masturbation goes cloud..καμια 30
Και μετα λενε γιατι ο νουμερο1 προορισμος εισαγομενης πορνιας ειναι η χωρα μας
masturbation goes cloud..καμια 30
τωρα προσφατα κ μαλιστα στην περιοδο των γιορτων ειχα παει σε ενα παρτυ στο galaxy bar του hilton.....οποιος εχει παει θα ξερει....glamour ατμοσφαιρα κτλπ κτλπ....εκει που καθομουν κ επινα το ποτο μου ερχεται ξαφνικα μια γκομενα αρκετα εμφανισιμη,αν κ λιγο ασχετη ως προσ το ντυσιμο,να φανταστειτε κρατουσε κρανος μηχανης κ μου ζηταει αναπτηρα...της λεω δεν εχω...την κοιταζω με νοημα,με κοιταζει....κ με ρωταει θελεις να σου δωσω το τηλεφωνο μου?κ δεν το δινεις της λεω....εντωμεταξυ μου συστηνεται ως φοιτητρια σε αψογα ελληνικα...πραγματι το γραφω στο κινητο μου...μετα απο 2-3 μερες την παιρνω τηλ. υποψιασμενος οτι κατι βρωμαει στην υποθεση κ δεν εκανα λαθος....η γκομενα μου προτεινει να συναντηθουμε σε καποιο ξενοδοχειο διπλα στο ωνασειο στη συγγρου...της ειπα οτι καλυτερα θα ηταν να τα λεγαμε πρωτα απο κοντα...τελικα δινουμε ραντεβου παλι καπου στη συγγρου στο υψος της παντειου....μου λεει οταν φτασεις εκει παρε με τηλ. για να σου πω απο κει που θα ερθεις....φτανω λοιπον εκει που ειπαμε την παιρνω παλι τηλ. κ μου λεει να ανεβω ενα-δυο στενα πιο πανω οπου κ βρισκοταν η πολυκατοικια οπου εμενε....οταν φτασεις εκει ξαναπαρε με λεει....ξαναπαιρνω....μου λεει οταν φτασεις στην εισοδο κανε μου αναπαντητη για να σου ανοιξω....δεν μου ειπε πιο κουδουνι να χτυπησω!κανω αναπαντητη,ανεβαινω στον τελευταιο οροφο κ μολις φτανει το ασανσερ ανοιγει δειλα δειλα μια πορτα...πραγματι σκαει μυτη η λεγαμενη....ωραιο μωρακι,με βαζει μεσα...ηταν ενα κανονικο διαμερισμα που εφερνε αρκετα σε φοιτητικο...κολλημενες φωτογραφιες απο δω κ απο κει,αρκουδακια κτλπ....αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι εγραφε εξω απο την πορτα οτι φυλασεται απο security!καθομαι στην καρεκλα,λεμε 2-3 κουβεντες περι ανεμων κ υδατων κ μετα ερχεται η κουβεντα στο μπακλαβωτο....μου ζηταει αρχικα 250....παζαρευω την τιμη κ την κατεβαζω στα 100....εχω την εντυπωση οτι αν επεμενα ισως κατεβαινε λιγο ακομα....γενικα ειναι κολπο αυτο σου λενε μια ψιλη τιμη αρχικα κ αν πιαστειςλιγουρης κ μαλακας τους τα σκας,διαφορετικα αν εισαι λιγο ξυπνιος το παζαρευεις κ παντα το κατεβαζουν....το γαμησι μπορω να πω οτι ηταν σχετικα μετριο...κ δεν διεφερε απο αυτο που κανει η οποιαδηποτε γκομενα σε ενα στουντιο...στο σωμα εδειχνε αρκετα καλη ντυμενη,αλλα τελικα οταν γδυθηκε ηταν καπως χαλαρη....οταν τελειωσαμε ξαναπιασαμε κουβεντα κ μου δειξε καποιες φωτογραφιες της στο κινητο τις οποιες μου της εστειλε κ με bluetooth....επισης μου δειξε καποιες φιλες της ωραια πιπινια φοιτητριες κ αυτες οπως ειπε,βεβαια γι'αυτο κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος...τουλαχιστον απ'οτι φαινοταν ειχαν τα χαρακτηριστικα ελληνιδων....αυτες τις φωτογραφιες δεν μου τις εστειλε ομως....εντωμεταξυ μου λεει χαμογελαστα ξερεις ποσες ειναι οι φοιτητριες που για ενα εξτρα εισοδημα πηδιουνται....?πολλες!απ'οτι αφησε να εννοηθει ειχε κ νταβαντζη αν κ δεν το ειπε ξεκαθαρα...την πηρα παλι μετα απο καποιες μερες τηλ συγκεκριμενα ηταν παραμονη πρωτοχρονιας κ μου ειπε χαρακτηριστικα το εξης που ηταν για γελια η μηπως για κλαματα,αφου στη θεση αυτη θα μπορουσε να ηταν καποιος απο μας....ξερεις σημερα δεν δουλευω...θα ειμαι με το αγορι μου κ την οικογενεια μου...!απο τοτε δεν την ξαναπηρα...σαν συμπερασμα νομιζω οτι ολα ειναι μια ιδεα...μπορειτε να βρειτε στα ιδια κυβικα γκομενα η κ καλυτερη σε ενα καλο στουντιο...απλα το μονο αξιοσημειωτο ειναι οτι βρισκεσαι στο διαμερισμα της κ νιωθεις οτι πηδας μια καθημερινη γκομενα που γνωρισες εξω....ισως θα υπαρχουν κ φοιτητριες που παραλληλα εργαζονται κ ως μοντελα....κ αυτες νομιζω ειναι που θα αξιζουν το κατι παραπανω...ποιος αλλωστε δεν σας λεει οτι ολα αυτα τα γκομενακια που συνανταμε στα clubs τα βραδυα ντυμενα μεσα στην χλιδα δεν ειναι φοιτητριες-πουτανες πολυτελειας...η ποιος δεν σας λεει οτι η ταδε γκομενα που ειχατε σχεση μαζι της κ σας τραβουσε στα εστιατορια πολυτελειας κ σεις τα σκαγατε σαν κοροιδα (οποιος τα σκαγε δηλαδη) δεν ηταν κ αυτες πουτανες!!νομιζω αρκετες....γενικα κυκλοφορει πολυ πουτανια κ στο κορμι κ το κυριοτερο στην ψυχη κ μετα λενε τρομαρα τους για τις ξενες...
μην στελνετε pm...δεν θελω να θιξω ονοματα η οτιδηποτε αλλο...παρα μονο ανεφερα το περιστατικο σαν προσωπικη εμπειρια...thanks
τηλ που τελειωνει σε 882 ????τωρα προσφατα κ μαλιστα στην περιοδο των γιορτων ειχα παει σε ενα παρτυ στο galaxy bar του hilton.....οποιος εχει παει θα ξερει....glamour ατμοσφαιρα κτλπ κτλπ....εκει που καθομουν κ επινα το ποτο μου ερχεται ξαφνικα μια γκομενα αρκετα εμφανισιμη,αν κ λιγο ασχετη ως προσ το ντυσιμο,να φανταστειτε κρατουσε κρανος μηχανης κ μου ζηταει αναπτηρα...της λεω δεν εχω...την κοιταζω με νοημα,με κοιταζει....κ με ρωταει θελεις να σου δωσω το τηλεφωνο μου?κ δεν το δινεις της λεω....εντωμεταξυ μου συστηνεται ως φοιτητρια σε αψογα ελληνικα...πραγματι το γραφω στο κινητο μου...μετα απο 2-3 μερες την παιρνω τηλ. υποψιασμενος οτι κατι βρωμαει στην υποθεση κ δεν εκανα λαθος....η γκομενα μου προτεινει να συναντηθουμε σε καποιο ξενοδοχειο διπλα στο ωνασειο στη συγγρου...της ειπα οτι καλυτερα θα ηταν να τα λεγαμε πρωτα απο κοντα...τελικα δινουμε ραντεβου παλι καπου στη συγγρου στο υψος της παντειου....μου λεει οταν φτασεις εκει παρε με τηλ. για να σου πω απο κει που θα ερθεις....φτανω λοιπον εκει που ειπαμε την παιρνω παλι τηλ. κ μου λεει να ανεβω ενα-δυο στενα πιο πανω οπου κ βρισκοταν η πολυκατοικια οπου εμενε....οταν φτασεις εκει ξαναπαρε με λεει....ξαναπαιρνω....μου λεει οταν φτασεις στην εισοδο κανε μου αναπαντητη για να σου ανοιξω....δεν μου ειπε πιο κουδουνι να χτυπησω!κανω αναπαντητη,ανεβαινω στον τελευταιο οροφο κ μολις φτανει το ασανσερ ανοιγει δειλα δειλα μια πορτα...πραγματι σκαει μυτη η λεγαμενη....ωραιο μωρακι,με βαζει μεσα...ηταν ενα κανονικο διαμερισμα που εφερνε αρκετα σε φοιτητικο...κολλημενες φωτογραφιες απο δω κ απο κει,αρκουδακια κτλπ....αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι εγραφε εξω απο την πορτα οτι φυλασεται απο security!καθομαι στην καρεκλα,λεμε 2-3 κουβεντες περι ανεμων κ υδατων κ μετα ερχεται η κουβεντα στο μπακλαβωτο....μου ζηταει αρχικα 250....παζαρευω την τιμη κ την κατεβαζω στα 100....εχω την εντυπωση οτι αν επεμενα ισως κατεβαινε λιγο ακομα....γενικα ειναι κολπο αυτο σου λενε μια ψιλη τιμη αρχικα κ αν πιαστειςλιγουρης κ μαλακας τους τα σκας,διαφορετικα αν εισαι λιγο ξυπνιος το παζαρευεις κ παντα το κατεβαζουν....το γαμησι μπορω να πω οτι ηταν σχετικα μετριο...κ δεν διεφερε απο αυτο που κανει η οποιαδηποτε γκομενα σε ενα στουντιο...στο σωμα εδειχνε αρκετα καλη ντυμενη,αλλα τελικα οταν γδυθηκε ηταν καπως χαλαρη....οταν τελειωσαμε ξαναπιασαμε κουβεντα κ μου δειξε καποιες φωτογραφιες της στο κινητο τις οποιες μου της εστειλε κ με bluetooth....επισης μου δειξε καποιες φιλες της ωραια πιπινια φοιτητριες κ αυτες οπως ειπε,βεβαια γι'αυτο κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος...τουλαχιστον απ'οτι φαινοταν ειχαν τα χαρακτηριστικα ελληνιδων....αυτες τις φωτογραφιες δεν μου τις εστειλε ομως....εντωμεταξυ μου λεει χαμογελαστα ξερεις ποσες ειναι οι φοιτητριες που για ενα εξτρα εισοδημα πηδιουνται....?πολλες!απ'οτι αφησε να εννοηθει ειχε κ νταβαντζη αν κ δεν το ειπε ξεκαθαρα...την πηρα παλι μετα απο καποιες μερες τηλ συγκεκριμενα ηταν παραμονη πρωτοχρονιας κ μου ειπε χαρακτηριστικα το εξης που ηταν για γελια η μηπως για κλαματα,αφου στη θεση αυτη θα μπορουσε να ηταν καποιος απο μας....ξερεις σημερα δεν δουλευω...θα ειμαι με το αγορι μου κ την οικογενεια μου...!απο τοτε δεν την ξαναπηρα...σαν συμπερασμα νομιζω οτι ολα ειναι μια ιδεα...μπορειτε να βρειτε στα ιδια κυβικα γκομενα η κ καλυτερη σε ενα καλο στουντιο...απλα το μονο αξιοσημειωτο ειναι οτι βρισκεσαι στο διαμερισμα της κ νιωθεις οτι πηδας μια καθημερινη γκομενα που γνωρισες εξω....ισως θα υπαρχουν κ φοιτητριες που παραλληλα εργαζονται κ ως μοντελα....κ αυτες νομιζω ειναι που θα αξιζουν το κατι παραπανω...ποιος αλλωστε δεν σας λεει οτι ολα αυτα τα γκομενακια που συνανταμε στα clubs τα βραδυα ντυμενα μεσα στην χλιδα δεν ειναι φοιτητριες-πουτανες πολυτελειας...η ποιος δεν σας λεει οτι η ταδε γκομενα που ειχατε σχεση μαζι της κ σας τραβουσε στα εστιατορια πολυτελειας κ σεις τα σκαγατε σαν κοροιδα (οποιος τα σκαγε δηλαδη) δεν ηταν κ αυτες πουτανες!!νομιζω αρκετες....γενικα κυκλοφορει πολυ πουτανια κ στο κορμι κ το κυριοτερο στην ψυχη κ μετα λενε τρομαρα τους για τις ξενες...
μην στελνετε pm...δεν θελω να θιξω ονοματα η οτιδηποτε αλλο...παρα μονο ανεφερα το περιστατικο σαν προσωπικη εμπειρια...thanks
Θεοςέτσι ειναι φίλε μου... με ένα 100αρικο ανοιγουν αρκετές τα πόδια.. και αν ζητάνε παραπάνω του δείχνω το εσκορτνιουζ και τον Z τι παίρνω με τα 100 ή 150 παραπάνω και το βουλώνουν.
Αυτο που δεν καταλαβαινο ειναι γιατι δεν μοιραζοντε τα τηλεφωνα τους το οποιο ειναι αμοιβαια καλο και για αυτες και για μας....
συμφωνω απολυτα. αρχισε εσυ (να δινεις τηλέφωνο) και ακολουθούμε και εμεις.
Αυτο που δεν καταλαβαινο ειναι γιατι δεν μοιραζοντε τα τηλεφωνα τους το οποιο ειναι αμοιβαια καλο και για αυτες και για μας....
Μου έλεγε μια φορά ενας μακαρίτης σημερα οικογενειακός φίλος, ο οποίος ήταν αθλητικός δημοσιογράφος και ήξερε τα θέματα της νύχτας και την μαφίας, πως η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που δουλευουν νύχτα κάνει βίζιτες σε ενα κλειστό κύκλο του επιχειρηματία ή απλά γαμιόνται χωρίς αντάλλαγμα, για να κατοχυρώνουν την εργασία τους.Να κανω μια ερωτηση που νομιζω θα δωσει και την απαντηση σε αυτο που ψαχνει το θρεντ: Τι ποσοστο των γυναικων 18-40 που δουλευουν νυχτα εχουν κανει εστω και μια φορα βιζιτα? (εξερουνται πουτανες, γνωστα Call Girls και Citytours, στριπτιζουδες και κωλομπαρουδες). Περιμενω απαντησεις επι του θεματος
να σου πω γιατί....
έγραψα σε παλιότερο ποστ πως στις 20 έρχεται φοιτήτρια από την Άρτα που θέλει 100 euro/ώρα και δίνει και κουλούρι….
Οι τελευταίες εξελήξεις είναι πως τις είπα να νοικοιάσει μεγαλύτερο σπίτι κοντά στην περιοχή μου και θα της πληρώνω εγώ το το ενοίκιο (500 euro/μήνα) και θα την πηδάω όποτε θέλω στο σπίτι της.
Και φυσικά και συμφώνησε…
Για πες μου.. τι λόγω έχω εγώ τώρα να δώσω το τηλέφωνο της ;;; αφού με 500 euro / μήνα θα την πηδάω όποτε θέλω ;;;
Άμα την χορτάσω και την βαρεθώ τότε θα την βοηθήσω να αυξήσει το εισόδημα της….. αλλά προς το παρών δεν έχω λόγω να την ξυπνήσω…
Να σού δώσω 1000 ευρώ τό μήνα, νά κρατάς τά 500 καί να τήν γαμάω εγώ όποτε θέλω;
Mε τά πεντακόσια πού θά κερδίσεις θά αγοράσεις ένα καλό Λεξικό καί μερικά βιβλία γραμματικής αφού "προς το παρών δεν έχω λόγω να την ξυπνήσω..."
έγραψες μεγάλεΝα σού δώσω 1000 ευρώ τό μήνα, νά κρατάς τά 500 καί να τήν γαμάω εγώ όποτε θέλω;
Mε τά πεντακόσια πού θά κερδίσεις θά αγοράσεις ένα καλό Λεξικό καί μερικά βιβλία γραμματικής αφού "προς το παρών δεν έχω λόγω να την ξυπνήσω..."
μη στέλνετε.. τα σβηνω.