You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Formula-1 Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Απο εποχη Αυρτον Σεννα θα ελεγα ;) ;) ;)Ασημενια βελη και μονο..Απο εποχη χακιννεν...
Να παν' να σιγα μη δωσουμε 5 ευρω τον αγωνα. Και σε τι αναλυση θα το βλεπουμε? Δεν ακουσα να αναφερουν τιποτα. Εγω προσωπικα εχω ενα πιατο το οποιο δεν το εχω στησει αλλα θα το στησω και ας βλεπω απο το RTL με γερμανικη περιγραφη. Μαυρο στον ΑΝΤ1 επρεπε να ντρεπονται που τοσο καιρο δεν ειχαν βγαλει μια ανακοινωση να ξερει ο κοσμος τι να κανει και πως να το δει παρα ηταν στη μουγκα τοσο καιρο και δεν ελεγαν τιποτα μεχρι που μπηκαν στο κολπο NOVA και CONX και τωρα αποφασισαν να το δειξουν με συνδρομη. Οχι κυριοι του ΑΝΤ1 ευχαριστουμε δεν θα παρουμε. Μακαρι να τον . Μπηκανε μεσα περσυ μακαρι να μπουνε και φετος.Στον ΑΝΤ1 web tv με χρέωση 4,99 και στην τηλεόραση μαγνητοσκοπημένο στις 1.30!
Και φυσικά δεν είναι τα 5 euro που πρέπει να πληρώσεις ή η διαδικασία που σε βάζουν για να τα πληρώσεις, αλλά το νταβατζιλίκη του κάνω ότι γουστάρω σε αυτό το κράτος....με το έτσι θέλω, πλήρωσε για να δεις κάτι που στην υπόλοιπη ευρώπη προσφέρεται δωρεάν από κάθε εθνικό κανάλι...ας είναι καλά η δορυφορική (RTL,BBC,BAHRAIN,RAI).....
τι μαλΑΚΕς γαμω το κυριακουΝα παν' να σιγα μη δωσουμε 5 ευρω τον αγωνα. Και σε τι αναλυση θα το βλεπουμε? Δεν ακουσα να αναφερουν τιποτα. Εγω προσωπικα εχω ενα πιατο το οποιο δεν το εχω στησει αλλα θα το στησω και ας βλεπω απο το RTL με γερμανικη περιγραφη. Μαυρο στον ΑΝΤ1 επρεπε να ντρεπονται που τοσο καιρο δεν ειχαν βγαλει μια ανακοινωση να ξερει ο κοσμος τι να κανει και πως να το δει παρα ηταν στη μουγκα τοσο καιρο και δεν ελεγαν τιποτα μεχρι που μπηκαν στο κολπο NOVA και CONX και τωρα αποφασισαν να το δειξουν με συνδρομη. Οχι κυριοι του ΑΝΤ1 ευχαριστουμε δεν θα παρουμε. Μακαρι να τον . Μπηκανε μεσα περσυ μακαρι να μπουνε και φετος.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γαμω το κυριακου
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
εγω βρεπω απο το formula1.com σε live timing το qualifing. γιατι οι χρονοι lap ειναι τοσο αυξημενοι σε σχεση με τους περυσινους?
Έχουν προσθέσει ένα ΑΝΟΥΣΙΟ κομμάτι φίλε...
από zougla.gr το βρήκα το link. Καλή ανάλυση αλλά ψιλοκολλάει...
directos.lasexta.com πολύ καλό, χωρίς κολλήματα, pregame μετάδοη (2 ώρες πριν την έναρξη) , συνεντεύξεις, αναλύσεις, να πάει να γ@@@@θει ο ΑΝΤ1 που θέλει και 5 ευρω. Επιπλέον μαθαίνουμε και Ισπανικά
Οι δημοσιογράφοι , τσάτσοι, του Κυριακού δεν έπρεπε να αντιδράσουν κάπως ;
Αλλά όχι, αυτοί πληρώνονται και δεν ενδιαφέρονται για τους Ελληνες τηλεθεατές.
Οι δημοσιογράφοι , τσάτσοι, του Κυριακού δεν έπρεπε να αντιδράσουν κάπως ;
Αλλά όχι, αυτοί πληρώνονται και δεν ενδιαφέρονται για τους Ελληνες τηλεθεατές.
Επειδή και εγώ το έψαχνα σήμερα, βρήκα ότι θα το δούμε μόνο μέσω ίντερνετ από ξένα κανάλια.Εγώ έκανα αυτά που λέει στο παρακάτω blog για bbc.Μηπως ξέρουμε αν θα έχει ματάδοση από Αυστραλία???
Δεν βλέπω κάτι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ούτε στο WEB ANT1.
Επειδή και εγώ το έψαχνα σήμερα, βρήκα ότι θα το δούμε μόνο μέσω ίντερνετ από ξένα κανάλια.Εγώ έκανα αυτά που λέει στο παρακάτω blog για bbc.
σε ευχαριστώ. να'σε καλα.
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME