zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 2.756
Βλέπω... παπά(ρια) πήγε το νηματάκι σου. Παρόλο που ξέρω ότι πολλοί ξέρουν αλλά κάνουν τις πάπιες.
Δεν είδα μέσα στις 3 σελίδες να βάζει κάτι κάποιος άλλος εκτός από εσένα. Άρα παπά(ρια) ανταλλαγές.... ή μήπως έκανες και δεν το λες???
Πω, πω... ποιητής έπρεπε να γίνω.
Άντε... να σε βοηθήσω και εγώ λίγο... πάω να ανοίξω τα τεφτέρια μου με τις λίστες και να δω τι θα σου ποστάρω.
Αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω... θα ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι "γνωστοί" του χώρου που έχουν 100 φορές
πιο μεγάλες λίστες, ή θα παρακολουθούν εξ αποστάσεως και μόνο θα ζητάνε περισσότερες πληροφορίες μέσω πμ
με τα κλωνάρια τους και καλά ότι δεν έχουν να δώσουν και θα ήθελαν πολύ αλλά είναι νέοι, κλπ, κλπ, κλπ.
Άντε να δούμε..!!
Πάω να δω τι θα σου ποστάρω... επανέρχομαι.
πιστεύω όσοι είναι Αθηνα καλύτερα να βρεθούμε από κοντά να antalakxoume πληφορίες
για όσους έχουν βεβαια καλά κομμάτια
Φίλε εγώ έχω λίγα... αλλά ΜΟΝΟ καλά.
Ο παπά(ρας) Zadren έχει άπειρα... με το ένα πόδι στον τάφο, και 1-2 καλά.
σαλτα!Φίλε εγώ έχω λίγα... αλλά ΜΟΝΟ καλά.
Ο παπά(ρας) Zadren έχει άπειρα... με το ένα πόδι στον τάφο, και 1-2 καλά.
εγώ είχα αρκετές- αλλα χαθήκαμε γιατί είμαι ηλίθιος τις βαριέμαι εύκολα - πάνω από 2-3 φορες δεν πάω με την ίδια ποτε.
βαρεθηκες? γιατι δεν μπαινεις στο παιχνιδι να κανουμε χολολο....
προτιμαω να βλεπω να διαβαζω και να περιμενωβαρεθηκες? γιατι δεν μπαινεις στο παιχνιδι να κανουμε χολολο....
εσυ ξερεις καποια πραγματα
τα εχουμε μιλησει....
ΟΚπροτιμαω να βλεπω να διαβαζω και να[size=10pt] περιμενω[/size]
ok καλημεραΑναμένει εμένα μάλλον να δει τι θα βάλω.
Φίλε Τάσο περίμενε... δεν θα σε απογοητεύσω... απλά πρέπει να ανοίξω τα κιτάπια μου και τώρα θα είμαι εκτός γραφείου για λίγο.