Νέα

Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδη ο μηχανοκινητος αθλητισμός αφορα μονο τους αντρες; :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δηλαδη ο μηχανοκινητος αθλητισμός αφορα μονο τους αντρες; :headbang:

καθόλου μπέμπα μου. ο καθένας μπορεί να δείχνει ανδιαφέρον και να ασχολείται με ό,τι θέλει. αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και ''pure women talk'', όπως σκωπτικά έγραψε ο παπαγιώργος. ή μήπως είναι κι έχω μπερδευτεί?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ferrari Rules.
Εγω παντως Ομαδα υποστηριζω και οχι οδηγους. (Ο Αγαπημενος μου αυτη την στιγμη ειναι το δυδυμο της BMW) μιας και δουλευω γι'αυτην!  :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καθόλου μπέμπα μου. ο καθένας μπορεί να δείχνει ανδιαφέρον και να ασχολείται με ό,τι θέλει. αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και ''pure women talk'', όπως σκωπτικά έγραψε ο παπαγιώργος. ή μήπως είναι κι έχω μπερδευτεί?
πηρα παντως μια καινουρια βαθιά κόκκινη όζα.... αλλο πραμα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω νιωθω πολυ διχασμενη.... απο την μια μισω τον κιμι απο την αλλη το πρωταθλημα επιβαλεται να ειναι κοκκινο :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
Ισως να παρακολουθεις F1 επειδη βλεπει και το ταιρι σου.
Δεν αρεσουν τα τουτου στις γυναικες.
Τραγουδα... Οταν εγω πηγαινα στη Μοντσα το Σεπτεμβρη του 1999 με πασο για τα pit της Ferrari o δικός μου δεν ηξερε οτι ο Ζακ ειναι ο γιος του Ζιλ...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ισως να παρακολουθεις F1 επειδη βλεπει και το ταιρι σου.
Δεν αρεσουν τα τουτου στις γυναικες.

Κάνεις λάθος. Υπάρχουν και γυναίκες που παρακολουθούν formula 1 γιατί έτσι γουστάρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί άντρες θεωρείτε ότι γυναίκες και τουτού δεν μπορούν να ταυτίζονται...  :huh:

Και το πρωτάθλημα θα ήθελα να το πάρει ο Hamilton γιατί είναι νέος, έχει κότσια και τους κοντράρει στα ίσα. Του λείπει λίγο η πείρα... αλλά θα δούμε.
:-*

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τραγουδα... Οταν εγω πηγαινα στη Μοντσα το Σεπτεμβρη του 1999 με πασο για τα pit της Ferrari o δικός μου δεν ηξερε οτι ο Ζακ ειναι ο γιος του Ζιλ...

ερε τυχη που την εχουν μερικοι... εγω που θα μπορουσα ανετα να παω γιατι γινεται μεσα στην χωρα μου αλλα δεν εχω τα λεφτα τι να πω; :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Κάνεις λάθος. Υπάρχουν και γυναίκες που παρακολουθούν formula 1 γιατί έτσι γουστάρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί άντρες θεωρείτε ότι γυναίκες και τουτού δεν μπορούν να ταυτίζονται...  :huh:

Και το πρωτάθλημα θα ήθελα να το πάρει ο Hamilton γιατί είναι νέος, έχει κότσια και τους κοντράρει στα ίσα. Του λείπει λίγο η πείρα... αλλά θα δούμε.
:-*
Απο τουδε και στο εξης κουμπαρουλα, χωριζουν τα τσανακια μας!!! :tickedoff: :tickedoff: Ακου ο Χαμιλτον :headbang: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :bottom: :bottom: :bottom:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Η ο Κιμι η ο Φελιππε για να μη γινει της καργιολας εδω μεσα :knuppel:

July να κανονίσουμε να παρακολουθήσουμε μαζί κάποιο grand prix... κι ας υποστηρίζουμε άλλες ομάδες. Δεν πειράζει. Θα έχει γέλιο...

Επισκέπτης
Οπαδος της Μ.L. στον καναπε μου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω νιωθω πολυ διχασμενη.... απο την μια μισω τον κιμι απο την αλλη το πρωταθλημα επιβαλεται να ειναι κοκκινο :S :S :S :S :S

το αποτελεσμα ιδιο θα ναι, ειτε το ενα γινει ειτε το αλλο μιας και κοκκινο θα βαφτεί.. αρα μεσα θα σαι!! Οπως και να χει εχεις επιλογη κ το πιο θερμο βραζιλιανο!! ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Stories

Νέο!