Νέα

Flip flop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νόμιζα συμφωνούσες και έπεσα απο τα σύννεφα :think:

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
τι ειναι αυτο το flip flop ρε παιδια?
εγω flip flop ξερω μια τεχνολογια ηλεκτονικων κυκλωματων σε τρανζιστορ (ενισχυτης αν θυμαμαι καλα)....ειμαι πισω μαλλον ε...?

Bλέπεις οι γυναίκες τα διαστρέβλωσαν ΟΛΑ.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
δλδ εσενα σου φανηκε απολυτως νορμαλ το να θεωρουνται οι 30αρες γριες με γερικα ποδια?
αυτο θελει να πει η ποιητρια οτι τα ειδε ολα παλι :2funny:
καλα μη σχολιασω αλλα κ αλλα που γραφτηκαν κ σ αυτο το τοπικ χαχαχα

Έτσι λένε όλες και μετά λένε "μα τι βρίσκουν αυτοί οι άντρες στις μικρές;"

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στόχος της μέσης γυναίκας είναι να ψωνιστει στο επακρον... και αυτο το έχουμε καταλάβει όλοι προ πολλου.. Τωρα μπορει να ειναι τα flip flop(εμενα μου θυμίζουν ένα παλιο εργαστηριο της σχολής μου :2funny: :2funny:) χτες ήταν κάτι άλλο μεθαύριο μπορει να είναι κατι πιο τρελό ακόμα.. Το συμπερασμα μου είναι οτι τις γραφω όλες στα παπαρια μου οτι και να κάνουν φτάνει να είμαι εγώ καλα και να τις καλογαμάω ετσι και αλλιως αυτες εχουν το προβλημα και αλλαζουν συνέχεια.. εμένα στα αρχιδια μου

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μαγκες θα το ξαναπω αλλη μια φορα!ΕΙναι στα Αγγλικα το βιντεο, αλλα προσεξτε τι λεει η Αμερικανικη Ενωση Υγειας για τους κινδυνους στα ποδια των γυναικων, ξαναδινω τον συνδεσμο...

Θα επανελθω και αργοτερα.Για τους αντρες που τα φορανε, το λιγοτερο, πισσα και πουπουλα τους χρειαζεται...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αισχος με τις ξυπολητες πια!!! :headbang:

πες τα τοντοκ :thumbsup:

ευτυχως ολες φορανε μποτουλες τωρα κ ηλ8α στα ισα μου :headbang2: :cum: :crazy:

Matsola_Man

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους αλανιάρηδες συναγωνιστές!
Περαστικός ήμουν και το 'χα ρίξει στην ανάγνωση, ώσπου έπεσα στο καυτό θέμα των flip-flops  :grin:
Ρε παιδιά, εδώ θα συμφωνήσω με το φίλο todoc, πρόκειται για ό,τι πιο σιχαμένο έχει φορεθεί ποτέ στη γυναικεία μόδα!
Εκτός από το προφανές, ότι μαζεύει ότι βρωμιά κυκλοφορεί στο δρόμο, εξαρτάται και από τη διάθεση της «καλής σου», αν θα στη φέρει μέσα στο κρεβάτι!
Είμαι σίγουρος πως είναι μια από τις πουστρο-μόδες που μας ήρθαν από την άλλη μεριά του ατλαντικού. Φαίνεται λοιπόν ότι τσιμπάμε μόνο τις αηδίες τους μιας και τα καλά των Αμερικανίδων (σεξουαλική χειραφέτηση) περνάνε στο ντούκου.
Ελπίζω μόνο κάποτε να περάσει και η μόδα αυτή, του γυφτο-οριεντάλ, γιατί όπως έδειξε και στο βίντεο ο zanclod, θα τους αφήσει χοντρά κουσούρια και θα τρέχουν στους χειρούργους να τα σιάξουν  :rolleyes:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αντε, να βαλουμε και εμεις εκεινες τις πλαστικες καφε σαγιοναρες σημα κατατεθεν της δεκαετιας του 70 οι οποιες επιβιωνουν ακομα.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
...και μετά στραβοκοιτάνε εμένα που πάω για καφέ με τις μπούφαλο του στρατού...πόρνες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φλιπ φλοπ κ παπαριες..γιατι δεν τα λέτε σανδάλια ρε μαγκες?
οι ελληνιδες ειναι ΤΟΣΟ βλάχες που αν οι αμερικανιδούλες βαλουν χύσι στο αυτί αντι για σκουλαρήκι,θα το ακολοθήσουν αβλεπί..
Αυτη ειναι η νεα μόδα που πρεπει να φερουμε συνάδελφοι..Το χύσι μας θα αποκτήσει την αξία του βασιλικού πολτού κ των σβαρόφσκι..

Matsola_Man

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου σαφώς και ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να τα λέμε σανδάλια. Γιατί σανδάλια φορούσαν και οι περίφημες εταίρες, που ενέπνευσαν στους μεγάλους άνδρες της αρχαιότητας και τα οποία δένανε με τον αστράγαλο. Οχι σαν αυτή την αηδία το δίχαλο, που τους χώνεται αναμέσα στα δάχτυλα και αυτές το σέρνουν μέσα στη μπίχλα του νεοελληνικού πεζοδρομίου, βγάζοντας αυτόν το αηδιαστικό ήχο φλάπ, φλάπ...
Μου φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός πάμε πρός τα πίσω. Αντε και στα τέσσερα σε λίγο (με σαμάρι) :cheesy:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εγω με τους φιλους μου τα λεμε και "Δίχαλα", λογω του οτι σχηματιζουν διχάλα και ειναι ο,τι πιο εμετικο εχουν δει τα ματια μου να φοριουνται στη γυναικα. Flip-flops για αυτους που εχουν σπουδασει ηλεκτρονικα ειναι τα γνωστα ολοκληρωμενα που χρησιμοποιουνται στα ψηφιακα ηλεκτρονικα, αλλα στη γενετειρα τους την Αμερικη τα ονομασαν ετσι λογω του εμετικου παλμοειδους ηχου που παραγουν κατα την προσκρουση της σολας με την πατουσα κατα το περπατημα!!!
Δε μπορει να συγκριθει με τιποτα ενα διχαλο με μια ωραια γοβα, ή μια ωραια μποτα, παπουτσια που καλυπτουν τις ατελιες του ποδιου και φυσικα τη βρωμα που υπαρχει πολλες φορες...Δινει "στιβαροτητα" στη γυναικα η γοβα και η μποτα, ενω διχαλο εκπεμπει καρακιτσαριο και κατιναριο...
Θυμαμαι στα 80'ς τις μαναδες μας που τα φοραγαν μονο για να πανε στη θαλασσα και στο σπιτι και τωρα βλεπεις την γκομεναρα με και γαμω τα ντυσιματα και κοιτας κατω και τρως φολα...
Τωρα καποιος συναγωνιστης που ανεφερε οτι δεν βλεπει βρωμικες πατουσες, μαλλον σε αλλον κοσμο ζει...
Με τη λογικη να το παρετε ρε παιδια, δεν ειναι δυνατον μεσα στο κατακαλοκαιρο, μεσα στη ζεστη και στη μπιχλα και στη γεματη σκονη χωρα μας, να μη βρωμισει το ποδι...Δε γινονται αυτα τα πραγματα...Εδω εχουμε βαρεθει να απαριθμουμε αμετρητες βρωμικες πατουσες και δαχτυλα...
Τα παπουτσια που φοραμε λερωνονται, δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να μη λερωθουν τα ποδια μιας γυναικας που ειναι εκτεθειμενα...
Το εχω αναπτυξει το θεμα με πολλους φιλους και γνωστους και η συντριπτικη πλειοψηφια συμφωνει στο οτι ειναι μια αηδια και μιση αυτα τα "παπουτσια".
Τοι χειροτερο κιολας ειναι οτι οδηγουν κιολας με αυτα και θεωρουν οτι δεν ειναι επικινδυνα!!!
Τελος παντων, εχουμε να πουμε πολλα ακομα για το φαινομενο αυτο της πανμεγιστης κακογουστιας, που οπως ειπε και Matsola_Μan, ειναι ξενοφερτο, ενω μονο τις αηδιες ξερουμε να υιοθετουμε και τα ουσιωδη να τα απορριπτουμε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ZANCLOD72
φιλε αποψη σου να το θεωρεις αντιεσθητικο....!!εμενα προσωπικα μου αρεσουν και ειδεικα σε ωρεες γυναικες....!
τωρα οσο για την μυρωδια δεν πιστευω οτι μυριζουν μονο και μονο για τον λογο οτι το ποδι αναπνεει...!!συγκρινετο μου με ενα σπορτεξ-καλτσα...!
οσο για την οδηγηση ειναι πως βολευει τον καθενα...!!
εγω οσους εχω δει με διχαλα να οδηγανε τα βγαζουνε και οδηγουνε ξυπολητοι...!!ολοι μου λενε οτι τους βολευεει...οταν προσπαθησα και εγω δεν τα καταφερα(δηλ δεν με βολευε με την καμια)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οπως και εσενα thanoss  ειναι δικαιωμα , να το θεωρεις καλαισθητο και ελκυστικο και ισως και καυλωτικο...
Το θεμα ειναι οτι πιστευω ακραδαντα, οτι στην συντριπτικη πλειοψηφια των ανδρων, προκαλει απο αδιαφορια μεχρι απεχθεια και αρεσουν σε ελαχιστους...
Προσωπικη ερευνα που εχω κανει και ισως αποδειχθει και μεσα απο αυτο site...
Οσον αφορα τις γυναικες, απλα αγοραζουν ο,τι βλεπουν στη βιτρινα, ετσι απλα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οπως και εσενα thanoss  ειναι δικαιωμα , να το θεωρεις καλαισθητο και ελκυστικο και ισως και καυλωτικο...
Το θεμα ειναι οτι πιστευω ακραδαντα, οτι στην συντριπτικη πλειοψηφια των ανδρων, προκαλει απο αδιαφορια μεχρι απεχθεια και αρεσουν σε ελαχιστους...
Προσωπικη ερευνα που εχω κανει και ισως αποδειχθει και μεσα απο αυτο site...
Οσον αφορα τις γυναικες, απλα αγοραζουν ο,τι βλεπουν στη βιτρινα, ετσι απλα...

απλα αγοραζουν ο,τι βλεπουν στη βιτρινα, ετσι απλα...
καλα σε αυτο δεν θα διαφωνησω...!!!
κοιτα καυλωτικο δεν το θεωρω αλλα αν ξερει ποια θα το φορεσει και πως να το συνδιασει μ αρεσει....!!!
δεν τρελενομαι κιολας, εκει που μου την δινει να τα βλεπω απο φαλενες........!και να ξεχυλιζει το ποδι...!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ξεχασμενο θεμα.........
Καλοκαιρι ερχεται...
και ΄γω ενα εχω μονο να πω σαν ειδικος των γυναικειων ποδιων.

Το χαρισμα οχι απλα  των ωραιων αλλα των τελειων ποδιων {πατουσες-δαχτυλα} το εχουν οι Ρωσιδες,οι λοιπες ανατολικοευρωπαιες,οι ουγγαρεζες οι Τσεχες,αυτες εχουν τα πιο ωραια ποδια στον κοσμο.
Ξεχασα να πω και τις Λατινοβραζιλιανες.

Περιττα τα σχολια.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
κουραγιο και το προβλημα δειχνει να απερχεται
η μοδα στο παπουτσι τεινει σε ψηλα πελματα ντυμενα με φελο η τσουβαλι,ψαθα και τα ρεστα .
οποτε το αρχαιο ελληνικο σανδαλο οπως λεγεται φευγει σιγα-σιγα(στα επομενα 5 χρονια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom