ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Ρώτα τους κορνουτους εκεί στον ΣΚΑΙ.Ποιο ειναι το φρικιαστικο βιντεο που σοκαρε οοοολη την κοινωνια;;
Ρώτα τους κορνουτους εκεί στον ΣΚΑΙ.Ποιο ειναι το φρικιαστικο βιντεο που σοκαρε οοοολη την κοινωνια;;
Ρε και εγώ Έλληνας πατριώτης είμαι και ταυτόχρονα υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Κριμα στα νεα παιδια που θα ζησουν σε μια κοινωνια π@υστηδων και λεσβιων
Σιγα σιγα θα καταργησουν τις παρελασεις
Η μονη παρελαση που θα βιωσουν θα ειναι των ντιντηδων
Οποιος θα θελει να κανει δεσμο με γυναικα θα θεωρειτε ανωμαλος οποιος φλερταρει τι ιδιο
Μαυρες εποχες ερχονται
Δε νομιζω να συμφωνησειΣα γκομενα καλη θα ειναι,κοντη ειναι λιγο χοντρουτσικη θα ειναι και μιλφαρα στα 48 50 ποσο ειναι....
Στον ΣΚΑΙ αναφερθηκαν για ενα φρικιαστικο βιντεο που εχει σοκαρει ολη την κοινωνια.
Ενταξει το παλικαρακι ειναι αυνανιστηρι ολκης, αλλα τετοια διαπομπευση για εναν επιδειξια, δεν ξερω αν εχει ξανα υπαρξει.
Και πως τεκμαιρεται οτι οι υπολοιπες καταγγελειες βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα και οχι σε τιποτα αλληλεγγυες φεμιναζι που βγαζουν το αχτι τους;
Ναι, αυτα ειναι απο τα σημεια των καιρων μας.To θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση και είναι πολύ σοβαρό. Στα social γίνεται χαμός.
Δύσκολα βρίσκεις γυναίκα που να μην της έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Λογικά όλοι οι άντρες κυκλοφορούν έξω έτσι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.
Ο λόγος αυτής της έκτασης είναι ότι αυτός ο ανώμαλος αυνάνας είναι ντόπιος, νέος και όχι αποκρουστικός.
Ας μην την κυνηγούσε να τη βιάσει.Με το ζορι καταδικαζεται καποιος που εκανε κατι ποσο μαλλον οταν δεν το εκανε.
Φιλε εγω το εχω πει ειναι να φευγεις απο χωρες της δυσης εε και βορεια αμερικη,ταχα οτι εχουμε ελευθερια δημοκρατια αλλα δεν τολμας ουτε το τσιγαρο κατω να πεταξεις ολο περιορισμους ποινες και φυλακισεις.Ναι, αυτα ειναι απο τα σημεια των καιρων μας.
Το θεμα ειναι ομως να μην φτασουμε και στο αλλο ακρο, να μην μπορουμε να κοιταξουμε ή να κανουμε και ενα καμακι στο δρομο.Γιατι ετσι οπως παει, εκει οδευει το πραγμα με τα φεμιναζιδια.
Ρε ανθρωπε που ειδες το κυνηγι;;Ας μην την κυνηγούσε να τη βιάσει.
Δεν τον υποστηριζω. Περιγραφω απλως τι προβλεπεται.Ας μην την κυνηγούσε να τη βιάσει.
Κηνυγι εννοει οτι την ακολουθουσε απο πισωΡε ανθρωπε που ειδες το κυνηγι;;
Μηπως εισαι παπαγαλος;;
Η κουβα προς τηνδυση δεν ειναι η μετακομισε ανατολικαΦιλε εγω το εχω πει ειναι να φευγεις απο χωρες της δυσης εε και βορεια αμερικη,ταχα οτι εχουμε ελευθερια δημοκρατια αλλα δεν τολμας ουτε το τσιγαρο κατω να πεταξεις ολο περιορισμους ποινες και φυλακισεις.
Μολις μαζεψω ενα μπατζετ θα παω κουβα θα σβησω ιντερνετ κλπ και θα ζησω ανεμελα,γαμω τη δυση τους νομους της και τα γαμιολικα της.
Η ζωη ειναι σε χωρες εκτος δυσης τελος.
Ιδεολογικά εννοεί. Όχι γεωγραφικά . Ελπίζω τουλάχιστον.Η κουβα προς τηνδυση δεν ειναι η μετακομισε ανατολικα
Δυση εννοω δυτικο τροπο σκεψης και ζωης.Η κουβα προς τηνδυση δεν ειναι η μετακομισε ανατολικα
Προφανως δεν ειχε καραμπινα γεματη σκαγιαΚηνυγι εννοει οτι την ακολουθουσε απο πισω
Ηδη εχει παει εδω και καιροΝαι, αυτα ειναι απο τα σημεια των καιρων μας.
Το θεμα ειναι ομως να μην φτασουμε και στο αλλο ακρο, να μην μπορουμε να κοιταξουμε ή να κανουμε και ενα καμακι στο δρομο.Γιατι ετσι οπως παει, εκει οδευει το πραγμα με τα φεμιναζιδια.
Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48»,Θύμα 22χρονου: «Έδωσα τις πινακίδες του ΙΧ του στην αστυνομία από τον Νοέμβριο» | in.gr
Νέα σοκαριστικά στοιχεία.www.in.gr