You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φορηγατζούδες-λεωφορειατζούδες-ταξιτζούδες. Δεν είναι τρελές καυλιάρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα givrgaras95
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.378
- Πόντοι
- 3.786
Ωραίο καυλάκι το πιπίνι!Και προσωπάρα και κορμάρα. Έκπληξη το επάγγελμα της.
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 7.537
- Πόντοι
- 1.056
Ενα άσπρο Mercedes?Τύπε νηματοθέτη επειδή ήμουν πολλά χρόνια στο χώρο και ξέρω μερικές, πίστεψέ με δεν υπάρχει κάτι καλό. Αλήθεια είναι ότι έχω δει μια που μοιάζει στη Ρουμάνα που λες, στα πέριξ του λιμανιού αλλά μέχρι εκεί. Οι Ελληνίδες που ξέρω εγώ, είναι στα ΔΕΝ!!! Στα πολύ ΔΕΝ!!! Εξαίρεση ίσως είναι μία που έχει γερανό και μάλιστα ΟΒΒΟ.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 903
- Πόντοι
- 86
Eνταξει η κοπελα ειναι καταρτισμενη σε επιπεδο οχι μονο χειρηστη αλλα εκπαιδευτη!. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες τετοιες στον κοσμο.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 903
- Πόντοι
- 86
Και πολυταλαντη, οπως λεει ο μπαμπας και στα κουμαντα και στα λογιστικα κτλ. Μπραβο στην κοπελα.Ωραίο καυλάκι το πιπίνι!Και προσωπάρα και κορμάρα. Έκπληξη το επάγγελμα της.
Φιλικο μου ζευγαρι 35 και 30 χρονων, εχουν αυτα τα διπλα μηχανηματα, φορτωτη/εσκαφεα και ασχολουνται με χωματουργικες εργασιες. Λοιπον η κοπελα χειριζεται τον φορτωτη και το Λαντ Ροβερ, το ιδιο καλα με τον αντρα της.
Αλλο γνωστο ζευγαρι 50αρηδες, αρρωστησε ο αντρας και η γυναικα απο την μια μερα σαν νοικοκυρα, εγινε ταξιτζου την αλλη. Διλποβαρδια και ξεχρεωσε σπιτι και ταξι. Σπουδαζει και 2 παιδια.
Εχω κι ενα παραδειγμα στο σοι μου. Κορη πρωτου μου εξαδελφου. Αριστουχα απο δημοτικο μεχρι πανεπιστημειο. Με το πουτελιωσε σπουδες την πηρε ο "Δημοκριτος". Μετα τρια χρονια, πηγε σε καποιο πανεπιστημειο Γερμανια. Σημερα ειναι Βιολογος ερευνητρια στην ΝΑΣΑ, Αμερικη. Και νοικοκυρα,, ρε παιδια. Ενια χρονων κοριτσακι, ετρεχε η μανα της στα νοσοκομεια με το αλλο τους παιδι και της ελεγε "Χρυσα, οταν ερθει ο μπαμπας ψηστου μια μπριζολα, τηγανησε πατατες και μετα πλυνε τα πιατα, καθαρισε και την κουζινα. Η αδερφη της, κοπροσκυλο. Νυχι, ματι, λουσο και τετοια. Καταφερε βεβαια και εγινε υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ.
Τα αναφερω ολα αυτα και σορρυ για το σεντονι, για να υπογραμμησω οτι δεν ειναι ολες Ελλεινιδες. Υπαρχουν και σωστες και αξιολογες γυναικες. Ειναι στον ανθρωπο σηγουρα, αλλα παιζουν μεγαλο ρολο και η οικογενεια και οι δασκαλοι.
Μπουδες ναστε καλα και να αγαπατε λιγο και τον εαυτο σας, ρε μαγγες. Σηγουρα το αξιζει
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.975
- Πόντοι
- 9.297
Tην ειχα πέσει σε μια ταξιτζου .
Εμφανίσιμη γύρω στα 40.
Ένιωσε μεγάλη έκπληξη που την πλησίασε έτσι κάποιος ..προφανώς σε όλη της την ζωή μέσω κοινών γνωστών λειτουργούσε.
Φυσικά δεν απάντησε ποτέ.Στ'αρχιδια μου,αυτή έχασε.
Εμφανίσιμη γύρω στα 40.
Ένιωσε μεγάλη έκπληξη που την πλησίασε έτσι κάποιος ..προφανώς σε όλη της την ζωή μέσω κοινών γνωστών λειτουργούσε.
Φυσικά δεν απάντησε ποτέ.Στ'αρχιδια μου,αυτή έχασε.