Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Θα χε φορεσει κανα προκλητικο ξωπλατο....τι να κανει κ το παιδι...τα θελε η τσουλα.... :S :S :S :think:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
α. ποιος μίλησε για μπάζα?
β. πολύ καλύτερα να πηδάς μια μέτρια κοπελίτσα γκομενίτσα σου, παρά την κουκλάρα που όμως πληρώνεις.
συγκεντρωθείτε, είστε μεγάλοι άνθρωποι.
είμαστε στο μπου, όλοι ξέρουμε γιατί, αλλά να μην βαφτίζουμε το ζαμπόν μαλάκιο προς βρώση...

Εγώ μίλησα για μπάζα. Μου αρέσει η πραγματικότητα.
Αναφέρομαι σε οδοντιατρική & ιατρική, αθήνα, δεκαετία 1990 .
Στην καλύτερη για κάτι 5άρια μιλάμε.
Και είχαν και ... μπελά ! Δεν τον έπαιρναν τσακ μπαμ.
Και είχαν και ... άποψη ! Έπρεπε να φας στη μάπα μαλακίες.

Θα έπρεπε να καταδέχομαι δηλαδή να πηγαίνω σε κωλομάγαζα, να ακούω μαλακισμένη μουσική, να το παίζω λέτσος,
να τρώω σκατά ... να πίνω βρωμερή μούργια .... να βγω 50 φορές με μαλακισμένες παρέες , για να μου κάτσει
η σούλα/μαρία, 1.62 , 69 κιλά , μετά από 15 ραντεβού οι 2 μας και 80 εξόδους με τη μαλακισμένη παρέα της ;

Και στο μεταξύ να ακούω τον καπετανάκη που εχει μπούκλα στο μουστάκι , την παξιμαδοκλέφτρα και τις καβουρίνες ;;;;;

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑ0ΛΟ ;;;;;;;;;;

Σε 20 λεπτά, ερχόταν ρωσίδι 1.85 , με τέλειο σώμα και το ξέσκιζα.
Οπότε ήμουν όπως ήθελα, έκανα ό,τι γούσταρα .

Και επειδή δεν ήμουν αγάμητος, που και που έτρωγα και κάποια που άξιζε.
Και τα μπάζα που είχαν την ατυχία να με καψουρευτούν τα έστειλα στα ψυχοφάρμακα !!!!

Αμετανόητος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα μπουρδέλα θα έπρεπε να είναι όλα νόμιμα και να παρέχουν δωρεάν σεξ , σε όλους τους φοιτητές και φαντάρους,
τουλάχιστον 2 φορές το μήνα για τον καθένα.

Με κουπόνια.

Εισφορά/φορολογία σε είδος !!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.351
Πόντοι
206
Εμεις τα καναμε τριτη γυμνασιου αυτα!
Αλλες εποχες τοτε
Οχι στην πλατη! Τα πεταγαμε στα μπουφαν και στα μανικια μεσα!

Καγκουριες μενα λλα στα 15 οχι στα 20

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
3.425
μαγκες, μεγαλα παιδια ειαμστε ολοι εδω μεσα, ας μην μιλαμε σαν να ναι παιδακια μπροστα:
ενα μελος του σαιτ εχυσε μια φοιτητρια μεσα στη βιβλιοθηκη επρεπε να ναι ο τιτλος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
μεγαλυτερη ντροπη θα ειναι γι αυτον οτι θα ειναι ο αυνανας του απθ η γι αυτην που θα ειναι η χυμενη του απθ;

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
450
Πόντοι
301
Εγώ μίλησα για μπάζα. Μου αρέσει η πραγματικότητα.
Αναφέρομαι σε οδοντιατρική & ιατρική, αθήνα, δεκαετία 1990 .
Στην καλύτερη για κάτι 5άρια μιλάμε.
Και είχαν και ... μπελά ! Δεν τον έπαιρναν τσακ μπαμ.
Και είχαν και ... άποψη ! Έπρεπε να φας στη μάπα μαλακίες.

Θα έπρεπε να καταδέχομαι δηλαδή να πηγαίνω σε κωλομάγαζα, να ακούω μαλακισμένη μουσική, να το παίζω λέτσος,
να τρώω σκατά ... να πίνω βρωμερή μούργια .... να βγω 50 φορές με μαλακισμένες παρέες , για να μου κάτσει
η σούλα/μαρία, 1.62 , 69 κιλά , μετά από 15 ραντεβού οι 2 μας και 80 εξόδους με τη μαλακισμένη παρέα της ;

Και στο μεταξύ να ακούω τον καπετανάκη που εχει μπούκλα στο μουστάκι , την παξιμαδοκλέφτρα και τις καβουρίνες ;;;;;

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑ0ΛΟ ;;;;;;;;;;

Σε 20 λεπτά, ερχόταν ρωσίδι 1.85 , με τέλειο σώμα και το ξέσκιζα.
Οπότε ήμουν όπως ήθελα, έκανα ό,τι γούσταρα .

Και επειδή δεν ήμουν αγάμητος, που και που έτρωγα και κάποια που άξιζε.
Και τα μπάζα που είχαν την ατυχία να με καψουρευτούν τα έστειλα στα ψυχοφάρμακα !!!!

Αμετανόητος.

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

Επισκέπτης
Δυστυχως υπαρχουν και φοιτητες ινσελ. Λιγοι αλλα υπαρχουν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
φώναζε βοήθεια , λεει , η τύπισσα ....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
Τα μπουρδέλα θα έπρεπε να είναι όλα νόμιμα και να παρέχουν δωρεάν σεξ , σε όλους τους φοιτητές και φαντάρους,
τουλάχιστον 2 φορές το μήνα για τον καθένα.

Με κουπόνια.

Εισφορά/φορολογία σε είδος !!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.079
Πόντοι
1.206
αλλοδαπος πρεπει να ταν

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Αντε και Peter North μεγαλε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φοιτητής σε μπουρδέλα ρε φίλε?
όλοι πηδάγαμε
ποιοι ολοι? σε ποια σχολη?
εγω ημουν βιολογια απθ.
100 γυναικες και 80 αντρες
θεωρητικα είχαμε ελλειψη από αντρες
πρακτικα
5 αντρες ειχαν γκομενα και αλλοι 5 πηγαιναν μπουρδελα, οι αλλοι 70 την χουφτα τους γιατι οι 95 γυναικες θεωρουσαν ότι δεν ηταν ακομη ετοιμες στα 20 τους ή ότι δεν υπηρχε ο κατάλληλος αναμεσα στους 80!!!!!(που στα 20 μεχρι πριν 5.000 χρονια πεθαιναν, οποτε αναγκαστικα τα προηγουμενα 10.000.000 χρονια κανανε σεξ από τα 12 για να αναπαραχθουν, εννοείται χωρις γαμους και μπιρι μπιρι με την τοτε προτογονη γλωσσα κλπ)

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Ανυπόμονος και σκληρός κ@ριολης ο φοιτητής!  :heavymetalbig: :uglystupid: :2funny:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
Συγνώμη, δεσποινίς, για αεροδρόμιο καλά πάω;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ποιοι ολοι? σε ποια σχολη?
εγω ημουν βιολογια απθ.
100 γυναικες και 80 αντρες
θεωρητικα είχαμε ελλειψη από αντρες
πρακτικα
5 αντρες ειχαν γκομενα και αλλοι 5 πηγαιναν μπουρδελα, οι αλλοι 70 την χουφτα τους γιατι οι 95 γυναικες θεωρουσαν ότι δεν ηταν ακομη ετοιμες στα 20 τους ή ότι δεν υπηρχε ο κατάλληλος αναμεσα στους 80!!!!!(που στα 20 μεχρι πριν 5.000 χρονια πεθαιναν, οποτε αναγκαστικα τα προηγουμενα 10.000.000 χρονια κανανε σεξ από τα 12 για να αναπαραχθουν, εννοείται χωρις γαμους και μπιρι μπιρι με την τοτε προτογονη γλωσσα κλπ)

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

Και τώρα κάτι γίνεται.
Αλλά αρχές δεκαετίας 1990 , με το φόβο του aids και τη γκλαμουριά , που όλες την είχαν δει χριστίνα ωνάση , τίνα λιβανού
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ....

Ρε τυπε, πρέπει να αποδεχόμαστε βασικές αλήθειες!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ , ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν είναι δικό μας θέμα !
Είναι δικό τους !!!!

Είναι σαν να λέει ο άλλος ότι είναι γαμάτος σκιέρ και θα σαρώσει ....

Στην έρημο !!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Και να είναι ... γαμάτος σκιέρ !!!!!!!

Ποιες ειναι οι γκομενες που θα παραμεινουν αγαμητες για τα επομενα 5 χρονια; Για ποιες μιλας;

Τις ηλίθιες φοιτήτριες ;;;
Εκτός κι αν κάνουν καμιά μακροχρόνια σχέση .......

Δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς.
Δεν με ενδιέφεραν όταν ήμουν εγώ φοιτητής !
Τώρα με ενδιαφέρουν λιγότερο από το πλέξιμο.

Το οτι δεν σου εκατσαν εσενα τοτε Λακη δεν σημαινει οτι δεν γαμιουνται τα κοριτσια. Μια χαρα γαμιουνται και καλα κανουν. Σε καθε ευκαιρια, καθε μερα γαμιουνται και χαιρονται τη ζωη τους. Ποια 5 χρονια αγαμιας γραφεις ρε Λακη; Ουτε 5 μερες δεν καθονται χωρις πουτσα τα κοριτσια.

Κατι μπαζα μονο ισως, αλλα ακομα και αυτα εχει μαλακες που χωνονται και σε αυτα.

Χορηγοι, γκομενοι, φιλοι, ξεκαρφωτοι σε διακοπες-εξοδους, ολοι γαμανε. Που τα εχεις δει αυτα που λες οτι μενουν 5 χρονια αγαμητες; Που ζεις ρε Λακη; Τι πραγματικοτητα εχεις πλασει μεσα στο μυαλο σου περι της κοινωνιας;

Επαναλαμβανω, επειδη δεν γαμηθηκαν με εσενα και δεν σου δινουν αναφορα με ποιον γαμιουνται και καθε ποτε γαμιουνται, δεν παει να πει οτι δεν γαμιουνται φιλε.

Ειναι δυνατον μια κοπελα στα 19-20-21-22-23-24-25 της να μην γαμιεται; Πανω στα καλυτερα της χρονια που θα κανει ολες τις τρελες της και τις φαντασιωσεις της;

Ειναι η ηλικια που θα μαθει και θα μαζεψει εμπειριες Λακη, απλα. Μη γραφεις ακυρα πραγματα.

Λακη παρτουζωνονται πολυ αγρια οι φοιτητριες. Αν θες να σου δωσω συντεταγμενες να παρεις ματι. Εχει δικιο εδω ο Σαββιδης. Πανω στις μεγαλες καβλες τους ειναι, θελουν να αποκτησουν εμπειριες και να εκπληρωσουν φαντασιωσεις. Απλα δεν πανε με μεγαλους.

Αρχικα  :hi: :hi: :hi: .

Εν συνεχεια, σαφως και πανε με μεγαλυτερους τους. Το κρυβουν απο τους παντες για να μην τις χαρακτηρισουν καπως αλλα απο τα 19 τους εως και τα 25 τους, οσες ειναι 7αρακια και πανω, το εχουν ως must να πανε με αντρες που τις περνανε τουλαχιστον 15 χρονια. Θελουν να περασουν καλα, να μαθουν πραγματα, να κανουν γνωριμιες, να γεμισουν εμπειριες.

Απλα, δεν το λενε πουθενα διοτι φοβουνται το τι θα πει η καθε καριολα φιλη τους ή οι γυρω τους γενικα. Κανουν οτι κανουν και το κρατανε για τον εαυτο τους.

Αρκετα συχνα εχουν εναν μαλακα κοντα στην ηλικια τους για να τον μοστραρουν στο κοσμο, να τις βγαζει εξω, να τις συνοδευει και ταυτοχρονα εχουν και τον πιο μεγαλο για τις γερες πουτσιες και ολα τα υπολοιπα.

Απο παντα ηταν ετσι, απλα οσο περνανε τα χρονια τολμουν ολοενα και πιο πολλες και ζουν τη περιπετεια τους, τις φαντασιωσεις τους.

Να ναι καλα το διαδικτυο, τα σοσιαλ και οι διαφορες ταινιες που τους δινουν ελευθερια και ιδεες.

Αν θελεις να ασχοληθεις σοβαρα με το αθλημα και παιξεις σωστα μπαλα, συντομα θα φτασεις στο συμπερασμα οτι δεν φτανουν οι ωρες. Το μονο σου προβλημα μετα ειναι οτι δεν φτανουν οι ωρες, ο χρονος. Ειδικα οταν βαλεις το νερο στο αυλακι και στησεις το κυκλωματακι...γαμησε τα...εξαντληση.

Παιξε σωστα μπαλα, αντρικα και θα δεις οτι δεν φτανουν οι ωρες. Ολα τα αλλα, γραφτα στα αρχιδια σου, λογια αποτυχημενων που προσπαθουν να πεισουν και τους αλλους οτι ειναι ετσι οπως τα λενε. Μη τυχει καποιος και πετυχει αυτο που δεν πετυχαν και τους κανει να νιωσουν ασχημα, αχρηστοι.

Παιξε γερα, αντρικα, τηρησε τους κανονες του παιχνιδιου και θα δεις συντομα ποια ειναι η λαμπερη αληθεια. Της πουτανας το μουνι γινεται, πουτσα να ειναι μονιμως σηκωμενη χρειαζεσαι, λεγειν-τροπο-συμπεριφορα και λεφτα για τα εξοδα παραστασεως και θα βαρεθεις να γαμας. Παντου ψαχνουν ολες εναν αντρα να κανει τη διαφορα απο το τσουρμο με τους μαλακες-πιθηκους που εχουν καθημερινα γυρω τους για του το δωσουν στο πιατο και να περασουν καλα. Αυτη ειναι η αληθεια.

Τωρα ο καθε αποτυχημενος και απαξιωμενος απο τα γκομενακια, θα βγει να πει τη παπαρια του και τις θεωριες αποτυχιας και μιζεριας. Στα αρχιδια μας. Το παιχνιδι ειναι εξω ολο το 24ωρο και γινεται της πουτανας, καθε μερα, παντου, με ολους τους τροπους.

Απλα, δεν ειναι ολα για ολους. Ευτυχως.

Δεν είναι τυχαίο που και οι 2 σαρώνουν στο Mr. Malakas.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom