Νέα

Foot fetish

• Μέλος που άνοιξε το νήμα javupIoader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

javupIoader

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
366
StockingStars - Whitney

ce5dff37c2c97027e05ea2db593898a9.jpg

640x480 | 314.56Mb | 00:28:34

Download links:

Επισκέπτης
Τα βίντεο που ανεβάζεις δεν έχουν καμία σχέση με foot fetish. Είναι το ακριβώς αντίθετο από foot fetish. Ο foot fetishist θέλει πάντα να βλέπει το πόδι της γυναίκας ολόγυμνο. Ο,τιδήποτε ντύνει το πόδι της γυναίκας τον ξενερώνει αφάνταστα. Άλλαξε τον τίτλο του thread, είναι τελείως άστοχος.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τα βίντεο που ανεβάζεις δεν έχουν καμία σχέση με foot fetish. Είναι το ακριβώς αντίθετο από foot fetish. Ο foot fetishist θέλει πάντα να βλέπει το πόδι της γυναίκας ολόγυμνο. Ο,τιδήποτε ντύνει το πόδι της γυναίκας τον ξενερώνει αφάνταστα. Άλλαξε τον τίτλο του thread, είναι τελείως άστοχος.

Picker καλημερα.

Μην τα ισοπεδωνεις ολα ρε τυπε. Εγω για παραδειγμα γουσταρω και ντυμενο ποδι να βλεπω σε τσοντα. Οπως επισης να φοραει και τα τακουνια. Ας τον τυπο να ανεβασει!! Ας βαλει τιτλο stockings και ετσι

:grin: :grin:

Επισκέπτης
Picker καλημερα.

Μην τα ισοπεδωνεις ολα ρε τυπε. Εγω για παραδειγμα γουσταρω και ντυμενο ποδι να βλεπω σε τσοντα. Οπως επισης να φοραει και τα τακουνια. Ας τον τυπο να ανεβασει!! Ας βαλει τιτλο stockings και ετσι

:grin: :grin:

Μπορεί να γουστάρεις να βλέπεις ντυμένο πόδι αλλά ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FOOT FETISH. Εγώ, που είμαι ο ορισμός του ποδολάγνου, δεν μπορώ σεξουαλικά να λειτουργήσω αν το πόδι της γυναίκας δεν είναι τελείως γυμνό. Αν η γυναίκα δεν βγάζει τα παπούτσια και τις κάλτσες της είναι σαν να μη με αφήνει να τη γαμήσω. Όσοι είναι πραγματικά άρρωστοι ποδολάγνοι όπως εγώ καταλαβαίνουν σίγουρα τι εννοώ. Δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα βίντεο με foot fetish!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom