αμα σε περνει απο το κολο εκεινη την ωρα και στο πει.παλι ανανδρος θα ειναι?αλλο την ώρα της πράξης κι άλλο την ώρα της κουβέντας και μάλιστα άνανδρα, πίσω αππ την πλάτη μου.
αφου δεν βολευει αλλιως.
αμα σε περνει απο το κολο εκεινη την ωρα και στο πει.παλι ανανδρος θα ειναι?αλλο την ώρα της πράξης κι άλλο την ώρα της κουβέντας και μάλιστα άνανδρα, πίσω αππ την πλάτη μου.
ε καλα τωρα..
κι αμα εισαι πισωκολλητο τί θες να κανει ? να γυρισει μπροστα σου να στο πει ????
γυρνα εσυ..
πισωκολητο ειπα, οχι οθωμανικο..τι λες???????????
να δώσω κώλο και να με περάσει για εύκολη?????
(τετοιες μαλακίες κάθεστε και σκέφτεστε, τετοιες μαλακίες θα σκέφτονται οι κοπελιές)
δηλαδη οσες δινουν κολο ειναι ευκολες?τι λες???????????
να δώσω κώλο και να με περάσει για εύκολη?????
(τετοιες μαλακίες κάθεστε και σκέφτεστε, τετοιες μαλακίες θα σκέφτονται οι κοπελιές)
πισωκολητο ειπα, οχι οθωμανικο..
μπουρδευτηκες.. :-* :-* :-* :-*
το ξερω.σορρυ, δικιο έχεις....
και γιατι τρελαθηκαν αυτες ολες? απο το πολυ το χρημα μηπως?
το ξερω.
να σου δωσω και μια συμβουλη ????
να μη δινεις κωλο στα αγορακια, μπορει να σε περασουν για ευκολη και να προσπερασουν..
ασε τις μαλακιες εσυ.εγω εχω ακουσει στο νησι μου οτι υπαρχουν Φοιτήτριες εκδιδόμενες αλλα εχουν της καρτες τους οι ταξιτζηδες και δεν της δινουνε οπου να ναι. στην μυτιληνη γινεται αυτο.
μα....πάλι δίκιο έχεις πάτερ!
(κι αν με περάσουν για ελλεινίδα και αντι να πηδαν εμ΄΄ενα πάνε στα μπου?)
την ελλεηνιδα δεν τις αρεσει να την γαμαει απο το κολο ουτε ο αντρα τις,ουτε ο γκομενος τις.την αρεσει να την γαμανε απο το κολο οταν κανει τις αρπαχτες τις με κανενα στα κρυφα.πάλι δίκιο έχεις πάτερ!
(κι αν με περάσουν για ελλεινίδα και αντι να πηδαν εμ΄΄ενα πάνε στα μπου?)
ασε τις μαλακιες εσυ.
εσυ αφου παλι δεν καταλαβαινεις για τί μιλαμε, γιατι γραφεις μαλακιες ????την ελλεηνιδα δεν τις αρεσει να την γαμαει απο το κολο ουτε ο αντρα τις,ουτε ο γκομενος τις.την αρεσει να την γαμανε απο το κολο οταν κανει τις αρπαχτες τις με κανενα στα κρυφα.
εσυ να ακους εμας τι σου λεμε εδω,και ασε τους ταξιτζιδες.εχεις ταβερνα παναθεμα σε.μεσα σε ολα τα κολπα επρεπε να ησουνα ρε.αληθεια ειναι ετσι εχω ακουσει
την ελλεηνιδα δεν τις αρεσει να την γαμαει απο το κολο ουτε ο αντρα τις,ουτε ο γκομενος τις.την αρεσει να την γαμανε απο το κολο οταν κανει τις αρπαχτες τις με κανενα στα κρυφα.
γιατι ρε γραφω μαλακιες? σου χαλαω κανενα ψηστηρι παλι?εσυ αφου παλι δεν καταλαβαινεις για τί μιλαμε, γιατι γραφεις μαλακιες ????
γιατι ρε γραφω μαλακιες? σου χαλαω κανενα ψηστηρι παλι?