Νέα

Flip flop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχει καταντήσει αηδία πια με τη μόδα με τα flip flops που οι ελεεινίδες έσπευσαν να υιοθετήσουν για να μη τις πουν ντεμοντέ. Βγαίνει η κάθε μία με τις πατουσάρες της σα τραβέλι και κυκλοφορεί όλο καμάρι. Που πας μωρή βλαχάρα με την πατούσα έξω σα τσολιάς; Και τουλάχιστον να είχε και καμία χαριτωμένες σεξουαλικές πατουσίτσες, εδώ οι περισσότερες είναι σα το μόγλη μετά από κρίση πλατυποδίας.

Και επιπλέον μέσα στην πόλη, την κίνηση και τον κόσμο τα πόδια τους είναι μες στη βρώμα και τη μαυρίλα κι αυτές καμαρώνουν. Ειδικά κάτι χοντρές που θέλουν και επίσκεψη στο nail studio για να αναδείξουν την ομορφιά τους (μη ξεράσω). Που πας μωρή φάλαινα καμαρωτή και νομίζεις ότι θα μας καυλώσεις όταν σε βλέπουμε και αναρωτιόμαστε αν θα μας ξανασηκωθεί; Άσε και τις 30άρες γριές που θέλουν να το παίξουν σεξουάλες και νομίζουν ότι οι άντρες καυλώνουν με τα γέρικα μπιχλιάρικα πόδια τους.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Έχει καταντήσει αηδία πια με τη μόδα με τα flip flops που οι ελεεινίδες έσπευσαν να υιοθετήσουν για να μη τις πουν ντεμοντέ. Βγαίνει η κάθε μία με τις πατουσάρες της σα τραβέλι και κυκλοφορεί όλο καμάρι. Που πας μωρή βλαχάρα με την πατούσα έξω σα τσολιάς; Και τουλάχιστον να είχε και καμία χαριτωμένες σεξουαλικές πατουσίτσες, εδώ οι περισσότερες είναι σα το μόγλη μετά από κρίση πλατυποδίας.

Και επιπλέον μέσα στην πόλη, την κίνηση και τον κόσμο τα πόδια τους είναι μες στη βρώμα και τη μαυρίλα κι αυτές καμαρώνουν. Ειδικά κάτι χοντρές που θέλουν και επίσκεψη στο nail studio για να αναδείξουν την ομορφιά τους (μη ξεράσω). Που πας μωρή φάλαινα καμαρωτή και νομίζεις ότι θα μας καυλώσεις όταν σε βλέπουμε και αναρωτιόμαστε αν θα μας ξανασηκωθεί; Άσε και τις 30άρες γριές που θέλουν να το παίξουν σεξουάλες και νομίζουν ότι οι άντρες καυλώνουν με τα γέρικα μπιχλιάρικα πόδια τους.

Γέρασες, μου φαίνεται, Todok, και δε μπορείς πια να καταλάβεις τη μόδα...

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Με γέρασε πριν την ώρα μου το αντιαισθητικό θέαμα των flip flops!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πες τα ρε μεγαλε!!!
Εγω τα ειπα χθες σε ενα thread με τη Mounitsa!
Αμαν πια με αυτη την αηδια τη μοδα!Οχι και ολα τα σκατα να μας τα πλασαρουν και σαν ωραια...
Κοιτα και αυτο το βιντεακι να καταλαβεις για την επικινδυνοτητα του πραγματος...
Εδω οι Αμερικανιδες δηλωνουν αμετανοητες, οι Ελληνιδες θα παρουν χαμπαρι???

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε ειπαμε μη τα ισοπεδωνουμε ολα.

Οι γκομενες με τα σανδαλακια ειναι φετιχ τρελο.

Σου ερχεται να τα γλυψεις επι τοπου.

Ελαχιστες φορες εχω δει να ειναι βρωμικα τα ποδια/δαχτυλα απο αυτο το πραμα.

Ειπαμε να λεμε τα κακα αλλα μη το γαμησουμε τελειως.

Ειναι απιστευτο να φοραει σανδαλια η γκομενα και να εχει βαμμενα νυχακια και περιποιημενα δαχτυλα ετοιμα για γλειψιμο  :rockon:

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σήμερα είδα μία 40άρα που έδειχνε τα γερασμένα πόδια της... σκέτη αηδία... και επιπλέον η επίπεδη σόλα τις κάνει να μοιάζουν με ουρακοτάγκους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
τι ειναι αυτο το flip flop ρε παιδια?
εγω flip flop ξερω μια τεχνολογια ηλεκτονικων κυκλωματων σε τρανζιστορ (ενισχυτης αν θυμαμαι καλα)....ειμαι πισω μαλλον ε...?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
guys τι ειναι αυτο το flip flp??

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα σανδαλια ρε μαγκες. Που φορανε οι γκομενες, τα πεδιλακια.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε ειπαμε μη τα ισοπεδωνουμε ολα.
Οι γκομενες με τα σανδαλακια ειναι φετιχ τρελο.
Σου ερχεται να τα γλυψεις επι τοπου.
Ελαχιστες φορες εχω δει να ειναι βρωμικα τα ποδια/δαχτυλα απο αυτο το πραμα.
Ειπαμε να λεμε τα κακα αλλα μη το γαμησουμε τελειως.
Ειναι απιστευτο να φοραει σανδαλια η γκομενα και να εχει βαμμενα νυχακια και περιποιημενα δαχτυλα ετοιμα για γλειψιμο  :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άναλ...με χτύπησες στο αδύνατο σημείο μου...... :rockon: :rockon: :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τι ειναι αυτο το flip flop ρε παιδια?
εγω flip flop ξερω μια τεχνολογια ηλεκτονικων κυκλωματων σε τρανζιστορ (ενισχυτης αν θυμαμαι καλα)....ειμαι πισω μαλλον ε...?
guys τι ειναι αυτο το flip flp??

Για το σπιτι καλα ειναι....και να τα φοραν οποιες πρεπει....

Ερωτηση:  γιατι δεν εχω δει ποτε σαλονικια να φοραει τετοια αλλα σχεδον γοβες..(και μπραβο τους...)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Γιατί εκεί είναι γυναίκες, αν και ψώνια, ενώ εδώ είναι κυρίες... φτασμένες...χα χα

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Είναι ξεκούραστα και πιο άνετα. Συνδυάζονται πιο έυκολα. Είναι της μόδας. Τα καταλαβαίνω και τα σέβομαι όλα.
Όσες κοπέλες φοράνε όμως όχι μόνο σανδαλάκια, αλλά και μπαλαρίνες και σαγιονάρες από το Μάη μέχρι τον Οκτώβρη, ας αναλογιστούν ότι : ο κώλος τους κάνει χερούλια δεξιά και αριστερά ΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΣ κι αν είναι. Το πόδι τους φαίνεται πιο μονοκόμματο και πιο κοντό. Και ό,τι και να λέμε και να θέλουμε, το τακούνι είναι πιο ερεθιστικό.
Για την οδήγηση, το περπάτημα τη δουλειά κι όταν έχετε τα πόδια σας κρυμμένα κάτω από το γραφείο, ναι, βάλτε ό,τι θέλετε. Ακόμα και ποδοσφαιρικά εξάταπα, αν γουστάρετε.
Την πλειοψηφία, τα ίσια παπούτσια δεν την κολακεύουν._

Ο (απόλυτα δικαιολογημένος) γυναικείος αντίλογος : άντρες και σαγιονάρα. Που πας ρε καράβλαχε ? Σαγιονάρα στην παραλία κι όταν πλένεις το αυτοκίνητο, ΜΟΝΟ.
Καράβλαχε.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Για το σπιτι καλα ειναι....και να τα φοραν οποιες πρεπει....

Ερωτηση:  γιατι δεν εχω δει ποτε σαλονικια να φοραει τετοια αλλα σχεδον γοβες..(και μπραβο τους...)

Ελα τωρα...ολες με γοβες κυκλοφορουνε? :-
Θα βγαλουνε καλους τα ποδαρακια τους :P

Επισκέπτης
Θα διαφωνήσω με τον Todok . Τα πεδιλάκια είναι μεγάλη κάβλα ειδικά αν συνοδεύονται με αλυσιδίτσες ή δακτυλιδάκια στα δάκτυλά τους. :sperm: :sperm: :smitten:
Φυσικά και πρέπει να έχουν ωραία πόδια , πατουσίτσες και δακτυλάκια αλλά ώς επι το πλείστον οι Ελληνίδες νομίζω ότι τα έχουν .

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

Συνημμένα

• maraki_1.jpg
    maraki_1.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 25

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ εσενα σου φανηκε απολυτως νορμαλ το να θεωρουνται οι 30αρες γριες με γερικα ποδια?
αυτο θελει να πει η ποιητρια οτι τα ειδε ολα παλι :2funny:
καλα μη σχολιασω αλλα κ αλλα που γραφτηκαν κ σ αυτο το τοπικ χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom