Νέα

Flash Forward (TV series) - το δικο μας mosaic

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anoixtomyalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
παντα θα υπαρχει μια σειρα που να μας πορωνει.
μετα το Lost (respect) ηρθε το flashforward
τι ειδατε στο δικο σας flashforward?
εγω ειδα  :fuck2:...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Από ότι φαίνεται ότι δούμε μέχρι τις 27/5...μετά δεν έχει άλλο, δε σκέφτονται να το προχωρήσουν στο abc.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Η σειρά έχει κοπεί και επίσημα...και πολύ άντεξε!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Αναλυτικά εδώ οι σειρές που κόπηκαν,ανανεώθηκαν,και οι σειρές που είναι θέμα ωρών ή ημερών να ανανεωθούν!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Kριμα ,εμενα μου αρεσε πολυ . :(

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το flashforward ηταν καλη σειρα , αλλα πολυ ακριβη παραγωγη και γι αυτο κοβεται. Κριμα και εμενα μου αρεσε και θετει το βασικο ερωτημα αν η προφητεια κανει τον προφητη ή ο προφητης την προφητεια...?

Παντως η λιστα που παρεθεσε ο φιλος παραπανω ειναι αναμενομενη πιστευω. Αν και το τρωκτικο εγραψε οτι κοβονται και smallville και heroes.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
η σειρά κόπηκε αξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης στο σύνολο και ειδικά στην πτώση της τηλεθέασης στο νεανικό κοινό όπου εκεί στοχεύουν όλα τα κανάλια!
Το ίδιο συνέβη και με το Heroes αλλά στους λόγους που κόπηκε προστίθεται και το μεγάλο budget!
Πάντως για το Heroes παίζει απο την νέα χρονιά να προβληθεί μια 2ωρη τηλεταινία για να δώσουν ενα οριστικό τέλος στην σειρά!
Και μην εμπιστεύεστε το troktiko για θέματα που αφορούν ξένες τηλεοπτικές σειρές!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.969
Πόντοι
606
τα 17 επεισοδια που εχω δει πιστευω οτι ειναι καλη σειρα,οχι τιποτα το εξαιρετικο ομως

ελπιζω το φιναλε να ειναι καλο

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Tο φιναλε τα αφηνει ολα ανοιχτα σαν να συνεχιζεται η σειρα του χρονου. Λογικα αν οντως κοβεται θα μεινει στα συρταρια για καλυτερες εποχες.

Καλα ναι το τρωκτικο τελικα ειναι για να βγαζει κανα σκανδαλακι , αλλα μεχρι εκει.
Σε θεματα τεχνολογιας , υγειας (!) , διασκεδασης , showbiz κλπ γραφει απιστευτες (και επικινδυνες πολλες φορες) μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom