Νέα

Φοιτήτρια με AIDS σκόρπισε τον τρόμο στην Θεσσαλονίκη..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pilot2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ναι αυτο σε πειραξε. Οχι οτι αυτη εβγαλε βιβλια χωρις να ξερει τι της γινεται ... και με βαση αυτα που εγραφε πηρε και αλλους στο λαιμο της. Ο κοσμος επηρεαζεται... πολυ ευκολοτερα απο οσο νομιζεις αρα εκανε μεγαλη ζημια η συγκεκριμενη

παλι δε με καταλαβες... ΔΕΝ την υποστηριζω κ επειδη μολις εμαθα τι και ποια ηταν δε μπορω να πω τπτ περι της συγκεκριμενης, το να λες ζωο ενα νεκρο ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλι δε με καταλαβες... ΔΕΝ την υποστηριζω κ επειδη μολις εμαθα τι και ποια ηταν δε μπορω να πω τπτ περι της συγκεκριμενης, το να λες ζωο ενα νεκρο ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕ

Οχι δεν λεω ΕΝΑΝ νεκρο ζωο... ειπα την συγκεκριμενη και εχω σοβαρο λογο οπως σου εξηγησα οταν εχω λογο δεν παιρνω πισω τα λογια μου. Σορρυ αλλα πρεπει να δεις το βιντεο στο σημειο που σου ειπα... δεν ντρεπεται και ο χαρδαβελλας που την καλεσε στο μεταξυ ενω ηξερε οτι θα παει εκει και θα αρχισει να τρολλαρει τους γιατρους

επειδη εχω περιστατικο που κοπελιτσα 22 χρονων νεοτατη επαθε νειλα απο εναν μαλακα γκομενο σε αυτα τα θεματα ειμαι πολυ οξυθυμος.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
να κανω μια ερώτηση..

ενας ασθενης με aids δεν εχει μια ξεχωριστη εμφανιση στην υγεια του παντα με καποιον αλλον που ειναι καλα στην υγεια του?

γιατι ξερω οτι οσοι ειναι με aids εχουν σημαδια στο σωμα τους, και γενικα στα κιλα ειναι κατω απο τον μεσο ορο του υψους τους..

10 χρόνια δεν έχω πάθει τίποτα. Έχουν βγάλει κάτι φάρμακα οι πούστηδες που σε κάνουν καλύτερο από πριν. Ούτε συνάχι το χειμώνα δεν κολάω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
10 χρόνια δεν έχω πάθει τίποτα. Έχουν βγάλει κάτι φάρμακα οι πούστηδες που σε κάνουν καλύτερο από πριν. Ούτε συνάχι το χειμώνα δεν κολάω.
Μπραβο τυπε  !!!!

Συνεχισε γερα στον δρομο που χαραξαν οι Μαρης και Λιονταρης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Οχι δεν λεω ΕΝΑΝ νεκρο ζωο... ειπα την συγκεκριμενη και εχω σοβαρο λογο οπως σου εξηγησα οταν εχω λογο δεν παιρνω πισω τα λογια μου. Σορρυ αλλα πρεπει να δεις το βιντεο στο σημειο που σου ειπα... δεν ντρεπεται και ο χαρδαβελλας που την καλεσε στο μεταξυ ενω ηξερε οτι θα παει εκει και θα αρχισει να τρολλαρει τους γιατρους

επειδη εχω περιστατικο που κοπελιτσα 22 χρονων νεοτατη επαθε νειλα απο εναν μαλακα γκομενο σε αυτα τα θεματα ειμαι πολυ οξυθυμος.
Φίλε, έχεις κάθε δίκιο να αγανακτείς. Στην ουσία του πράγματος όμως, πιο καλά θα περνούσες το μήνυμα που θές (και που είναι το σωστό) αν επικεντρωνόσουν στο ότι αυτή πέθανε από AIDS, παρά χαρακτηρίζοντάς την με οποιονδήποτε τρόπο, κάτι που πράγματι είναι προσβολή νεκρού. Στη χώρα μας και στον πολιτισμό μας, τέτοιες προσβολές δεν είναι ούτε νομικά, αλλά κυρίως ούτε ηθικά αποδεκτές για κανέναν που έχει πεθάνει. Όσο κι αν η μακαρίτισσα πέρασε πράγματι λάθος μηνύματα που μπορεί και να επηρρέασαν κάποιους. Κατά τα άλλα, οι δημοσιογράφοι είναι γνωστό ότι δεν έχουν δισταγμούς προκειμένου να αυξήσουν την τηλεθέασή τους. Τι να πώ για κάτι απίθανες τηλεοπτικές εκπομπές του Χαρδαβέλα περί εξωγήινων κλπ με απίθανους τύπους καλεσμένους, να μιλάνε για ώρες!!!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Φίλε, έχεις κάθε δίκιο να αγανακτείς. Στην ουσία του πράγματος όμως, πιο καλά θα περνούσες το μήνυμα που θές (και που είναι το σωστό) αν επικεντρωνόσουν στο ότι αυτή πέθανε από AIDS, παρά χαρακτηρίζοντάς την με οποιονδήποτε τρόπο, κάτι που πράγματι είναι προσβολή νεκρού. Στη χώρα μας και στον πολιτισμό μας, τέτοιες προσβολές δεν είναι ούτε νομικά, αλλά κυρίως ούτε ηθικά αποδεκτές για κανέναν που έχει πεθάνει. Όσο κι αν η μακαρίτισσα πέρασε πράγματι λάθος μηνύματα που μπορεί και να επηρρέασαν κάποιους. Κατά τα άλλα, οι δημοσιογράφοι είναι γνωστό ότι δεν έχουν δισταγμούς προκειμένου να αυξήσουν την τηλεθέασή τους. Τι να πώ για κάτι απίθανες τηλεοπτικές εκπομπές του Χαρδαβέλα περί εξωγήινων κλπ με απίθανους τύπους καλεσμένους, να μιλάνε για ώρες!!!

αυτο του ειπα κ εγω κ στραβωσε!

dimsko

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες λίγο χαλαρά!
Η ασθένεια ΔΕΝ θεραπεύται ακόμα (ισως δεν συμφέρει ακόμα να θεραπευτεί: συναντάται κυρίως στην Αφρική οπότε που λεφτά για θεραπεία και άρα που κέρδος για τις εταιρίες...).

Κολλάει ΒΑΣΙΚΑ με αίμα αλλά πολύ αίμα. Γι'αυτό και την έχουν τοξικομανείς, αδερφές (ο πρωκτός έχει αίμα αμα τον πολυ ξεσκίζεις) και σεξουαλικά τον δίνει το αρσενικό στο θυλικό και όχι ανάποδα (εδώ προσοχή στην γυναικία περίοδο).

Αυτό που βλέπω τελαυταία είναι αύξηση ενδιαφέροντος σε τραβεστί (κουλούρι δηλαδή). Δεν λέω έχει την .... ουσία του αλλά παιδιά αυξάνουμε πιθανότητες (τοξικομανείς, πρωκτικό με κώλο δουλεμένο άρα εσωτερικές πληγές).

Πέρα από αυτά προσοχή για με τον Άδωνη τώρα υπουργό ίσως σκάσει καμιά βόμβα αλλά ?πως έλεγαν τον άλλο μαλάκα καθηγητή που έβγαλε την βρωμα με την Ρωσίδα???

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
για αυτο μην γαμάνε ακάποτα τοξοβόλές και τραβέλια :sunglasses:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Κολλάει ΒΑΣΙΚΑ με αίμα αλλά πολύ αίμα. Γι'αυτό και την έχουν τοξικομανείς, αδερφές (ο πρωκτός έχει αίμα αμα τον πολυ ξεσκίζεις) και σεξουαλικά τον δίνει το αρσενικό στο θυλικό και όχι ανάποδα (εδώ προσοχή στην γυναικία περίοδο).

:thumbsup:

OP
OP
P

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εγω σας λέω πως μπορεί να είναι και μούφα η είδηση. Εάν η εν λόγω πουτάνα διαπίστωνε οτι εχει HIV, τι θα ήταν πιο λογικό? Να το έκανε βούκινο ή να εξαφανιζόταν διακριτικά?

Αν κάποια πάσχει απο HIV και το γνωρίζει και εξακολουθεί να εκδίδεται τότε η ποινή πρέπει να είναι εκτέλεση!

Και μούφα να είναι από κανένα αγαπούλη που έφαγε χυλόπιτα από καμιά κοκκινομάλλα(εδώ αναρωτιέμαι πόσες να υπάρχουν στη νομική του ΑΠΘ και να είναι και ωραία μουνιά για να ψωνίζονται) και πάλι επανέρχεται το θέμα του ακάποτου και της κάθε μαλακίας όλων των εμπλεκόμενων στο αγοραίο σεξ που για 5 λεπτά καύλας ΔΕΝ τηρούν κανόνες αυτοπροστασίας και του κοινωνικού συνόλου κλπ.

OP
OP
P

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και επειδή είμαι και πολύ πονηρός και μεγάλος μπινές να θέσω και το άλλο που περνάει από το μυαλό μου. Η χ ψώλα με τα ακάποτα κονομάει τρελά και μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού της να λέει "δε γαμιέται και aids να τσιμπίσω με τόσα φράγκα που θα έχω μέχρι να πεθάνω θα έχω φάρμακα οπότε στα μουνόχειλά μου". Εμείς με μεροκάματο 30 ευρώ που θέλουμε μιάμιση μέρα δουλειά για δέκα λεπτά χύσιμο τι θα κάνουμε; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
τα φάρμακα τα πέρνουν τζάμπα οι οροθετικοί..και 650 ευρώ το μήνα επίδομα απο την πρόνοια :sunglasses:

OP
OP
P

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
τα φάρμακα τα πέρνουν τζάμπα οι οροθετικοί..και 650 ευρώ το μήνα επίδομα απο την πρόνοια :sunglasses:
τα φάρμακα συντήρησης ναι. τα φάρμακα όπως ο νέγρος παίχτης του μπάσκετ στην αμερική που έγινε καλά όμως άντε να πάρεις μισό χάπι με τα 650 ευρώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παίδες λίγο χαλαρά!
Η ασθένεια ΔΕΝ θεραπεύται ακόμα (ισως δεν συμφέρει ακόμα να θεραπευτεί: συναντάται κυρίως στην Αφρική οπότε που λεφτά για θεραπεία και άρα που κέρδος για τις εταιρίες...).

Αυτό που βλέπω τελαυταία είναι αύξηση ενδιαφέροντος σε τραβεστί (κουλούρι δηλαδή). Δεν λέω έχει την .... ουσία του αλλά παιδιά αυξάνουμε πιθανότητες (τοξικομανείς, πρωκτικό με κώλο δουλεμένο άρα εσωτερικές πληγές).

Πέρα από αυτά προσοχή για με τον Άδωνη τώρα υπουργό ίσως σκάσει καμιά βόμβα αλλά ?πως έλεγαν τον άλλο μαλάκα καθηγητή που έβγαλε την βρωμα με την Ρωσίδα???

Η ασθενεια δεν θεραπευεται ακομα επειδη ο ιος μεταλλασεται ταχυτατα. Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που γραφω αλλα νομιζω οτι ετσι καπου το ειχα διαβασει.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Το προφίλ της Κοκινομάλας Ρωσίδας:Πρόκειται για μια μια ψηλή και εκθαμβωτική Κοκινομάλα κοπέλα γεννημένη στην Ρωσία η οποία ήρθε για μεταπτυχιακό πριν ένα χρόνο στο τμήμα νομικής του Α.Π.Θ .Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και λόγο της εκθαμβωτικής της παρουσίας μπόρεσε να διεισδύσει στα κοσμικά σαλόνια της Θεσσαλονίκης κάνοντας βίζιτες απο εκεί γνώρισε τον 55χρονο επιχειρηματία πατέρα τριών παιδιών.Βλέποντας την ψηλή κοκινομάλα και με μαύρα μάτια και γνωρίζοντας  απο φίλους του οτι η συγκεκριμένη ρωσίδα "εκδίδεται" ο 55χρονος επιχειρηματίας άρχιζε να την δελεάζει με  με τις προτασεις του.
Μετά τα όσα συνέβησαν και αφού η 22χρονη Ρωσίδα βρέθηκε θετική στο τέστ του ιού HIV ενημέρωσε τον 55χρονο λέγοντας του πως δεν ήξερε οτι ήταν φορέας του AIDS.  ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ www.to-gamato.com/2013/07/t-22-aids.html]http://www.to-gamato.com/2013/07/t-22-aids.html[/url]

Συνημμένα

• ααα.jpg
    ααα.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 24

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν υπάρχουν αυτά,αποκυήματα φαντασίας είναι

σαν τα "φιλόλογος έκανε όργια με μαθητές στην Πάτρα" που βγαίνει κάθε τρεις και λίγο

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
του ειπε λεει οτι δεν ηξερε οτι εχει aids..και εφυγε για τη χωρα της.. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories