Νέα

Fleshlight Poll

• Μέλος που άνοιξε το νήμα captivating
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειμαι κάτοχος

• 1 fleshlight

Ψήφοι: 6 21,4%
  • 2 fleshlight

Ψήφοι: 1 3,6%
  • >=3 fleshlight

Ψήφοι: 1 3,6%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 13 46,4%
  • Ναι έχω πολλούς φακούς στο σπίτι μου

Ψήφοι: 7 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28
OP
OP
C

captivating

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι γινετε ρε παιδιά μονο εγώ εχω fleshlight??? :2funny:

arxangelos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Να σας ρωτήσω όσοι το πήρατε με τα μεταφορικά και το τελωνείο τι γίνετε?

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
σε αυτό το poll ας πούμε πόσοι απο τους ελληνες έχουν αγοράσει το δημοφιλές sex toy.
εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος 3ων
1)οriginal pink lady (πρώτη αγορά  :grin:)
2)STU mocha
3)Alien Vortex

και για όσουν δεν γνωρίζουν ορίστε
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Fleshlight[/url]

και καλα τι?
αραζεις στη πολυθρονα σου και βαζεις αυτη τη πλαστικουρα στο πουτσο σου και τι βρισκεις :think:
αμα εισαι 15 χρονων ειναι οκ
αλλα αμα 30αριζεις μεγαλε ανοιξε τη μπαλκονοπορτα και πηδα στο κενο

arxangelos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Πως οι γυναίκες έχουν δονητες οι άντρες έχουν αυτό. Με τα μεταφορικά ξέρει κανείς τι παίζει τελωνείο κτλ.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πόσο έχει? υπάρχει κανένας αντιπρόσωπος ελλάδα?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
συμφέρει να το πάρω από ελλάδα ή εξωτερικό? που είναι πιο φθηνά?
δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά,αν συνυπολογίσεις και τα μεταφορικά..το classic pink κοστίζει 60 ευρώ στο επίσημο σαιτ, και εγώ έκανα δώρο στο φίλο μου που τον παράτησε η γυναίκα ένα που έχει το όνομα μιας πορνοσταρ με 75 ευρώ από ελληνικό κατάστημα..

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Στην Αθηνα που το μουνι το βρισκεις με 15 ευρω το προιον αυτο δεν εχει λογο υπαρξης.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Να πω επίσης στον TurboThor πως υπάρχουν παρόμοια ,άλλων εεταιρειών με 20 ευρώ..
(το όνομα του καταστήματος ελληνιστί είναι πλανήτης σεξ,δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους..
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Στην Αθηνα που το μουνι το βρισκεις με 15 ευρω το προιον αυτο δεν εχει λογο υπαρξης.
Σεβαστή η άποψή σου,αλλά εγώ σε αυτές που το δίνουν για 15 ευρώ,θα πήγαινα μόνο με στολή βιοχημικού πολέμου...

lover2598

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ θέλω παιδιά να αγοράσω ένα fleshlight αλλά

1. δεν ξέρω ποιο μου ταιριάζει πιο πολύ
2. απο που να το παραγγείλω αφού φοβάμαι να αγοράσω μεσω Internet και δεν εχω το θαρρος να παω στο sex shop της περιοχής μου
3. φοβάμαι ρε μήπως κολλήσω τπτ. Υπάρχει περίπτωση να είναι "λερωμένα" , να έχουν υπολείμματα σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσηματων κλπ ???

για πειτε τη γνωμη σας

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Και εγώ θέλω παιδιά να αγοράσω ένα fleshlight αλλά

1. δεν ξέρω ποιο μου ταιριάζει πιο πολύ
2. απο που να το παραγγείλω αφού φοβάμαι να αγοράσω μεσω Internet και δεν εχω το θαρρος να παω στο sex shop της περιοχής μου
3. φοβάμαι ρε μήπως κολλήσω τπτ. Υπάρχει περίπτωση να είναι "λερωμένα" , να έχουν υπολείμματα σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσηματων κλπ ???

για πειτε τη γνωμη σας
Γιατί φοβάσαι από το ιντερνετ? Προπληρωμένη πιστωτική κάρτα και σου έρχεται σε διακριτική συσκευασία.
Να κολλήσεις τι? Καινούριο θα το πάρεις και θα είναι για σένα..Δε θα το "εκδίδεις" στους φίλους σου! Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κολλήσεις οτιδήποτε από γκόμενα (έστω και αν σου λέει ότι είσαι ο μοναδικός της) παρά από αυτό. Αρκεί να ακολουθείς τις οδηγίες πλύσης

lover2598

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το sex toy δεν είναι καθαρό, είναι χρησιμοποιημένο ή γενικά δεν θα είμαι ο 1ος που θα το χρησιμοποιήσει. Μου έχει καρφωθί ότι μπορεί να έχει κάποια υπολείμματα απο κονδυλώματα, έρπη κλπ κλπ και μόλις πας να το χρησιμοπιήσεις να κολλήσεις. Η άλλη λύση ειναι να χρησιμοποιείς προφυλακτικό αλλά δεν λέει ύστερα απο ένα σημείο και μετά...

Είναι ένας φόβος όπως τα τατουαζ...Αν και είναι αποστειρωμένες οι βελόνες κλπ φοβάσαι μηπως έχες κολλήσει AIDS, HIV ή παρόμοια σεξ. μεταδ. νοσηματα. Για αυτό και δεν το αγοράζω παρ'όλο που το θελω τα τελευταια 3 χρονια ...

Έχετε χρησιμοποιήσει άλλα προιόντα απο sex shop άφοβα;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το sex toy δεν είναι καθαρό, είναι χρησιμοποιημένο ή γενικά δεν θα είμαι ο 1ος που θα το χρησιμοποιήσει. Μου έχει καρφωθί ότι μπορεί να έχει κάποια υπολείμματα απο κονδυλώματα, έρπη κλπ κλπ και μόλις πας να το χρησιμοπιήσεις να κολλήσεις. Η άλλη λύση ειναι να χρησιμοποιείς προφυλακτικό αλλά δεν λέει ύστερα απο ένα σημείο και μετά...

Είναι ένας φόβος όπως τα τατουαζ...Αν και είναι αποστειρωμένες οι βελόνες κλπ φοβάσαι μηπως έχες κολλήσει AIDS, HIV ή παρόμοια σεξ. μεταδ. νοσηματα. Για αυτό και δεν το αγοράζω παρ'όλο που το θελω τα τελευταια 3 χρονια ...

Έχετε χρησιμοποιήσει άλλα προιόντα απο sex shop άφοβα;
Πρώτον θα το πάρεις από sex shop και όχι από τη λαική ή τους γύφτους..Θα είναι απόλυτα ασφαλές ,καθαρό και μετά εφόσον το πλένεις σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή δεν υπάρχει πρόβλημα.Εννοείται πως δεν το δανείζεις σε άλλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom