Νέα

Forced Ejaculation – «Εξαναγκαστική» Σεξουαλική Εκτόνωση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : : Άρθρα BDSM : /p/bdsm_30.html

Forced Ejaculation – «Εξαναγκαστική» Σεξουαλική Εκτόνωση
/2012/03/forced-ejaculation.html




Η πραγματική εξουσία μιας Αφέντρας , καθώς και η δυνατότητά της να κυριαρχεί στο μυαλό και το σώμα ενός υποτακτικού , δεν απορρέει αποκλειστικά και μόνο απο την δυναμική της προσωπικότητα , την εξάσκηση των φετιχιστικών πρακτικών και  s/m παιχνιδιών , ή την ικανότητά της να διεισδύει στον ρόλο ενός αυταρχικού σεναρίου .




Εννοείται ότι όλα αυτά είναι σημαντικά αλλά υπάρχει ένας ακόμα παράγοντας που προσδιορίζει μια Αφέντρα που αρκετές φορές μπαίνει σε δεύτερη μοίρα . Μιλάμε πάντα για την απόλυτη εξουσία που έχει η ίδια , όσο αφορά την συχνότητα και τον τρόπο σεξουαλικής εκτόνωση του υποτακτικού της.




Έχω αναφθερθεί εκτενώς στην στέρηση οργασμού (orgasm denial) , σε τεχνικές εξευτελιστικής εκτόνωσης ( humiliating release ) , μασάζ προστάτη ( prostate massage) , επώδυνου αυνανισμού ( cruel milking ) και γενικά , σε όλους τους τρόπους που μια Αφέντρα διαθέτει στο οπλοστάσιό της , προκειμένου να ελέγξει την σεξουαλική εκτόνωση του υποτακτικού της .




Μιας και στην Ελλάδα , η πλειοψηφία των υποτακτικών αντρών , επιλέγει την λύση των Επαγγελματιών Αφεντρών για την εκπλήρωση των φαντασιώσεών τους , έχουμε συνηθήσει, λίγο έως πολύ , ένα αυταρχικό σενάριο , να έχει μια «γραμμικότητα» , δηλαδή                  Αρχή – Μέση – Τέλος και να μην είναι πολυδιάστατο , να επεκτείνεται δηλαδή και έξω απο το Studio/Dungeon .





Οι αναγνώστες που βιώνουν μια 24/7 (Femdom Relationship) μόνιμη σχέση Γυναικείας Κυριαρχίας , γνωρίζουν απο πρώτο χέρι ότι η μεγάλη κατηγορία των φετιχιστικών προγραμμάτων που έχουν να κάνουν με τον «έλεγχο» του αντρικού οργασμού , δεν μπορεί να εξομοιωθεί κατά 100 %  .




Ο έλεγχος του αντρικού οργασμού , είναι το απαραίτητο εργαλείο της Αφέντρας προκειμένου να καθιερώσει την εξουσία της στο μυαλό του υποτακτικού . Δεν μιλάμε μόνο για την στέρηση οργασμού  αλλά ακόμα και για το τρόπο που θα κάνουν σέξ με τον υποτακτικό να έχει το ρόλο ενός σκλάβου του σέξ ( sex slave) .




Ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι και αυτό της «Εξαναγκαστικής Σεξουαλικής Εκτόνωσης» ( Forced Ejaculation ) το οποίο πρόκειται για ένα είδος επώδυνου αυνανισμού (cruel milking) ο οποίος όμως , δεν έχει να κάνει με μια επώδυνη διαδικασία όπως το γνωστό φετίχ που έχει περιγραφεί σε προγενέστερο άρθρο.

Πως πραγματοποιείται η «Εξαναγκαστική Σεξουαλική Εκτόνωση ;

Το σενάριο , μπορεί να ξεκινήσει με την επιβολή στέρησης οργασμού απο την Αφέντρα .

Το χρονικό διάστημα , μπορεί να ποικίλει απο περίπτωση σε περίπτωση . Το ελάχιστο διάστημα που προτείνεται , είναι μια εβδομάδα , κατά την οποία , ο υποτακτικός , ζεί υπό ένα διαρκές σενάριο σεξουαλικής πρόκλησης απο την Αφέντρα του η οποία μπορεί να είναι ντυμένη με σέξυ εσώρουχα , να τον υποχρεώνει να της κάνει υποχρεωτικό στοματικό σέξ , είτε Ass Worship / Licking , είτε να τον προκαλεί με φετίχ που γνωρίζει ότι αρέσουν                (πχ ποδολαγνεία κλπ) .





Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας , ο υποτακτικός θα γίνει πειθήνιο όργανο στην Αφέντρα και το μυαλό του θα έχει «ρυθμιστεί» ώστε να έχει ώς πρωταρχικό του σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της .

Στο επόμενο βήμα , η Αφέντρα θα προβεί σε ένα έντονο session χρησιμοποιώντας ακραίο Εξευτελισμό ( Humiliation ) , Σωματική Τιμωρία (Spanking) , Σκαμπήλια ( Faceslapping)  .




Το session αυτό , είναι απαραίτητη εισαγωγή για το παιχνίδι που θα επακολουθήσει στην συνέχεια . Είναι απαραίτητο , η Αφέντρα να φανεί αυστηρή προκειμένου , σε συνδυσμό με την στέρηση οργασμού , να αποτυπωθεί μια και καλή στο μυαλό του υποτακτικού , ποιός έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού .

Στην συνέχεια , ο υποτακτικός ακινητοποιείται στο κρεβάτι απο την Αφέντρα η οποία τον δένει χειροπόδαρα ανάσκελα . Απο αυτό το σημείο και μετά , είναι στην διάθεσή της .

Η Ζώνη Αγνότητας , βγαίνει και σε αυτό το σημείο , θα φανεί ο μεγάλος ερεθισμός του υποτακτικού που φυσικά αποτελεί συνάρτηση της στέρησης αλλά και της εξουσίας της Αφέντρας που έχει επιβεβαιωθεί και με το αυστηρό session .

Το παιχνίδι ξεκινάει με την Αφέντρα , να του προσφέρει ένα απαλό μασάζ το οποίο ισορροπεί με έναν αργό και βασανιστικό αυνανισμό κατά τον οποίο , κύματα ηδονής θα χτυπάνε τον δεμένο υποτακτικό , το ένα μετά το άλλο .

Η Αφέντρα , δεν θα αργήσει να προσφέρει την πρώτη «εκτόνωση» . Το παιχνίδι όμως δεν θα σταματήσει εκεί .




Συνεχίζοντας με τον τρόπο της , ο ερεθισμός του υποτακτικού θα παραμείνει ( λόγω και της στέρησης τόσων ημερών ) και για ένα «δεύτερο γύρο» . Για ακόμα μια φορά ο υποτακτικός θα χαθεί σε μια θάλασσα ηδονής αλλά και πάλι η Αφέντρα θα συνεχίσει το μασάζ της και το «πείραγμά» της και για έναν ακόμα «γύρο» .

Η Σεξουαλική Εκτόνωση του υποτακτικού δεν θα σταματάει ποτέ . Η Αφέντρα κάθε φορά θα επανέρχεται για νέα εκτόνωση και τότε , σταδιακά , η ηδονή θα δίνει την θέση της στην υποταγή μιας και θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τον υποτακτικό .

Μετά την τρίτη φορά , που είναι εύκολο να επιτευχθεί με «αποχή» μιας εβδομάδας , η Αφέντρα θα πρέπει να καταφύγει σε «φετιχιστικούς τρόπους» ερεθισμού του υποτακτικού της προκειμένου να συνεχιστεί το «μαρτύριο» του .

Είτε με τα εσώρουχά της στο στόμα του , είτε κάθεται στο πρόσωπό του ενώ ασταμάτητα τον αυνανίζει , είτε με χρήση δονητή ή δάκτυλου , του ερεθίζει το προστάτη . Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και οι οργασμοί του υποτακτικού είναι συνεχείς και έντονη ενώ μπορεί το όλο αυτό παιχνίδι ( με τα απαραίτητα διαλλείματα» να συνεχιστεί και μια ολόκληρη νύχτα .




Η «Εξαναγκαστική Σεξουαλική Εκτόνωση» ( Forced Ejaculation) , για όσους «τυχερούς» τον έχουν δοκιμάσει είναι ίσως απο τις πιο ακραίες και έντονες εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει μια Δυναμική Κυριαρχική Αφέντρα στον υποτακτικό της .

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να υλοποιηθεί απο επαγγελματίες , μιας και η μια εκτόνωση , αποτελεί συνήθως και την λήξη ενός αυταρχικού σεναρίου αλλά , απο την άλλη ίσως οι επαγγελματίες Αφέντρες , το «ξανασκεφτούν» μιας και σαν πρόγραμμα , προσφέρεται στο εξωτερικό .

Για όσους τυχερούς , ζούν μια σαδομαζοχιστική σχέση με τις γυναίκες / συντρόφους τους , το συστήνω ανεπιφύλακτα .



Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Male Sex Slave – Υποτακτικός Σκλάβος του Σέξ
/2012/03/male-sex-slave.html
Dildo Training / Strapon Play  - Αλλαγή Ρόλων / Παιχνίδια με Στραπόν.
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Orgasm Denial / Chastity Belts / Prostate Massage – Στέρηση Οργασμού/Ζώνες Αγνότητας/Μασάζ Προστάτη .
/2011/11/orgasm-denial-massage.html
Forced Feminization – Η Απόλυτη Υποταγή Στην Αφέντρα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση
/2012/03/humiliating-release.html
Smothering / Ass & Pussy Worship – Κάτω Απο Τα Οπίσθια Της Αφέντρας
/2012/03/queening-smothering.html
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
φιλε μηπως ξερεις κανα κολπακι για ντριμπλες στο pro evolution?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom