλα' αλλά 'απο την ίδια πλευρά'.Γι'αυτό έχω μπερδευτεί  :huh:

Επισκέπτης
Το παιδί όμως έγραψε όχι απο 'δίπλα' και 'παραδίπλα' αλλά 'απο την ίδια πλευρά'.Γι'αυτό έχω μπερδευτεί  :huh:

ενοουσε μαλλον ατομα της "παρεας" μας που δεν ανηκαν εξαρχης στο διπλα η το παραδιπλα και απλα πηγαν εκει με το κλεισιμο του μπουρδελα.κομ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω και ο βοθρος  ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κατάλαβα παπάρια μάντολες και κουβέντα να γίνεται.
Πήρα θέση γιατί ακούστηκαν διάφορα για συγκεκριμένο μέλος και μιλάω προσωπικά ότι το παληκάρι είναι ξηγημένο και σωστό.Χωρίς στοιχεία δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες σε κανέναν.Αυτά.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Απλά θα πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας.

Που στην ξαφνική τρικυμία που εμφανίστηκε κρατηθήκαμε όλοι μαζί συσπειρωμένοι και ενωμένοι σαν μια γροθιά. Αυτό και μόνο έχει σημασία.

Ευτυχώς όμως το κακό όνειρο τελείωσε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom