georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
pure women talk..
χαχα, έγραψες. γίνεται κουβέντα για αμάξια και λες ''pure women talk''. οι άντρες τι πρέπει να κουβεντιάζουν δηλαδή?
pure women talk..
Δηλαδη ο μηχανοκινητος αθλητισμός αφορα μονο τους αντρες;
Δηλαδη ο μηχανοκινητος αθλητισμός αφορα μονο τους αντρες;
πηρα παντως μια καινουρια βαθιά κόκκινη όζα.... αλλο πραμα..καθόλου μπέμπα μου. ο καθένας μπορεί να δείχνει ανδιαφέρον και να ασχολείται με ό,τι θέλει. αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και ''pure women talk'', όπως σκωπτικά έγραψε ο παπαγιώργος. ή μήπως είναι κι έχω μπερδευτεί?
μονο για το ποδοσφαιρο βλεπω.
Ενα παθος εχω και γω η καημενη, την F1. Αυτο το παθος μπορει να με μεταμορφωσει ευκολα σε νταλικιερη
Τραγουδα... Οταν εγω πηγαινα στη Μοντσα το Σεπτεμβρη του 1999 με πασο για τα pit της Ferrari o δικός μου δεν ηξερε οτι ο Ζακ ειναι ο γιος του Ζιλ...Ισως να παρακολουθεις F1 επειδη βλεπει και το ταιρι σου.
Δεν αρεσουν τα τουτου στις γυναικες.
πηρα παντως μια καινουρια βαθιά κόκκινη όζα.... αλλο πραμα..
Ισως να παρακολουθεις F1 επειδη βλεπει και το ταιρι σου.
Δεν αρεσουν τα τουτου στις γυναικες.
Τραγουδα... Οταν εγω πηγαινα στη Μοντσα το Σεπτεμβρη του 1999 με πασο για τα pit της Ferrari o δικός μου δεν ηξερε οτι ο Ζακ ειναι ο γιος του Ζιλ...
Απο τουδε και στο εξης κουμπαρουλα, χωριζουν τα τσανακια μας!!! Ακου ο ΧαμιλτονΚάνεις λάθος. Υπάρχουν και γυναίκες που παρακολουθούν formula 1 γιατί έτσι γουστάρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί άντρες θεωρείτε ότι γυναίκες και τουτού δεν μπορούν να ταυτίζονται...
Και το πρωτάθλημα θα ήθελα να το πάρει ο Hamilton γιατί είναι νέος, έχει κότσια και τους κοντράρει στα ίσα. Του λείπει λίγο η πείρα... αλλά θα δούμε.
:-*
Η ο Κιμι η ο Φελιππε για να μη γινει της καργιολας εδω μεσα
Ναι, ελα στη φωλια του Τιφοζι και θα περασεις καλα...July να κανονίσουμε να παρακολουθήσουμε μαζί κάποιο grand prix... κι ας υποστηρίζουμε άλλες ομάδες. Δεν πειράζει. Θα έχει γέλιο...
εγω νιωθω πολυ διχασμενη.... απο την μια μισω τον κιμι απο την αλλη το πρωταθλημα επιβαλεται να ειναι κοκκινο :S :S :S :S :S
εχω μια καινουρια καλη που κανει και πίιιιιιιιιιιπες..ρε συ, στο Παγκράτι έκλεισε εκείνη η καλή μανικιουρίστα που πηγαίναμε. άντε τώρα να βρεις καινούργια.