captivating
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι γινετε ρε παιδιά μονο εγώ εχω fleshlight???
σε αυτό το poll ας πούμε πόσοι απο τους ελληνες έχουν αγοράσει το δημοφιλές sex toy.
εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος 3ων
1)οriginal pink lady (πρώτη αγορά )
2)STU mocha
3)Alien Vortex
και για όσουν δεν γνωρίζουν ορίστε
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Fleshlight[/url]
65-80 ευρω,ανάλογα με το μοντέλο..τα μεγάλα σεξ σοπ το έχουν..πόσο έχει? υπάρχει κανένας αντιπρόσωπος ελλάδα?
65-80 ευρω,ανάλογα με το μοντέλο..τα μεγάλα σεξ σοπ το έχουν..
δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά,αν συνυπολογίσεις και τα μεταφορικά..το classic pink κοστίζει 60 ευρώ στο επίσημο σαιτ, και εγώ έκανα δώρο στο φίλο μου που τον παράτησε η γυναίκα ένα που έχει το όνομα μιας πορνοσταρ με 75 ευρώ από ελληνικό κατάστημα..συμφέρει να το πάρω από ελλάδα ή εξωτερικό? που είναι πιο φθηνά?
Σεβαστή η άποψή σου,αλλά εγώ σε αυτές που το δίνουν για 15 ευρώ,θα πήγαινα μόνο με στολή βιοχημικού πολέμου...
Στην Αθηνα που το μουνι το βρισκεις με 15 ευρω το προιον αυτο δεν εχει λογο υπαρξης.
Στην Αθηνα που το μουνι το βρισκεις με 15 ευρω το προιον αυτο δεν εχει λογο υπαρξης.
Σεβαστή η άποψή σου,αλλά εγώ σε αυτές που το δίνουν για 15 ευρώ,θα πήγαινα μόνο με στολή βιοχημικού πολέμου...
Μαλακια σου φιλε, τιποτα δεν κολλας... Ασε το πλαστικο μουνι και τραβα να γαμησεις.
Γιατί φοβάσαι από το ιντερνετ? Προπληρωμένη πιστωτική κάρτα και σου έρχεται σε διακριτική συσκευασία.Και εγώ θέλω παιδιά να αγοράσω ένα fleshlight αλλά
1. δεν ξέρω ποιο μου ταιριάζει πιο πολύ
2. απο που να το παραγγείλω αφού φοβάμαι να αγοράσω μεσω Internet και δεν εχω το θαρρος να παω στο sex shop της περιοχής μου
3. φοβάμαι ρε μήπως κολλήσω τπτ. Υπάρχει περίπτωση να είναι "λερωμένα" , να έχουν υπολείμματα σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσηματων κλπ ???
για πειτε τη γνωμη σας
Πρώτον θα το πάρεις από sex shop και όχι από τη λαική ή τους γύφτους..Θα είναι απόλυτα ασφαλές ,καθαρό και μετά εφόσον το πλένεις σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή δεν υπάρχει πρόβλημα.Εννοείται πως δεν το δανείζεις σε άλλους!Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το sex toy δεν είναι καθαρό, είναι χρησιμοποιημένο ή γενικά δεν θα είμαι ο 1ος που θα το χρησιμοποιήσει. Μου έχει καρφωθί ότι μπορεί να έχει κάποια υπολείμματα απο κονδυλώματα, έρπη κλπ κλπ και μόλις πας να το χρησιμοπιήσεις να κολλήσεις. Η άλλη λύση ειναι να χρησιμοποιείς προφυλακτικό αλλά δεν λέει ύστερα απο ένα σημείο και μετά...
Είναι ένας φόβος όπως τα τατουαζ...Αν και είναι αποστειρωμένες οι βελόνες κλπ φοβάσαι μηπως έχες κολλήσει AIDS, HIV ή παρόμοια σεξ. μεταδ. νοσηματα. Για αυτό και δεν το αγοράζω παρ'όλο που το θελω τα τελευταια 3 χρονια ...
Έχετε χρησιμοποιήσει άλλα προιόντα απο sex shop άφοβα;